View tracker

Ja denna helgen har verkligen bara passerat men jag och Emil har hunnit med en hel del kan jag säga.

I fredags började vi städa, jag tog tag i djur rummet och hos djuren så allt blev fint. Jag hann bli klar tills Emil var hemma. På kvällen tog vi det bara lugnt.

Lördag.
Då börja vi städa vid lunch och blev klara på kvällen. Det ända vi inte hann med var köket. Vi skulle även tvätta så då fick man det klart också. Så jag kan säga att hela lördagen gick åt att städa och tvätta.

Idag.
Ja idag tog Emil köket så då blev vi klara med städningen. Vi har verkligen städat från golv till tak kan jag säga. Vi var duktiga och bytte gardiner i både kök och stora rummet.
Vi åkte även och handla till både djuren och oss.
När vi kom hem från handlingen var det dags för mat och idag lagade Emil maten, spagetti, falukorv och gräddsås, så gott!

Emil duschar och jag ska diska efter maten plus ge katterna blötmat sen ska jag duscha och vi ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag ska sitta och glo på The O.C, är inne på sista säsongen och inte många avsnitt kvar.

Har ni tips på någon serie? Kommentera gärna så får jag kolla på någon ny.

Nej nu måste jag börja diska, ha det bäst!

  • 8 readers

Likes

Comments

Jag känner mig så otroligt duktig denna vecka, då jag har varit i skolan varje dag så ger jag mig själv lite beröm och jag hoppas det fortsätter så här nu för mig 👌🏻👍🏻

Idag så var det en kort dag med engelska som gick bra vi både pratade men som vanligt prata jag på svenska och sen skulle vi skriva och jag har ju lite svårt med att skriva på engelska så jag fick göra som jag alltid gör. Först skriver jag på svenska och sen på engelska. Plus jag lämnar in båda ifall Linda (läraren) inte skulle förstå så kan hon läsa båda.

Sen var det matte och där räknar jag plus dem i gruppen geometri och det är inte så lätt som man tror. Men ska jag vara ärlig så började jag fatta mer och mer mot slutet. Bra Rebecka!
Det ända som va dumt där var att när vi räknade sista talet tsm så kom det in en tjej från den andra matte gruppen och sa att vi sluta när vi var mitt uppe i det. Jag kom av mig ganska fort och glömde typ hälften vad jag hade räknat. Men man hade väl lite tur att man blev klar när hon störde.

Här hemma så har jag inte tagit det lugnt utan jag har städat hos råttorna. Både kropp och rygg sa ifrån men nej jag skulle fixa klart allt så jag hann klart med allt tills Emil kom hem.

Han har suttit vid sin dator och jag har hoppat från soffan till sängen och glott på datorn och mobilen.
Kollade på fångarna på fortet, vad tyckte ni om det? Jag tyckte det var riktigt spännande! Och bra.

Nej nu ska jag gosa ner mig mer och glo på datorn, godnatt!

  • 19 readers

Likes

Comments

Ja idag är det torsdag och då skulle det finnas lunch i skolan. Vissa klasser lagar lunchen och den kostar 40kr så dem pengarna går till resan som vi ska göra i april, Polen ska vi till 😊

Men denna gång var det min klass som lagade maten och det var riktigt kul. Jag hjälpte till förra gången också och kommer nog fortsätta med det för det är ju så kul att laga mat 😁 man fick även beröm för maten så det var ju tur! Agrita (rektorn) och Sofie (husmor) prov smakade den också och även där va det godkänt 👍🏻

Sen efter lunch så hade man lektion med Patrik och inger och den gick väldigt snabbt. Minns knappt vad vi gjorde heller 😂
Och som sista lektion på torsdagar är det ju föreläsning, men jag var så trött så jag knappt hängde med men det jag hängde med om var att han prata om försvaret liksom. Hur vårat försvar såg ut och lite så.

Väl här hemma har jag inte gjort mycket. Mest tagit det lugnt och pratat med Emil, Nina, mamma och Tessan. Så ja lite babbel har det varit 😝

Nu ska jag fixa mig för sängen!

  • 17 readers

Likes

Comments

Tänk det är redan onsdag, gud vad tiden springer och det är snart slut på denna veckan, den har gått fort denna gång tycker jag.

idag så har man varit i skolan hela dagen och man har jobbat med svenska, första lektionen så var det att man skulle skriva som om jag vore någon profilerare eller vad det heter, beskriva en gärningsman så man skulle kunna ta fast honom/henne och jag gjorde klart detta på förmiddagen. Det var ganska kul för man fick dra iväg med fantasin så man satt och skratta mycket kan jag ju lova!
dem två sista lektionerna skulle vi skriva om någon författare från östersjö länderna och jag valde Sverige och Astrid Lindgren så jag blev nästan klar. Vi ska även presentera detta för klassen men eftersom att jag inte vill det så kommer jag lämna in det skriftligt och då jag blev klar med word dokumentet så ska jag fixa en power point ändå och sedan skicka in det. Så jag kommer bli klar med det nästa vecka.

När jag blev klar med mina grejer så gjorde jag klart en svenska uppgift som skulle ha blivit klar i oktober förre året så den lämna jag också in. ska kolla om det är något mer jag ligger efter i som jag ska göra klart.

Här hemma har jag inte gjort så mycket, var iväg och handla förut och sedan har jag bara tagit det lugnt, har pratat lite med pappa och Becca. Ska ringa Emil när jag har skrivit klart denna och sen ska jag planera lite för en video jag ska göra. Det ska bli en 100 lager men jag vet inte riktigt vad än, sen planerar jag att göra en video med en annan youtuber men vem det är får ni se på min kanal när det väl är dags :)

föresten jag har tänkt en sak med skolan. Denna termin så ska jag försöka vara i skolan varje dag och inte vara borta för jag inte orkar åka till skolan. Dem gångerna jag kommer vara hemma är när jag är sjuk och inget annat. Jag hoppas jag håller detta för jag ska till och med skriva upp varje gång jag inte är i skolan för jag ska se hur jag klarar av det!

Ha en bra kväll alla där ute så höres vi av i morron!

  • 23 readers

Likes

Comments

Ja nu ligger det ett nytt klipp ute så in och kolla!

Likes

Comments

Idag är det julafton och min dag har varit perfekt! Men jag tänkte berätta hur dagen har varit också.

Jag skulle gå upp 07:30 för jag skulle hinna fixa med djuren, packa och fixa mig själv samt äta frukost och ta åkmedicinen. MEN jag vaknar 10:00 och får panik 😱 mitt tåg går 10:45 så jag sprang över till grannen för att lämna nyckeln och sedan hem igen för att packa allt som skulle med och fixa hos djuren. Jag skippade att fixa mig för jag tänkte det kunde jag göra hos Emil.

Jag hann fixa allt på 18 minuter! Japp 18 minuter tog allt. Så jag hann sitta ner i ca 10 minuter innan jag skulle gå till tåget. Va lite jobbigt att gå då man hade mega packning med sig men det gick.
Vägen till Alvesta gick inte så bra. Jag blev åksjuk då jag inte hann ta tabletten. Illamåendet vart inte värre men kände hur illa jag mådde så när jag väntade på tåget i Emmaboda så spydde jag typ magsyra. Så äckligt!

På nästa tåg va det en gubbe som gick rakt in i min påse så ena julklappen öppnades och jag bara sucka.

När jag kom fram till Alvesta mötte Emil och Macke (svärfar) mig med bilen så vi åkte hem dit och jag skulle fixa julklappen men då va den sönder så Macke hjälpte till att laga den. Menas han fixa det så gjorde jag mig i ordning.

Vid 14:00 så va vi ute hos mormor och morfar ( Emils då inte mina ), vi åt och vi kolla på Kalle kl 15:00 som man alltid ska göra. Sen blev det julklappar och alla var glada och nöjda.
Tessan (svärmor) och Macke dog nästan när dem fick deras julklapp. Hade fixat en ljuslåda med deras namn och när dem blev tsm. Kanske kan fixa bild.

Detta fick jag: morgonrock, hygienartiklar, kitchen master, pengar och biljett till Guns n roses.
Fick från mamma men det är hemma så det kommer senare.

Nu sitter vi i soffan och glor på Gremlins.
God jul till er alla 💕

  • 70 readers

Likes

Comments

Ja idag är det söndag och då ska man väl ta det lugnt? Haha inte om man heter Rebecka för då vet man inte vad det ordet betyder 😂

Dagen idag har bestått av att städa lägenheten och det gick bra blev klar med allt förutom toan så den fixar jag klart i morron.

Jag har även fixat en ny video till kanalen. Har ni missat det? Kolla mitt tidigare inlägg annars 👍🏻

Nu på kvällen så fixade jag äntligen mitt hår så nu känner jag mig fin igen. Under den tiden så fixade jag även granen så nu står den uppe och lyser så fint. Katterna är på den lite smått men inte mycket som är tur.

Emil fick även en liten idé i fredags om att raka huvudet så det fixa vi också nu.
Så ja idag har varit en liten fixar dag med vårat hår 😊

Nu ligger jag i sängen och ska glo lite på bones och äta godis!

  • 73 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja idag gick klassen lucia och sedan laga man mat.
Så ist för att skriva så kommer det massa bilder här 😊

  • 78 readers

Likes

Comments