Header

Nå kan jeg endelig si at dagen er over,at jeg har en gutt full av søtsaker i seng og at jeg endelig kan lene meg tilbake å se på hva enn jeg vil på TV (nå som Espen er borte). Idag har vi nemlig hatt mange fine gjester på besøk for å feire Liam. For å si det sånn, nå er det på tide å gå igjennom lekekassa på nytt. Og garderoben.

Det har egentlig vært en ganske rar dag, å feire Liam for første gang har vært kjempe bra og det gikk mye bedre enn forventa. Jeg hadde sett for meg hyling, dere som har barn selv vet godt hva jeg prater om når jeg nevner "sovetid". Det tar ett sekund også er man brått overtrøtt, men han har vært så utrolig flink og holdt ut leenge idag! Det har også vært veldig rart å åpne opp gaver for andre, men guuud så morsomt for meg som er så nysgjerrig.

Liam er storfornøyd med alle gavene han fikk og han lekte så lenge han kunne før han skulle legge seg. Noe av det koseligste jeg kan se er at han sitter og koser seg med leker, at han klarer å ha det gøy i sitt eget selskap. Godt det er bursdag en gang i året for nååå er jeg sliten. Natta💙

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Imorgen er den store dagen hvor Liam skal feire sin første bursdag med familien og ting må gjøres - dessverre. Jeg skulle ønske alt gjorde seg selv noen ganger, akkurat nå hadde det vært så sykt deilig. Jeg føler meg teit som klager på at jeg er sliten når Espen har vært på to jobber idag og har masse energi mens jeg bare ligger her og syntes synd på meg selv. Noen er faktisk nødt til å sende over noe energi til meg snart..

Idag har jeg og min kjære mormor vært ute på shopping, men aller først dro vi sammen å leverte Liam i barnehagen. Der det er tilbud finner du oss for å si det sånn haha. Neida men jeg ville kjøpe nye klær til Liam og hun skulle også ha sine ting så da gjør vi det heller sammen, mye koseligere!

Rett etter at jeg hadde kommet hjem og hadde lagt planer om å slappe av litt i senga så får jeg melding om at jeg skulle få besøk, noe jeg selvfølgelig ikke sier nei til. Men tro meg, det var nesten så jeg spurte pent om vi kunne sove litt sammen haha. Det er så utrolig hardt å holde seg våken de dagene Liam våkner tidlig.

Likes

Comments

Idag er det ett år siden verdens vakreste person i hele verden ble født, og hvor jeg virkelig fikk kjenne på hvor fort noe kan snu her i livet.

Fra å eendelig komme ut av magen hvor du hadde det så sinnsykt trangt(stakar) og fint, til å ikke klare noenting - ikke engang å puste. Og etterhvert klare deg uten respirator. Altså, hallooo?? Hvor sterk er ikke du liksom? Jeg ser såå opp til deg, og jeg tenker så ofte på alle rundt omkring som prøver å ta livet sitt mens noen virkelig kjemper for å beholde det. Denne dagen hadde vært helt jævlig for oss alle hvis ting gikk som legene trodde, at du ikke fikk bli med oss hjem. Men isteden så kan vi heldigvis feire at du har blitt ett helt år!! Jeg kommer aldri til å ta noe for gitt igjen, og jeg er takknemlig for hver eneste dag jeg får ha sammen med deg. Jeg elsker deg så ufattelig mye gutten min og jeg gleder meg masse til å feire deg ordentlig til helgen. 

Fineste krona som Liam fikk fra barnehagen💙 Barnehagen vår er helt fantastisk!!

Likes

Comments

Hvis jeg må si hvilken tid som har vært den vanskeligste med Liam så var det den tiden han ikke kom seg noen vei. Tenk deg at du mister noe på bakken, rett foran deg, du rekker det akkurat ikke med hendene dine og du har så sykt lyst på den men du klarer ikke få deg noe sted - den tiden var helt sinnsykt slitsom. Jeg glemmer veldig fort ting som har vært tidligere som f.eks tiden rett etter fødsel - men det her glemmer jeg virkelig ikke, det var rett og slett helt forferdelig. Jeg syntes det er så mye bedre nå som han får seg dit han vil, selvom det selvfølgelig har sine ulemper også men det er såå mye bedre! Jeg har prøvd å krabbe ved siden av han og han tar meg så syykt igjen. At noen klarer å krabbe så fort er sykt. Barn er helt utrolige❤

Liam blir 1 år til Onsdag og jeg kan nesten ikke tro det.. Hvor blir tiden av liksom? Helt sinnsykt hvor stor forskjell det føles på svangerskapet og nå. Svangerskapet føltes ut som en evighet, jeg holdte på å klikke. Mens nå...woow!!

Likes

Comments

Idag er det Fredag og det vil si at Espen drar rett fra den ene jobben til den andre, med andre ord - jeg har Liam hele dagen. Det er koselig med tid sammen uten at Espen er her også i og med at han er skikkelig pappagutt, men jeg må si jeg merker det på kroppen! Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen og ser på The Foster for å holde meg våken til Espen kommer hjem. Vil liksom få sagt hei før jeg legger meg igjen haha. Det er så rart å ha det sånn her, jeg er så vant til å ha Espen rundt meg hele tiden pga permisjonen. Så det har brått gå fra å henge sammen hele tiden til å til tider ikke se til hverandre. Men blir bra når casha kommer på konto for å si det sånn nå som det nærmer seg jul(!!).

Idag har vi vært en liten tur på Ekholt i bursdag, det ble for slitsomt for Liam som ikke sov den siste luren sin i barnehagen... Øya lukka seg en del ganger for å si det sånn og jeg prøvde såå hardt å holde han våken frem til vi kom oss hjem i senga. Tok ikke lang tid å legge han da hvertfall, sykt deilig.

Imorgen har Espen fri før han skal på jobb igjen på Søndag, så skal ikke se bortifra at vi bare blir liggende på sofaen alle tre men vi får se. God helg!

Likes

Comments

Det har aldri vært så hardt å gå til barnehagen før som idag. Men det føltes så sinnsykt deilig å gå igjen, det er så lenge siden jeg har rørt sånn på meg. Eneste problemet er at Liam er livredd når bilene kjører forbi, litt komisk i og med at det er så sykt mange biler som kjører forbi der vi går og han hyler hver gang de kjører forbi haha. Men hjem i varmen kom vi tilslutt og takk gud for det.

Se på denne nydlingen a!! Jeg stod å drømte meg bort en god stund før jeg begynte å prøve litt forskjellige ringer - og det føltes så sykt bra!! Og da tok mormor den ut av henda mine og kjøpte den til meg! Vi var ute å kjøpte litt stæsj til et bryllup og vi ble visst litt revet med... Om noen spør meg om jeg er forlova så er det med mormor. Loveu bigtime 

Likes

Comments

Jeg valgte å ha Liam hjemme fra barnehagen idag for å få han helt frisk før han kommer tilbake til barnehagen. Uansett syntes jeg det er så deilig å ha hele dagen og kose med han på.

Det som var annerledes idag enn de andre dagene jeg har valgt å ha han hjemme er at lillebroren min kom for å være sammen med oss også. Han trengte også en fridag så vi tilbringte den sammen alle tre,veldig koselig - men utrooolig slitsomt. Seriøst, jeg hadde virkelig ikke trodd jeg skulle ligge rett ut på sofaen sååå sliten. En liten tass som er i trassalderen og en liten klengete Liam som ikke tåler så bra at Didrik vil sitte på fanget og kose også.  Jeg bare tenker, ville jeg taklet dette hver dag? Drømmen min har vært å ha 3 år mellomrom barna mine men akkurat nå vet jeg ikke lenger.....

Da ting ble greit hett her inne og begge to gråt uten grunn så gikk vi ut en tur til lekeplassen før Didrik ble fulgt hjem igjen og ble der til kvelden. Og nå har vi akkurat ringt legevakta med tanke på magen til Liam.. Det er en klump inni magen hans som jeg ikke klarer å slutte og tenke på. Det blir feil å kalle det klump siden den er avlang, men likevel - jeg har skikkelig lyst til å vite hva det er men vi må visst bare vente til imorgen så vi får dratt til legen. Det er sikkert ikke noe farlig men det er sååå typisk at noe mere skal skje med han nå. Orker nesten ikke tenke på det.

Likes

Comments

Jeg er helt utslitt etter en lang dag og skal legge meg rett etter The stream er ferdig for å si det sånn. Som jeg skrev igår så skulle vi til lekeland idag, noe jeg merker sykt godt på kroppen akkurat nå. Sier litt om hvor lite aktivitet jeg er i.. Det ble nå morsomt for meg så fort Liam sovn luren sin altså, må innrømme det. Det som var ganske flaut var at jeg krabba, løp og styra høyt oppe i en labrirint, så ser jeg ned og ser en voksen mann stå å stirre opp på meg. Lenge. Jeg lurer på hva han tenkte...Kanskje greit jeg ikke vet. Tror sikkert jeg var helt gal.
Jeg elsker lekeland, sikkert mer enn de fleste barn - jeg gleder meg til Liam blir så stor at han syntes andre ting enn baller er gøy sånn at jeg har en unnskyldning for å leke som er gærning haha.

Det er selvfølgelig begrensa hva Liam kunne finne på, men vi koste oss masse med et "hav" av baller og sklier! Også kom det en søt jente brått å satt seg på fanget mitt - kjempe koselig! Ble helt satt ut, de fleste barn pleier å være sjenerte. Og jeg som har hørt jeg ser så skummel og slem ut?? Hun ville jeg skulle gjøre akkurat det samme som jeg gjorde med Liam b.la dytte han ned sklia og kose han på ryggen. Rart jeg elsker barn eller? Såå kosete og søte.

Da vi kom hjem var Liam ganske sliten og jeg prøvde alt jeg kunne å holde han oppe så lenge som mulig så han ikke våkner 06 imorgen. Jeg gjemte meg bak den ene veggen våres og hoppet frem for å skremme han. DUNK sa det og der lå jeg rett ut uten å klare og røre på meg... Jeg rakk ikke reagere før jeg brått lå der.. Jeg er sååå glad Espen gikk ut av rommet 30 sekunder før, jeg hadde blitt mobbet resten av livet garantert. Det som skulle være skummelt ble tydeligvis veldig morsomt siden Liam lo så tårene rant mens jeg lå der og ikke klarte å røre meg. Han kom fort krabbende mot meg og jeg trodde han skulle trøste meg, men han bare lugga av meg masse hår. Ikke noe empati å få her nei.. Ikke av Espen heller derimot, som bare lo og sa "typisk deg" da jeg forklarte det.

Håper dere har hatt en fin dag, det har søren meg vi! Når jeg trodde dagen ikke kunne bli bedre så sier Liam "mamma" til meg mange ganger. Endelig!!!!

Likes

Comments

Espen er ute og jeg sitter i sofaen å ser på akkurat det jeg har lyst til uten å høre klaging fra andre enden av sofaen. Skikkelig digg! Haha.

Imorgen skal jeg,Liam og resten av familien min til Leos lekeland mens Espen er på jobb - noe jeg aldri hadde hørt om før. Det er visst som Eventyrfabrikken bare enda større. Jeg både tror og håper på at Liam vil få stor glede av det og at han kommer til å kose seg. Jeg skal nok ha det litt gøy når Liam sover luren sin også 👼.

Å være hjemme sammen med Liam er helt magisk, å ha han hjemme i helgen hvor alle brått er ledige blir det mye farting hit og dit mens nå kan jeg sitte å leke med han på gulvet i flere timer eller ta en lang dusj sammen med han - ikke fordi det snart er sengetid eller fordi han har grisa men fordi vi skal kose oss og leke med vannet. Det er så sykt deilig. Vi har ihvertfall hatt en fin dag og håper dere har hatt det samme 😘

Likes

Comments

Denne dagen startet med at Liam våknet rundt 7 tiden og jeg hentet han inn til meg og Espen - så lå han der å rulla frem og tilbake mellom oss, visste ikke helt hvem han ville kose med..

Jeg turte rett og slett ikke dra noe sted med Liam idag siden han har blitt så forskjøla.Han har fått en kjempe stygg hoste og nesa renner konstant. Må prøve og gjøre han frisk igjen før han blir smitta på nytt haha. Tar vel ikke lange tiden..

Han har vært unormalt glad og kosete idag, vil ligge inntil eller holde rundt hele tiden og hvis jeg driver med noe så legger han hodet inntil meg.

Nå kan jeg endelig dele med dere at Liam har lært seg å gå bortover - med noe å holde fast i. Idag har han gått rundt masse sålenge han holder bak på gåbilen - det var kjempe deilig å se! Neste nå er å smått gjøre han trygg på at han kan stå alene. Å se de små beina tusle rundt er så morsomt - og det morsomste er at han blir så utrolig stolt over seg selv etter at han har gått litt rundt i stua - det syntes på lang avstand for å si det sånn.

Likes

Comments