Vi trivdes så bra i Zürich så vi stannade en dag längre än planerat. Helt klart värt det, haft tre riktigt bra dagar! Blir så bortskämd med fina vänner som ställer upp, fixar/trixar, och bjuder med en på detta!
Nu sitter vi på ett Burger King någonstans i Tyskland och har ca 6h kvar till Berlin! Saabis rullar på och roadtrippen är en fortsatt succé

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår påbörjade vi vår lilla roadtrip, vi lämnade Italien på förmiddagen och styrde mor Zürich. Jocke körde hela vägen och jag var kartläsare- och vi körde inte fel en enda gång! Runt 19 var vi hemma hos Leathers, han hade fixat middag och massor av mys. Hade en riktigt trevlig första kväll!

Likes

Comments

OMÖJLIGT att inte ha ett leende på läpparna när man får sådan åkning vi fick idag

Likes

Comments

Efter en liten stressig resa med förseningar och n löptur genom Milanos tågstation kom jag till slut fram till Verres samma tid som planerat! Där stod Jocke och väntade med saabis.
Nästa dag var det upp tidigt för att åka ut i backen, strålande sol och mycket solskyddsfaktor men tyvärr inte någon storslagen åkning. Pisterna var dock helt respektabla!
Igår tänkte vi vila benen lite vilket slutade i en hike haha, blev alltså inte så mycket vila men en väldigt najs utsikt å andra sidan!
Inatt snöade det hela natten och vi har just kommit hem efter livets dag i backen! Helt orimligt att kunna få sådana åk, som vi fick idag, i april(!!)

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så hämtade jag i torsdags upp Rebecka och Felicia på flygplatsen, efter det följde verkligen en toppenhelg! Vi har turistat, suttit vid kanalen, ätit gott, suttit på barer osv osv osv. Ovan är bara ett axplock av bilder och det kommer säker upp fler sen!
Anledningen till att det inte kommer upp fler just nu är dels för att jag väntar på att Felicias bilder ska komma upp så jag kan sno dom och dels för att jag är för stressad.
Igår åkte tjejerna hem, tidigt imorgon jag flyger till Italien och idag har jag flyttat över alla mina grejer till den nya lägenheten. Nu ska jag slänga i mig lite middag och sen cykla mot jobbet om 10 min.
Ser så mycket fram emot att få ta det suuuperlugnt i Italien, träffa Jocke igen och såklart: att få åka skidor.

Likes

Comments

Tror jag redan nämnt att Filippas lägga är ganska gul/beige? Här har ni ännu ett exempel ifrån veckan iaf

Skrivit-på-lägenhetskontrakts-ölen

Veckan har bara sprungit iväg, och nu är den faktiskt slut för mig! Tog helg redan idag eftersom jag ganska tidigt imorgon hämtar upp Rebecka och Felicia på flygplatsen (vilket känns så bra/kul/spännande/kul igen/kul ännu en gång).

En anledning till varför veckan gått så fort kan vara pga allt lägenhetsfix. Vi har haft lite panik på sistone eftersom vi måste flytta ut ur vår nuvarande lägenhet den sista mars. Men så igår skrev vi på ett nytt kontrakt! Trogna vänner/läsare har kanske hängt med på att vi flyttat runt en del- men nu är det slut med det!! Denna nya lägenhet är vår minst fram till september!! Känn så skönt att ha något eget, något fast. Den ligger på samma gata som vi bor på just nu och vi hade verkligen inte kunnat drömma om ett bättre läge.

Så trots lite motgångar denna vecka (som tex en stulen plånbok) känner jag mig väldigt glad, har så mycket roligt som ska hända de kommande veckorna!
Dessutom ser det ut som att Rebecka och Felicia kommer med våren, 14 grader och sol så långt väderprognosen kan nå! Stoort plus

Likes

Comments

Idag var det Filippas födelsedag och självklart skulle det firas! Jag och Mai tog med oss lite bubbel samt mini-tårtor och mötte upp Filippa, Maia och Matias vid kanalen.

Vi avslutade dagen med middag på en vietnamesisk resturang.

Som sagt fyllde Filippa 20 år idag! Hon hade dock, dagen till ära, en arbetsintervju. Där av möttes vi upp lite senare på eftermiddagen, men vi hann med kvällssolen vilket var det viktigaste!
Jag tror (och hoppas verkligen) att Filippa är nöjd med dagen! Jag är iaf både supermätt och supertrött- aka supernöjd!

Likes

Comments

Hann med en snabb Skype med boysen, även om det mest bestod utav hackiga meningar och korniga bilder. Börjar bli riktigt taggad på Italien nu när jag ser/hör om jockes skidåkning!

Sååklart ska det vara finmiddag när det vankas mellofinal!!

Även maxat snacks samt mello-poängtabell är en självklarhet

Igår var det Mellofinal!! Vi taggad hela dagen, storstädade, fixade hamburgare och inhandlade såklart en del snacks! 20:00 satt vi bänkade med våra poängtabeller. Nöjda med slutresultatet var vi också! Efter Mello mötte jag och Ella upp Filippa för att ta en drink.

Likes

Comments

Tidigare idag när vi fick upp lite färg i Filippas annars ganska (läs väldigt) beiga lägga

Annars så har jag faktiskt bokat en resa! Det blir mest troligt ännu en tripp till Italien för min del!! När Kalle och Patrik drog hem så valde Jocke att stanna kvar. Jag åker ner i slutet utav mars, bara två dagar efter att Felicia och Rebecka åkt hem. Varför jag säger mest troligt är för att jag isf ska bila med Jocke och Niklas tillbaka upp till Berlin och att dom hänger här en-två nätter. Vet dock inte hur min boendesituation kommer vara i April ännu (panik) MEN mest troligt blir det en väldigt lyckad tripp med skidåkning och en liten roadtrip! Jag har hur som helst redan bokat eftersom jag hittade så billiga biljetter

Likes

Comments

Vågar knappt säga det men idag var det vår!! Kommer säkert komma tio bakslag innan den verkligen är här. Men idag när jag och Mai tog cyklarna till Spree, njöt i den 17(!)-gradiga solen och hade en liten picknick så kändes det verkligen som vår.

Likes

Comments