Ångest. Ångestattacker är något som har blivit en vardag för mig den senaste tiden. Hela kroppen skakar, jag kallsvettas, känner mig svimfärdig och vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på längre. Kan knappt andas. Just nu hjälper absolut ingenting men det känns alltif lite bättre att ligga på mammas altan med "Saltkråkan" på plattan, en varm filt och min Greta-gris. Ja i sånna här lägen får man vara töntig och ta "hjälp" utav gosedjur. Det är också helt okej att vara ledsen. Jag är dock inte duktig på att visa att jag är ledsen utan istället går jag oftast runt med ett leende på läpparna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lekparkshäng med min favorit idag. Jag och Casper lekte pirater och ja man kan väl säga att vi verkligen lät fantasin flöda och gick all in i leken, haha vad gör man inte för grabben liksom?! 😂

Nu blir det sängen och "Svensson Svensson" på plattan! 😊

Likes

Comments

Alla gör misstag men jag har lärt mig utav mina och det gör mig stolt över mig själv! 🤘

Likes

Comments

Nu är det dags att ta tag i mitt liv och förändra det som behövs förändras. Jag har inte riktigt vart mig själv det senaste och det har tyvärr visats på mina handlingar och det är något jag ångrar stort. Nu börjar jag om från ruta ett igen.

Nytt liv, nya prioriteringar, ny blogg, nya måsten, nya värderingar och framförallt så ska jag aldrig mer ljuga eller såra någon. Jag är inte sån egentligen så varför allt blivit så fel det senaste kan jag inte förstå, det är inte jag, det är verkligen inte jag. Nu blickar jag framåt och försöker lägga all gammal skit bakom mig. Jag vet att jag klarar det!

Likes

Comments