View tracker

Jag har verkligen haft en riktig boost-fredag och detta beror på en enda liten grej; vårt UF-företag ska på torsdag på möte för att (hoppas, hoppas, hoppas) inleda vårt första samarbete! Mer än så berättar jag inte just nu men det känns så otroligt härligt, äntligen liksom! Vi har vänt och vridit på idén, smalnat av, gjort om, ändrat, blivit nöjda och sedan ändrat igen och nu känns det BRA. På torsdag som sagt!

Annars har jag betat av några timmar på kontoret och ska in i helgen igen för att fortsätta lite. Utöver det har jag varit i stallet och skrittat och myst med hästarna, och nu har vi avslutat kvällen här hemma med pasta Alfredo. Nu ska jag dock sova så jag är utvilad och redo för helgen, haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon fredag! Har verkligen fredags-feeling, hoppas den håller i sig hela dagen. Jag börjar inte förrän 9.50 men har varit inne i stan sedan 7 för att jobba lite på kontoret. Julen närmar sig och det är massor att göra, så jag brukar hoppa in och hjälpa mamma och de andra där det behövs. Känns bra och lite extrapengar är ju aldrig fel det heller!

Jag är så himla nöjd med igår, först möte med vårt företags rådgivare och vi fick en hel del bra input och tips för att komma vidare och sedan koll för mig och sadeln. Har länge känt att jag inte riktigt kan bli liksidig i axlarna och jag fick en hel del bra tips för att det ska bli bättre. Jag vet inte riktigt hur mycket jag får säga om detta projekt jag ingår i så jag lämnar det ämnet för stunden nu. Men som sagt, supernöjd!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon torsdag och ännu en dag närmare fredag! Jag har en lite lugnare morgon och börjar inte förrän 10 så jag sitter med en god över-natten-gröt, dagens första (men absolut inte sista) kopp kaffe och läser om ledarskap och projektledning med American Horror Story på datorn i bakgrunden. Sämre kan man ha det!

Känns skönt att inte behöva börja vid 8 idag, blev ganska sent igår men det var som sagt riktigt värt. Maya och Ciwi joggades, de fick båda besök av tandläkaren i tisdags men var riktigt fina i munnen båda två så de kunde ridas lite lätt. Limpan skrittade jag lite lätt, 15 minuter enligt programmet.

Idag är det också en lång dag som väntar men det ska bara bli roligt! Först och främst slutar jag inte förrän 17 ikväll men vi avslutar med rådgivarmöte på Espresso House för vårt UF-företag. Därefter ska jag till stallet för koll av både mig och sadel och jag är säker på att det kommer bli mycket givande!

Likes

Comments

Klar med skolan för idag men långt ifrån klar med dagen. Hem och svira om snabbt till stallkläder för att åka till Rappestad, tre hästar ska ridas och många boxar mockas. Blir en sen kväll men det är så värt när man vet att det lönar sig i slutändan!

Likes

Comments

Har efter mycket tänkande och övervägande bestämt mig för att börja blogga igen, sanningen är att jag har saknat det. Jag älskar att skriva, omvandla tankar till text och även om mycket måste filtreras innan det kan offentliggöras på internet är en blogg ett väldigt bra redskap för detta.

Jag har haft en del bloggar sedan tidigare på olika portaler och alla har haft sina för- och nackdelar men Nouw är ändå det jag upplever som enklast och smidigast, så då fick det bli det! Mycket har hänt sedan jag slutade blogga men det får ett eget inlägg. Det känns bra att starta upp igen!

Likes

Comments