Header

Hola! Dette blir et kjempe raskt innlegg siden jeg skal trene for første gang på noen år. Helt sykt,jeg vet. Men jeg husker ikke sist jeg spilte badminton og jeg gruer meg litt siden det er så lenge siden. Jeg har vært så slapp i det siste og jeg har et lite håp om at å trene kan hjelpe litt.

Denne natten har vært helt syk. Og da mener jeg syksyk. Jeg sliter så sykt med å sovne for tiden og jeg våkner hele tiden. Og det hjelper ikke særlig mye at Liam våkner så fort jeg har klart å sovne igjen heller. Blir sprø av det greiene her.. GI MEG STYRKE, NOEN!

Ellers så har fysioterapauten sett litt på Liam igjen, og fremover nå skal de ha kontroll hver måned. Vi må visst øve litt på finmotorikken og slutte å bruke innesko men heller sklisokker. Jeg tenker at det er en bra ting at det ikke var noe verre, men at de skal begynne å se på han hver måned igjen liker jeg ikke helt.. Jeg hadde håp om at de skulle gi slipp på han nå som han går flere skritt, men samtidig veldig bra at de følger nøye med på utviklingen.

Ha en fin kveld!! Nå skal det trenes. Jeg som tenkte at genseren jeg brukte idag skulle matche dagen min - slappe av og pizza. Men jeg overrasker meg selv stadig, og nå sitter jeg her i treningstights og tskjorte. Hva skjer med meg?

Likes

Comments

Hvert år har jeg skrevet ned noen nyttårsforsett for meg selv. Ifjord handlet det bare om å bli tynn - tynnere - tynnest, mens nå som jeg har vokst opp er det andre ting jeg vil forandre, takk gud for det.

♥ Jeg skal bli flinkere til å si ifra om ting som plager meg. Jeg er en sånn person som holder det inni meg helt til det sprekker. Og da har det allerede gått for langt og jeg er langsur.

♥ Jeg skal bli flinkere til å finne på ting sammen med Espen. Vi gjør aldri noe sammen etter at Liam ble født og det gjør at forholdet vårt blir ganske kjedlig.

♥ Jeg skal bli flinkere til å ta initiativ. Det er en ting jeg aldri har vært noe god til. Stakkars venner og bekjente som tror jeg gir f i dem alle sammen. Hver gang Espen spør meg hvorfor jeg ikke er med dem på ting er svaret ofte "Ville de hatt meg der, hadde de spurt meg". Jeg skal bli flinkere til å spørre om jeg kan bli med på ting.

♥ Jeg skal si meg selv en positiv ting hver eneste dag. Vet det høres skikkelig rart ut, men om jeg hver dag forteller meg selv at jeg er bra nok - kanskje det synker inn?

♥ Jeg skal bli sunnere - ikke for å bli tynnere, men for å være et bra forbilde for Liam og ikke minst for å få bedre helse.

♥ Jeg skal bli flinkere til å bruke penger. Jeg suger til å bruke penger, jeg er så gjerrig. Det er så ille at jeg nesten ikke har lyst til å kjøpe mat. Neida, såå ille er det ikke - men jeg hater tanken på hvor mye penger vi sløser hele tiden. Hvorfor i all verden kjøpte vi fastfood når vi har mat i fryseren?

♥ Jeg skal legge over barnetrygden på en egen konto til Liam hver måned som han skal få når han blir stor. Det kan bli en heftig 18 årsgave eller konfirmasjonsgave det!!

♥ Når jeg har en stabil inntekt skal jeg lage meg en BSU konto. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å kjøpe meg noe eget!!!

♥ Spise hver tredje time. Jeg har blitt mye flinkere enn før men spiser kun 1-2 ganger om dagen. Så da lurer du vel på hvorfor jeg har gått opp i vekt, og da kan jeg meddele at jeg spiser større måltider og jeg sulter aldri meg selv. Er jeg sulten så spiser jeg. Greia er bare at jeg ikke er så ofte sulten.

♥ Jeg skal si til Liam hver eneste dag at jeg elsker han.

Likes

Comments

Dagen idag startet med å få i Liam frokost og kle på han før turen gikk til barnehagen. Jeg var skikkelig spent på hvordan det kom til å gå siden han har hatt en lang,velfortjent ferie - men det gikk kjempe fint. Han er så utrolig glad i alle som jobber der og det er aldri noe problem å levere han. Hele ansiktet hans lyser opp og han tar tak i henda mine sånn at han kan løpe mot barnehagen så fort han forstår hvor han skal.

Idag har jeg gjort noe jeg sa jeg skulle gjøre for et halvt år siden. Jeg har limt inn bilder i en bok, bilder jeg vil ta vare på - alle av Liam. Jeg hadde glemt mye allerede - hvor mye hår Liam hadde da han ble født, hvor stor han var og mange sånne småting. Det blir ekstra gøy å se på de senere når vi får en til - hvilke likheter har de?

Likes

Comments

Hei og godt nyttår alle! ✨

Nå er endelig julepynten borte, Liam er i seng og jeg kan endelig sitte i sofaen med bena på bordet og slappe av. Igår feiret vi nyttårsaften hos mamma og pappa - akkurat som ifjord. Bare at i år fikk Liam med seg litt mer. Jeg vet alle hundeeiere hater dette, men for at Liam skulle få se noen raketter så fyrte vi opp noen små rundt kl 18. Jeg var nemlig veldig nysgjerrig på hvordan han kom til å ta det, men det gikk veldig fint. Og det sykeste av alt - han sov igjennom alt. Han sov inne mens jeg hadde med babycall ut, og det eneste jeg hørte igjennom babycallen var lyden av rakettene. Altså,hallo, hvem sover tungt?

Nå er det to år siden Espen kom hjem til meg for første gang og hilste på pappa, han kjente jo mamma fra før. Det er helt sykt. Det er hele to år siden han kom for å feire nyttårsaften sammen med meg og min familie. Skikkelig rart å tenke på, tiden går så fort

Likes

Comments

Hvor mange ganger jeg har fått høre at jeg bruker for mye sminke har jeg ikke telling på. Hvor mange ganger jeg har følt meg som en tulling fordi jeg går med naturlig pene venner har jeg heller ikke telling på. Hvis noen spør "Hvem Rebekka?" så er det "hun med vippene" de får til svar.

Men bak all sminken er det bare en usikker jente som prøver å passe inn sammen med alle andre. Den jenta som fikk høre at hun var stygg og tjukk hver eneste dag av kjæresten sin for mange år siden og som følge av det begynte å spise lite og sminke seg mer. Det er noe jeg kommer til å slite med resten av livet, den angsten for å ikke være bra nok. Det jeg alltid har likt best er at jeg sminker meg til en annen person - jeg er ikke meg med sminka om dere skjønner, jeg ser så annerledes ut. Det har vært min måte å rømme på, det å se ut som en annen enn meg selv. Og det føles bra!

Det var etter at jeg ble sammen med Espen jeg følte at jeg for første gang stod opp for meg selv. Han pushet meg ofte til å gå uten sminke eller å gå uten vipper. Etter noen måneder hvor jeg kun så ned i bakken da jeg var ute blant folk bestemte jeg meg for å tenke på meg selv - jeg er ikke klar uansett hvor mye andre vil det.
Ja jeg hater at jeg føler at jeg MÅ sminke meg for å sjekke posten og ja jeg hater å bli stirret ned av folk uansett hvor jeg er - sminken har blitt en del av meg og den får selvtilliten min fra 0 til 100. Så hvorfor skal jeg slutte med noe som gjør at jeg føler meg så mye bedre?

Jeg og Liam badet før han la seg idag, jeg elsker å bade med han - det gir han så mye glede! Smiler fra øre til øre vett, morro.

Håper dere har hatt en fin Torsdag, tenk at det er Fredag allerede imorgen!! Wii 😊

Likes

Comments

Jeg har et skikkelig dilemma for tiden i og med at Espen jobber så mye. For hva i all verden skal jeg gjøre når jentene spør om jeg blir med ut på byen? Er jeg nødt til å droppe det fordi jeg må opp kl 07 med Liam dagen etter eller hva? Det er ikke noe å legge skjul på at hele dagen min blir ødelagt når jeg legger meg 04 og må opp 07. Jeg er et skikkelig B-menneske uansett, og det å sove lenge dagen derpå savner jeg nesten mere enn noe annet. Men idag,dere - idag slo Liam virkelig til ved å våkne kl 11(!!!). Jeg ble sååå lykkelig når jeg våkna og så på klokken. Jeg kan ikke huske å ha vært så uthvilt og i bra form etter byen på leeenge!

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg tenker å gjøre, men jeg tror det er verdt det - det å ha en bra kveld med jentene for å så ha en ikke så bra dag dagen etter. Eller kanskje jeg rett og slett må slutte å dra på byen frem til Liam sover igjennom hele natten, for hvor fett er det for Espen å måtte stå opp på natten fordi jeg ikke er hjemme når han skal opp 06?? Stakar. Ting skal ikke alltid være lett!

Likes

Comments

Min julaften har vært ganske annerledes i år i og med at det er første julen jeg ikke har feiret sammen med min familie. Og en annen ting som var ganske annerledes i år enn ifjord var at Liam fløy rundt som en rakett. Ifjord lå han stille og sov igjennom hele julaften mens nå var han overalt. Han begynte å vise at han var trøtt rundt 20:30 så da ble det til at vi måtte kjøre hjemover. Det ble en veldig kort feiring på oss, men veldig koselig var det! Da vi dro hjem til oss selv feiret min familie jul i andre etasje også slik at vi fikk noen timer sammen med dem også. Wii.

Vi er alle veldig fornøyde med kvelden og Liam overrasket oss veldig - han var så tålmodig!! Ingenting er bedre enn det. Men man merker helt klart at det enkleste hadde vært å feiret jul hjemme hos seg selv når man har så små barn sånn at vi bare kan slenge han i senga når han er trøtt og man slipper det å måtte vekke han for å dra hjem. Men denne gangen prøvde vi å holde han våken helt til han kom hjem, og det gikk kjempe fint.

Jeg håper alle hadde en super dag! Jeg tenker masse på dere med liten inntekt - julen er en kjip tid sånn sett. Man kunne jo feiret jul ved å spise middag sammen også - jeg mener at man ikke behøver gaver for å feire jul. Men så skal det sies at jeg garantert ikke hadde sagt det samme om jeg hadde vært mindre. Og den gleden av å gi noen det de ønsker seg er superbra!

Likes

Comments

Først må jeg bare meddele at; LIAM REISER SEG ENDELIG OPP SELV OG GÅR FLERE SKRITT UTEN STØTTE!!! Endelig, nå er det ikke snakk om lang tid før han fyker rundt her som en rakett - jeg vet jeg kommer til å angre på at jeg sier det her, men jeg gleder meg.

Imorgen er lillejulaften og som hvert år så feirer vi jul da også - sånn er det når man har en så stor familie! Vi er alltid sammen med min bestefar på lillejulaften og åpner gaver fra han. Jeg har alltid gleda meg masse til dette, men jeg må si jeg er litt mer stressa i år. Lille julaften pleier jeg å lade opp frem til kvelden ved å sove litt utpå dagen. Men imorgen dere, da starter jeg 07 på jobb. "Jippi".

Ellers så er alle pakkene pakket inn og vi begynner å bli klare til julaften. Det eneste som mangler nå er å kjøpe inn et nytt pent antrekk til Liam så er vi good to go.

Vi blogges imorgen hvis jeg får tid! Ha en fin kveld.

Likes

Comments

Dagen idag har vært bra. Mye bedre enn de fleste faktisk, jeg har kost meg kjempe masse sammen med Liam selvom han er i dårlig form. Espen har vært på jobb idag så vi har vært helt alene. Vi har ligget på gulvet i flere timer å lekt og ledd sammen. Han har begynt å forstå så mye!! Jeg lå på gulvet ganske langt unna han istad også sa jeg "Kose mamma", så kom han i full fart og attacka meg. Det finnes ingen bedre følelse enn når du blir holdt hardt fast av en du elsker. Det er nesten så jeg får gåsehud bare av å tenke på det.

Ikke bare har dagen med Liam vært skikkelig bra, men jeg har stressa skikkelig med kjole - jeg tviler på at jeg er den eneste jenta som kjøper ny kjole til hver anledning. Og endelig fant jeg en kjole også!!! Jeg føler meg skikkelig letta.

Ellers så pynta jeg og Liam juletreet idag. Jeg hadde pynta det litt fra før men gjorde det om igjen. Eller... Jeg pynta og han knuste kulene. Jeg mista tellinga etterhvert på hvor mange han kasta i bakken, så det ble en del for å si det sånn. Men ferdig ble jeg til slutt selvom jeg måtte ta på halvparten av kulene på nytt fordi en liten pøbel dro de av og lekte med de. Hvorfor skal de små alltid leke med det de ikke skal når de har så mange sykt fine leker?????. Liam elsker å leke med fjernkontrollene og mobilene våres, derfor kjøpte vi fjernkontroll og mobil på lekebutikken som lager fancy lyder og greier - tror dere han vil leke med de a? Nei.

Imorgen skal jeg tilbake til gullungene mine på skolen og jeg gleder meg masse. Det å jobbe på barneskole er det beste jeg kan gjøre. Jeg får høre så sykt mange gullkorn iløpet av en dag, jeg elsker det.

Håper dere har hatt en fin helg!!

Likes

Comments

Heihei! Nå har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen for å slappe av. Espen er borte og Liam sover - og nå som jeg kan gjøre hva jeg vil uten å bli forstyrra er det å sove det eneste som går igjennom hodet mitt. Jeg er så sliten.

Dagen idag kunne ikke starta verre. Jeg hadde endelig kledd på Liam ferdig etter en lang og slitsom kamp. Altså, er det mulig?. Etter at jeg endelig hadde blitt ferdig begynte klokka å tikke kjempe fort virket det ut som så jeg forta meg inn på badet for å hente sminka mi som jeg skulle ta på meg i stua for å bli klar til å levere Liam i barnehagen og å dra på jobb. Da jeg kommer tilbake etter 30 sekunder(!!) skjønner jeg ikke hvor det hadde blitt av Liam, det var jo muse stille og sist jeg så han satt han på gulvet og lekte med lekene sine. Så ser jeg han, han sitter i sofaen med colaboksen fra igår - hvor mye han fikk i munn aner jeg ikke for det lå cola seriøst overalt. Og det "beste" av alt - over hele han. Så da var det på'n igjen med å skifte klær, noe som går like dårlig hver gang. Det er det verste Liam vet, og det gjør at det er det verste jeg vet også. Jeg gruer meg skikkelig både til å skifte klær og bleie....Det suger.

Kjenner du deg igjen i noe av det?

Likes

Comments