Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

dricker vi kaffe för att det är gott? för att få energi? eller är det för att två kaffedrickare kommunicerar bättre?

vi alla har väll försökt lära oss dricka kaffe men tvingat ner var enda klunk för det smakar värre än värst... då i början var det lite coolt o vuxet att dricka kaffe och hade man vänner som inte gjorde det så var man automatiskt vuxnare än dom...sad but true ;)

Men är kaffe egentligen gott och socialt?
jag tvivlar nästan på det, nu smakar det ju inte förjävligt endast för att man tvingat sig att vänja sig vid smaken.
Socialt håller jag dock med om för man kan prata på ett annat sätt med en person som också smuttar på sitt kaffe emellanåt än med en person som sitter där o klunkar cola...nu säger jag inte att det är något som helst fel på er som inte dricker kaffe men från min synvinkel ser det ut så...

Likes

Comments

jag är en sån som ALDRIG kan göra saker direkt när nån säger till mig... "ta o kom ner ett tag!" "jaaa jag ska bara..."
en riktig Alfons Åberg är jag, och det är jag såklart inte ensam om, men jag tror att om folk kunde tänka sig in i detta o tänka "jaja hon gör det där snart" istället för att få ett nervsammanbrott för att det inte sker på sekunden... så skulle världen bli en liten mer harmonisk plats.
Fast sen kan man ju inte ha sig själv som undanflykt hela tiden, man kan ju faktiskt jobba mot sig själv och försöka att inte flika in massa saker emellan...men det är ju bara ett världsproblem av miljoner så det behöver man ju inte lägga energi på om man inte vill! :p
kände att detta ledde till det mest tråkiga inlägg nånsin....and i'm sorry men jag orkar inte inte posta detta nu när jag skrivit det :)

Likes

Comments

Blir du lätt sårad och får ofta höra att du är känslig? märker du om nån annan blir sårad fast alla andra inte verkar märka nånting?
då kan du va en av alla med hsp...det är ingen sjukdom, ingen diagnos utan endast ett karaktärsdrag! 20% av befolkningen "har" detta eller hur man säger.

Personer som har hsp har svårt att solla bort intryck eller kommentarer och orkar oftast inte vara social så länge som andra, man märker av en annan närvaro och kommer nära folk väldigt mycket snabbare än andra. Plus att man analyserar sönder allting och tänker för mycket, det är påfrestande att jämt gå runt o vara orolig men det är en del av detta.
En lång dag leder ofta till att stensomna pga alla intryck från dagen och väldigt bisarra drömmar.

Jag har själv detta! När jag var liten trodde jag att jag var töntig för att jag grät för allting eller att jag inte kunde va med folk för att jag gillade att leka själv, men nu på senare år har det framgått mer o mer med detta jag misstänkte...jag var extra känslig, ingen förstod varför och jag brydde mig inte så mycket.
Men nu måste jag verkligen tänka på att inte ha för många järn i elden för jag kan inte hantera så mycket intryck, det slår nästan knut på nervsystemet. Vilket resulterar i att jag blir knäpptyst och jätte stillsam.
jag älskar att träffa folk o umgås men inte mer än 3-4 timmar sen tröttnar jag på allt småprat o "men gud va kuul" osv.
Nyss övningskörde jag till Göteborg och är helt väck och jättetrött verkligen, ögonen gick i kors när jag skrev detta haha!
Du som läser får ha det superbra så hoppas jag att du kikar in igen ^^

Likes

Comments

stött på detta fenomenet ask.fm som jag tycker är rent av hemskt! så otroligt dumt! (men har det för att följa youtubers)

Men även såna man inte följer kommer ofta upp i flödet och har sett lite smått oroande saker där...men när nån tjej som är rätt känd, lägger upp bilder på sig hela tiden utan kläder osv...när folk konfronterar henne o säger att hon är lika fin med kläder på och att hon inte borde lägga upp så naket så skriver hon bara massa hat om hur dålig personen är o att dom inte ska bestämma vad hon ska göra, hennes liv osv osv...

Men lägg inte ut sånt om du inte klarar att folk går imot dig eller säger tvärt om!

Ja det är klart att ingen annan än en själv bestämmer över sig själv men chilla lite va, dom gav dig en hint till en lite ljusare framtid som du säkert inte bryr dig om just nu... allt du gör nu kan användas imot dig, söker du ett jobb och nån får nys om det är det ganska lätt att förstöra den ansökan genom att skicka en bild dom lagt upp på sig själva.

Om man mot förmodan ska lägga upp en bild eller va busig i nån chatt med nån man gillar så ha inte med ansiktet! det kan gå grymt illa! vet inte vilken ålder du är i som läser detta men om du just nu skicka ut bilder hej vilt så ta o lägg ner det! var rädd om dig du har bara en kropp o det är rätt kört om nån vänder sig imot dig! stay cool peeps!

Likes

Comments

har börjat äta dessa fruktade blodproppsbildande hormonkapslarna... men faktiskt så har jag inte kännt av en enda biverkning av alla man antagligen skulle få för dom var vanliga, så jag är skitnöjd med dessa jag käkar nu vid namn Qlaira...
☆ funnits i 3-4 år
☆ miljövänliga (fiskar blir inte sterila när man kissar höhö)
☆ naturligt östrogen
☆ olika mängd hormoner varje dag (många har samma varje dag vilket man egentligen inte behöver)
☆ bara två blödningsdagar

jag tycker att denna listan är mer än övertygande till att dessa är en av dom bättre :) än så länge är jag supernöjd skriver nog något annat om det framkommer! ha det bästa flodhäst så hörs vi!

Likes

Comments

Bara jag som gillar att få komplimanger när jag gjort mig fin? Tror knappast att jag är ensam om det...men att aldrig få komplimanger när man inte kämpat med smink o hår o hela balletten gör mig lite ledsen. 

"Tjejer behöver inte smink det är bara att dölja sig själv..." men faktiskt är det inte så uppenbarligen!  

Det gör att klyschan "less is more" faller bort, man behöver tydligen ha mascara o täckkräm för att få ett "va fin du är" det skulle betyda mer om man fick ett "va fin du är" när man inte har en enda produkt i fejjan... tänk på det killar och tjejer! 

Piece! 

Likes

Comments

vart ute lite i helgen trots att jag fortfarande är sjuk, så sitter nu och redigerar och sätter text på bilderna.

vissa ser helknasiga ut men .....

Likes

Comments

bara för att jag har slarvat med mitt hår i drygt två år snart så ska jag ta i tu med att få fason på det , vad jag kommer använda mig av är fenomenet ricinolja... har testat det innan men hade för liten förpackning så det räckte inte till mer än 5 ggr så hann aldrig se skillnad, men kände skillnad gjorde jag verkligen!!

håret blev tjockt, glansigt och avsevärt mycket bättre i kvaliten.

så nu ska jag vara nogrann och göra detta två-tre gånger i veckan.

för er som vill testa och inte vet hur processen går till så ska jag förklara.....

börja med att dela håret i fyra delar en så det blir som ett kryss.. ta sedan och häll i lite olja vid hårrötterna och massera in den med fingrarna ... viktigt att hela området är täckt, upprepa på resterande delar av håret. oljan ska sitta i minst 40 min för att va säker på att det går in i hårrötterna.

det som blir över på fingrarna drar du ut i längderna, du kan även ta lite mer vid topparna om dom är slitna ..

om du är nöjd med din längd på håret men har det lite slitet så kan du ta några droppar på en borste och dra igenom håret innan du går in i duschen.

om du vill ha tätare ögonbryn eller kanske längre ögonfransar så kan du använda oljan där också... ta en gammal mascaraborste och skölj den ren, ta sedan och doppa den i oljan , vänta tills det rinner av lite så att det blir som på en vanlig mascara, gör sminkdrag på ögonfransarna , till ögonbrynen så borstar du på olja :)

ricinolja kan köpas på apotek men det är onödigt dyrt där ca 70:- för en flaska på 50 ml.

men köper du på bodystore eller någon annan hälsoaffär så kan priset för en 2x 500 ml ligga strax över 150 kr...

jag köper olja från bodystore eftersom det är snabb leverans och bra pris :)

lycka till
 

Likes

Comments