Header

Hoppas ni alla har en fin och härlig lördagskväll! själv sitter man bänkad i söffa me lite gott & blandat tillsammans (otroligt nog) med sambon 😊💕

Ha en fortsatt fin kväll!

Puss & Kram
/ R

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Hej alla fina!
Nu ligger min nya men och mina SISTA glossy-video ute på kanalen. Gå in och kika på den och glöm inte att gilla, kommentera och prenumerera också gärna om ni känner för det!
PUSS & KRAM
/ R

Likes

Comments

Dagen börja bra, trodde jag. Men visa sig snabbt att de skulle vända då jag fick frågan om jag försovit mig...vilket jag tekniskt sätt gjort då jag var inställd på helt fel buss. Vilket resulterade i denna mysfrukost jag har hemma istället. Jag sitter nu i soffan me tända ljus, frukost (smörgås & kaffe) och tittar på The Good Wife, kan rekommendera serien för er som inte sett den 👌.
Nu är de ju bara att vänta för att se hur denna måndagen ska urarta sig, om den fortsätter ner i bajan eller om den bara blir bättre. Jag ska försöka få upp lite mer ur flyttlådorna, men behöver få upp hyllor på väggarna meeeen vi har ju lånat ut borren så de får vänta... så de går lite segt dock.

Men jag hoppas ni får en fin måndag i alla fall😊 💕

Puss & Kram
/ R

Likes

Comments

Idag åkte man till Hova för syskonträff vilket har  bjudit på kära återseenden, god mat och charader, så mys! 😍💖🙈 Jag var grym, riktig naturbegåvning ska ni veta 😏✋ Jag är såå mätt (igen) efter att ha delat skål med små syrrorna me resterna av all chokladpudding, hihi 🙈🙊
Men jag och A kommer nu att stanna kvar här för att fira nyår, de kommer att bli så mys och med ännu mer god mat (har jag hört) 😍 😊.

Ha det gött!

Puss & Kram
/  R

Likes

Comments

Ja, nu har julafton passerat och om bara några dagar är det nyår 🎆🎉
Jag har inte haft möe julkönsla alls i år, har försökt tvinga på den men inte lätt när man är i flyttstök..så de kommer åka ner snart.

Men idag var jag och älskling på mellandagsrean me hanses syster och hennes kille, mys. Jag köpte underkläder och två par super mysiga ballerina strumpor me halkskydd 😍 sen köpte jag och älskling en julklapp till oss själva, en 55" smart tv! Whaaat ~~ Det behövdes en större i det nya vardagsrummet, men med lite krångel och svordomar osv så fick vi hem tvn trots för liten bil och med hjälp av svärföräldrarna 😂😄

I morgon är planen att åka till Hova på syskonträff och så stannar vi där över nyår.
Jag hoppas ni får en bra nyår! 😊 💖

Puss & Kram
/ R

Likes

Comments


Det här med att försöka få klart en tenta nu under jul är helt hopplöst, speciellt nu när vi flyttat, det är ju det ända jag vill hålla på med. Få i ordning! Pynta! Jag har ju redan tagit lov känns det som. Eller ja... lov och lov, det har vi ju inte precis, men jag brukar ta det i alla fall, jag förtjänar lite julledigt jag me tycker jag allt!
Men men, ska skriva minst 3 sidor om min VFU uppgift, inte så svårt tänkte jag...jag hade rätt, men jag orkar inte. Jag bara stirrar på skärmen, stirrar på den elektroniska litteraturen och skrollar *suck* .
Nej Rebekka, ta dig i kragen nu! Hej leverpastej! På tal om leverpastej, har ni sett den veganska eller vegetariska leverpastejen som ska komma ut 2017? Verkar spännande. Älskade leverpastej förr, men äcklas nu av de, vet att det inte är mycket lever i men ändå! Usch.
Okej, ne men nu ska jag fortsätta med mitt stirrande och skrollande. Ha en fin måndag!

Puss & Kram
/ R

Likes

Comments

Inatt var man uppe till 02.30 och packade och sen var de te att gå upp igen ve 06.30 igen för att fortsätta att packa. Ni kan ju gissa vad denna dagen har bestått av, flytt, flytt och ännu mera flytt. Nu är man installerad och försöker få i ordning här hemma, men trots röran så trivs jag redan! Spännande me första natten inatt 😍
Tack alla som hjälpte oss idag, ett jätte tack till er, ni är bäst! 😍😘💖

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och umgås med lillsyrran och min fina sambo. Bjur på två bilder så som man hittills fått till det, det går sakta med säkert!

Ni får ha en super mysig helg 💖

Puss & Kram
/ R

Likes

Comments

Ja måste ju erkänna att det är blandade känslor över flytten. Att lämna min 1,5a som varit mitt hem i över 1 år nu och min första lägenhet är lite sorgligt... men att flytta in i en 3a känns väldigt skönt.  Men idag är det sista natten här i gamla 1,5an för imörrn flyttas ALLT. Jag är lite stressad dock då allt inte är packat än, så det kommer bli en lååååång kväll eller natt...wooh. Kanske får ta en powernap så jag orkar, är fruktansvärt trött då jag och svärmor flyttat en bra lass idag.
Det är konstigt hur alla tankar kan komma när man sitter på toan..haha (intressant bekka!) 😂

Men ha en bra kväll!

Puss & Kram
/ R

Likes

Comments

Idag hämtade vi ut de nya nycklarna till nya lägenheten, WOHO! så nu börjar flyttlasset att gå, men kör hårt på fredag! Det känns så gött att få flytta till en större lägenhet (3a på 82 kvm) 😍 Så nu blir det te att börja julpynta 😍

Puss & Kram
/ R

Likes

Comments