Jeg elsker denne appen! Her legger jeg inn alle måltidene mine hver eneste dag og har kjempe god oversikt over hvor mye jeg får i meg av alle næringsstoffene og ikke minst hvor mye jeg må holde meg unner om jeg skal klare å nå målet jeg har satt meg. Nå veier jeg 54 kg og målet mitt fremover er ikke å gå ned noe mer, nå vil jeg bygge muskler og gå ned i fett%. Jeg er streng på kostholdet og spiser så lite sukker jeg bare klarer, jeg drikker masse vann, kanskje jeg unner meg litt sukkerfri brus i helger, ellers bruker jeg bare litt melk i smoothiene mine. Jeg er super spent på hva kroppen klarer og forandringen som kommer til å bli, jeg er så motivert og gleder meg masse til mer fremgang. Jeg spiser 3 små måltider om dagen ved siden av middag. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Assa jeg bare elsker frisørtimer! Spesielt når jeg går til den flinkeste, søteste, snilleste og beste Astri på Volo Hair som ligger sentralt på Majorstuen. Jeg blir alltid så sinnsykt fornøyd og det betyr så mye og kunne være så hårfin som det jeg alltid blir. Jeg elsker å føle meg fresh og fin. Hver gang jeg er her blir det perfekt og jeg går alltid ut derfra med en super fin flette eller to. Vi skravler lenge og godt og det er så koselig. Jeg skal allerede tilbake onsdag den 13 før julebordet og flette håret super fint. Jeg gleder meg 😃 Jeg anbefaler dere virkelig å prøve å gå til Astri og gi hun en sjanse til å bevise at hun er den flinkeste frisøren i hele Norge. Dere får rabatter på alle hårbehandlinger av meg hos henne! Dere kan sende henne en melding på 977 47 677.

Likes

Comments

Endelig var dagen her, Leander klarer å gå selv! De 2 siste dagene har han gått 2-3 små skritt gjennom hele dagen men satt seg ned igjen etter det. Men i dag har han gått masse og er kjempe stolt av seg selv! Denne dagen har vi ventet så lenge på. Så dette var skikkelig stas, nå håper jeg vi bare kommer oss inn i en god legge rutine igjen. For her er det en liten tullekopp som ikke vil sove om kvelden. Vi får satse på at han blir litt ekstra utslitt av barnehagen til uka og sovner til leggetid igjen rundt 7 ❤️ Jeg er ihvertfall super klar for en ny uke, frisørtime og masse trening.

Likes

Comments

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg setter pris på all tilbakemelding jeg får fra dere. Det er så utrolig mange som skriver til meg og jeg setter så ordentlig stor pris på det. Jeg syns det er kjempe koselig når dere tar dere tid til å skrive og bryr dere, det gjør meg utrolig glad. Dere sier de fineste og mest støttende ting. Dere har forståelse og gir meg så mye gode ord. Det gir meg så mye og gjør så mye med meg på veien videre. Dere er definitivt min beste motivasjon til å fortsette å gi av meg selv og dele hverdagen min. Jeg elsker å være en del av snapkontoen mammabloggerne og kunne dele livet bak bloggen og la dere bli enda bedre kjent med meg og lille L. 

Likes

Comments

Det er sikkert rart å si men nå som jeg er singel ønsker jeg på en måte å bli litt ny, finne en ny gnist i noe annet og jobbe for å bli en enda bedre versjon av meg selv. Det første jeg kommer til å gjøre er å satse på trening og ha skikkelig hardkjør på kostholdet, jeg har lastet ned en app som teller hvor mye kalorier osv jeg får i meg på en dag i det jeg spiser. Målet er å gå ned i fettprosent og bygge litt mere muskler og det skal jeg klare nå. Jeg har også kjøpt inn et nytt sett med treningstøy, og mere skal det bli! I need it new. Masse fint og matchende treningstøy gir så mye motivasjon.

Jeg har også booket en frisør time hos verdens flinkeste min på Volo hair hos Astri på mandag. Jeg skal gå en litt mørkere blond farge som er gyllen i lengden.

Så har jeg avtalt en photoshoot med en fotograf, jeg trenger å ta litt bilder og føle meg bra! Jeg kan legge ved litt inspo av hvordan jeg tenkte bildene skulle være. 👆🏼

Jeg tenkte også å booke meg en time til Green Peel behandling hos W by Sonja hos Ida før julebordet som er onsdag 13 desember. Det skal bli så godt å få pleid huden skikkelig igjen.

Og tilslutt må det jo til litt sol, jeg trenger litt farge igjen kjenner jeg. Så her har jeg nok å drive med fremover 💋

Hallo! Endelig har det skjedd litt fremgang her. Rett etter sommer hadde jeg ikke trent på 2 måneder, og jeg var kjempe oppblåst. Nå er jeg ikke noe oppblåst, spiser riktig og trener 3-5 ganger i uka. Jeg blir bare mer og mer fornøyd, selvom veien igjen er lang.

Likes

Comments

Ja det er slutt og jeg er singel. Jeg har vært fraværende fra sosiale medier fordi jeg har vært så langt nede og grått mye. Jeg har hatt det så vondt og hatt den største kjærlighetssorgen jeg noensinne har hatt. Dette var den beste gutten jeg noensinne har møtt i hele mitt liv og han var alt jeg så for meg en fremtid med. Jeg har aldri hatt det så bra før som det jeg hadde med han, han fylte livet mitt med alt jeg bare kunne drømt om. Likevel var det ikke ment to be og vi måtte gå hver vår vei. Sånn er vel livet og ting går ikke alltid som ønsket eller planlagt. Det er trist og det er vondt. Men jeg velger å tro at det er en mening med alt som skjer. Likevel er jeg heldig og enda har han i livet mitt, vi prater, kan møtes og likevel gjøre ting sammen. Vi vil alltid være kjempe glad i hverandre og klare å ønske hverandre alt godt. Tiden har sakte men sikkert gått og dagene er lettere enn de var, jeg har det bedre med meg selv og sliter ikke like mye. Takk gud for at tiden leger alle sår og at man bare blir sterkere med tiden som går. Kjærlighetssorg er det vondeste som finns og jeg unner ingen det! Nå er jeg klar for å komme sterkere tilbake.

Likes

Comments

Jeg bare elsker å se han sove! Han er så fredfull og helt til å spise opp. Jeg pleier å gå inn mange ganger bare for å se det nydelige lille ansiktet og de søteste sovestillingene han ligger i. Jeg tror jeg må ha flere hundre sovebilder av han på pcen 🙈🙊 Crazy mom? haha. Min lille nydelige skatt, jeg elsker å være mammaen hans så uendelig mye!

Vi har en litt tøff soveperiode for tiden, det er en liten en som sover litt dårlig og har flere tenner på vei. Så det er ikke så godt stakkars, så da blir det litt våkne netter og litt mindre utvilthet. Men denne perioden skal vi også klare oss gjennom ❤️

Likes

Comments

Jeg skulle så gjerne ha handlet så utrolig mye mer fint til L når det kommer til klær. Hatt kjempe gjennomførte klesstiler til han og brukt mer penger på klær til han enn det jeg gjør. Men hvem er det jeg gjør det for ? Meg eller han ? Før han begynte i barnehagen hente det at jeg kjøpte litt mer merkeklær og brukte litt ekstra penger på tøyet hans. Men etter han begynte i barnehagen og jeg vet hvor skittne klærne hans er når han kommer hjem så handler jeg omtrent kun på H&M, men name it er også en stor favoritt. Jeg elsker klærne derfra! Heldigvis så har H&M ganske mye fint, og utrolig behagelige klær til de små. Jeg kommer nok kun til å handle der en stund til fremover, så kan jeg heller kjøpe noen få litt ekstra fine klær til hjemmebruk og når han blir litt eldre og jeg vet tøyet ikke blir dratt rundt gulvet hele dagen hehe. Det blir også litt lettere og bruke litt mer penger på det når tøyet varer en stund og de ikke vokser like fort lenger.

Likes

Comments

Etter vi leverte L i barnehagen i dag tidlig, dro vi innom byggmax og kjøpte malepensler. Vi har nemlig malt ferdig hele soverommet i leiligheten til H med 2 strøk. Det ble kjempe fint & blå fargen heter kveldshimmel, den er helt nydelig i fargen og ga en kjempe koselig romfølelse, så nå skal det bli deilig med litt Netflix & chill i armkroken til kjæresten når vi har litt barnefri så vi kan slappe av og pleie kjærligheten bare oss to <3 

Jeg kjenner jeg blir litt for ivrig når det kommer til nye endringer, jeg syns det er så spennende og gøy og girer meg opp veldig! Jeg syns det er kjempe gøy å male, jeg tror faktisk jeg kunne gjort det dagen lang. Det er jo bare kose arbeid det he-he. Jeg har uansett fått mast meg til å «pynte» den ene hylla på rommet hans med litt små interiør 😅😇 så nå gleder jeg meg til å dra ut og små handle litt. Jeg skal få tatt bilder av rommet når alt er ryddet på plass og rommet er ryddig og strøkent, så får dere se litt av hvordan det er hjemme hos H også 💙

Likes

Comments

Det er virkelig ikke lenge igjen til jul, og jeg gleder meg så innamarri mye! Det jeg ønsker meg til mini er dette 👇🏼❤️

• Wallstickers til å ha på veggene på soverommet hans, jeg skal fylle veggene hans med en kombinasjon av de på bildene over. Det er jo så fint med ting på veggene!

• Ballbasseng må jo være super gøy! Det er ikke så lenge til jeg kommer til å legge bort lekegrinden hans. Så fort han klarer å gå selv skal den bort, og da må den jo erstattes med noe annet gøy hihi.

•Kosepledd & leker, jeg bare elsker gode myke deilige pledd så det er noe jeg aldri får nok av! Men jeg ønsker meg spesielt det fra minikids. Leker etter alderen hans er også noe man alltids trenger litt nytt av. Litt variasjon på leker er ikke feil.

•Jeg ønsker meg så innmari den store giraffen og miffy lampen til å ha på rommet hans! De er så sinnsykt fine.

• Klær og sko, nå har jeg kvittet meg med alt i strl 80 så nå trengs det masse nytt i strl 86! Jeg foretrekker koseklær og joggedress når han er så liten. Jeg ønsker at han skal ha på seg myke og komfotable klær. Fine sko kan det heller ikke bli for mye av 😅😋

Likes

Comments