Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

Det är exakt sånna här kvällar man lever för 💘 Runt 18 ikväll så hämtade Tovis upp mig så åkte vi hem till henne nya hus eller hennes snarare deras nya hus som dessutom är ”granne” med oss. Hur drömmigt är inte det? Att vi har samma sjö som utsikt fast från olika håll och kan t.om åka båt till varandra. Så sjukt ju! Tänk om vi visste detta för några år sen? Att vi både skulle ha ett hus vid vattnet och dessutom så nära varandra? Helt underbart ju!

Så såg min kväll ut ikväll och nu ligger jag & tittar på Fartblinda, så bra ju. Mycket bättre än vad jag trodde. Tänkte även dra resten av veckans planer:

Onsdag:
Henkes pappa kommer hit & ska plantera ner värt päronträd som vi fick inhelgen, tydligen perfekt tid för det nu haha jag har ju ingen aning om sånt där. Men han är superduktig så det blir ju toppen! På kvällen kommer även en matleverans hit, beställde mat på nätet för första gången till huset. Så smidigt när bor på landet ju.

Torsdag:
Jobba med hemligt projekt. Eventuellt fota med Jessie, har lite spännande grejer pågång.

Fredag:
Blir att baka för fulla muggar, ska baka en hel del goa grejer till kalaset tänkte jag.


Lördag:

Kalas för mig & brushi 🎈

Söndag:

Inga planer <3

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, LOOK OF THE DAY

Ni hittar mitt set HÄR


Hej mina favoriter! Hösten är här och jag är så redo helt plötsligt, jag är så pepp på mys, promenader, höstgrytor, andas frisk luft, vackra färger, mysiga stora stickade tröjor, varm choklad. dricka te i mängder, tända ljus, tända brasan och mysa loss inne❣️🍁🍂🕯 någon som känner samma?🥰 Just nu känner jag bara, ge mig höst nu. Bring it on!!!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer