Header
View tracker

Hatar

° Fuckboys

° Ormar

° När någon knäckar sina fingrar


Gillar

° Omtänksamma människor

° Julen

° Mysa

Älskar

° Min familj

° Mina vänner

° Min säng

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen är fredagen gjord och äntligen helg! Ska bli så skönt att äntligen få sovmorgon imorgon och bara få sova ut. Denna vecka har som sagt varit fullspäckad med allt möjligt. Jag älskar att ha mycket att göra men i och med detta så behövs noggrann planering. Jag tänkte under ett senare inlägg berätta om hur jag brukar planera mina veckor och hur jag hinner med både jobb, skola och träning.

Imorgon står det plugg och jobb på schemat. Nu är det stenhårt arbete inför tisdagens nationella prov i matte.

Min fredag blev väldigt lång då jag började 8:15 och slutade 16:45 men i och med detta så fick jag mycket gjort vilket känns väldigt bra då stressen kring plugg la sig. I morse blev det frukostbuffe i skolan vilket var hur mysigt som helst.


Likes

Comments

View tracker

Hejsan på er! O gud vad trött jag är! Mitt första pass på McDonalds är över och det var både händelserikt och lärorikt. Jag lärde mig det mesta väldigt fort och jag vart utbildad att stå i kassan. Trodde verkligen inte att jag skulle klara av det då det var rätt lång kö och mycket människor. Men dom hade hänsyn till att jag var ny vilket var sjukt skönt. Så inpincip så kan jag allt vad som har med kassan och att plocka ordrar att göra. Jobbet är väldigt stressigt och krävande men jag tyckte verkligen att det var så roligt. Gillar när man måste agera snabbt och vara trevlig. Så idag jobbade jag från 15-19 så det blev några timmars arbete. Skolan idag gick jätte bra då det var kortdag och inte så krävande lektioner.

Imorgon är det skola som gäller och spanskaprov för min del, efter det blir det jobb på hockeyn. Så skönt att man inte är lika ny där :) Men nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen skriva lite inlägg inför imorgon.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Äntligen är det onsdag och häften av veckan har gått. Så skönt! Det bästa med mina onsdagar är att det är kortdag i skolan. Slutar alltså 14 idag.

Efter skolan ska jag åka direkt ned till Marieberg där jag ska jobba. Så spännande och har många nya grejer att lära mig. Vet dock inte hur länge jag ska jobba men efter det blir det att sätta igång och plugga lite inför nationella och även lite so.

Ha en bra dag!
Likes

Comments

Ja, som rubriken lyder så sitter jag och har håltimma nu vilket kan vara det värsta jag vet. Då jag har svårt att utnyttja tiden och sitta o plugga så gör jag nästan alltid något annat.

Men det värsta med håltimman på tisdagar är att den är till sista lektionen vilket gör att man inte blir as taggad på att gå på den.

Men nu ska jag ta upp matteboken och jobba då det är nationella redan nästa vecka!

Helt sjukt att terminen har gått så snabbt och att denna mattekurs redan är slut. Men har ju några mattekurser kvar att läsa under min gymnasietid så de jämnar nog ut sig.

Wish me luck!

Likes

Comments

Dessa produkter tror jag ingen tjej skulle tacka nej till. Skulle vilja ha allt. Allt detta är så i min stil då jag älskar nude-färgen. Jag har själv parfymen och ni som sett mina förra inlägg vet att det är en produkt som jag verkligen inte kan leva utan.

Likes

Comments

Som ni ser så är denna vecka helt full planerad då jag har något varje dag framöver.

Idag var jag som sagt på möte vilket var väldigt kul. Jag kommer nu framöver arbeta på McDonals på Mariebergsgalleria men även på hockeyn här i Örebro. Detta gör att det blir fullspäckat schema med både skola och jobb vilket jag tycker är sjukt kul och energigivande.

Nu är måndagen gjord och en dag närmare fredag!

Likes

Comments

Igår kväll blev det myskväll hemma hos Sandra. Så mysigt att bara träffas och ha en myskväll innan en nyvecka startar. Vi mös och tjejpratade som aldrig förr, då vi hade några saker att prata om. Våra tjejkvällar slutar nästan alltid att vi ligger i en stor hög och bara asgarvar. Alla förtjänar sådana vänner.

Just nu sitter jag i skolan och ska sedan dra mig iväg på ett jobbmöte. Är så spänd och exalterad på detta. Ska bli så kul att äntligen få sätta igång att jobba.


Likes

Comments

Hur mysigt är det inte att det var första advent igår? Man får äntligen lov att ha julkänsla på riktigt. Nu är det bara snön som saknas. Men nu är det ju dags att önska sig saker.

De här sakerna står högs upp på min önskelista! Nummer ett är en gosig morgonrock som man bara kan gå runt och mysa med på helgerna.

Ni som inte känner mig kanske inte vet om det men jag är en person som ÄLSKAR att mysa!, att bara få vara med någon man tycker extra mycket om och kolla en film är det bästa som finns. Jag väljer verkligen en myskväll framför fest, alla dagrar i veckan. Som ni ser på min önskelista så är de inprincip bara mys inspirerande saker.


Likes

Comments