Efter jobbet i fredags hängde jag med Mai till ett födelsedagsfirande. Vi hade en väldigt trevlig kväll, det blev dock ganska sent så lördagen var väldig passiv. Mai jobbade på kvällen och Ella och Filippa var trötta, vilket resulterade i att jag köpte snacks och hade mellomys själv.
Idag sken solen, jag och Mai var dock lite sega ut.. så när väl ryggan var packad med fika och vi satt på cyklarna hade den gått i moln. Men vi hade lika trevligt för det!

Likes

Comments

En bild på min supergoda middag, en bild på KANELBULLARNA(!) som min fina barnvakts-mamma bakat, en bild på min jobbsituation just nu och en bild på hur nöjd jag är. Bra start på fredagskvällen!

Likes

Comments

Idag hade vi blå himmel med strålade sol och det kändes verkligen som vår, upptäckte försent att vinterkappan var alldeles för varm att cykla till skolan i. (det ska dock regna hela nästa vecka så vågar inte tro för mycket på våren).
Kom iaf precis hem efter en springtur och den fick fram mina vårkänslor ännu mer. 12 grader varmt och längs med hela Spree satt folk på picknickfiltar och drack öl.

Ikväll händer inget mer än plugg, men imorgon är det fredag!! Även om jag bara har planerat in jobb för morgondagen så ska det bli skönt med helg!
Summa summarum: hade inget relevant eller kul att säga egentligen, men kände att en uppdatering var på tiden!

Likes

Comments

De två senaste dagarna har jag och Filippa hjälp till och städat på Wolf, en bio/bar som precis håller på att öppna . Vi har putsat fönster, dammsugit salongerna och dammat väggar. Det är verkligen ett härligt ställe och dom har fixat det så fint!

Innan vi drog och städade igår lagade vi dock joooordens lunch, färska vårrullar! Trodde det skulle vara bökigt och ta lång tid men icke, 10/10 helt klart!

Likes

Comments

Kollektivet är splittrat, just nu bor Filippa och Ella i en lägga och jag och Mai i en annan. Ganska stor omställning från att ses vaaarje dag till bara någon gång i veckan. Igår tog vi iaf ikapp lite förlorad tid över en mysig pizzakväll hemma hos Ella och Filippa!

Likes

Comments

I helgen har Emil samt några kompisar till honom varit här på besök! Vi har haft supertrevligt, ätit ute, suttit på barer, klubbat osv osv. Dock har jag verkligen gått ner mig när det kommer till att ta bilder (även därför det sällan kommer upp något här längre) ovan ser ni den enda bilden från helgen.. Hur som helst åkte dom hem igår och jag börjar veckan med skola och senare ikväll står det jobb på schemat.

Likes

Comments

Insåg att bilderna från chance-konserten som ägde rum redan i oktober-ish aldrig publicerades.. Kanske visst blev något inlägg men då blir det en tb nu isf.. FY TUSAN vad bra han var, vad kul jag hade.

Likes

Comments

Den 21a firade vi att Jocke fyllde just 21. Det hela blev så bra det bara kunde bli tror jag. Det började med pannkaksfrulle och presentöppning, det blev en kärleksfull morgon med en och en annan tår innan vi skärpte till oss och drog ut i backen!

Precis som alla andra dagar var himlen klarblå! Njöt av åkningen, vädret och sällskapet

Efter backen fixade vi till oss och hade en fin födelsedagsmiddag innan lite annat folk började trilla in. Då blev det tårta och till sist tog vi oss till byns lilla bar. Jag hade såå roligt och trevligt och har svårt att tänka mig att Jockes födelsedag hade kunnat blivit bättre. Känns så kul att det blev så lyckat eftersom han förtjänar varje sekund utav det!

Likes

Comments

Det har varit riktigt illa med uppdateringen på sistone. Det beror på att jag befunnit mig i Italien,Champoluc. Där bor Jocke,Kalle och Patrik för stunden, fina som dom är öppnade dom upp sitt hem för mig och bjöd på en oslagbar vecka. Jag menar kolla ba på bilderna?!

Som sagt har jag haft en grym vecka, träffat massor av trevliga människor, åkt skidor varje dag, ätit och druckit gött och fått catcha up med boysen igen. Känner mig rakt igenom lycklig

Det enda riktigt tråkiga med denna resa var att lämna(beviset på att det var lyckat) tårarna var inte långt borta när jag kramade hejdå till Jocke och Kalle, så som dom flyger och far vet man aldrig när man ses igen. Är väldigt glad att jag har dom och att vi får göra sånt här tillsammans. Sitter på flyget hem från Milano just nu och snart är jag tillbaka i Berlin och min så kallade vardag igen

Likes

Comments

Hade jularnas jul i Arvika med hela mammas sida utav släkten, minst sagt idylliskt

Fick fira in det nya året på bästa vis: men mina fina underbara tjejer, skidåkning och god mat i Åre!

Hann även vara hemma, umgås med familj, vänner och såklart hundarna!

Nu sitter jag på Landvetter och väntar på att få boarda. Ikväll är det lägenhetsvisning och om drygt en vecka befinner jag mig i Italienska alperna!!! Har en känsla av att januari kommer flyga iväg

Likes

Comments