Tips?

Hejsan! Jag undrar hur man lägger in bilder på sitt inlägg innan den publiceras? Jag har försökt men det fungerar inte! Någon som vet hur man gör det? Skriv gärna till mig! Tackar först!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag saknar verkligen min mormor och moster som bor i Vietnam! Jag önskar att jag kan träffa de och mysa med de, jag minns hur min mormor bruka gå upp till trappan och fråga mig och min mamma såklart min storasystern: " Ba má con có muon an gì không? Má làm cho!"

Varje morgon när jag vaknar så blir det alltid klockan 10-11.00, jag säger till min stora syster att imorgon ska jag vakna tidigt men... Hahahaha, det går aldrig för att jag är en sådan tjej som älskar att sova mycket 😂😂 min moster säger :"sov hur mycket du vill gumman! 💋

Men första dagen var det verkligen svårt att sova för att tiden i Vietnam och Sverige är det inte samma!~~


Två veckor senare så åkte vi till Vung Tau. När hela familjen kom dit så var det redan på eftermiddagen.. tur att min moster har en kompis som har ett hotell så vi gick dit och hyrde. Vi valde den femte våningen för att jag gillar att titta ut på fönstret och där finns stranden... När vi har packat upp resväskor till skåpet och gjort i ordning allting så gick vi ner och badade med min mormor, moster, morbror och pluttingarna! Vid den tiden så slappnade jag av allt och hade bara roligt med familjen!! 💞💞Likes

Comments

Det är första gången jag lyssnar på hennes låt. Varför ellerhur? Jo de va så här, jag loggade in på Facebook och redan direkt på första inlägget av en vietnamesisk hemsida som jag har gillat som heter Mp3.zing.vn. 

Jag har aldrig lyssnat på hennes låtar men när jag såg namnet på denna låten så var det något som fick mig att lyssna till den..! 


När jag lyssnar på denna låten så tycker jag att det låter för sorgligt..! Jag förstår inte varför att en kille måste såra sin andra halva?

Likes

Comments