Igår hoppade vi en lydnadsövning. Travbommar på kortsidan, 3 låga hinder med ungefär 4 galoppsprång emellan på ena långsidan och sedan två hinder med travbom innan och av det gjorde vi en bana där vi skulle träna på att sakta av fort efter hinder osv.

I slutet av lektionen tog vi bort bommen innan hindret och höjde!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tävlingen gick över förväntat igår, Akke hade vägrat med en annan tidigare men när jag satt på ryggen tveka han inte alls. Så nöjd, eftersom jag tycker Emelie är bättre än mig. Vi blev felfria i både grundomgången och omhoppningen, vi blev dock utanför placering men det drog inte ner på hur glad jag är! Nästa gång kanske jag gör lite snävare svängar, och kortar lädrerna 1 eller 2 hål hahah!

Likes

Comments

Idag red jag en storhäst, Dompan. Han är ungefär 165 cm i mankhöjd kanske? Han var ganska seg men lyssnade ändå frammåt, vi tränade på skänkelvikningar i volt i alla gångarter. Han lyssnade inte så bra i början av lektionen men när han kom igång lite gick det bättre.

Likes

Comments

Tävlingen gick sådär, Daritsa stannade för ett (läskigt) rosa hinder minst 4 ggr..
Vi blev uteslutna i både 70 och 80 pågrund av det jäkla hindret, dock stannade hon på det rosa 1 gång i 80 men då var det ett svart/orange hinder som var snett som hon reagera på. Reglerna inom pay n jump är att få rosett hur dåligt de än går, även ponnyn var en tönt så fick vi rosett ändå.

sitsen on topp hahha

Likes

Comments

Igår blev det en uteritt i 1,5 timme med Faye och Thea, efter det cyklade jag och Faye till godishörnan och köpte godis. Lisa skötte sig toppen på uteritten, piggare än vanligt vilket bara var kul! Tror hon tyckte det var minst lika kul som jag.

Västen som gör mig så tjock hahah

Jag och Faye hade jätte kul efter hemma hos henne, vi åt godis och såg på film. Badade, bastade och var på lekplatsen hihi <3

Likes

Comments

Idag hoppade vi titthinder och gjorde det till en bana, gick jätte bra. Tyvärr var det en av de sista gångerna jag rider henne, kommer börja på Akke istället. Tingeling är lite liten för mig och det passar bra att gå över till en större häst som jag kan utvecklas mer med. Här kommer bilder, kolla videofyme (ellenrebecka) om ni vill se video <3

Likes

Comments

Idag träna vi m slutor och öppnor, skänkelvikningar, minskningar (små skrutt steg typ hahah) och ökningar. Hon blir bara bättre o bättre varje gång. Hon gick i fin form!
Varannan eller mindre kommer pappa följa m t itsa och fota, har video på henne från fredags som jag lägger upp snart!<3

Likes

Comments

Igår hade jag, Ella, Nessa, Nea, Emma, Nova, Filippa och Elsa en myskväll på olearys. Jag som är vegetarian köpte "Oumph BBQ burger" den var sjukt god! Och zingo att dricka! <3
Vi såg hälften av mello och sedan åkte hem. Tack så mkt för denna kväll! :) <3

Gulliga hahah

Likes

Comments