I morgen er baby L 1 måned gammel, wohoo! For hver dag som går synes jeg det er supergøy at han blir litt og litt større. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg har gjort for å fortjene en så snill og rolig baby (så langt - såklart! man vet aldri når det snur hehe). Men det er så deilig og behagelig, det får meg så rolig og avslappet! & i går var vi ute fra kl. 14:00 til 20:00, og han var en engel! Vi gikk en koselig trilletur i frognerparken noe som var helt magisk med tanke på det fine høstværet. Etter det dro vi til majorstuen og møtte en venninne av meg, så gikk turen til Crepe De Mari på Grünerløkka, der vi koste oss med pannekake m/nutella, ferske jordbær, banan, krem og iskrem. Det er noe av det beste jeg har smakt! Herregud så godt yummi :0). Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg tar turen dit hihi ^^

Uansett så var lille en super engel i går, noe han er hver eneste dag. Han langde ikke en eneste lyd og lå stille og fint i vognen sin. Han sier selvfølgelig litt ifra når han er sulten + at det blir litt bleieskift. Super stolt mamma :* Likes

CommentsPå tirsdag var jeg hos fotografen Trine Lise i Olso og tok baby bilder av Leander + at vi fikk noen sammen, noe som var veldig koselig! Jeg kjenner jeg blir så utrolig stolt over å få være mammaen til akkuratt han. Lille L er den mest perfekte babyen noensinne, kjærligheten min for han er uendelig ♥ Han var kjempe flink under fotograferingen og bildene jeg har fått så langt er helt nydelige. Jeg gleder meg til å vise dere resten. Det er ingen tvil om at jeg kommer til å bruke Trine Lise masse mer i fremtiden for flere bilder av L og oss. 

For dere som bor i Oslo eller i nærheten og kunne tenke dere julebilder til julekort osv av barna deres så har Trine Lise julefotografering 17 & 18 november til bare 500kr! Da får dere 5 bilder til eget bruk & deler dere fb siden hennes får dere 2 ekstra bilder.

Ønsker dere en vanlig fotografering senere av baby/barn/familie så får dere 15% avslag ved bruk av kode Rebekka15 ved bestilling. Ta kontakt for bestilling av tid på 91328774 for julefotografering & vanligfotografering.


Likes

Comments


Det er ingen tvil om at babyer har et tungt sovehjerte hihi, de sover store deler av dagen og er ikke mye til bry. Lille L lager alltid masse koselyder når han sover & strekker på seg, noen ganger må jeg le litt av lydene hans og andre ganger smelter jeg sånn! Han pleier også å sovne når jeg gir han puppen. Jeg liker best å amme når vi ligger i senga og når han da sovner så tar jeg alltid dyna rundt han så han føler seg trygg :) Også elsker han å ligge på siden å sove & ikke minst helt inntil mammaen sin om natten. Prøver jeg å legge han i sengen våkner han og merker det med engang. Men ingenting er koseligere enn å ha han inntil meg.

 Min lille snille engle baby  jeg er så glad for at han er så snill og god og at vi har det så fint. Han gråter aldri, noe som varmer mammahjerte veldig. Likes

Comments

Haslien-fotografene-gravid-nyfødt-foto-gravidfoto-nyfødtfoto-graviditet-uke37-før-etter-baby--sarpsborg-fredrikstad-halden-oslo

Jeg prøver å være så sterk jeg bare klarer å være, men noenganger er det godt å bryte litt sammen og kunne være litt sårbar. Å si unnskyld fordi man gråter, er som å si unnskyld for at man er ekte. Tårene er et tegn på at du har et stort hjerte og ikke er redd for å la andre se det. Å våge å vise følelser er et tegn på styrke! Det er ingen hemmelighet lenger at jeg er alenemamma til den vakreste lille gutten på jord, noe jeg visste i det jeg tok valget om å beholde han. Jeg vet jeg har fått mange spørsmål om diverse ting rundt akkuratt dette. Men pappaen til barnet mitt er ikke noe jeg kommer til å utgi & jeg kommer heller ikke til å utgi noe negativt om han. Jeg som mamma mener det er min oppgave og "beskytte" han tiltross for hvordan situasjonen skulle hvert mellom oss til alle tider for sønnen vår sin skyld. Men nei akkuratt nå har han ikke noe med sønnen sin å gjøre, jeg håper jo såklart at han vil det med tiden og når L blir litt større. Jeg vil ihvertfall alltid være veldig glad i barnefaren selvom ting har blitt som det har blitt. Han har jo trossalt gitt meg verdens fineste lille skatt. 

Det er ingen tvil om at ting er sårbart og tungt noen dager, dette er såklart ingen situasjon man drømte om å være i eller at utfallet skulle bli akkuratt som det har blitt. Men å skulle valgt det jeg har skapt i dag bort den gangen er noe jeg ikke klarte å gjennomføre. Man ønsker jo helst at barnet skal ha både mor og far i livet like mye hele veien. Og at mor og far klarer å ha et godt samarbeid til hverandre tiltross for at man ikke er sammen. Uansett så er jeg alene og har Leander helt for meg selv 100%, noe som er helt fantastisk og som jeg koser meg masse med. Jeg som mamma kan kun gjøre min del av oppgaven til å være en god mor. Jeg kommer alltid til å jobbe mot å være den beste versjonen av meg selv ovenfor lille. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å gi han den tryggeste, mest kjærlighetsfulle & fine oppveksten han kan få fra meg. Selvom det noenganger dukker opp litt tunge og sårbare tider så vet jeg alltid at det vil ordne seg og at man vil få det kjempe bra igjen + at det kun gjør meg sterkere <3 My favorite singlemom qoutes: 
♥ It's not easy being a single mom. You have to teach your kids everything, feed them, clothe them & you're human, you're going to fuck up sometimes, but the bond you build with your kids can't compare to anything in this world. 

♥ A man should never disrespect the mother of his child. No matter how mad u are, always remember. She's doing whatever she can to provide, protect, love, and feed your child like no one else will. Especially when you ain't helping or barely giving a helping hand.

♥ She looked back on her life and realized that everything happened only made her stronger ...

♥ I am a woman. I am a mother. I am not perfect. I make mistakes. I choose the wrong path. I stress, I cry, I laugh, I smile. At the end of the day, even though i'm not the perfect 10 i know i'm happy and my kids are happy, and that's the best thing to have in life... that's beauty.

♥ Dear strong single mother. While most parents are out partying, you are spending time with your child. You don't bring different men around because you choose not to confuse you'r child. What a man can do for you means nothing if he can't be the role model. You're not single because you have to be. You're single because you choose to be. Respect and salute to you for that. 

♥ There will be so many times you feel like you've failed. But in the eyes, heart and mind of you'r child you are super mom 

♥ A single mom tries when things are hard. She never gives up. She believes in her family, even when things are tough. She knows that above all things... a mother's love is more than enough 


Likes

Comments

Baby L har fått seg babybjörn sin vippestol i grå, noe som kommer til å bli utrolig mye brukt når jeg for eks. skal i dusjen en tur, lage mat, rydde litt osv mens han er våken så han kan følge med litt på hva som skjer rundt seg isteden for å ligge i babynesten hele tiden. Jeg har også kjøpt inn en ny lillelam dress til han + en ralph lauren body & en kosedress. Så her er det ikke mangel på noe, han har mer enn nok av alt man kan tenke seg. Lille heldiggrisen :0)

Hverdagen vår er utrolig hektisk, dagene går i ett og jeg føler jeg aldri får slappet av. Heldigvis er det noe som kommer til å roe seg ned med tiden og når alt er ordentlig på plass rundt oss. Jeg deler det meste av hverdagen vår på snapchat, så instagram og tilslutt på bloggen. Så hvis dere vil følge oss der så er snappen min: Rebekka-Smeberg

Siden jeg fikk han har jeg vært utrolig dårlig på å spise mat, det eneste jeg bare må ha hver eneste dag til frokost er cottage cheese med eple, pære og vanilje smak. Den er så god at jeg bare kan spise den uten noe tilbehør, men jeg pleier å enten ta en banan ved sidna, eple eller blåbær. Ellers er jeg ekstremt tørst om dagen, jeg drikker så utrolig mye i løpet av en dag og er jeg ute på tur så må jeg alltid innom en butikk å kjøpe meg en iste med fersken smak. 

Vi har hatt utrolig mye besøk denne uken, noen dager flere på en dag også + overnattinger. Veldig veldig koselig, men jeg kjenner at jeg blir litt sliten også hihi. Det er ikke bare bare å holde på med han hele dagen, få masse besøk hver eneste dag, rydde leiligheten, og passe på at det alltid ser rent og pent ut her. Det er flere ting som henger over meg som jeg må få orden på, det gjelder planlegging av ting og tang fremover, orden og ting som skjer også.Lille er verdens snilleste og godeste på dagtid, for han sover for det meste og han krever veldig lite. Men så får han ekstremt mye med kos fra alle. På kveldstid når vi er alene så er det mye som skal gjøres, kveldstell, bleieskift & skift til pysj, litt kos og leggetid. Men den tiden er laaang, han er supervåken før vi skal legge oss og jeg bare venter på at han skal sovne så vi kan sove ut sammen (han sover heldigvis gjennom hele natten enda). Og han liker veldig lite å ligge i babynesten mens han er lysvåken, da vil han helst bli bært rundt på hele tiden hehe.. han er litt borskjemt når det kommer til kos <3 

Men ja akkuratt nå kan jeg innrømme at jeg er en litt små sliten mamma ^^

Likes

Comments

Vi har fått oss en ny vogn. Emmaljunga Edge 2017 modellen i grå & jeg er kjempe fornøyd! Vognen er stor og fin, luftig og romslig, god og trille på og helt fantastisk alt i alt. Lille har kjempe god plass i bagdelen og vognen er tett og fin til vinteren og kalde tider. 

Av vognpose valg har jeg valgt mine to fra Bymilla.no, jeg har vinterposen til bagdelen & høst/vår posen til sportsdelen. Posene er superdeilige og er i teddyfleece + at de er foret med saueull inni. 


Jeg er så utrolig fornøyd med vognlenkene til lille. Elefanten er noe av det søteste jeg har sett, og når man drar i snabelen på den så kommer lullaby natta sangen .. såå nydelig ♥ 

Uglelenken er fra @4kidzbutikk , jeg ville ikke valgt en annen til å lage vognlenke til meg! Blåfargen er helt nydelig og klar og den passer helt perfekt på vognen. Det er ingen tvil om at jeg brått har byttet favoritt farge fra rosa til blått! Ingenting kler lille mer enn blå farger :* 


Likes

Comments

I dag er min bittelille baby 2 uker gammel. Som tiden flyr :) Det er ingen tvil om at han er verdens fineste baby i mine øyne og alltid vil være det. Mamma sitt hjerte ♡ I dag veier lille 3660 g, så han legger på seg godt! Han har fått skikkelig søte bollekinn hihi, han er rett og slett til å spise opp. Han er også mye mer våken om dagen, noe jeg elsker hvert eneste sekund av! Jeg pleier å legge hodet mitt ved sidna han sitt og skravle til han, nusse på han & kose nese sammen, noe han er kjempe glad i. Ellers er han fortsatt en liten engel om natten, vi sover godt igjennom natten uten om 2 puppestopp + bleieskift. Vi har fått oss en ny vogn, en Emmaljunga edge 2017 modell i fargen grå. Den kan vi vise dere litt senere :) 

I morgen skal vi hjem til oss, for nå har vi vært hos mamma/mimmi siden han ble født. Så da blir det en tur til butikken så vi får handlet inn til uken også har vi en "fullbooket" uke med masse veninne besøk, så det skal blir utrolig koselig <3 

Likes

Comments


Et kakebord som disse bildene til dåpen til Leander er noe jeg bare kan drømme om, herregudfint! Det er ikke bare bare og finne det mest perfekte lokale, jeg leter og leter. Men man får bare gjøre det beste ut av det man finner og gjøre det til sånn man ønsker å ha det, så fint skal det nok bli. Jeg gleder meg til å dekorere og stelle i stand alt. Det meste har jeg tenkt til å ha i blått & hvitt. Jeg er veldig spent på hvordan det faktisk kommer til å bli. Også har jeg verdens snilleste mormor som strikker dåpkjolen jeg har plukket ut, jeg gleder meg til den blir ferdig for den er helt nydelig! Planen er å døpe han i starten av februar, så nå har jeg litt tid på meg <3 

Likes

Comments@bebituppdesign / bebituppdesign.no

Jeg har fått den fineste uroen i posten fra bebituppdesign & herregud så nydelig den er! Jeg gleder meg til å henge den opp i sengehimmelen til L, til han blir litt større og kan få litt glede av den. Det er utrolig mange fler fine uroer på instagram kontoen og nettsiden. 

Dagene går i ett og det blir MYE tøyvask, det er ingen tvil om at de små gulper og bæsjer igjennom alt som er hehe. Min lille har begynt å være mye mer våken, noe som er kjempe gøy og super stas. Han er fortsatt en engel om natten og vi får sove kjempe godt begge to, så når kommer dette til å snu tro ? :p Jeg tror det er viktig å være trygg og avslappet rundt barnet, ha det rolig i starten og ikke stresse noe særlig for å gjøre de trygge og gode. Sånn har ihvertfall vi det her hjemme <3 

Nå er det straks fødeavdelingen på tv, så top model og kveldsstell på oss begge og tilslutt leggetid. 

Likes

Comments


Kvinne kroppen er virkelig helt fantastisk! Det er så utrolig. Magen har trekt seg sakte men sikkert kjempe fint tilbake og enda bedre blir det jo med tiden. Det har kun gått 9 dager siden jeg fødte og siden magen var gigantisk. Så at den er så fin som den er allerede nå er helt utrolig. Men jeg har fortsatt en god del kilo jeg vil ned, og gleder meg bare mer og mer til at jeg endelig kan begynne å trene litt "hardt" igjen. Jeg må selvfølgelig vente i 5 uker til, men kostholdet kan jeg endre på fra nå av. Så jeg kan få inn en god rutine på det så lenge. Jeg går trilleturer hver eneste dag med lille, og skal øke gå farten etterhvert som underlivet er litt mer på plass hehe, det begynner å gro og stingene er på vei til å forsvinne. Nå gleder jeg meg masse til jeg kan begynne å bruke medisinballen min på 9 kg til å trene både mage, rumpe og bein.

Noe av det søteste med magen er at den er så deiete og myk etter en fødsel, hihi den er så god å ta på :) 

Likes

Comments