Tror jag redan nämnt att Filippas lägga är ganska gul/beige? Här har ni ännu ett exempel ifrån veckan iaf

Skrivit-på-lägenhetskontrakts-ölen

Veckan har bara sprungit iväg, och nu är den faktiskt slut för mig! Tog helg redan idag eftersom jag ganska tidigt imorgon hämtar upp Rebecka och Felicia på flygplatsen (vilket känns så bra/kul/spännande/kul igen/kul ännu en gång).

En anledning till varför veckan gått så fort kan vara pga allt lägenhetsfix. Vi har haft lite panik på sistone eftersom vi måste flytta ut ur vår nuvarande lägenhet den sista mars. Men så igår skrev vi på ett nytt kontrakt! Trogna vänner/läsare har kanske hängt med på att vi flyttat runt en del- men nu är det slut med det!! Denna nya lägenhet är vår minst fram till september!! Känn så skönt att ha något eget, något fast. Den ligger på samma gata som vi bor på just nu och vi hade verkligen inte kunnat drömma om ett bättre läge.

Så trots lite motgångar denna vecka (som tex en stulen plånbok) känner jag mig väldigt glad, har så mycket roligt som ska hända de kommande veckorna!
Dessutom ser det ut som att Rebecka och Felicia kommer med våren, 14 grader och sol så långt väderprognosen kan nå! Stoort plus

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var det Filippas födelsedag och självklart skulle det firas! Jag och Mai tog med oss lite bubbel samt mini-tårtor och mötte upp Filippa, Maia och Matias vid kanalen.

Vi avslutade dagen med middag på en vietnamesisk resturang.

Som sagt fyllde Filippa 20 år idag! Hon hade dock, dagen till ära, en arbetsintervju. Där av möttes vi upp lite senare på eftermiddagen, men vi hann med kvällssolen vilket var det viktigaste!
Jag tror (och hoppas verkligen) att Filippa är nöjd med dagen! Jag är iaf både supermätt och supertrött- aka supernöjd!

Likes

Comments

Hann med en snabb Skype med boysen, även om det mest bestod utav hackiga meningar och korniga bilder. Börjar bli riktigt taggad på Italien nu när jag ser/hör om jockes skidåkning!

Sååklart ska det vara finmiddag när det vankas mellofinal!!

Även maxat snacks samt mello-poängtabell är en självklarhet

Igår var det Mellofinal!! Vi taggad hela dagen, storstädade, fixade hamburgare och inhandlade såklart en del snacks! 20:00 satt vi bänkade med våra poängtabeller. Nöjda med slutresultatet var vi också! Efter Mello mötte jag och Ella upp Filippa för att ta en drink.

Likes

Comments

Tidigare idag när vi fick upp lite färg i Filippas annars ganska (läs väldigt) beiga lägga

Annars så har jag faktiskt bokat en resa! Det blir mest troligt ännu en tripp till Italien för min del!! När Kalle och Patrik drog hem så valde Jocke att stanna kvar. Jag åker ner i slutet utav mars, bara två dagar efter att Felicia och Rebecka åkt hem. Varför jag säger mest troligt är för att jag isf ska bila med Jocke och Niklas tillbaka upp till Berlin och att dom hänger här en-två nätter. Vet dock inte hur min boendesituation kommer vara i April ännu (panik) MEN mest troligt blir det en väldigt lyckad tripp med skidåkning och en liten roadtrip! Jag har hur som helst redan bokat eftersom jag hittade så billiga biljetter

Likes

Comments

Vågar knappt säga det men idag var det vår!! Kommer säkert komma tio bakslag innan den verkligen är här. Men idag när jag och Mai tog cyklarna till Spree, njöt i den 17(!)-gradiga solen och hade en liten picknick så kändes det verkligen som vår.

Likes

Comments

Såg precis att det kommit nytt från Frank i form utav ett collab med Calvin Harris, den sistnämnda kanske inte är min all time fav men detta gjorde dom bra!

Idag är det fredag, solen skiner och jag ska
snart påbörja mitt andra och sista pass tyska för dagen! Har inga direkta planer för helgen förutom en liten resa som ska bokas!

Likes

Comments

Igår cyklade jag och Mai in till Mitte för att leta nya jeans till Mai, det slutade dock med att bara jag köpte ett par byxor och lite underkläder.. Men jag köpte även lite mer nödvändiga saker så som ett cykellås till mina nya, älskade, cykel!
Efter shoppingturen svängde vi förbi Filippa och Matias, drack kaffe och kikade på Mais nyframkallade bilder.

Annars rullar allt på som vanligt med skola, barnvaktande osv osv. DOCK så har Bacon och Felicia bokat en resa hit!!! I slutet av mars kommer dom och hälsar på mig vilken känns så roligt, ska bli lyxigt att få rå om dom i några dagar!

Likes

Comments

Efter jobbet i fredags hängde jag med Mai till ett födelsedagsfirande. Vi hade en väldigt trevlig kväll, det blev dock ganska sent så lördagen var väldig passiv. Mai jobbade på kvällen och Ella och Filippa var trötta, vilket resulterade i att jag köpte snacks och hade mellomys själv.
Idag sken solen, jag och Mai var dock lite sega ut.. så när väl ryggan var packad med fika och vi satt på cyklarna hade den gått i moln. Men vi hade lika trevligt för det!

Likes

Comments

En bild på min supergoda middag, en bild på KANELBULLARNA(!) som min fina barnvakts-mamma bakat, en bild på min jobbsituation just nu och en bild på hur nöjd jag är. Bra start på fredagskvällen!

Likes

Comments

Idag hade vi blå himmel med strålade sol och det kändes verkligen som vår, upptäckte försent att vinterkappan var alldeles för varm att cykla till skolan i. (det ska dock regna hela nästa vecka så vågar inte tro för mycket på våren).
Kom iaf precis hem efter en springtur och den fick fram mina vårkänslor ännu mer. 12 grader varmt och längs med hela Spree satt folk på picknickfiltar och drack öl.

Ikväll händer inget mer än plugg, men imorgon är det fredag!! Även om jag bara har planerat in jobb för morgondagen så ska det bli skönt med helg!
Summa summarum: hade inget relevant eller kul att säga egentligen, men kände att en uppdatering var på tiden!

Likes

Comments