Jeg fikk endelig mast meg til å dra på vinterhytta til kjæresten sin familie, og jeg må innrømme at jeg aldri hadde trodd den skulle være så vanvittig fin som det den er. Hytta er rett og slett helt magisk og har hele 7 soverom og er på 3 etasjer! Jeg storkoste meg så mye og ville så absolutt ikke hjem den søndagen. Det var en helg jeg satt kjempe stor pris på. Det var så koselig og stemningen kunne ikke vært bedre, vi var en kjempe god gjeng på tur. Jeg gleder meg så alt for mye til neste gang vi skal dit og ikke minst til å ha med minsten også 😍 Jeg gleder meg til å få oppleve vinteren der og til å stå på ski! Jeg vil dit så mye vi har muligheten til det. Absolutt ingenting er som en koselig hyttetur ❤️ 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

​Jeg har ikke ord for hvor vakkert det er her om kvelden! I hvert eneste vindu i hele leiligheten så har jeg denne utsikten fra alle rom. Det er rett og slett helt magisk 😍 og det er tusen ganger finere i virkeligheten. 

Likes

Comments

Kjæresten min har kjøpt seg ny bil, og den er så sinnsykt fin! Den er utrolig behagelig å sitte på i & spesielt i fart 😍 Så nå blir det mye fine opplevelser og eventyr på oss fremover hihi. Det gleder jeg meg kjempe masse til, for nå kan vi endelig gjøre litt mer ting både jeg og Henrik alene og vi som familie med lille gullet vårt. Vi dro til Sverige i dag og handlet inn masse mat + litt andre ting. Det er mye billigere med grøten, smoothie og lasagne posene L liker så godt, så det måtte jeg hamstre inn masse av! + litt kjedelig ting som vasketabletter, vaskemiddel, tøymykner osv. «Woho for voksen livet» he-he, neida. Jeg liker å være litt husmor, jeg har jo en liten en og en stor en jeg skal ta vare på og sørge for har rene kler, god mat osv hver dag 🖤 jeg er veldig glad i guttene mine og ville gjort alt for de.

Likes

Comments

Jeg har allerede handlet inn til ukens matplan, det gjorde jeg etter L var levert i barnehagen i dag tidlig. Jeg gleder meg til å fortsette den sunne hverdagen. Kjæresten min har kjøpt seg ny bil 😍 og den er p-o-r-n-o ! Jeg gleder meg til å vise dere den. I morgen tidlig skal vi til Sverige på handletur og ikke minst en deilig kjøretur sammen i den nye bilen. Onsdag blir det kjærestekos etter H kommer hjem fra jobb, torsdag skal jeg en tur til frisøren min. Til helgen har jeg barnefri, jeg har nemlig fått mast meg til å dra på hyttetur på hytta til familien til Henrik i Nesbyen. Dit skal vi med venner, så jeg gleder meg til å blogge masse denne uka ❤️ Og ikke minst nyte dagene og kose meg masse med min lille og min store mann. 

Likes

Comments

Denne uken med diett har gått kjempe bra. Jeg liker å være sunn og spise ren & «kjedelig» mat, så det har gått veldig fint. Frokosten jeg har spist hver dag denne uken har vært enten 4 ss havregryn m blåbær & nøtter eller 2 knekkebrød med makrell i tomat. Lunsj har vært enten en skyr + en håndfull med nøtter eller omelett. Middagene har dere på bildet over, jeg spiser noe av det flere dager på rad. Kveldsmat har vært enten en banan eller proteinpannekaker. Ellers har jeg kun drukket vann!

Jeg har en spise dag i uken, lørdager. Så denne lørdagen ble det dominos pizza til frokost og lasagne med ostesaus til kveldskos med kjæresten. Det ble også litt brus + favoritt snopet, yummi :)

Likes

Comments

Oppskrifter

Dette er så godt! Jeg kommer til å lage masse av det fremover som frokost eller kvelds. De er kjempe mektige & super nam! Jeg blir mett på 3-4 stk. Det går fort og er veldig enkelt å lage. 

Oppskriften er 🖤 stek på svak varme ( 4 ) 

1 scoop proteinpulver • 3 egg • 2 dl havregryn • 1 banan • blåbær (bestem mengde selv) , så kan man jo toppe med nøtter, bær eller syltetøy. Men det holder jeg meg unna, de er kjempe gode bare sånn! Yummi.

Likes

Comments

Tenk at det bare er 80 dager igjen til jul! Jeg teller ned dager og gleder meg så utrolig mye. Dette blir Leander sin andre jul, noe som er super stas. Desember må være min absolutt favoritt måned. Julen og alt rundt det gjør så utrolig mye med meg, jeg elsker det! Mørke dager med tusenvis av fine julelys, juletre, julesanger, gaver & ikke minst masse kjærlighet og familie tid. Jeg er glad og fornøyd absolutt hele tiden & jeg gleder meg til å gjøre julen til sønnen min perfekt! Det beste jeg vet er å gjøre ting som får han til å smile og være lykkelig ❤️ Min oppgave er å gjøre julen så positiv og bra som det mamma har gjort med meg til Leander.

I år har jeg bestemt meg for å lage julekalender til kjæresten min og jeg gleder meg utrolig mye til å handle inn & dulle med det. Jeg ønsker også å gjøre julen hans bra, han betyr absolutt alt for meg. Jeg føler julen er perfekt til å vise det litt ekstra og virkelig sette pris på de man har rundt seg.

Foto: Trine Lise Henriksen / @trlxphotography

Likes

Comments

I dag tok jeg spontant å "swap"et mobilen min til iPhone 8 plus. Jeg hadde iPhone 7 og har nedbetalt på den i et år nå & for at jeg skal få utnyttet swap avtalen til Telenor så byttet jeg den til den nyeste iPhonen som er den jeg har nå. Jeg vurderte X'en også, men synes ikke den er verdt 3-5 tusen mer enn iPhone 8 pga noen få forskjeller. Da er jeg heller fornøyd med den nye jeg har nå og "swap"er igjen neste år når neste iPhone kommer. Det er alltid deilig med en ny mobil, dagens lykke 😋

Ellers så har jeg vært på farta i hele dag med venninnen min og datteren hennes. Vi startet dagen med å gå tur rundt Østensjøvannet - herregud så vakkert og for en så fin tur! Hit skal jeg gå igjen allerede til helgen og jeg gleder meg kjempe masse. Jeg skal få med meg kjæresten min. Målet mitt er å få han til å begynne å like & sette pris på sånne turer. Det skal jeg bare klare 🙈 

Etter vi gikk tur i dag, dro vi til Sandvika senter og tittet på alt og ingenting, jeg har så vidt det er begynt på julegaver. Så tok vi turen til Oslo city og bryn senteret og kjøpte litt smått der. Vi var hjemme rundt 6 tiden. Så det har vært en lang dag og vi har gått masse! I morgen kommer endelig kjæresten min igjen og skal sove over til søndag. Så det blir koselig 🖤 

Likes

Comments

Siden noen var så super sjalue på snapkontoen vår "bloggerfruene" og hacket den så har vi laget oss en ny snap "mammabloggerne" så legg oss gjerne til igjen så dere kan fortsette å følge hverdagen vår og komme tettere innpå oss og mammalivet. I morgen er det min tur til å snappe og dele dagen vår, noe jeg gleder meg kjempe masse til ❤️ Jeg skal ha L hjemme fra barnehagen i morgen. Vi skal nemlig ha playdate med en venninne av meg og babyen hennes, så vi tenkte å ta turen rundt østensjø vannet & en tur på leos lekeland. Så det blir gøy. Også må jeg bare si at jeg blir kjempe glad når dere skriver til meg mens jeg har snapen, jeg syns deg er utrolig koselig å prate med dere og ikke minst få tilbakemeldinger på hva dere liker og gjerne vil se mer av!

Likes

Comments

Altsa som jeg bare elsker høsten! Den er så utrolig vakker & jeg bare elsker høst fargene, lyset ute, den friske kjølige luften og masse innekos med tusenvis av stearinlys 😍 Absolutt alt ved høsten er så koselig. Jeg vil nesten kalle dette kjærlighetens måned. Jeg skal definitivt få tatt med meg kjæresten min på noen fine gå turer blandt de fine høstbladene som stadig vekk faller ned fra trærne og fyller bakken 🍁🍂 Det er så koselig med mørke kvelder inne og stua fylt med masse stearinlys + masse kjæreste kos og en god TV serie. Høsten er også den tiden jeg elsker å sitte inne og dulle med for eksempel å sette inn bilder i album, planlegge julegaver, hva jeg vil gjøre fremover osv. Hyttetur er også et must med peiskos, vin, jacuzzi ++. Herregud for et lykkelig liv jeg har fortiden, kjærligheten blomstrer og vi har masse å se frem til og ting vi skal ❤️

Likes

Comments