Header

Liam har vært så heldig å fått et produkt ifra TWISTSHAKE.COM og vi er enda heldigere som får lov til å dele ut rabattkoden: rebekkasandnes20 som gir deg 20% rabatt på alt - til og med det som allerede er satt ned i pris. Perfekt for dere som er sent ute med julegaver også!

Det er en del ting som gjør at jeg elsker denne flasken:
- Det er tykk plast som gjør at varmen holder seg.
- Det er miksenett i flasken som løser opp eventuelle klumper - helt perfekt for oss som bruker NAN! (se bildet nederst)
- Pulvebeholder er inkludert i pakken (jeg bruker den til alt mulig - jeg pleier å legge litt blåbær og andre småting Liam kan småspise på om han blir akutt sulten om vi ikke er hjemme)
- Anti-kolikk ventil som motvirker kolikk
- Ekstra bred flaskehals som gjør det enklere å fylle på og rengjøre
- BPA.fri.

Trykk HER for å komme til dems hjemmeside
Trykk HER for å komme til dems Instagram

I samarbeid med Twistshake

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Nå er det noen dager siden sist jeg har vært på og da må jeg komme med en unnskyldning om at det foregår noe greier for tiden som er mye viktigere. Vi får se om det faller seg naturlig å skrive om det senere. Det gjør ihvertfall ikke det akkurat nå når man er midt oppi det😊

Jeg har sagt i laaang tid at jeg skal ta med meg Liam ut en tur for å ta litt bilder av han igjen, jeg føler at det er så lenge siden sist jeg fikk noen bilder med bra kvalitet - og utrolig nok ble Espen med på det. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få han med, men han ble vel lei av masinga mi stakkars. Jeg tenker at det kommer til å bli kjempe gøy for oss å se senere hvordan han så ut da han var mindre. Uansett har jeg veldig lyst til å printe ut noen bilder som vi kan ha i stua eller i gangen. Eller kanskje begge deler, jeg kan gjerne ha bilder av han overalt egentlig. Så nå har det endelig blitt gjort og jeg må si at jeg ble ganske fornøyd selv😄

Ha en fin 1. advent!! Vi begynner å få det ganske fint her nå - mangler bare juletreet så er alt på stell. Vi hadde ikke det ifjord og jeg syntes det føltes rart, kanskje det var grunnen til at julefølelsen aldri kom?.

Likes

Comments

Denne fødselsplakaten fra FØDSELSPLAKAT.NO har jeg nesten ikke klart å ta øynene vekk fra siden jeg fikk den, det er så fascinerende å se hvor lang Liam var da han ble født - og det er det som er så kult med denne plakaten, at man skal skrive inn lengden på barnet og du får denne tegningen i den samme lengden. Og da kan du virkelig se hvor langt barnet ditt var! Jeg skal lett ha en sånn plakat til alle barna mine ved siden av hverandre sånn at jeg kan se forskjell på dem når den tiden kommer. Du kan velge mellom forskjellige tegninger, men jeg så med en gang hvem jeg hadde lyst på.

Og det beste av alt er - DET ER 20% PÅ ALLE FØDSELSPLAKATER NÅ! Tilbudet varer t.o.m Mandag 28.November. Bruk koden: BLACK

Trykk HER for å komme til hjemmesiden dems
Trykk HER for å komme til instagramen dems

Sponset produkt

Likes

Comments

Jeg har visst hele veien at dette er noe vi er nødt til å gjøre, men at det skulle være såå vanskelig skal jeg ærlig si jeg ikke trodde. Jeg får så vondt i hjertet når jeg hører at han er lei seg, og jeg skal innrømme at jeg holder på å gi meg hver kveld fordi jeg får skikkelig dårlig samvittighet - men jeg vet jo at han ikke trenger den flasken som han har pleid å sovne til. Jeg er kanskje veldig streng nå siden han bare er 1 år og mange barn sovner til flaske til de er eldre, men nå har jeg gledet meg en stund til å få sovet hele natten og det viktigste av alt tenker jeg på tennene hans. Jeg nekter at han skal få hull i tennene i en alder av ett år. Da er det faktisk bedre at vi gjør om rutinene nå - at han spiser, pusser og legger seg uten flaske. Å pusse tennene hjelper ikke særlig om man skal drikke NAN rett etter.

Vi tar det selvfølgelig rolig, vi har startet med å ikke la han få den ene flasken i sengen på kvelden - så mater jeg han fortsatt på natten. Og med tiden så vil han sannsynligvis slutte å våkne på natten også, jeg gleder meg like mye som små barn gleder seg til jul skal jeg si dere.

Likes

Comments

Jeg har en god nyhet til dere som ikke vant konkurransen jeg hadde på instagram og fremdeles har lyst på et deksel fra CASEAPP billig, ikke gråt - jeg har nå fått en rabattkode som alle dere kjære lesere kan benytte dere av.

Koden er REBEKKAS20 og den gir dere 20% på dekselet dere velger. Det som er så fint er at dere kan velge om dere har lyst til å designe et eget deksel eller om dere vil bruke et design dem allerede har lagd klart (som forresten er kjempe fine). Dere aner ikke hvor mange ganger jeg får tilbakemeldinger på hvor fint deksel jeg har. Men det vet jeg jo for jeg har bilde av min kjære Liam hehe. Og om du ikke har lyst på et selv, så kan du kjøpe dette i julegave til noen du er glad i!

Trykk HER for å komme til hjemmesiden dems

Trykk HER for å komme til instagramen dems

Likes

Comments

Minner er noe av det beste vi har og det er kjempe viktig at vi tar vare på dem - jeg tviler på at jeg er den eneste som glemmer fort. Derfor er jeg kjempe glad for at jeg har mitt perfekte bilde på 50x70 ifra Framkalla som jeg har på veggen. Her har jeg hele 56 bilder som betyr mye for meg samlet på ett bilde - hvor smart er ikke det? Det er den perfekte julegaven å gi til en du elsker eller om du er som meg, liker å ha noe du kan se på som kan dra humøret opp. For bare det å se på disse bildene gjør meg så sykt lykkelig. Dere aner ikke.

Trykk HER for å komme til hjemmesiden dems

Trykk HER for å komme til instagramprofilen dems

Sponset produkt.

Likes

Comments

Idag er den dagen hvor alt er helt på trynet. Den dagen jeg brukte to timer på å sminke meg, men begynte å gråte da jeg var ferdig fordi jeg ikke så bra nok ut. Den dagen hvor jeg knakk totalt sammen da jeg hadde tatt på meg pentøyet som ikke var pent nok og som magen min syntes i. Den dagen som rett og slett er helt jævlig.
Jeg har gledet meg til denne dagen i flere uker, en god venninne av meg feirer bursdagen sin og jeg var så heldig å bli bedt - jeg har nesten ikke tenkt på noe annet siden jeg fikk beskjeden om at jeg kunne komme - det er jo hundre år siden noen ba meg i en bursdag.

Jeg er så skuffet over meg selv, at jeg lot depresjonen ta over denne dagen som skulle bli perfekt. Og det verste av alt så sitter det sikkert et bursdagsbarn som er skuffet over at jeg ikke kom i bursdagen som jeg lovte å komme i. Det eneste jeg har hatt lyst til i hele dag er å sove sånn at dagen går fort over. Jeg krysser fingrene for en bedre dag imorgen.

Ha en fin Lørdag alle 😊

Likes

Comments

Heihei!

Jeg har vært så utrolig heldig å fått lov til å dele ut et valgfritt deksel fra CASEAPP. Det eneste du trenger å gjøre er å følge min INSTAGRAM og tagge tre personer på DETTE bildet.

Lykke til!

Her ser dere mitt fine deksel som jeg fikk sponset derfra, og jeg er så sykt forelska. Du kan velge om du vil ha et deksel med design fra dems side(som forresten er superfine) eller du kan lage ditt eget deksel som jeg har gjort.

Likes

Comments

God kveld!

Tiden har aldri gått så sakte som den har gjort idag, jeg har måtte sjekke klokken flere ganger og jeg ble like skuffa hver gang, "Er den ikke mer????".

Men over til noe annet - jeg har bestemt meg for en ting, og det er at Liam aldri skal få vite at han ikke var planlagt. Hvor kult er det å få vite at vi "egentlig" ikke ville ha han? Det var liksom ikke noe sånn at "Skal vi ha barn?" også prøvde vi. Det ble mer "Shit, hvordan skal vi gjøre dette her?". Han er så sykt ønsket av oss og jeg er så glad for at han er her - jeg ville ikke valgt han bort mot noe i hele verden. Jeg forteller han minst 20 ganger daglig at "Mamma elsker deg Liam", og det skal han fortsette å høre til dagen jeg dør. Han skal aldri føle at vi ikke har hatt lyst på han og at det er flaks at han er her i dag - for det er så sykt ment til å være sånn. Det har vært en stor utfordring som vi tok på strak arm - og jeg er så stolt av både meg og Espen.

Likes

Comments

Idag er egentlig en av de dagene hvor jeg kan sove lenge fordi jeg ikke starter på jobb før kl halv 1 og Espen kjører Liam til barnehagen på vei til jobben. Men idag leverte jeg Liam i barnehagen rundt kl 9, for så å hente en sponset pakke jeg gleder meg til å vise dere etter jeg har fått tatt noen bilder og litt stæsj.

Mormor og morfar hadde vaskedag idag, og da er de alltid ute å farter mens folka holder på med sitt - og jeg var så heldig å bli spurt om å bli med. Da gikk turen til Vestbysenteret og der var vi frem til jeg startet på jobb. Jeg må innrømme at det faktisk var deilig å ikke sove så lenge idag for jeg vet jeg kommer til å sove sykt godt inatt. Samtidig som det er kjipt å stresse på morningen. Ja jeg er et B-menneske. Dessverre.

Dagens nedtur var å få høre at Liam lugger barna i barnehagen. Altså,halloo? Hvor har han det fra? Jeg må visst gi enda klarere beskjed når han lugger meg fremover. Jeg bare ser for meg det verste nå - at han blir sett på som en udregelig unge som ikke får lov til å leke med andre barn fordi foreldrene frykter han. Jeg krysser fingrene for at han gir seg og er snill gutt👌

Likes

Comments