Godmorgon, Njuter av en god frullle framför nyhetsmorgon denna söndag!
-​​ Har inte riktigt uppdaterat här som jag hade tänkt. Haft fullt upp sedan utbildningen drog igång, både kopplat till skolan, men också mycket omkring då jag flyttat till nytt boende och annat smått och gott. Men nu väntar en lite lugnare vecka, och dessutom den sista innan den fösta praktik-perioden drar igång. Då blir det att vända hem till Tranås igen i tre veckor, ska bli väldigt skönt och roligt!

Men först - en vecka fylld av skola, packa, kolla på Oscars-revyn (jippiii), och lite träning om min envisa förkylning ger med sig.
Hoppas allt är bra med er! Take care.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Go'kväll!
Hoppas allt är fint med er denna fredagskväll. Själv ligger jag vid tv.n och sappar mellan kanalerna och äter lite gott.

Det har nu redan passerat 2 veckor av höstens floristutbildning i Göteborg, och än så länge känns det hur bra som helst!
- Kanonbra lärare, en fantastisk klass och även väldigt inspirerande & roliga lektioner. Man lär sig verkligen något nytt varje dag! Har också redan spikat praktikperioderna på hemmaplan och det känns skönt.

Vad dessa 20 veckor kommer leda till är svårt att veta i nuläget... Men hur det än blir så kommer jag aldrig ångra att jag tog steget och sökte, jag lär ha det roligaste halvåret på väldigt, väldigt länge!

Nu har vi en helg framför oss och för min del ska jag äntligen få hänga med syrran som kommer ner hit imorgon. Ska bli så mysigt att få träffas efter ett bra tag sedan sist!

Hoppas ni får en fin helg. Take care.

Likes

Comments