En ullkappa känns verkligen som det rätta att investera i den höst och vinter. Stilren, varm och köper du en av bra kvalité kommer du kunna njuta av den år efter år! Här listar jag 3 stycken online favoriter just nu.

Kamelfärgad HÄR & Grå/Svart Ellos

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Under min utbildning fick man arbeta en hel del med att skapa en röda tråd i sin styling. I ett moodboard vill du skapa känslan över din idé, medan du i kollaget skall använda dig av färdiga produkter. Här ovan ser ni ett litet inrednignsuppdrag där jag som sagt försökt skapa en röd tråd mellan idé och färdig styling. Hoppas ni gillar det! :) 

Kram /R

Likes

Comments

Ängvaserna från Klong har blivit en riktigt succé och man har ganska nyligen släppt den silvriga versionen. Det bästa med dessa vaser är ju att det går att fylla ut dem med endast ett par snittblommor och du bestämmer själv hur höga du vill ha dem. Helt perfekt om du frågar mig!

Är ni sugen på den silvriga versionen så hittar ni den bland annat HÄR

Likes

Comments

​Här kommer ett styck moodboard för att inspirera till en ganska kravlös och naturlig inredningsstil. Har helt snöat in mig på rustika träbord just nu, tycker det ger en sådan härlig och hemtrevlig känsla! :) 

Likes

Comments

​Lite hösta outfits som jag mer än gärna hade slängt på mig en kall dag. :)

Likes

Comments

​Är nu inne på min fjärde vecka utav plugget och än så länge känns det riktigt bra. Har precis studerat kända formgivare och nu är det dags att gå på bostadsmarknaden! Tänkte bara dela med mig av lite moodboards när inspirationen ändå finns här, hoppas ni gillar det! Kram :) 

Likes

Comments

Vi blir varje dag påminda om hur olika vi människor är. Hur olika vi tänker. Det är ibland svårt att förstå hur andra agerar omkring oss. Hur andra kan med att säga eller göra vissa saker. Inte minst alla hatbrott som dagligen begås runt om i världen. Hur kan det finnas så onda personer?
Ofta tänker vi liknande tankar: Varför sa han eller hon sådär? Varför är hen så sur? Har jag gjort något fel? Att lägga energi på att undra varför en vän eller kollega ur sur just idag kan uppta hela ens tankegång och lämna oss väldigt tömda på energi. Vilket resulterar i att vi själva kanske blir sura på nästa kollega vi pratar mer. Eller värre, blir sura när vi kommer hem till de som vi älskar.

Istället för att lägga energi på att försöka förstå andras handlingar (som du faktiskt aldrig kommer komma underfund med) så försök istället finna en acceptans. Människor som agerar ondskefullt och negativt har nästan alltid ett bagage. Har själva råkat ut för något liknande. Jag säger inte att det är okej att vara tyken eller elak. Du behöver inte förstå VARFÖR någon sur, bara förstå ATT hen är det av något viss anledning. Försök bryta den cirkeln. Låt inte detta påverka resten av din dag och suga ut din energi. Din energi är din och den kan du vända och vrida på hur du vill. Försök behålla ditt lugn och var tillfreds med att världen fortsätter rulla som den gör hur mycket du än försöker förstå den. Låt inte andras negativa energi sno din gnista. Du lever för dig själv och inte andra. Du väljer själv hur du vill ta emot andras bemötande! Kom ihåg det ❤️

Kram!

  • 85 readers

Likes

Comments

Ofta hamnar vi lätt i en slentrian av negativitet. Detta är mänskligt och händer väldigt lätt. Vare sig vi pratar om relationer, karriärer eller tankar om sig själv. Det ser alltid ut som att alla andra har det lite bättre. Mår lite bättre. Har lite mer. Listan kan göras lång. Tricket när man väl hamnat här handlar om att bli medveten om sin egen tankegång. När du väl är medveten om detta kan du börja ifrågasätta. Varför tänker jag såhär? Hur påverkar detta min vardag? Förmodligen påverkar detta dig på alla dåliga sätt. Du kanske börjar se ner på dig själv eller andra i din omgivning. Allt verkar helt plötsligt väldigt grått och tråkigt. Nu är det lätt tänka att gräset är grönare på andra sidan. Grannen har ju faktiskt en snyggare bil. Bästa vännen har en roligare (eller kanske mer romantisk) partner. Du kunde göra så mycket mer i livet om du hade lite högre lön.

Nu gäller det att bryta ditt tankemönster. Visst kanske allt det du tänker är sant. Men det gäller här att acceptera saker för vad dom är hellre än att önska att saker eller personer ändrar sig. Försök se något positivt i det du faktiskt är och har. Din bil kanske inte är så snygg, men fan va den går när du gasar på! Din partner kanske inte drar dom roligaste skämten eller bjuder dig på romantisk middag. Men han eller hon frågar alltid hur din dag har varit. Kramar dig när du är ledsen. Köper hem något som du gillar. Och din lön kanske inte är den bästa. Men du kanske trivs med ditt jobb ändå? Och den lön du faktiskt har ger dig lite mer i livet än många andra. Och finns det något i livet du mår dåligt över och verkligen måste ändra så gör det. Förändring startar hos dig själv. Ingen blomma överlever om den inte får lite vatten som hjälp på traven. Ge dig själv den hjälpen. Så sluta se över staketet och inse att gräset är inte alltid grönare på andra sidan, det är grönt där du vattnar det!

Kram!

Likes

Comments