I går var vi ute å spiste sammen på Jaipur "en indisk restaurant". De har så sinnsykt god mat der, så jeg måtte jo ta med meg kjæresten dit 🙈 Det er så sinnsykt koselig å dra ut å spise sammen en gang i blant og gå på "dates". Vi er faktisk utrolig flinke på det, vi er flinke til å pleie kjærligheten og holde gnisten oppe. Enda er det sånn at jeg blir mer forelsket for hver dag som går. Jeg har en god følelse på at han er mannen jeg skal dele resten av livet mitt med ❤️ og den følelsen er god.

I morgen skal vi på Wallmans i Oslo og se broren hans opptre det nye showet som skal være der i høst. Jeg gleder meg KJEMPE masse! Det blir jo en liten date nr 2 denne uken 😍

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I dag var første skoledag, og det gikk kjempe fint. Lærerne var koselige og skolen var fin! Jeg er så absolutt ikke der for å få masse venner og være sosial, jeg SKAL klare å bestå og kun fokusere på skolen. Jeg må innrømme at jeg egentlig ikke er så veldig skoleflink og sliter litt med noen enkelte fag, men jeg skal jobbe hardt for å klare meg gjennom det. Jeg har 4 fag, norsk, historie, matte og naturfag. Og timeplanen vi har er kjempe grei! Mandag - onsdag begynner jeg 08:30, torsdager har jeg fri og fredager begynner jeg 10:15. Jeg slutter 13:50 mandag, onsdag og fredag og kl 15:40 på tirsdager. Det er ingen tvil om at dette kommer til å være et hardt år og mye fokus på skole, så får alt annet ligge litt på ventehylla så lenge.

👇🏼 Her er forresten verdens fineste & beste vekkeklokke om morgningen 🙈 

Likes

Comments

Overskriften forteller vel egentlig det meste. Hjemmet er fylt med så mye glede og kun pga denne lille gutten, som hele tiden er så blid og glad. Det smitter over på alt og jeg er så takknemlig for at jeg har vært så innmarri heldig med å få en så god gutt 💙 det har vært så lett å være mammaen hans, selvom jeg noen ganger kan bli litt sliten og det kan være litt tungt. Han lyser opp dagene mine uansett hvor lette eller tunge de er. Jeg ville virkelig ikke vært foruten å ha barn, det er virkelig livets største gave.

Store deler av dagen sitter jeg bare å følger med på han når han leker for seg selv, smiler for seg selv, ler for seg selv og tenker over hvor heldig jeg er. Det er utrolig hvor mye kjærlighet og varme et så lite menneske fyller hjemmet med.

I morgen har jeg første skoledag og mormor/oldemor skal ha lille hjemme på dagtid frem til han starter i barnehagen. Det skal bli kjempe spennende å se hvordan klassen jeg kommer i er og hvordan timeplanen er. Nå starter hverdagen for fullt! 

Likes

Comments

Nå er det bare 13 dager igjen til mini har sin første dag i barnehagen, jeg syns det er kjempe stas at han har blitt så stor allerede! Alt er så gøy og spennende 💙 Vi har vært å besøkt barnehagen hans og den er kjempe fin, så jeg vet han kommer til å bli tatt godt vare på der. Siden jeg starter på skolen på mandag så har vi fått kjøpt inn det meste til barnehagestart. Vi har bare noen få småting igjen så er alt klart 😍

Heldige lille har fått sponset et sett med regntøy, vinterdress og en søt barnehagesekk fra merket Nordbjørn hos Jollyroom.no

Litt nytt tøy måtte han ha også, nå har jeg pakket bort alt i strl 74! Så nå er det 80 som må inn 😊 Vi har også fått bestilt navnelapper som skal klistres på alt av klær og ting som skal i barnehagen. Jeg prøvde forresten kivat luene på lille og han er til å spise opp i de! Herregud så nusselig han er med de luene, vi kjøpte mørkeblå, men flere av de står på ønskelisten 😋

Likes

Comments

Jeg har hele tiden hatt Emmaljunga Edge duo 2017 vogn modellen til lille. Den er veldig fin, romslig og har god plass. Men den er veldig stor, tar mye plass og er tung å trille på + at det var slitsomt med hjul som ikke var svingbare. Derfor har jeg hatt lyst på en ny og lettere vogn til L. Så nå har vi Babyjogger City Elite vognen 😍 Og den er helt fantastisk, jeg elsker absolutt alt med den! Den er super lett og kjempe god å trille på. Jeg kjøpte også lammeskinn til vognen, nå går det jo mot kaldere tider så da er det greit at vognen er god og varm når han sitter i den.

Likes

Comments

Lørdag - Søndag hadde vi barnefri fra lille. Vi var invitert i en bursdag i Hønefoss. Det var kjempe koselig. Jeg er jo så utrolig glad i å bli kjent med mennesker & være sosial + at jeg fikk tid til å bli enda bedre kjent med vennene til kjæresten, noe som er viktig for meg og som jeg setter veldig stor pris på. Så lørdagen var utrolig vellykket tiltross for at jeg endte opp med 30 myggstikk 🙄 Vi kjørte motorsykkelen til H & jeg bare elsker å sitte på med han! Det er så gøy og han er så utrolig kjekk når han kjører 😏😋 He-He.

Nå er det straks leggetid. I morgen tidlig blir det trening, også skal jeg vise dere den nye vognen jeg har kjøpt til lille L 😍 Så kommer kjæresten min i morgen å skal sove over, så da skal jeg være litt wifey og lage klart lasagne til han kommer hjem fra jobb ❤️ Jeg er verdens heldigste jente som har en såå snill og god kjæreste som Henrik. Det er viktig å sette pris på hverandre hele veien. 

Likes

Comments

Jepp, kjæreste kiloene skal bort! Jeg har lagt på meg 3 kg og gått opp i fettprosent. Så de 3 kiloene skal ned og vekten skal vise 55 igjen. Jeg skal en god del ned i fettprosent og bygge mer muskler også. Målene mine skal nås og jeg er kjempe klar for en sunn og aktiv hverdag. Jeg blir mye mer opplagt og energifull når jeg trener også. Trener jeg ikke eller spiser sunt blir jeg så sliten av ingenting og super trøtt hele tiden! Og det går ikke 😋 Jeg elsker å trene, være aktiv og holde meg i form. Det er viktig for meg at jeg føler meg vel og bra i min egen kropp. Det skal bli gøy når kiloene går av og fettprosenten blir mindre 😍 Nå er det bare en liten uke igjen til jeg begynner på skolen, så nå er det på tide å stå opp tidligere den kommende uken, dra å trene og starte dagen etter det. Det skal bli uvant å måtte stå opp super tidlig og før lille for å gjøre meg klar også vekke han og gjøre han klar til barnehage og skole. Spesielt når jeg er vant til at han står i senga, vekker meg og smiler ❤️ Jeg håper dere får en kjempe fin lørdag videre!

Likes

Comments

Vi har vært ute å spist sammen på Olivia, min lille familie 💗💙💙 Det er så koselig og gjøre noe litt ekstra koselig en gang i blant. For meg er det kjempe viktig å pleie kjærligheten gjennom hele forholdet og passe på at man ikke tar hverandre forgitt. Så jeg syns det er viktig at man innimellom drar ut og spiser, drar på spa, hytteturer, lager god mat og tenner stearinlys ++. Nå er jo vi fortsatt veldig forelsket i hverandre, så vi gjør litt ekstra koselige ting hele tiden 🙈 så sånn skal vi klare å holde det. Jeg er også så heldig at jeg faktisk har en "fri" helg i måneden hvor Leander er hos besteforeldrene sine. Så jeg får litt tid til å bare være meg og gjøre ting jeg har lyst til å gjøre, noe jeg setter kjempe stor pris på. Man må jo ikke glemme at man faktisk er et eget menneske også og ikke bare en mamma.

He-he, jeg må bare le hver gang jeg ser på disse bildene! Han er jo bare SÅ søt som prøver å spise selv, stor gutt skjønner du 😅

Likes

Comments

Her er det enda flere tenner som titter frem. Nå begynner fortennene å stikke frem og ta sin plass også. Det gjør så klart vondt for lille. Det er ubehagelig og det klør. Den siste natten har han vært litt små grinete, irritabel og ikke helt klart å slå seg til ro ved legging og om natten. Han har vært vanskelig å legge og krevd utrolig mye mer enn vanlig. Han våkner flere ganger om natten og er urolig, stakkar lille min 💙 Dette er faktisk den første gangen han har vært litt vanskelig og jeg har blitt sliten. Så det er hvertfall ingenting å klage på. Han er så flink og klager lite, jeg er kjempe stolt. Fineste guttenmin. Det er ingen tvil om at jeg har fått en fotogen baby da 😋😍

Likes

Comments

I dag er virkelig min dag! Lille fikk barnehageplass i går og jeg fikk skoleplass i dag til å fullføre vgs med studiekompetanse etter fullført fagbrev. Jeg er super happy og helt i hundre etter å få fullført skole og utdanning. Det blir spennende med en ny og hektisk hverdag. Jeg har også vært så heldig at det ikke er så mye stress for meg å komme meg til og fra barnehagen hans iforhold til hvor jeg skal gå på skole osv. Avstanden er grei og veien er lett! Så dette kunne virkelig ikke blitt bedre 😃 Etter å ha hatt mammapermisjon og gått hjemme i 11 måneder skal det bli godt å komme til en hverdag med barnehage og skole. Jeg er kjempe motivert og veldig klar for å fullføre og komme videre i livet. 

Likes

Comments