Header


Sommaren är i stort sätt här, solen skiner och den värmer så gött. Jag vill bara avnjuta en köpp kaffe på min balkong i min solstol, jag vill åka ut till stranden med en fylld picknickkorg, hoppa i vattnet och sedan ligga på min handduk och känna hur jag snabbt torkar och njuter av solens värme.
Men istället sitter jag inne vid mitt skrivbord och skriver. Det är så nära allt de där som jag vill ha just nu, men ändå så långt bort. Känns det som. Det är så mycket just nu innan lovet, har just nu tre stycken olika inlämningar som ska lämnas in nästa vecka. Jag känner mig så stressad. Jag behöver verkligen ett lov NU. Jag tycker att detta bör göra mig motiverad till att skynda på, se de positivt att får jag de gjort nu så är jag fri sen! Men nej. De är dock något jag avundas hos folk som kan göra det, men för mig tar de bara emot mer och mer. Jag vill men jag får inte upp den där nedrans bromsen som saktar ner mig. Nej. Andas Rebekka. Det känns som att jag bara väntar ut tiden just nu. Jag relaterar så hårt till bilden ovan. Whatever happens, happens.

Ha det gött hej! 👋

Puss & Kram
/ R

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Hej Hallå!
Vill bara kika in och meddela att det ligger ute en NY VIDEO på YT nu! Ja, ni läser helt rätt, I'M BACK! Men vad hände med mig? Hur ser mina planer ut? Även hur är min sminkrutin? Allt detta tar jag upp i den nya videon, så gå in och kika och få svar vetja! 😃❤
Puss & Kram
/ R

Likes

Comments


Tanken var att jag skulle gå upp absolut senast 10.00, det var min plan. Men sen går det inte alltid som man planerat när man har en katt som går runt och skriker efter uppmärksamhet pga att hon löper. Herregud misse kvinna, inte går jag runt och skriker när jag har mens. Inte om nätterna i alla fall 😌
Nä men så det slutade med att jag försökte att vakna vid 11, men somnade om och tvingade mig upp klockan 12. Vaknade dock med migrän, kul kul kul... och så spillde jag ut min oboy över mig, typiskt mig. Nu ska jag dock försöka komma igång med dagen, tentan väntar.

Hoppas ni får en fin dag ❤
Ha det gött heeej ~ 👋


Puss & Kram
/R

Likes

Comments

De här med att vända på dygnet och försöka vända tillbaka de igen är ju lite bajsigt. Igår blev klockan 03.30... Klockan är nu över 2 och jag sitter i soffan och pimplar apelsinjuice och försöker kolla på Netflix, men nä de börja just krångla. Kanske ett tecken på att jag ska gå och lägga mig... 🤔 ah får väl bli så...ska bara dricka upp min juice.

Imorgon...senare idag, blir det mer tenta skrivande och försöka förbereda mig inför de muntliga på torsdag. Ha de gött, heeej 👋🏼

PUSS & KRAM
/R

Likes

Comments


Ojsan! här var det längesen jag var inne och skrev, alldeles för länge känner jag.
Jag har känt att jag inte vetat vad jag ska skriva om och har också haft en del annat att göra som hållit mig bra upptagen som t.ex. skolan. Nu innan sommarn så blir de bara mer och mer känner jag.

Men en kort uppdatering om vad som hänt i mitt liv kanske?
Inte så mycket om jag ska vara ärlig. När skrev jag sist? Tror det var när vi flytta. Hur som helst. Jag har fått ett helgjobb på en restaurang/nattklubb, ett super roligt jobb! Verkligen! Har aldrig testat de förut men har alltid tyckt att de ser så kul och och kan nu säga de att det är de också.
Jag, har fått sommarjobb på en förskola i sommar och jag har nu bara 1 ½ år kvar i skolan TJOHO!
Vi (jag, Adam, Jessica, Pia) har köpt NärCon biljetter för sommarn och det ska bli så kul att åka på det i år. Vi åkte inte i fjol pga olika anledningar, men år drar vi! Jag är så sjukt taggad! Ni som vill veta mer om NärCon och undrar vad de är kan ni gå in här och läsa lite http://2017.narcon.se/ .
Nä men som ni märker har det inte hänt så mycket i mitt liv, jag går i skolan, jobbar helger, myser med A och myser me missarna. Livet känns bra 😊


Idag fick jag även hem ett litet roligt paket, nämnligen en liten almanacka som jag själv bestämt fram/baksida, hur insidan ser ut och vad som ska stå i den osv. Jag har t.ex. valt att ha små rutor med veckans tentor & veckans att göra. Den är superfin!
Den är köpt på personligalmanacka och kan verkligen rekommendera er att beställa därifrån om ni vill ha en lite roligare almanacka! Länkar sidan:
http://www.personligalmanacka.se/SE/Nu ska jag strax sätta mig i soffan och fortsätta att kolla på 13 reasons why.
Ni får ha en super fin vecka och så lovar jag att jag ska försöka börja kika in här lite mer igen!PUSS & KRAM
/R

Likes

Comments

Hoppas ni alla har en fin och härlig lördagskväll! själv sitter man bänkad i söffa me lite gott & blandat tillsammans (otroligt nog) med sambon 😊💕

Ha en fortsatt fin kväll!

Puss & Kram
/ R

Likes

Comments


Hej alla fina!
Nu ligger min nya men och mina SISTA glossy-video ute på kanalen. Gå in och kika på den och glöm inte att gilla, kommentera och prenumerera också gärna om ni känner för det!
PUSS & KRAM
/ R

Likes

Comments

Dagen börja bra, trodde jag. Men visa sig snabbt att de skulle vända då jag fick frågan om jag försovit mig...vilket jag tekniskt sätt gjort då jag var inställd på helt fel buss. Vilket resulterade i denna mysfrukost jag har hemma istället. Jag sitter nu i soffan me tända ljus, frukost (smörgås & kaffe) och tittar på The Good Wife, kan rekommendera serien för er som inte sett den 👌.
Nu är de ju bara att vänta för att se hur denna måndagen ska urarta sig, om den fortsätter ner i bajan eller om den bara blir bättre. Jag ska försöka få upp lite mer ur flyttlådorna, men behöver få upp hyllor på väggarna meeeen vi har ju lånat ut borren så de får vänta... så de går lite segt dock.

Men jag hoppas ni får en fin måndag i alla fall😊 💕

Puss & Kram
/ R

Likes

Comments

Idag åkte man till Hova för syskonträff vilket har  bjudit på kära återseenden, god mat och charader, så mys! 😍💖🙈 Jag var grym, riktig naturbegåvning ska ni veta 😏✋ Jag är såå mätt (igen) efter att ha delat skål med små syrrorna me resterna av all chokladpudding, hihi 🙈🙊
Men jag och A kommer nu att stanna kvar här för att fira nyår, de kommer att bli så mys och med ännu mer god mat (har jag hört) 😍 😊.

Ha det gött!

Puss & Kram
/  R

Likes

Comments

Ja, nu har julafton passerat och om bara några dagar är det nyår 🎆🎉
Jag har inte haft möe julkönsla alls i år, har försökt tvinga på den men inte lätt när man är i flyttstök..så de kommer åka ner snart.

Men idag var jag och älskling på mellandagsrean me hanses syster och hennes kille, mys. Jag köpte underkläder och två par super mysiga ballerina strumpor me halkskydd 😍 sen köpte jag och älskling en julklapp till oss själva, en 55" smart tv! Whaaat ~~ Det behövdes en större i det nya vardagsrummet, men med lite krångel och svordomar osv så fick vi hem tvn trots för liten bil och med hjälp av svärföräldrarna 😂😄

I morgon är planen att åka till Hova på syskonträff och så stannar vi där över nyår.
Jag hoppas ni får en bra nyår! 😊 💖

Puss & Kram
/ R

Likes

Comments