Jag har varit uppe ett tag och gjort mig iordning, ätit frukost och väntar nu på Amelie och mamma. Idag åker vi till stallet på morgonen, först in till stan och lämna av mamma på jobbet dock. Båda hästarna ska få röra på sig idag tänkte jag, på fredag har jag planerat in vila för de båda då jag också vill hinna fixa mycket hemma. Efter stallet idag åker vi tillbaka in till stan, jag ska avverka några timmars jobb och sen till Ikea ännu en gång för att inhandla tvättpåsar, nu ska vi äntligen få ordning på vårt förråd med alla hästsaker!

Denna utsikt vaknar jag upp till varje morgon numera, dröm!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har tagit en paus härifrån och tänker inte dalta med anledningen för det, stress, sömnproblem och vacklande självförtroende i allt jag gör tar på krafterna. Jag mådde bättre nu några veckor och kände ett stöd för första gången på ett tag men den känslan var inte långvarig, en av stöttepelarna brast men jag tänker inte låta det besegra mig den här gången. Jag har allt stöd jag behöver från min familj, tränare, kompisar och hästägare som blivit som en extra-familj - jag har så jag klarar mig och ska ge mig den på att bara fokusera på det ett tag nu. Det andra kan komma sen, och det gör det en dag.

Men vad har hänt sedan senast då? Limpan har bland annat äntligen fått komma ut på tävlingsbanan igen! En lokal LA:1 som slutade med över 68% och en andraplats. Nu tränar vi på och fokuserar på MsvC och debut i MsvB till slutet av sommaren/i höst. Maya och jag kommer igång mer och mer igen nu när hon fått en sadel som ligger bra och det känns riktigt härligt!

Två fina hästar i förrgår! <3

Likes

Comments

Skinande sol, blå himmel och alldeles frostigt på marken och träden. Älskar redan det här huset! Planen idag är att packa upp så mycket som möjligt, IKEA-besök och hämta de sista grejerna hemifrån.

Likes

Comments

Hjälp vad fort det känns som att tiden går! Den bara flyger iväg ju, haha. Sen blir det ju vad man gör det till, jag har väääldigt mycket att stå i just nu, många bollar i luften verkligen. De senaste dagarna har ägnats till att bli så klara som möjligt med packningen för imorgon går flyttlasset till Brokind! Hela familjen är verkligen supertaggade för att flytta till den stora, fina, ljusa flygeln på Brokinds Gård. Utöver det har det varit hästar (såklart), skola och träning. Har verkligen tagit tag i min individuella träning nu, signade upp mig på Actic och har redan den här veckan avverkat tre pass, det blir ett fjärde imorgon bitti. Kommer faktiskt precis från ett axel-/armpass som avslutades med cardio och sitter nu och äter frukost på EH!

Likes

Comments

Kom hem för en stund nu och har ätit lite för att stå mig sen i stallet, ägg och avokado är det bästa! Gott, enkelt och mättande. En kopp kaffe nu och skriva lite för UF-mässan i mars, sen iväg till stallet. Utöver att jag ska hjälpa Lotta ska även mina få motionera, Maya får en promenad och Limpan skrittjobbas idag!

Fina Limpan <3 Alltid lika nyfiken!

Likes

Comments

Torsdag förmiddag, klockan är inte ens halv elva och jag känner att jag redan fått saker gjorda. Började egentligen inte förrän 10 idag men gick upp tidigare för att först och främst packa och sedan åka in till stan för att kolla in ett nytt gym. Mysigt och litet, ska provträna på måndag och förhoppningsvis är den mysiga och intima stämningen något som faller mig i smaken, i vanliga fall brukar jag känna mig ganska "trängd" i mindre miljöer, speciellt när man ska anstränga kroppen. Prova kan man i alla fall!

Annars är det en hyfsat vanlig dag, går i skolan fram till senast 17 och därefter ska jag till stallet. Ska hjälpa Lotta att rida samt fixa med mina egna, efteråt blir det matteplugg inför halvkursprov imorgon bitti.

Likes

Comments

Jag har verkligen haft en riktig boost-fredag och detta beror på en enda liten grej; vårt UF-företag ska på torsdag på möte för att (hoppas, hoppas, hoppas) inleda vårt första samarbete! Mer än så berättar jag inte just nu men det känns så otroligt härligt, äntligen liksom! Vi har vänt och vridit på idén, smalnat av, gjort om, ändrat, blivit nöjda och sedan ändrat igen och nu känns det BRA. På torsdag som sagt!

Annars har jag betat av några timmar på kontoret och ska in i helgen igen för att fortsätta lite. Utöver det har jag varit i stallet och skrittat och myst med hästarna, och nu har vi avslutat kvällen här hemma med pasta Alfredo. Nu ska jag dock sova så jag är utvilad och redo för helgen, haha!

Likes

Comments

Godmorgon fredag! Har verkligen fredags-feeling, hoppas den håller i sig hela dagen. Jag börjar inte förrän 9.50 men har varit inne i stan sedan 7 för att jobba lite på kontoret. Julen närmar sig och det är massor att göra, så jag brukar hoppa in och hjälpa mamma och de andra där det behövs. Känns bra och lite extrapengar är ju aldrig fel det heller!

Jag är så himla nöjd med igår, först möte med vårt företags rådgivare och vi fick en hel del bra input och tips för att komma vidare och sedan koll för mig och sadeln. Har länge känt att jag inte riktigt kan bli liksidig i axlarna och jag fick en hel del bra tips för att det ska bli bättre. Jag vet inte riktigt hur mycket jag får säga om detta projekt jag ingår i så jag lämnar det ämnet för stunden nu. Men som sagt, supernöjd!

Likes

Comments

Godmorgon torsdag och ännu en dag närmare fredag! Jag har en lite lugnare morgon och börjar inte förrän 10 så jag sitter med en god över-natten-gröt, dagens första (men absolut inte sista) kopp kaffe och läser om ledarskap och projektledning med American Horror Story på datorn i bakgrunden. Sämre kan man ha det!

Känns skönt att inte behöva börja vid 8 idag, blev ganska sent igår men det var som sagt riktigt värt. Maya och Ciwi joggades, de fick båda besök av tandläkaren i tisdags men var riktigt fina i munnen båda två så de kunde ridas lite lätt. Limpan skrittade jag lite lätt, 15 minuter enligt programmet.

Idag är det också en lång dag som väntar men det ska bara bli roligt! Först och främst slutar jag inte förrän 17 ikväll men vi avslutar med rådgivarmöte på Espresso House för vårt UF-företag. Därefter ska jag till stallet för koll av både mig och sadel och jag är säker på att det kommer bli mycket givande!

Likes

Comments

Klar med skolan för idag men långt ifrån klar med dagen. Hem och svira om snabbt till stallkläder för att åka till Rappestad, tre hästar ska ridas och många boxar mockas. Blir en sen kväll men det är så värt när man vet att det lönar sig i slutändan!

Likes

Comments