Header


Är det okej att inte göra ett skit under en hel dag?? Om svaret är ja, skulle min dag sett helt annorlunda ut idag. Inget jobb, ingen träning, inte laga mat (den skulle vart serverad på silverfat), framförallt ​inga​ måsten. Nu ska vi dock inte ha det riktigt så roligt... Nej nu är det dags att trycka i mig lite käk, bönpasta med en hemmagjord tomatsås och mozzarella, sedan är det back to work. 

Hur ser er dag ut?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

FÖRE


Häromdagen fick mitt hår en liten uppfräschning. Längden är det inte så stor skillnad på, förutom i luggen, mitt ansikte är mer inramat nu, vilket jag tycker om. Några ljusa slingor och några mörka för att få håret att bli mer levande. Hänger inte bara platt som en pannkaka längre, wihoo!

EFTER

Likes

Comments

fotot: @fashiondreamzz ​

Har sagt det innan, men säger det igen, jag ​älskar​ Astrids kamera. Min är smidig och värdigt bra för storleken men det går ej att jämföra bildkvalitén.

Idag efter jobbet ska jag tillbaka till mitt gamla hem, nämligen cheerleadinghallen. Nathalie och jag ska hoppa in som tränare vilket ska bli fantastiskt roligt, många av våra gamla tjejer går där så extra kul. Efter detta blir det antingen till Scandinavium och Frölunda match eller på Raglade/Taras 20årskväll. 

Likes

Comments


För en som inte gillar att göra naglar så måste jag för första gången sätta mig ner och tacka. Tacka den enda killen som lyckats göra snygga naglar utan att de ser galet plastiga ut samt ett par som håller så länge. Jag som sa att jag aldrig skulle ha fejknaglar är nu lite smått beroende... Helt och hållet snöat in mig på den franska ombren och blir ​alltid​ nöjd. Killen jag gör hos heter Joey och håller till på Slongen 87 kvadrat (men han ska snart byta till eget). Rekommenderar honom STARKT, prisvärt, noggrant, elegant. Finns inget dåligt att säga helt enkelt.


Detta snygga foto har mina fina vän @fashiondreamzz tagit. 

Likes

Comments

Inte en människa missade att Justin var i vårt avlånga land. Det kändes som att alla (inklusive mig själv) hade biljetter till hans två konserter och jag var riktigt taggad på att dra till stockholm, festa njuta och leva... men sisådär två dagar innan fick vi ett fnatt och ångrade oss, sålde biljetterna och var hemma för två födelsedagsfiranden. Vänner kommer trots allt först. Så värt.

Hade på mig min nya kjol jag införskaffade mig för en vecka sedan, i'm in love.


Kjolen hittar man på Zara och kostar endast 249(!!) kr :) 

Likes

Comments


Det är en sån dag då jag önskar att dygets timmar var några fler. Trots att jag lyckats vara extremt produktiv så känns det som jag knappt hunnit med ens hälften av allt jag hade velat hinna... gaaaah. Och jag har inte ens ätit middag än, snacka om hungrig nu. Har redan idag planerat upp veckans to do, dag för dag. Allt som inte hinns med idag måste alltså skjutas upp tills imorgon. Panik.

Visar mer av denna ljuvliga outfit imorgon.

Likes

Comments

TIPS TIPS TIPS

Jag är nog inte den enda som är förälskad i Adidas. Gjorde precis en beställning på ett par skor jag velat ha ett tag. Hur lycklig blev man inte när man ser att de är på rea, inte nog med det... Idag är det 20% extra på rean.​Skorna jag beställt heter "adidas tubular radial shoes" och ni ser de här över.

Likes

Comments

Bildbomb från senaste resan. Saknar det varje dag. Snart ska jag iväg, länge, långt från Göteborg. Hopps jag i alla fall.. :)

CIAO

Likes

Comments


Att jag gång på gång denna sommar fått uppleva solnedgångar utan dess like gör mig alldeles varm inombords. Att få känna sanden genom tårna, se barnen springa omkring i vattenbrynet och beskåda dessa blickar som bara en varm solnedgång kan locka fram. Där och då behövs det inte någon musik, vinden och vattnet löser det bra själv. Drömmarnas kvällar.

Har ni några återkommande stunder under denna sommar som i uppskattade lite mer än de andra?

Likes

Comments


I need help. En långresa är inte långt borta, men det finns ett litet problem. Asien i 3 månader eller jobba/resa i Australien på obestämd tid?

Tidigare i livet har en långresa inte tilltalat mig särskilt mycket, jag har trivts bra här hemma. Där det vart tryggt och stabilt. Nu efter denna sommaren har något hänt. Jag är mer öppen för att utforska världen och när jag säger "mer öppen" är det jag egentligen menar "besatt av att åka iväg NU", Haha!

Så vad skulle ni rekommendera? Har ni själva vart iväg?


Likes

Comments