- Bilder, - Min vardag

Gjorde iordning hemmagjord pizza, eller ja, degen var färdigköpt. Utöver det gjorde jag iordning eget. Var supergott verkligen! Hade inga riktiga idéer på mat så fick bli pizza.

Idag började en kurs, så har varit väldigt trött under eftermiddag för att det var mycket intryck att fånga in. Brukar bli så när det är något nytt. Jag har väldigt svårt för nya saker, måste ta ett tag innan jag satt mig in i det nya. Jag blir nervös över nya grejer med. Jag måste planera för att känns mig trygg sen. Planera bussresan, vilken hållplats, måste kolla en extra gång så det är den busshållplatsen efter den andra osv. Men det är något som inte syns men som är väldigt jobbigt för mig.
Kursen började 8 eller jag hade fått höra det men tydligen började vi 9 så var en timma tidigare än alla andra.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder

Har precis landat på jobbet och ska jobba lite. Har precis fått i mig lite mat så ska börja nu, ville bara få upp ett inlägg.

Det är söndag och solen lyser i Borås ännu en dag vilket känns så himla mysigt. Igår var det lite molnigt men idag är det faktiskt klarblått på himlen. Så himla underbart!! Våren är på väg med stormsteg. Igår såg jag massa människor som passade på och grillade. Luktade så gott.
Imorses gjorde Z iordning våfflor till frukost. Sen packade jag alla mina grejer och fixade mig för en liten promenad precis innan jag skulle ta bussen till jobbet. Det var riktigt mysigt att gå igenom skogen och bara koppla av.
Söndagar för mig är ingen favorit. Har sån ångest och stress och det är inte alls kul.. Har verkligen fått kämpa för att inte tränga fram mina tårar idag.

Hoppas ni får en mysig söndag!

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder

Trots en jobbig morgon och nästan en hel dag så gjorde jag iordning en pannkaksfrukost tillsammans med Z. Köpte choklad och smälte den och det tyckte min lillebror jättemycket om. Han åt 3 pannkakor med bara choklad på.
Han har hostat hela dagen och det har varit väldigt påfrestande.. Han är även i en trotsålder så han tycker det är jätteroligt och reta mig.

Har precis kommit hem till Z nu och ska göra iordning oss för att hitta på något kul. Jag har väntat hela dagen. Känner dock lite att de känns väldigt onödigt att hitta på något då jag är helt slut. Men vi får väl se lite.

Likes

Comments

- Min vardag

Godmorgon på er. Hoppas eran lördagsmorgon är bättre än min.. Min lillebror har blivit såpass sjuk att han ej kunde åka med mina föräldrar. Dom skulle åka tidigt, kommer hem under dagen.
Jag och Z blev hämtade klockan 5.20, helt dödströtta med endast 4 timmars sömn i bagaget.. Haha vi var klantiga som satt och spela istället och glömde av tiden helt enkelt. Jag byggde hus på Sims. Sims är något jag fått intresse av igen, brukar komma och gå.

Idag vet jag faktiskt inte vad dagen har att erbjuda.. Det blir väl fram till förmiddagen att ta sig igenom den med en hostande lillebror.. Z har lyckats att somna, men jag kan inte jag.

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder

Wow, Borås ni leverera!! Idag har det varit strålande sol under dagen. Försvann dock senare under eftermiddagen. Men fick njuta gott av den under förmiddag då jag hade möten.
Jag träffade Z senare och vi planerade att njuta av vädret i stan, men fick bli att vi åkte till en bilverkstad istället då motorn gick ojämnt.. Fick åka raka vägen hem med bilen från verkstaden så får han kolla nästa vecka vad felet är med bilen.. Tråkigt när saker och ting inte blir som man tänkt.

Har även fått uppleva min första mensvärk sen jag satte in spiralen.. Gör förbannat ont kan jag säga. Känns ibland som jag ska svimma för det kommer sådana hugg i magen.. Sägs dock att mensen kan försvinna helt när man har spiral. Men eftersom de knappt gått en månad sen jag satte in den så kan jag inte förvänta mig att det redan kan försvinna. Tålamod helt enkelt. Vore skönt och slippa den faktiskt!

Hur har din dag varit?

Likes

Comments

- Bilder, - inspo, - Min vardag

Wow, vilket underbart väder vi haft i Borås!! Solen har lyst och värmen har varit on top! Haft såna vårkänslor idag, så tog på mig min trenchcoat och jeans. Jeans är något jag sällan använder pågrund av att jag känner mig otroligt obekväm.. Synd, för jag älskar jeans annars. Men idag trotsade jag mig själv och kände mig alldeles vårig. Tog även på mig solglasögon. Hoppas det kommer mer såna dagar.

Ska snart fixa lite käk, sen möjligtvis kolla på någon serie om jag hittar. Annars blir det nog att jag spelar sims. Har blivit helt besatt av sims. Hittat en sida då man kan ladda ner massa gratis grejer till sims. Har suttit helt bänkad och bara laddat ner massa.

Likes

Comments

- Bilder, - Min vardag

Ligger just nu i sängen och kollar på en barnfilm som faktiskt var min favorit när jag var liten. Robotar heter den. Så tvingade min lillebror och hämta sin platta och titta på filmen med mig nu när man inte känner sig så pigg. Mysigt faktiskt.
Idag vet jag faktiskt inte vad som händer mer än att jag ska iväg och jobba.

Hoppas ni får en mysig onsdag!

Likes

Comments

- Min vardag, - Bilder

Ser verkligen ut som jag dricker kiss, men det är varmt vatten blandat med färsk citron. Försöker få bort det jag har i halsen. Känner verkligen som jag har en stor bakterie där, men är inte sjuk annars. Är frisk övrigt förutom att det rivs i halsen. Kanske har fått halsfluss, men då borde jag vart ännu sämre.. Eller?
Får se om de försvinner eller om det eskalerar sig till förkyldning.

Idag hade vi gäster över, eller ja, mamma. Men hela familjen känner henne så räknas som en gäst till oss. Hon kom med sin lille 1 åriga söta son. Kollade hela tiden på min lillebror och hennes son. Jag som tycker min lillebror är liten som är 5 år, men de va inget jämfört med lille 1 åringen. Z kom hem till mig också, efter jag hängde med honom till vårdcentralen. Så stack han för en timma sen och jag saknar honom redan, haha.

Likes

Comments