Kunne like så gjerne sendt dette innlegget som en melding til kjæresten min, Sondre. Men hvorfor ikke bare skrive om dette offentlig? 

Han er alltid der. Uansett om jeg er trist, lei meg, sinna.. ALT. Noen ganger lurer jeg på om jeg fortjener en så bra gutt som han? Han er fantastisk. For 2 dager siden spurte han meg: Hvorfor er du sammen med meg? Du er så pen og mye bedre enn meg. Jeg visste rett og slett ikke hva jeg skulle svare, jeg føler det ikke sånn i det hele tatt. Han er fantastisk og perfekt på alle måter, og jeg vil at han skal se det. Jeg elsker han.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei! Idag har jeg vært med Sondre, laget taco til meg og stebroren min, ellers nada. Ikke stort som skjer med mindre jeg jobber eller er med Sondre. Gleder meg sånn til å flytte ut om et års tid! Det blir bra.

Snart skal jeg begynne på teorien på bil, samtidig som jeg skal øvelseskjøre fast og ofte. Jeg SKAL ha lappen på bursdagen min eller i verste fall noen få dager etter. Klarer ikke livet i trøgstad uten kollektivtrafikk noe mer. Vel, god natt, snart.

  • 113 lesere

Likes

Comments

♥ Hei! Idag har jeg faktisk ikke gjort stort.. Dro hjem etter skolen for så å øve på matteprøve. Fant vel egentlig ut at den matteprøva kommer til å gå like bra eller dårlig om jeg øver eller ikke, så ble vel ikke mer enn en halvtime med jobbing av matte!

Men til overskriften, du kjenner deg sikkert igjen i det å ha brukt alt for mye penger på en julegave for så å finne ut at du ikke har penger igjen til de andre du gjerne skulle kjøpt til. Vel, jeg har noen tips til hvordan få bedre oversikt, gjøre det billigere for deg selv og ikke minst HVA du kan kjøpe til dine nærmeste. Og det som er med julegaver dere, det er ikke at det skal være den dyreste eller fineste gaven, men at man husker dem man er glad i. Ofte syntes jeg kortene er koseligst, spesielt om de er litt personlige. Jeg har kjøpt inn noen søte kort fra søstrene grene, små til og fra kort til å henge på gaven, noen gaveposer og noen små gaver jeg skal gi ved siden av "hoved"gaven. For dere som kjenner meg, så ELSKER jeg jula. Da vet dere det.

BEDRE OVERSIKT

♥ Skrive ned de du skal kjøpe til og hva du skal kjøpe.
♥ Hvor mye penger har du da du skal kjøpe gavene, og hvor mye har du råd til å kjøpe til hver enkelt?
♥ Gjerne finne eksakte ting, og steder de selger det du skal kjøpe eventuelt billigst..(?)

JULEGAVE-TIPS

♥ Til kjæresten: Parfyme, hårvoks, skjorte, pique skjorte, sokker(?), mobildeksel, minihøyttaler, lommebok, hettegenser, gavekort på en butikk eller kinogavekort, klokke, Fifa eller noe annet spill, headset, hjertesjokolade eller ørepropper..

♥ Pappa: "Verdens beste pappa" kopp, boxer, sokker, musikk (cd, sd kort med musikk...), bildealbum.

♥ Mamma: Strikka genser/cardigan, bilde av dere 2 i ramme, neglelakk, sminkebag, hårstrikker. hårspray, hårbørste..osv.


44 dager igjen til julaften, oooomg can't wait

Likes

Comments

Hm, hvor skal jeg starte? Venn eller psykolog vil jeg kanskje kalle dette innlegget. Eller nei, hvor går grensen mellom venn og psykolog. Ja, det er det jeg vil snakke litt om.

Vi har alle venner som kanskje ikke har det så bra. Som skjuler ting, og kanskje de forteller disse skjulte tingene til deg, og BARE deg. Du har noen valg: snakke med personen som en venn, komme med råd du kanskje ikke vet om fungerer eller la være. Mitt valg? Snakke med vennen. Virker som utrolig mange er lei av at venninner eller guttevenner har det fælt, at de gjør alt for oppmerksomhet- at de lar være å hjelpe. IKKE GJØR DETTE! Det er ofte et siste skrik om hjelp og som venn er det viktig å være der. En dag hvor du kanskje trenger noen å snakke med selv, hva gjør du da? Du dreit rett og slett i venninna de mens hun hadde det vondt, hvorfor skal hun da gidde å prate med deg da? Alle, som meg selv har nedturer. Å ha hvertfall en god venn er veldig viktig for meg. Dette hørtes sikkert utrolig rart og dumt ut, men jeg tror kanskje at en venn er den beste psykologen. Å være til å stole på, er kanskje det aller viktigste å være. For mest sannsynlig, vil personen du "hjelper" støtte deg og være til å stole på selv. 

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få skrevet eller sagt alt jeg vil, men poenget mitt er at man skal være der for vennen sin, for så å kunne få noe tilbake. Skulle ønske jeg var tøff nok til å nevne hendelser som har skjedd i livet mitt, men det gjør jeg ikke. Bare håper noen tar til seg poenget mitt, og denne noen håper jeg ser dette innlegget.

Likes

Comments

Hei! Hvor skal jeg starte..... hm, livet i trøgstad er utrolig spennende for tide- NEI. Noen ganger vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg, savner Sætre, moren min, båt og sjø alt for mye. Men jeg har Sondre her ute, uten han vet jeg ikke helt hva jeg hadde gjort skal jeg være ærlig.

Vel, nå til noe litt mer.. fint. Fikk en liten pakke i posten idag! Nemlig en liten Mango veske. Veldig søt og perfekt for dager hvor jeg ikke trenger noe annet enn mobil, ørepropper og lommebok (++).

Likes

Comments

Heisann! Da tenkte jeg å gi noen tips til hvordan man kan holde håret rett hele dagen! Jeg har veldig krusete og krøllete hår i utgangspunktet, men gjør ALLTID dette og det hjelper meg VELDIG. Så dette er hva jeg gjør:

1. Jeg retter alltid håret helt fra hodebunnen og ut til tuppen, da blir det ordentlig rett! Og så deler jeg opp håret i 3 deler, så retter jeg det nederste først for det er som regel mest krøllete

.

2. Jeg tar i hårolje, dette gjør at håret blir litt "oljete" og mer mykere, sånn at håret mitt ikke blir så fort krusete og krøllete!

3. Ta hårspray på børsten, dette gjør at hele håret blir dratt med i børsten og ikke bare øverste del av håret.

.

4. Ta håret i en lav hestehale og putt det under jakka om du skal gå litt langt ute! Det hjelper alltid, spesielt om jeg har krøllet håret, for da blir ikke krøllene ødelagt.

Likes

Comments