- Min vardag, - Bilder

Hej på er! Har jobbat på under de senaste veckorna så inte haft riktig tid till att blogga. Nu har jag semester och igår (måndag) så gick planet 8.55 mot London tillsammans med min älskade pojkvän och hans mamma.
Eftersom jag inte åkt på 16 år, var alltså 4 år sist jag flög och den resan var katastrof för min mamma då jag hade riktig åksjuka. Så hyperventilerade jag 2 gånger innan Landvetter och i planet precis innan den startade. Var rädd att förlora min hörsel(??) för att jag hört de är sånt tryck. Så jag slängde i mig massa tuggummi för att lätta på trycket. Tack min älskade vän Sarah r tipset.

Igår när vi kom orkade vi inte direkt göra något, för vi träffade en del av min pojkväns släkt. Kom hem till boendet vi bor på runt 23 och var dödströtta.
Idag har vi hunnit gå runt och kolla i Oxford street. Så mycket shopping butiker det var och så sjukt mycket människor runt gatorna. Värst var primark, vi gick in och ungefär. Men vi har en nära där vi har boendet. Vi bor lite längre ifrån just London, vi bor i zone 6 och själva London ligger i zone 1. Det är en bit ifrån men vi har löst det med kortbiljett. Har fått åka dessa fina röda dubbeldäckare idag.

Imorgon blir det lite mer shopping och annat. Vi får se hur de blir men vi ska hinna ta oss in till London nån dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder

Jag har snörat mig in på bandana. Så spontant köpte jag en gul igår. Vill ha mer färger som svartvit, vitsvart, röd och mörkblå. Men det är så snyggt! Tänk en slarvig tofs och bandana, bästa kombinationen. Tänker mycket på Tupac, eftersom han använde sig mycket av bandana.

Jag kommer ihåg när jag var runt 13/14 år och hade tofsar och bandana runt benen.. Haha fruktansvärt. Men så var det när fjortis/pj tiden var inne. Men har haft svårt att koppla bandana till annat än den tiden.

Likes

Comments

- Min vardag, - Tips

Det är söndag och jag passar på och kollar om Johan Falk. Älskar dessa filmer faktiskt. Något som ännu mer är bra är att filmerna utspelar sig i min favoritstad Göteborg.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Måste fixa lunchlåda inför imorgon bara sen är allt i sin ordning. Kanske ska ha ett litet spa för mig själv en söndag som denna.

Vad ska du göra idag?

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder, - Tips

Hej på er! Idag är det söndag. Idag händer inget speciellt mer än att ta vara på dagen. Imorgon börjar en ny arbetsvecka igen.

I fredags efter jobbet kom jag hem, duschade och bytte om för att åka ut till Torpa Stenhus som är ca 2,5 mil öster om Borås. För att kolla på teater som jag gjort i 3 år nu. Min pojkväns syster är med och spelar. Hon är så duktig och även hennes vänner med. Riktigt kul och gå på teater och se hur mycket som övat och lagt ner energi på göra bra ifrån sig. Temat för i år var om verklighetsbaserad men egen version av Alice i underlandet. Mycket vardaglig humor i. Tycker den är sevärd, så har du inget och göra nu innan sommaren är slut så åk ut och kolla! Lägger in en länk där ni kan läsa mer och där ni kan köpa biljetter.
http://www.torpaslottsteater.se

Likes

Comments

- Min vardag, - Youtube

Måndag igen och är helt slut efter helgens bravader. Fredagen var lugn men lördagen bestod av alkoholdryck och utgång. Grillade lite hos gemensam vän till mig och Z. Sen åkte vi ner till stan och mötte upp några andra. Sen lämnade jag Z och de andra och träffade istället två tjejkompisar från gymnasiet som jag inte sett på över 1 år så det var supermysigt. Kändes som det var igår och helt sjukt att det gått så länge. Mycket har hänt under 1 år. Kom hem runt 3, så både jag och Z däckade direkt och vaknade runt 1 på söndagen. Söndagen var lugn, vi kollade på babybossen. Vi var rätt sega så skönt att ha en lugn söndag. Kom hem och käkade våfflor med familjen.

Idag är det jobb. Sitter just nu och har frukost. Vet inte riktigt hur denna vecka ska funka men de löser sig. Är nervös inför de nästkommande veckor jag jobbar här då tjejen jag går bredvid får semester nästa vecka och kan inte allt än. Men det löser väl sig. Jag är ju sån person som tar ut allt innan saker och ting händer.

Likes

Comments

- Min vardag

Wow vilket underbart väder vi har idag Borås! Har faktiskt inte sminkat mig mer än bara mina bryn om de ens räknas haha. Skönt och inte ha en massa spackel på. Har dock fortfarande lite problem med att gå utan pågrund av mina finnar som poppat upp. Men vad ska man göra? Ingen är perfekt.

Idag är det lördag. Skönt med helg faktiskt. Första veckan avklarat på nya jobbet och har varit riktigt tufft då jag vart väldigt utmattad pågrund av alla ny intryck man ska fånga in och komma ihåg. Blir nog bättre nästa vecka.
Ikväll blir det nog lite partaj.

Vad händer för er denna helg?

Likes

Comments

- Min vardag, - Tankar & Känslor

Visst ska sommaren vara härlig? Sena sommarkvällar, drinkar, njutbart väder, semester/sommarlov, snygg kropp med bruna ben.
Men vet ni vad? I år är jag riktigt deprimerad på årets sommar.

Man ska vara på topp, man ska leverera. Man ska uppdatera sin instagramsflöde med somriga bilder. Jag är verkligen inte på topp eller kan leverera.
Jag vill njuta, men jag har inte den orken. Jag har precis börjat ett nytt sommarvikarie jobb. Mycket prestationsångest. Kommer hem varje dag och sover pågrund av att jag blir så utmattad av alla nya intryck. Det blir oftast så när man psykiskt inte mår bra. Förr älskade jag åka till Varberg, åka ner till stan på sommartorsdagar och annat. Men just nu finns inget jag varken orkar eller hinner. Jag kan knappt hålla koll på konversationer längre än 10 min innan min hjärna slutar lyssna och förstår ingenting vad som sagts för 5 min sen.

Det har varit de mest tuffaste året både detta och 2016. Mycket som inte skrivits ut i bloggen. Men sen jag tog studenten har det velats fram och tillbaka med jobb. Jag har inte haft en stadigt jobbliv ännu. Mycket pågrund av mitt mående har pendlat upp och ner. I mitt huvud pendlar jag också om jag är 15 år eller om jag är 20. Hur ska jag ens bete mig eller vem ska jag vara? (mycket av detta som har en historia som jag ej vill dela med mig av nu)
Sociala fobin har blivit värre inom jobb och därför inte kunnat ta vilket jobb som helst. Om jag får drömma, skulle jag helst vilja ha ett hemmajobb, jobba hemifrån och kunna bestämma sina egna tider men ändå tjäna pengar. Inget pyramidlek, utan riktig. Sen även vill jag få jobba inom kriminalvården och som polis, men i mitt skick så är jag verkligen inte redo. Inte idag. Men någon gång längre fram i mitt liv.
Jag kämpar varje dag med min sociala fobi i olika sammanhang och det är tufft. Har dock fått bekräftat att jag ska få gå i terapi och jobba lite med de men även med mig själv och hela mitt liv. Men det är en lång bit kvar.
Jag är så trött bara..

Men jag är så ledsen på mig själv att jag aldrig kan få någonsin njuta. Jag måste ständigt vara på min vakt. Att redan vid 20 års åldern ha en livskris om hur livet ska fortsätta och inte veta vilken exakta väg man ska gå, är fruktansvärt. Nu syftar jag inte på självmordstankar, för er som får för er. Men utan att jag vet varken ut eller in. Att inte ha koll på framtiden får mig och bli knäpp.

Vet inte riktigt vad jag vill få sagt med detta inlägg, mer än att jag har en riktig livskris. Vissa dagar är bättre än andra helt enkelt.

Har du varit i någon liknande situation? Livet efter studenten tex. Hur ser ditt liv ut idag? Hur tog du dig vidare? Eller vad jobbar du vidare på med dig själv?


Hoppas ni andra kan njuta av sommaren. Kram på er

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder

Visst ser detta ut som om det är taget ur en skräckfilm? Riktigt obehagligt men intressant. Detta är taget från jobbet jag jobbade på nyligen och varje dag gick vi igenom detta. Andra bilden var dock inte superläskigt utan det var en ombyggnad för just den korridoren och ljus kom in. Men i första bilden så måste man gå ett tag innan ljuset kom. Jag trodde alltid det låg någon i sängen när man gick förbi men som tur var de aldrig det. Stället jag jobbade på är idag ett rehabiliteringställe men även sjukvård vissa ställen i huset. Men just själva huset har sin egna historia man kan läsa om.

Idag är det söndag och vädret verkar bli någorlunda bra idag. Har dock ont i magen och rygg pågrund av min kissblåsa som börjar krångla med mig. Tror jag behöver dricka mer vatten för hade börjat dricka jättemycket under tiden jag jobbade men när man inte jobbar så tänker jag inte på vatten.
Vet inte riktigt vad som händer idag mer än att bara ta det lugnt, fixa mat inför imorgon då jag börjar det nya jobbet. Är riktigt nervös och har lite ångest. Lite söndagsångest som man brukar säga.

Vad hittar du på idag? Har du semester? Har du sommarlov eller jobbar du?

Likes

Comments

Ber om ursäkt i förväg för min dåliga hy. Har haft lite väl mycket mens pågrund av spiral, det senaste därav dålig hy.

Men har glömt att berätta för er att jag tagit piercing i näsvingen. Detta har viljat ett bra tag så tog mig i kragen och gjorde detta. Nu har jag näsan, naveln, öronen och tungan. Hade ju i läppen från att jag var 14-19 år. Sen tänkte jag att den var lite väl löjlig och tog ut den. Har kvar hålet men den har börjat växa igen.

Blir nog ingen mer piercing faktiskt för min del utan jag ska väl försöka satsa mot en tatuering istället. Om jag får drömma vill jag göra en sleve på ena armen iallafall. Men det återstå och se.

Likes

Comments