Det er ikke til å tro at sønnen min allerede er 8 måneder. Han har blitt så stor og har blitt så flink til så mange nye ting. Han er så tilstede, følger med på alt & er så kjærlighetsfull, morsom og glad. Jeg har verdens fineste sønn og følelsene mine for han vokser bare mer og mer for hver eneste dag som går. Jeg føler jeg snart sprekker av stolthet og kjærlighet ovenfor han. Vi har helt klart et bånd ingen noen gang kommer til å forstå seg på, men de som ser oss sammen ser hvor mye det lyser opp på måten jeg elsker han på. Han er min minste bestevenn, verdens fineste sønn og uten tvil min aller største kjærlighet. Vi har det bra hver eneste dag og koser oss masse. Når han smiler og ler til meg sitter jeg alltid med tårer i øynene og smiler på en måte bare han klarer å få meg til å smile på. Jeg stortrives med han alene og er bare glad for at jeg har han for meg selv hver eneste dag, hele døgnet <3 Å ha gått gravid med han i 9 måneder, og det å faktisk få han til verden er den mest ubeskrivelige kjærlighetsfølelsen man noengang kan få oppleve, den kunne jeg opplevd tusen ganger til. Kjærligheten man har for sitt eget barn er det sterkeste man kan få tak i. Livet mitt ga mening med en gang jeg fikk han. Han er alt jeg noengang kunne ønsket meg. Jeg er så stolt og så takknemlig for å ha fått akkuratt han. Jeg elsker livet som mamma. Jeg har en perfekt liten gutt jeg skal sørge for at vokser opp trygt og godt. Jeg skal gi han den tryggeste oppveksten jeg klarer å få gitt han med masse kjærlighet og fine opplevelser, for det er så viktig. Jeg skal gjøre så godt jeg kan på å forme han til en god gutt som er kjærlig og tillitsfull. Jeg gleder meg til alt vi har i vente, og tenk at om bare 4 måneder fyller han sitt første år! Gjett om jeg skal stelle i stand en skikkelig bursdagsfeiring 🦋💙

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Tiden flyr og det er først nå jeg virkelig innser at babyen min ikke er så baby lenger. Han vokser og blir større for hver dag som går og nye ting skjer hele tiden. For første gang i dag begynte han å gråte fordi han trodde jeg "gikk fra han". Han satt i stua og lekte med alle lekene sine, og når jeg skulle ut på verandaen og lukket døra etter meg og han så jeg gikk lenger bort begynte han å gråte. Jeg fikk så vondt i hjerte mitt samtidig som jeg ble kjempe glad for at han bare ville ha meg så nære han. Så da var det bare å gå inn igjen å løfte han opp og kose masse. Endelig er han kjempe avhengig av meg haha, det er så søtt og superkoselig. Så nå er det ingen tvil om at det er viktig for meg at han er med mennesker han føler seg trygg på og vet godt hvem er. Han har blitt veldig mammadalt og kosesyk, han elsker nærhet!

Vi bruker også litt lenger tid på legging for tiden, han legger seg ca halv 9 hver kveld og vi bruker alltid 30-40 minutter før han sovner. Han er ekstremt kosesyk om kvelden før han skal legge seg, han skravler som en foss og det går som regel i "pa-pa" tusen ganger, han ler, tuller og tøffer seg masse😅😋 han prøver å være morsom noe som smelter hjerte mitt helt. Jeg vil bare le av hvor søt han er men prøver å innstille han på at det er natta 🙈 jeg elsker faktisk når kvelden kommer og jeg skal legge han, selvom vi bruker litt tid på det så er det så koselig når han blir som han blir. Han driver med så mange gøye ansiktsuttrykk også haha. Lille guttenmin 🦋💙 Jeg vugger han som regel til søvn hver kveld.

Likes

Comments

Det er utrolig deilig å endelig være i sol og varme. Kunne gå på stranda hver dag og gå i bikini og lette sommerklær. Bade, spise god mat og tilbringe tid med prinsen min. Vi har det kjempe avslappende og super koselig her. Det er godt å vite at vi skal være her så lenge som vi skal så jeg slipper å stresse for å rekke å gjøre de tingene jeg vil her. Nå har vi god tid og kan ta alt med ro.

Likes

Comments

Green peel må være noe av det beste jeg vet om! Jeg elsker å ta vare på huden min og pleie den litt ekstra en gang i blant. Før jeg reiste til syden var jeg hos Eger Skin Clinic i Oslo og fikk behandlingen "Energy". Prisen for den behandlingen er 1290,- og så absolutt verdt det! Jeg bruker også produktene fra Dr.Schrammek noe som har gjort at huden min har blitt kjempe fin. Jeg har ikke uren hud og føler meg like fin uten sminke som med 💚💛 

Behandlingen Energy er nr 2 av 3 typer og er en dypere varianten av den mildeste peelen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideell som tilvenning til den dypere behandlingen. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Green peel er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse og er som en real treningsøkt for huden. Urtene vil trekke inn i huden hvor de jobber i dybden. 

Jeg har prøvd alle av de tre typene i behandlingen og elsker de på hver sin måte. Jeg kommer aldri til å slutte å unne meg en ordentlig god ansiktsbehandling. For meg er det viktig å ta vare på kroppen og huden og at den er sunn 😊

Likes

Comments

Å pakke til en baby for nesten 6 uker er ikke bare bare hehe, det er mye som skal med. Det er en del som har spurt hva jeg har pakket med til han og det kan dere få en liste på her: 

• Sommer bodyer, shorts, t skjorter, heldresser, pysj og sokker.

• Uv drakt, solbriller, solhatter og solkrem.

• Smekker, håndkler, kluter, flasker, spise skjeer, smokker + snorer, morsmelkerstatning, grøt, gulpekluter.

• Bleier, badebleier, våtservietter, neglklipper, kremer og stikkpiller til sår stump og itilfelle han blir syk. 

• Kosene hans, lekematte, helseteppe, leker, parasoll til vognen + vogn, bæresele. 

Jeg er ganske sikker på at det var alt 😊 Flyturen til Kypros gikk kjempe fint og over all forventning. Det var en flytur på 4 timer og 40 minutter og lille sov 3 av de 👏🏼😋 Ellers fikk han ingen ørevondt og stor koste seg. Jeg gleder meg til å oppdatere dere mer på oppholde vårt her. 

Likes

Comments

Jeg har vært så heldig og blitt sponset med produkter fra Neutral til både meg og baby.

Neutral jobber mot allergier og utvikler milde kvalitetsprodukter. Huden til småbarn er tynn, blir lett tørr og har ikke klart å bygge opp en bakterieflora som beskytter mot fremmede mikroorganismer. Da er det jo viktig at man holder øye med barnets hud og er forsiktig med hva man bruker. Neutral sine produkter er uten parfyme, fargestoffer og parabener, men fulle av gode og effektive ingredienser som rengjør og tar vare på både klær og hud.

Min mini har veldig følsom hud, og kan fort bli litt rød og irritabel i huden. Så jeg må velge produkter med omhu og ikke ha noe parfyme osv. Neutral passer ihvertfall perfekt for oss 😊

Likes

Comments

Ord kan ikke beskrive hvor vakkert det er her. Det er så synd man ikke klarer å få vist det på bilder, for bildene er ikke i nærheten så vakkert som det virkeligheten er. At jeg har fått oppleve Ålesund er jeg evig takknemlig for. Jeg vurderer sterkt å flytte hit til neste sommer med Martine. Jeg har kjempe lyst og kommer mest sannsynlig til å gå inn for å få det til. Jeg er lei av Oslo, og føler meg klar for å oppleve noe helt nytt. Alt er annerledes her, så rolig, fredfullt og stille. Alt er så barnevennlig. Det er som et sånt sted som dette jeg ønsker at sønnen min skal vokse opp. Man kan aldri føle seg trygg nok i Oslo, mens her er alt så trygt og godt.

Så nå er planen å fullføre siste året på vgs for å få studiekompetansen, og utdanne meg videre her i Ålesund. Det er i hvertfall mitt største ønske og jeg ønsker virkelig å få det til. Så nå har jeg et år på å planlegge alt.

Vi reiser hjem ikveld, men skal allerede bestille ny tur hit! Vi skal hit 2 uker i juli og 1 uke i august. Jeg gleder meg, for vi har enda ikke opplevd alt Ålesund har å by på av natur 😍😋

Likes

Comments

I dag er det en liten gutt som er 7 måneder! Mamma sin lille baby er ikke en så liten baby lenger, han har blitt en stor gutt. Han smiler og er glad fra morgen til kveld, han elsker babymaten han får og gaper alt han kan når skjeen skal inn i munn 😂 Det er det søteste noensinne! Jeg føler meg så heldig og han gjør det så enkelt å få være mammaen hans. Han er enkel og lett og ha med å gjøre, gråter ikke, klager ikke og er fornøyd med absolutt alt. Vi har det så fint sammen. Det båndet vi har klart å skape er sterkt og noe helt eget ❤ Jeg vet at han ikke kunne hatt det noe bedre, han får og har alt han trenger + mer. Han er en gutt som er trygg på alle. Han frykter ingenting! Så det å ha blitt mamma føler jeg definitivt at jeg har klart å mestre godt nok. Jeg er så ufattelig stolt over sønnen min, han er det fineste i hele verden og han er MIN skapning. Det er så gøy å være mammaen hans, det er virkelig det beste i hele verden.

Jeg syns alltid det er veldig stas når han fyller måneder, så da må jeg jo alltid kjøpe en liten ting til han! Så i går fikk han en ny fargerik leke med lyd som var kjempe spennende. Han elsker å sitte selv og leke med lekene sine, han er så flink! Det er nok ikke lenge til han klarer å åle seg fremover på gulvet heller, og kommer opp i krabbestilling. Han prøver hele tiden 🙈😍

Likes

Comments

Denne langhelgen har jeg dratt til Ålesund for å tilbringe tid med Martine, siden hun er herfra og familien hennes bor her. Jeg må innrømme og si at det har vært så utrolig godt å få reist bort litt. Vekk fra alt det vanlige og heller oppleve noe helt nytt! Det har vært litt mye i det siste så ingenting har vært bedre enn å komme seg bort hit. Vi var på fjellstua i går rett før solnedgangen og det var helt magisk! Alt av tanker og bekymringer forsvant og alt jeg tenkte på var utsikten, hvor vakkert alt var og hvor mye jeg setter pris på det jeg har rundt meg. Det er helt klart den beste terapien for kroppen! Det er ingen tvil om at det å oppleve nye steder med så vakre utsikter er noe av det jeg verdsetter mest og som gjør noe med meg. Ålesund er ubeskrivelig vakkert.

Lille har flydd sin første flytur også, noe som gikk kjempe bra! Han var så flink og rolig. Jeg må si jeg syns at alt som er hans første gang er veldig stas for meg! Jeg blir helt i hundre og syns det er kjempe gøy 😂 Jeg er vel ikke den eneste mammaen som er sånn he-he.

Vi storkoser oss i Ålesund. Det skal bli deilig og nyte de to siste dagene vi skal være her. I morgen blir det en ny dag med mange ting vi skal gjøre! Vi oppdateres 😘

Likes

Comments

Mini elsker å bade! Derfor er det alltid ekstra koselig å gi han et kveldsbad og bruke ekstra god tid på kveldsstellet de dagene vi gjør det. Han badet 2-3 ganger i uken, men etter vi var hos legen så fikk vi beskjed om kun 1 gang i uka. Mini har veldig sensitiv hud og har fått eksem, så nå har vi fått noen kjempe gode kremer. Så det er på bedringens vei 💙

Nå som han klarer å sitte selv så var det jo kjempe gøy å plaske masse i vannet så hele badet ble vått 🐳😋 og jeg kunne endelig ta frem badelekene hans, endelig begynner han å få litt glede av ting! Hihi.

I morgen reiser vi til Ålesund med bestevenninnen min. Jeg gleder meg masse til å få oppleve den byen og få hilse på familien hennes. Jeg gleder meg til å oppdatere dere på alt vi skal gjøre. Tenk at lille skal fly for første gang 😍 jeg vet om en mamma som er helt i hundre hvertfall 😅🙈

Likes

Comments