- Bilder, - Min vardag, - Tankar & Känslor

Som rubriken lyder, idag under frukostrasten drog jag och en annan tjej till Circle K och köpte oss en varsin julmust. Vi fick riktigt känsla för julen när vi såg snön falla så mysigt. Vi lyssnade även på julmusik för mer känsla inför jul. Dock varade inte snön så länge då det började regna framåt lunchtid. Riktigt tråkigt.

Idag har det varit en riktigt jobbig dag då jag haft riktigt ont i magen. men sen kom ju anledningen till varför. Så har fått pms humör och är i mood "skitsamma i allt". Dessutom är jag riktigt trött. Går och lägger mig runt 9 varje kväll för blir så trött. Börjar bli gammal nu. Nej men det är så mycket som snurrar runt och allt ska vara på topp osv. Känner att jag orkar inte riktigt med något.
Är så stressad inför flytten också. Känns som jag är redo fast ändå inte. Så mycket som behövs fixas. Lämna sitt hem tillsammans med sin familj till en ensam lägenhet. Känns faktiskt lite jobbigt. Men samtidigt så har jag längtat till den dagen då jag kan laga mig egna mat, handla, sova och äta när jag vill.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Wow har äntligen börjat äta mat efter en riktigt jobbig dag med hög feber och hostattack som gått i omgångar. Riktigt tråkigt att vara sjuk, när aptiten försvinner. Dessutom har huden fått ta stryk då jag snutit mig för mycket och läpparna är helt förstörda. Men what to do, det är den årstiden nu.

Hur som haver, jag köpte grönsaksbollar för att testa då jag är väldigt kräsen med kött och har massa idéer i huvudet. Men jag kallar mig inte vegan eller vegetarian, i mån om att jag äter annat ifrån djurriket som mjölk, ost osv.
Det var riktigt gott faktiskt, nackdelen är priset faktiskt. Råkade jag bränna ena sidan av dom, vände bort blicken lite för länge haha!

Är de någon annan som äter av hälsans kök och kan tipsa om lite mer produkter?

Likes

Comments

- Bilder, - Min vardag
... För jag ska flytta!
Jag har fått min egna lägenhet. Det är en 1a på 30 kvm med egen vind i huset och ett rum som inte får kallas rum eftersom det inte finns fönster. Men planlösningen var så himla bra. Har tänkt att om de är bra mått på "rummet" så kan jag ha en sovalkov.
Det bästa med allt är att allting kommer vara nyrenoverat. Så om allt sker som de ska så är inflyttningen den 1 februari 2018. Det här är något jag längtat efter i flera år.
Att få bygga sitt egna liv på något sätt. Laga mat, diska, tvätta, handla, inreda hur man själv vill ha det osv.

Likes

Comments

- Bilder, - Min vardag

Bilder ifrån min vistelse i England

Fick uppleva att åka taxi i London, gå mycket bland gator och torg tillsammans med min pojkvän. Sedan kom jag hem till Sverige, till lilla Borås igen och träffade min saknade bästis, Felicia. Så samlades vi gamla tjejer och hade riktigt mysigt tillsammans.
Hösten infallde ganska snabbt och fick lite kvalitetstid tillsammans med min lillebror. Fick även jobba kvar på stället jag var och sommarjobbade, så i nuläget består det av mycket jobb.

Likes

Comments

- Bilder, - Min vardag
Det var verkligen inte igår jag satte mig framför bloggen och skrev. Har hört lite till och från att folk saknat att följa mig. Så kommer ska komma igång med bloggen igen, sakta men säkert. Hur har ni haft det?
Har för tillfälligt åkt på en riktigt förkyldning. Ögonen och näsan rinner, kraftig hosta och feber. Men de börjar ju bli kallare, så man kan ju inte förvänta sig så mycket.

Sen sist jag skrev så befann jag mig i England tillsammans med min pojkvän och hans mamma för att träffa hans släkt. Jag trivdes riktigt bra. England kändes som ett hem för mig. Varför? Jo för sedan jag vart yngre så blev jag retad för jag var rödhårig. Tror ni inte jag såg ett antal rödhåriga människor i England? jo. De kändes så skönt att det var mer vanligare där än här. Sedan reflekterade jag mycket över priserna. Jag längtar mig tillbaka. Hör än idag hur dom ropar ut i tunnelbanan "The next station is ... Mind the gap between trains and platforms".
Dock har mycket hänt sen sist. Kommer skriva mer om de i separat inlägg.

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder

Hej på er! Har jobbat på under de senaste veckorna så inte haft riktig tid till att blogga. Nu har jag semester och igår (måndag) så gick planet 8.55 mot London tillsammans med min älskade pojkvän och hans mamma.
Eftersom jag inte åkt på 16 år, var alltså 4 år sist jag flög och den resan var katastrof för min mamma då jag hade riktig åksjuka. Så hyperventilerade jag 2 gånger innan Landvetter och i planet precis innan den startade. Var rädd att förlora min hörsel(??) för att jag hört de är sånt tryck. Så jag slängde i mig massa tuggummi för att lätta på trycket. Tack min älskade vän Sarah r tipset.

Igår när vi kom orkade vi inte direkt göra något, för vi träffade en del av min pojkväns släkt. Kom hem till boendet vi bor på runt 23 och var dödströtta.
Idag har vi hunnit gå runt och kolla i Oxford street. Så mycket shopping butiker det var och så sjukt mycket människor runt gatorna. Värst var primark, vi gick in och ungefär. Men vi har en nära där vi har boendet. Vi bor lite längre ifrån just London, vi bor i zone 6 och själva London ligger i zone 1. Det är en bit ifrån men vi har löst det med kortbiljett. Har fått åka dessa fina röda dubbeldäckare idag.

Imorgon blir det lite mer shopping och annat. Vi får se hur de blir men vi ska hinna ta oss in till London nån dag.

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder

Jag har snörat mig in på bandana. Så spontant köpte jag en gul igår. Vill ha mer färger som svartvit, vitsvart, röd och mörkblå. Men det är så snyggt! Tänk en slarvig tofs och bandana, bästa kombinationen. Tänker mycket på Tupac, eftersom han använde sig mycket av bandana.

Jag kommer ihåg när jag var runt 13/14 år och hade tofsar och bandana runt benen.. Haha fruktansvärt. Men så var det när fjortis/pj tiden var inne. Men har haft svårt att koppla bandana till annat än den tiden.

Likes

Comments

- Min vardag, - Tips

Det är söndag och jag passar på och kollar om Johan Falk. Älskar dessa filmer faktiskt. Något som ännu mer är bra är att filmerna utspelar sig i min favoritstad Göteborg.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Måste fixa lunchlåda inför imorgon bara sen är allt i sin ordning. Kanske ska ha ett litet spa för mig själv en söndag som denna.

Vad ska du göra idag?

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder, - Tips

Hej på er! Idag är det söndag. Idag händer inget speciellt mer än att ta vara på dagen. Imorgon börjar en ny arbetsvecka igen.

I fredags efter jobbet kom jag hem, duschade och bytte om för att åka ut till Torpa Stenhus som är ca 2,5 mil öster om Borås. För att kolla på teater som jag gjort i 3 år nu. Min pojkväns syster är med och spelar. Hon är så duktig och även hennes vänner med. Riktigt kul och gå på teater och se hur mycket som övat och lagt ner energi på göra bra ifrån sig. Temat för i år var om verklighetsbaserad men egen version av Alice i underlandet. Mycket vardaglig humor i. Tycker den är sevärd, så har du inget och göra nu innan sommaren är slut så åk ut och kolla! Lägger in en länk där ni kan läsa mer och där ni kan köpa biljetter.
http://www.torpaslottsteater.se

Likes

Comments