Hej!

Nu är jag tillbaka till bloggandet igen. Jag saknar den tiden att kunna få sitta framför datorn med en kopp kaffe och dela tankar och intressen med er. Jag tänker starta mitt första inlägg genom att dela med mig några utav mina nyårs löften.

Året har inte börjat bra då jag har legat sjuk i nästan 2 veckor men de är inget jag är deprimerad över utan tvärtom, det har gjort mig motiverad. De var något jag behövde för att börja förstå allvaret. Hälsan är så viktig och den bör inte glömmas bort!

Jag har kommit till den punkten i mitt liv då jag inte vill lägga saker åt sidan längre. Jag har under två års tid lagt all min tid och energi på jobb så har inte haft orken till något annat. Jag är lite utav en expert när de kommer till att fly och stöta bort mina känslor för de är så jag är uppvuxen med att göra. Men någon gång måste man kolla upp och ta itu med sina känslor och inse vad som händer här och nu. De gäller därför att hitta en bra balans och börja arbeta med sig själv mer.

Jag känner mig på ett sätt starkare idag som person men också svagare på många plan.Jag har nått gränsen helt enkelt men kärnan i de hela är att man bör prioritera sig själv mer eller iaf inte glömma bort att tänka på sig själv. Så det är något som jag ska börja med. De är på tiden att börja bli lite mer ''självisk'' och våga säga nej till saker helt enkelt.

Så med detta sagt ska jag under detta år gå in med en positiv inställning och börja njuta av livet och va omringad av människor som jag tycker om och gör mig lycklig.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments