Header

Hejsan!

I förr igår hade jag och Oscar våran 1 års dag! Vi firade det med sol och bad hela dagen, och sen på kvällen drack vi champagne på balkongen och åt på en fin restaurang på kvällen. Efter det gick vi till en bar/uteservering och drack drinkar.

Sen hade vi hört talas om en nattklubb som heter Club Boa, som skulle ha en boa orm under dansgolvet och att golvet skulle vara av glas och ormen skulle "dansa" till musiken. Så vi tänkte att dit måste vi gå, det låter ju jätte coolt. Men när vi kommer dit så ser vi ingen orm någonstans, så vi frågar vart ormen är och då säger personalen att ormen har dött! Så det blev en liten besvikelse. Men vi hade en jättebra 1 års dag ändå! 😃💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är jag och Oscar äntligen i Kroatien! Vi har vart här i 2 veckor nu. Första veckan var mamma, pappa och min lillasyster också här. Men nu har dom åkt hem.

Jag vet inte om jag nämnt i något tidigare inlägg att mina föräldrar är från Kroatien och även att vi har två fina lägenheter i Kroatien. Men i vilket fall som helst så åkte vi runt i Kroatien och Bosnien första veckan för jag har släkt lite överallt, som vi hälsade på. Vi besökte även farmor/farfars, mormor/morfars och farbrors gravar.

Vädret här är helt underbart! Och så skönt att komma bort från Sverige ett tag!
Sitter på balkongen just nu och Oscar duschar, sen är det min tur att hoppa in i duschen och sen ska vi ut och äta på någon restaurang.

Många varma och soliga hälsningar från mig och Oscar i Kroatien!

Likes

Comments