Header

Jag har varit ledig idag så jag passade på att sova ut och inte ställa något larm. Behövdes! Mår mycket bättre nu och är nästan helt frisk, så tog mig ut på en promenad i skogen på förmiddagen! Den blev dock inte så lång eftersom det blåste väldigt mycke och jag hade klätt mig dåligt.. Iallafall så ska jag inte göra något annat än att passa på att vila nu när jag inte jobbar. Hade tänkt göra middag och matlådor nu och sen ska jag se film hela kvällen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Man hade ju bra smak redan då som körde polaris, haha.. Fick den här skickad av mamma imorse. Tydligen fanns intresset även då! Lägg märke till eldflammorna på hjälmen och byxorna..

Idag har jag jobbat eftersom jag har jobbhelg. Slutade dock vid 15 redan, skönt. Har varit en tuff vecka med mycket på schemat och jag blev dessutom sjuk men kört på som vanligt ändå. Ganska dålig på att lyssna på kroppen kan jag erkänna. Ikväll blir det dock väldigt lugnt. Min enda plan är att gå på bio med Jennifer som jag inte hängt med på evigheter. Det blir mysigt!

Likes

Comments

Igår åt vi middag på köksbaren Emma, chefen och jag. Aldrig ätit där innan men fler gånger lär det blir nu. Vi allihop tog röding med kantareller och mandelpotatischips. Efterrätten var något med hjortron och en slags kräm haha. Sjukt gott var det alltihop, inte en sån tokig onsdagseftermiddag ändå!

Likes

Comments

Reste i princip hela dagen igår och kom hem sent på kvällen. Var helt slut och utmattad när jag kom hem att jag bara hann packa upp och tvätta lite innan jag slocknade ganska direkt. Har haft så himla härligt och roligt hela veckan i Grekland. Vi har bara slappat, ätit gott, druckit gott och mått som kungar. Som den hemmakära, Sverige/norrland älskare jag är så är det dock väldigt skönt att vara hemma igen. :-)

Imorse var det tillbaka till jobbet som vanligt och samma sak gäller kommande veckan. Har också en skoprovarmorgon, Aw och en utbildning/kurs inplanerat i veckan så det är full rulle varje dag.

Likes

Comments

God morgon! Äntligen laggar inte datorn längre. Det var bara jag som inte uppdaterat internet tydligen. Helgen har iallafall sprungit iväg som vanligt. Jag har varit ledig och varit hemma i Robban, så skönt! Nu blir det jobb i tre dagar, packa och träna och sen på fredag far vi till lule och tidigt på lördagmorgon går flyget därifrån till Grekland. Ska bli så skönt med semester en vecka!!!

Likes

Comments

God morgon! Nu var det ett tag sedan. Hela sidan har laggat och det har inte gått att gå in här. Förmodligen är det datorn som håller på ge upp för nu skriver jag från mobilen och det funkar..

Jag har iallafall inte gjort allt för mycket sen sist. Castor är tillbaka i stan så jag har varit hundvakt åt han litegrann. Igår var vi ute och sprang/gick totalt nästan 2 mil och lekte hela dagen. Jag somnade ganska fort igår kan jag ju säga. Nu ska jag strax göra mig klar och fara på jobbet. Det blir jobb hela helgen!

Likes

Comments

Foto : Håkan jonsson

Godmorgon!! Äntligen fredag. Jag har egentligen jobbhelg men jobbar bara ikväll och på söndag, så jag har alltså ledigt lördag. Känns ganska bra då det har kommit massa ny pudersnö!! Så det blir mycket troligt skoter hela lördag. Borde egentligen passa på och kolla på en tvbänk och andra grejer men det hinner jag nog en annan dag. Skotersäsongen är inte förevigt. Nu ska jag snabba mig att duscha innan det blir vidare mot stan och jobb. Trevlig helg!!

Likes

Comments

@isaksundstrm @mynameisjohan @fannystornilsson @tommylampinen

Fotograf: Håkan Jonsson @hakke77

Varit ganska tyst här men jag har som sagt varit i fjällen och har inte velat skriva något fören jag fått alla bilder. Men vilken jäkla helg det har varit!! väldigt lärorikt, kommer leva länge på det här!

Likes

Comments

​Igår så blev det en tacokväll med dessa två tjejer samtidigt som vi kollade på OS finalen på tv. Väldigt mysigt hade vi det och kvällen slutade sedan med vinkväll och utgång på allstar haha. 

Idag så är planen att endast varva mellan sängen och soffan. Möjligtvis en trip till affären för att handla! 

Likes

Comments

Instagram@rebeckasjodin

Title