Haha jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på men pluggar nu både Maskinbefäl och Sjöbefäl klass 8. Lite kul är faktiskt att ha något vettigt att göra de dagar jag inte jobbar. Annars då? Idag har jag bestämt mig för att jag är helt ledig och inte ska göra massa saker jag "måste". Imorgon skall jag och Johanna hälsa på farmor och sen åker jag tillbaka till jobbet. På lördag skall jag följa med Stefenie på en temafest så måste fixa något att ha på mig också.

Likes

Comments


Körde racerbil till Gbg från jobbet för att hinna till en middag med mitt gymnasiecrew. Vi har inte setts allihop på jag vet inte hur länge. Vi åt iaf en supergod middag, drack massvis med sura drinkar, observerade våra bordsgrannars beteende och snackar goja. Sen åkte vi till en bekant från gymnasietiden innan vi släpade oss in i taxin hem till Lina. 

Haha märker ni att jag pratar om gymnasiet som att de va typ 10 år sen jag gick där? Känns faktiskt lite så. Igår åt jag lunch med min underbara mormor och sov där en stund innan jag rullade vidare till Rörö. Åt årets första hummer för min del, kollade på en dokumentär och blev förbannad på mänskligheten. Sen somnade jag och sov som en prinsessa lite för länge. Nu är jag iallafall uppe ur sängen och skall plocka i ordning på mitt rum innan jag åker på en kurs med sjöräddningen. 


Likes

Comments


 Förstår ni hur jag menar när jag säger att ingens liv är så intressant att man har något att skriva om varje dag. Vem bryr sig om "idag åt jag spagetti och köttfärssås" eller "Idag har jag kollat 5 avsnitt av gossip girl och träffat två kompisar". Har varit så himla skönt att ha lite av ett sent sommarlov, vara ledig och kunna göra precis vad jag vill. Nu har det dock börjat klia lite i fingrarna men som tur är börjar jag jobba på torsdag (i Norge). 

Likes

Comments


​En septemberkväll på min favoritplats. Havet i solnedgången. Det är sånna här kvällar jag längtar efter hela vinterhalvåret.

Likes

Comments


Haft en händelserik och extremt bra resa med Lisa och Vilma. Min mobil tog tyvärr skada av det salta havet redan första dagen och dog senare samma dag, alla bilder har alltså Lisa och Vilma tagit!

Likes

Comments


Googlade precis om man har Euro i Grekland. Märks ju att jag varit borta från skolan ett tag nu. Jag åker till Zakynthos på fredag med Lisa och Vilma så håller på att rota runt i huset efter pengar i rätt valuta som jag kan sno med mig. Haha jag har blivit den snålasteråttan denna sommaren.

Annars då? Varit på dagsfest på la pain vilket var jättekul, träffat Emilia för afterwork på loulou, sprungit runt på stan med Siri, legat och solat på min innegård med Stefanie osv. Augusti har nog varit den bästa månaden för mig detta sommarlov. Nu skall jag börja packa lite och fixa med en present till min syster som fyller år imorgon. Har även lovat att plocka i ordning hemma innan familjen kommer hem. Mina föräldrar säger att jag kan bli en housewife nu när jag varken jobbar eller pluggar. haha nej fy, ska nog börja jobba igen när jag kommer hem från resan.

​Jag i Stefanies bekväma utemöbel på förkröket innan dagsfesten.

Likes

Comments


Jag har haft underbara dagar på havet det senaste. Så himla skönt med lite sommarkänsla. Och Rörö-gänget är samlat igen. Allt känns så kul just nu och har en del att se fram emot nu vilket känns jättebra. Saknat lite det här med att ha något att längta till.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw