Ja just nu sitter jag nere i Skåne i Helenas kök och är ganska trött, alla sover förutom jag och man är as sugen på kaffe så tror nog jag kommer sätta igång det så jag piggnar till 😊

Igår så ringde klockan 07:00 då jag ville ha så mycket tid på mig för att hinna packa det sista, äta frukost och göra mig i ordning.
Jag hann med allt förutom sminka mig så det satt jag och gjorde på tåget 👍🏻

Efter 3 timmar och 10 minuter med både tåg och buss så var jag äntligen framme hos Helena! Som jag hade längtat.
Först drog vi och handla och sen bar det hem till henne och Dennis. Där fick jag äntligen träffa mina efterlängtade djur, katterna och hunden! Men även dem nya katterna och alla fiskar plus ödlan.

Men så mysigt att bo så här.

Lite senare var det dags för käk och det var då jag börja dricka, as goda potatisar som va från Helenas och Dennis lilla odlingsland som vi tog upp.
Man prata med alla som var här och hade det trevligt som bara den 😊

På kvällen kom billey och hans kompisar hit så då kunde man umgås lite med folk tyckte jag.
Jag gick och la mig sen vid 12 och lyckades somna 👍🏻 tills natten då Emil och Carl kom in i rummet.

Nej nu fixa kaffe!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 28 readers

Likes

Comments

Den började okej kan jag säga för först va det skolavslutning för Lana och Kevin men jag gick på Lanas 😊
Regnade som fan den dagen så man blev ju blöt inte lika blöt som Tessan, Lana och Jason för jag hade paraply. Men Jason och Lana hade regnkläder så Tessan var mest blöt.

När vi var klara så åkte vi till stan för att käka glass och redan där fick jag ont i huvudet men jag sket i det.

Sen var det dags att åka till Nina och Emil men där mådde jag konstigt och huvudet blev värre. Somnade i någon timme och vaknade med ännu värre huvudvärk så Macke och Tessan ( svärfar och svärmor ) kom och hämta mig och Emil. Tack för det, ni är bäst ❤️

På lördagen sov jag mest hela dagen, orkade inte med mycket och när jag väl orkade något så varade kraften i några minuter sen va jag helt slut. Så ja det hände inte mycket kan jag säga.

Idag söndag så åkte vi in till stan där jag köpte nya skor och Emil köpte leggings till mig 😊 annars så har jag hjälpt Tessan med att plocka och fixa tvätt, fixade lite på Emils rum också.

Senare under dagen så följde jag med Emil och Macke till båten men den ville inte funka och dem prata om något jag inte fattar något om, haha! Sen var det dags att åka hem och äta makaron låda och det har jag inte ätit sen jag var liten men det var helt okej 👍🏻

Sen var det dags att åka hem, men med min jävla otur till tåg så blir det en natt till hos Emil men det säger jag inte nej till ❤️

Godnatt ❤️

5 dagar till jag och Emil åker till Helena och Dennis ❤️
11 dagar till jag, Emil och hans familj åker och tittar på Guns and roses 😁🎶
46 dagar till jag åker till Becca ❤️
47 dagar till jag och Becca åker till mamma,André och pappa ❤️

  • 20 readers

Likes

Comments

Ja i måndags så började jag engelska kursen som är under hela juni, första dagen va rätt så jobbig då jag inte mådde så bra men jag kände att det var ett måste att gå dit så det var ju bra.

Sen när jag kom hem så la jag mig direkt och tog en huvudvärkstablett och somna på en gång typ.

Igår var jag hemma hela dagen för jag mådde inte alls bra så då sov jag hela dagen typ.

Nu ska jag fortsätta fixa mig för skolan så det blir inget långt inlägg nu 😊

  • 3 readers

Likes

Comments

Idag har jag inget speciellt att skriva om då det inte har hänt så mycket idag.
Men det var ju skola idag så jag åkte dit tidigare för jag skulle ha redovisning i svenska, ett gammalt arbete som va författarporträtt där jag hade valt Astrid Lindgren 😊 ingen blir väl förvånad?

Jag klarade av redovisningen helt okej tyckte jag men Linda (läraren) tyckte det va bra, hon gav mig lite tips på vad jag kunde göra till nästa gång och det ska jag verkligen göra.

Sen va det inte så mycket mer än att vi övade på sångerna som vi ska sjunga i morron då det är skolavslutning. Så det kommer nog gå galant tror jag 😊

Nu under kvällen har jag duschat och ska förbereda mitt hår till i morron, ska göra det fint så måste jag börja dagen innan men innan det ska jag ringa mamma.

Ha det bra 😊

  • 22 readers

Likes

Comments

Igår va jag så trött så när jag skulle skriva i bloggen lyckades jag somna, haha!

Men ja igår så åkte vi till Aspö, dagen börja med att det regna som fan och jag fick springa upp till lägenheten för att hämta mitt paraply för om jag inte hade gjort det skulle jag blivit dyngsur.

Men när vi väntande på färjan så slutade det regna och när vi kom till Aspö så var det soligt och fint så vi fick jätte fint väder till slut, skönt med värme!
Först så åkte vi hem till Inger (läraren) och där fick vi bullar och kaffe, det va riktigt gott med kaffe då jag var så seg.
Efter vi hade fikat klart så åkte vi till militärmuseumet. Jag hade varit där innan, förra året. Det va inte så intressant då det inte är något jag är intresserad av men ja man fick veta mycket. Men det va så kvavt där inne så både jag och Mia gick ut för jag började få huvudvärk där inne.

När det sedan var dags för lunch åkte vi tillbaka till Inger och käkade och bara hade det trevligt. Vi hade en liten tipspromenad på vad vi hade gjort i svenskan. Jag fick några fel men inte allt för många 😊

Så det var en super bra dag måste jag erkänna!

  • 27 readers

Likes

Comments

Jag vet det är evigheter sen jag skrev här i bloggen och det är för jag inte riktigt har pallat skriva och att jag inte har haft något vettigt att skriva om. Men nu ska det bli ändring på det för nu ska jag börja varje dag igen så gott som.

Så idag blir det bara ett litet inlägg för att berätta att jag börjar blogga igen så ska jag starta i morron med bloggandet

  • 20 readers

Likes

Comments

När man vaknade upp så kändes det lite lustigt att man inte vaknade upp hemma och inte skulle göra sina morgon rutiner men ja det var ju bara att vänja sig under veckan.

Men under tisdagen i Krakow så skulle vi till gamlastan och man fick välja att gå eller åka buss, jag valde att gå dit och påvägen så fick man se lite coola grejer som ni kan se på den första bilden med loket.

Det tog inte så jättelång tid att gå in måste jag erkänna och det var riktigt skönt väder så det var varmt att gå. Vi tog en liten fika också när man hade kommit fram och hittat alla.

Lunchen var helt okej, potatismosen var lite rolig men den va inte så god måste jag erkänna.

Efter lunch gick vi till wawel ( tror det stavas så ) och där fick man gå in i kyrkan men man fick tyvärr inte ta några kort. Men det var så sjukt fint och häftigt där.

Efter det var det dags att ta sig till hotellet och ta det lugnt.

  • 27 readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och ska titta på utvandrarna. Jag har sett den förut men det var väldigt länge sen. Vi kollar på den för vi ska till något museum nästa vecka som har med det att göra så då kollar vi på filmen. Så när vi har kollat på den idag ska vi prata om den.

Annars så är det helt okej med mig, mitt knä vill inte funka som det ska bara. Jag börja med tabletterna igår men jag har ändå ont. Kanske tar någon dag innan det hjälper? Jag ska iaf ta den sista på lördag så får se hur det är då annars måste jag höra av mig till vc igen. Så håll era tummar för det gör jag.

Efter skolan så ska jag till älskade faster Tessan och umgås med alla kusiner. Känns som om det var en evighet sen jag träffa dem fast det var i söndags.

Nej nu måste jag kolla på filmen så jag hänger med.
Men hoppas ni alla får en bra dag för det ska jag försöka ha 👍🏻

  • 29 readers

Likes

Comments

Ja förra veckan åkte jag till Polen, Krakow med skolan. Det var en studieresa.
Så måndagen sov jag 1 timma för jag var så nervös över flyget. På morgonen så stressade jag lite för att inte glömma något som skulle med och jag glömde inget som tur var.
06:30 gick bussen till Kastrup där vi sedan skulle ta flyget, resan dit tog typ 3 timmar och det gick ganska fort att åka buss ändå.

På flygplatsen så passade man på att käka något och sedan var set dags att flyga. Ju längre jag kom närmare flyget mådde jag sämre och sämre. När jag väl satt på planet så fick jag panik och börja gråta. Som tur satte sig Patrik (läraren) vid mig för att lugna mig. Under hela den tiden trodde jag att jag skulle dö. Men nej då jag landa i Polen.

Det första stoppet var ett kloster med munkar, där fick vi lunch, tomatsoppa som var helt okej och något jag aldrig äter ingen! Vet inte vad det heter med var så äckligt att jag visste inte vad jag skulle göra.
Efter klostret så åkte vi till hotellet och där blev det lugnt

  • 59 readers

Likes

Comments

Ja nu var det väldigt länge sen jag bloggade men nu ska jag börja med det igen.

Igår så var jag och Emil hos faster Tessan och Dan, Emil lekte och busade med Jason för när Emil är där duger inte jag alls då gäller det bara Emil. Haha så gulligt av vårat lilla troll ❤

Senare på kvällen så gick vi 4 ut, jag va så seg men jag tog iaf en cider och det var så gott måste jag erkänna. Vi träffade på någon kompis till Testande och hon va rolig, skratta så jag fick ont i magen. Hela kvällen var otroligt bra och Emil och jag har i te haft så kul på Länge! Vi kom hem ganska sent och det tog evigheter innan jag somna.

Idag så håller jag på att tvätta och städar i rummet. Efter tvätten ska vi iväg och handla lite mat för i veckan. Jag ska även packa också, åker till Polen i morron med skolan och är borta till söndag. Det kommer bli tufft men det kommer nog också bli roligt. Men ja vi får se hur allt går med mina rädslor, håller mest tummarna att det ska gå bra.

Nej nu ska jag gå till tvättstugan, ha en bra söndag

  • 40 readers

Likes

Comments