På lørdag var jeg, Helene, Malin, Martine, Lucas og Leander på tusenfryd. Vi var så heldige og fikk gratisbiletter av lillesøsteren min som jobber der! Yey 💁🏼 Dagen var helt fantastisk fin, det var lite mennesker og veldig lite kø på det vi ville ta. De små fikk tatt noe de også + at det var sol og fint vær ☀️🎠🎢🎡 Jeg er en utrolig utålmodig person, og hater å stå i kø lenge. Så at folkemengden på tusenfryd den dagen ikke var så stor gjorde dagen helt perfekt. Tiden gikk så fort og vi storkoste oss skikkelig! Jeg gleder meg til lille blir større og kan få mer glede av det. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg elsker å planlegge ukene mine, jeg er en person som må ha ting å se frem til hele tiden 😋 jeg har alltid avtaler med forskjellige venninner og sørger for å få tid til de som står meg nærmest 💞👊🏼 nå tar treningen utrolig mye tid også, det er det jeg har begynt å satse mest på den siste tiden + et strengt kosthold. Nå skal jeg virkelig klare å nå de målene jeg har satt meg. Så jeg gleder meg helt ekstremt mye til resultatene. Anyways, jeg skal trene 6 dager i uka frem til jeg reiser for å gi en siste innspurt på sommerkroppen, wohoo!

I morgen blir det trening med Erika, så skal jeg overnatte med Jeanett til torsdag, så blir det trening med Erika igjen også skal jeg og bestevenninnen min Helene UT en tur på torsdagskvelden🥂vi skal på Heidis! Så det skal bli kjempe gøy. Det blir kun den gangen + en gang til jeg skal ut før jeg reiser til Kypros. Så det skal jeg nyte for fullt. Det er ikke så ofte jeg er ute heller, så det er veldig koselig når jeg først er det. Jeg trenger litt tid til å bare være meg også og ikke mamma hele tiden. Jeg er tross alt alene med lille 24 timer i døgnet ellers og har ingen alenetid. Ellers blir helgen rolig, den skal jeg tilbringe med Martine også går søndagen til Kinemor. Det blir også trening de dagene. Også starter det en ny uke, så tiden flyr 🙈🙊 alt går så veldig fort!

Likes

Comments

Jeg tenkte å prøve meg på en ny hårfarge i sommer. I over et år nå så har jeg hatt kjempe lyst til å prøve å farge håret til pastell grå/lilla. Det er dødsfint etter min mening og kan jo ikke bli annet enn drit sexy & til sommeren når man er solbrun og fin 😍🙊 tanken er å farge det i juni/juli. Jeg gleder meg kjempe mye til å endelig prøve noe litt nytt. Så håper jeg bare at det ikke sliter så alt for mye på håret og at det ikke er så alt for vanskelig og bli helt lys hvit blond igjen når jeg går lei. Jeg ønsker meg helst et sunt, langt og friskt hår, men bittelitt forandringer trenger man i løpet av livet 😋💁🏼 

Likes

Comments

• There is a differance between giving up, and knowing when you had enough.

• You're leaving because it's easier to walk away, than to fight for what you really want.

• I care. I will always care!

Hjerte mitt har endelig fortalt meg at jeg må slutte å kaste bort mer av tiden min. Jeg har kjempet i over et år nå og til ingen nytte. Jeg har vært så langt nede & jeg har hatt det så vondt. Noe har vel kanskje vært selvvalgt med tanke på at jeg har fortsatt og kontakte personen som har gjort meg så vondt. Jeg burde gitt slipp for lenge siden. Men så er det ikke meg jeg har kjempet for og ting har ikke vært så lett. Jeg har mye blanda følelser rundt akkuratt det jeg tenker på og har trodd at sånn jeg har holdt på skulle funke tilslutt ... men jeg har innsett at det ikke fungerer og ikke var den riktige måten og gjøre ting på. Jeg har innsett at det ikke er jeg som er problemet. Og nå har jeg endelig klart å gi helt slipp. Jeg føler meg lett og jeg begynner å godta situasjonen og sånn ting er for den personen jeg har kjempet for at skal bry seg. Jeg har det endelig bra med meg selv og sånn hverdagen til meg og lille er. Vi klarer oss mer enn bra nok & det holder.

Om personen tar kontakt frem i tid, så vet jeg faktisk ikke hva jeg kommer til å gjøre. Jeg må være ærlig og si at jeg sitter med mye sinne og frustrasjon. Samtidig så vet jeg at jeg er veldig flink til å legge bort mine følelser til side når det handler om en uskyldig en. Samtidig så tenker jeg på hvor mye man skal godta og ikke ? Man kan ikke bare komme og gå når man ønsker i et persons liv. Et liv er ingen lek. Enten så er man voksen nok til å ta ansvar eller ikke. Jeg er en litt svak person og tilgir veldig lett men jeg glemmer ALDRI. Og jeg er så absolutt ikke perfekt jeg heller, alle gjør feil og man lærer av dem. Men er det noe jeg alltid har gjort og kommer til å gjøre, så er det å sette lille først. Jeg merker at alt det negative jeg har opplevd i livet bare gjør meg sterkere og det føles godt! Det er deilig og endelig være på vei oppover, nå skal jeg ikke la noen knekke meg igjen.

Likes

Comments

Nå er det bare 30 dager til vi reiser bort til leiligheten i Kypros. Jeg gleder meg helt ekstremt mye til å komme meg bort litt med mini og kun være oss. Det skal bli deilig med sol, varme, strender, masse god mat og kvalitetstid med mine kjære der. Jeg har begynt å kjøpe inn sommertøy til bebis og må snart begynne å kjøpe inn alt annet av utstyr som også trengs for å kunne reise med en liten en. Jeg gleder meg til å ta han med på sin første ferie, jeg vet vi kommer til å storkose oss kjempe masse der. Så nå teller vi bare ned dagene ✈️🦋🐳🌴☀️🌅 

Likes

Comments

Tenk at babyen min er over et halvt år gammel! Fortsatt ingen søvnløse netter & han er fortsatt like snill, rolig, glad og blid. Han gråter aldri og smiler vel egentlig hele dagen lang og er kjempe fornøyd 💙 Han gjør meg så ufattelig lykkelig og vi har det så utrolig fint sammen. Det er ingen tvil om at han kommer til å være mammadalt mange år frem i tid hihi. Han spiser og legger på seg godt 😋 her går det i melk, grøt, middagsglass, grøt og mer melk hver dag. Så ikke rart han er så god og rund 😊 Det begynner også å komme tenner på vei, så det blir veldig spennende og se hvor den første dukker opp, den er rett rundt hjørnet. Så det er stas 😍 Vi øver masse på å ligge på magen hver dag og sitte så han kan bli sterk nok til å sitte selv og kanskje komme seg opp i krabbestilling. Vi har så masse gøy i vente. 

Det er helt klart som en drøm og være mamma. Mammalivet er helt fantastisk ❤ jeg ville ikke byttet det ut mot noe i hele verden. 

Likes

Comments

Det er ingen hemmelighet at jeg fyller litt her og der. Jeg har alltid gått til Ung og Unik i Oslo og forholder meg kun til de når det kommer til filler. Jeg kan innrømme at jeg har fylt leppene x antall ganger, botox, kinnben og tatt micropigmentering av øyenbryn. Jeg er mye mer fornøyd med utseende mitt nå enn hva jeg først var. Jeg personlig syns det er fint med et litt "fake" utseende om man kan kalle det det. Jeg kommer ihvertfall alltid til å passe på utseende og være opptatt av det "til en viss grad så klart". For det betyr så absolutt ikke alt, men er en god bonus ved siden av personligheten 😊 Det er utrolig mange som kontakter meg og spør hva jeg fyller og hvem jeg fyller hos og det kan jeg svare på nå. Jeg fyller leppene mine med Hyaluronica og fyller KUN hos Irina på Ung og Unik Arkaden. De har Facebook side, så kontakt de der om dere ønsker mer info.

Likes

Comments

Min lille bebi har klart å bli litt syk, han har ikke vært helt i form de siste dagene. Han har vært veldig grinete og ekstra krevende. Han krever absolutt ALL min tid, oppmerksomhet og kjærlighet. Så det har blitt noen veldig rolige dager hjemme, vi fikk spist lunsj ute i sola på tirsdag med Emilie, noe som var kjempe koselig! Det er jo viktig med litt luft også selvom lille ikke er helt på topp. Vi skal ihvertfall til legen i morgen og finne ut av hva det kan være. Jeg håper så klart det ikke er noe og at han er på vei til å bli frisk. For jeg kan innrømme at det gjør skikkelig vondt i mammahjerte mitt når han ikke har det helt bra. Jeg lar han ALDRI gråte, det har jeg ikke hjerte til. Da slipper jeg heller alt annet og sørger for at han har det bra og føler seg trygg inntil meg <3

Likes

Comments

Absolutt alt rundt meg for tiden er helt perfekt. Hverdagen er så bra og jeg har det bra med meg selv! Sola skinner hver dag og det blir varmere og varmere, jeg ELSKER sommer. Det er helt klart den beste årstiden og da jeg utstråler aller mest. Jeg har begynt å jobbe for brunfargen og er så klar for å kjøpe inn nye bikinier, sommerklær og ikke minst til å reise bort i 6 uker til sydenvarmen. I tillegg til alt så har jeg definitivt den snilleste og gladeste babyen på denne jord! Han er straks 6 mnd og jeg har aldri hatt en søvnløs natt, og hver eneste morgen så er han super blid og smiler masse til meg. Han er altfor lett og god å ha med å gjøre i løpet av en dag. Vi har det så bra sammen!

Jeg har også verdens beste venninner. Jeg har helt klart funnet venner jeg er sikker på jeg kommer til å ha livet ut! Jeg har besøk alt for ofte, jeg er så og si aldri alene. De er der alltid for meg og vi har det super koselig selvom det er begrenset med hva man kan gjøre med en liten baby. Likevel er de der 100% og vi finner alltid på noe koselig å gjøre.

Jeg kan også dele med dere at pappaen til lille har møtt sønnen sin flere ganger og han kommer til å stille opp. Det er ingen tvil om at han elsker sønnen sin og er stolt over han. Å se de sammen er helt ubeskrivelig, jeg blir så glad på lille sine vegne. Over at han har oss begge som elsker han og kommer til å gi han all den kjærligheten og tryggheten han trenger fra hver av oss livet ut. Nå vet jeg at sønnen vår kommer til å få verdens beste oppvekst! Det skal vi begge sørge for.

Likes

Comments

Da har lille endelig fått sitt første pass (er han ikke bare verdens søteste lille tass?) 😍. Jeg gleder meg utrolig mye til å kunne ta han med rundt og reise litt. Vi skal til Ålesund 28 april, og til Kypros 13 mai + litt andre steder i løpet av året. Det skal bli så utrolig koselig og tilbringe den første sommeren min som mamma, med det nydelige lille jeg har skapt. Mini er som sagt en utrolig glad og fornøyd baby som hele tiden smiler og ler så det skal bli gøy å finne på masse sommeraktiviteter med han 🐳☀️🌴 Jeg gleder meg til å kjøpe inn masse nytt sommertøy til han. Til sommer, sol og varmen kommer. Så man endelig kan gå i litt mindre og lettere klær. Gjett om jeg kommer til å poste MYE på både blogg og instagram 💙 Sommeren er SÅ min årstid og helt klart da jeg utstråler mest 😘

Likes

Comments