Syster Marmelad


I Söndags bestämde jag och Siri oss för att gå och äta brunch. Vi ville testa något nytt och eftersom ingen av oss äter kött googlade vi "bästa vegetariska lunchställen i Göteborg" eller något liknande och fick fram Syster Marmelad. Det ligger i Majorna när Mariaplan (tror jag). Vegansk brunch i alla fall som verkligen var supergod. Det var typ de godaste pannkakorna jag har ätit och man blev super mätt. Men inte sådär äckligt mätt utan mer mätt som när man äter gröt. Hahah okej makes no sense. Men gå dit om ni vill testa en lite hälsosammare brunch för ett bra pris.

Likes

Comments


Någon som kan svara på vad man har för skor i ett land där det är 30 grader och regnperiod. Nu är det knappt tre dagar kvar och jag så mycket kvar att fixa, inte nog med det så måste allt vara klart imorgon eftersom jag ska ha släktkalas och gör lite andra saker på Fredag. Wish me luck.

​​Har även insett att jag missar både 1a, 2a, 3e och 4e advent. Missar också min 19års dag. Helt ärligt känns det faktiskt lite skönt. Kommer antagligen få cirka 0 julkänsla men det gör mig inte så mycket. Man firar faktiskt både jul och födelsedagar varje år ;)

Ser fram emot denna resan jättemycket men tror aldrig jag varit så nervös inför en resa innan. Innan vi påbörjar våra två veckor på sjukhuset skall vi however på en veckas Safari runt om i Malawi. Tror vi börjar med halva veckan i en nationalpark och slutar vid Malawisjön. Har aldrig varit på safari så hoppas verkligen det lever upp till mina förväntningar. Vad jag har förstått skall Malawisjön vara jättevacker. Hoppas bara att det inte regnar för mycket. Hade vart skönt med lite sol också.

Lake Malawi

Likes

Comments


¿Hola como estas?
Med mig är det bra fast lite stressigt. Allting löser sig så dumt att stressa upp sig men av någon anledning gör jag det alltid.. Idag har jag väl inte gjort något vettigt alls. Testat lite frisyrer och smink i brist på något annat att göra. Har även ätit tofu för första gången och herregud va gott. Ny favorit helt klart! Det är rätt kul hur mycket nya maträtter och ingredienser jag upptäckt sen jag slutade äta kött! Mår för övrigt mycket bättre, känner mig liksom piggare och fräschare.

Basic snyggfilter från snap ba

Likes

Comments


Att skriva en packlista till treveckor i ett av Afrikas fattigaste länder är lättare sagt en gjort. Hur får man strumpor och trosor att räcka till så länge utan en tvättmaskin? Vad har man på sig? Är det möjligt att gå tre veckor utan att duscha? Jag vet ju inte riktigt vad jag har att förvänta mig av resan så det är svårt att veta vad man skall vara förberedd för. Ska liksom bo 2 veckor på ett sjukhus. Hmmm.. Tiden börjar hur som helst dra ihop sig och jag börjar få resfeber. Är dock jättetaggad också, alltid velat åka till Afrika! Har bara varit på seychellerna

Likes

Comments

Myshelg!


Mötte upp Lina och Sofia för en middag på Pinchos i lördags. Himlans trevligt och smaskigt. Igår var det farsdag så när jag vaknat upp hos Lina åkte jag och plockade pappa på jobbet och bjöd honom på indisk lunch på Masala Kitchen (Tips). Sen sov jag middag i några timmar innan pappas syskon plockade upp mig för lite mer farsdags firande. Först gick vi tillsammans till kyrkogården och åt sedan middag på ett trevligt ställe i närheten jag inte minns namnet på. Åt i alla fall en supergod kikärtsburgare. 

Idag skall jag inte göra något speciellt. Bara ta det lugnt och njuta av ledigheten.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw