View tracker

Ja idag är det första december och då är det 23 dagar kvar till jul, vad man längtar! Men undra vart snön är? Hoppas att den kommer snart för jag vill ha snö på jul.

Men idag så var det ju skola och det gick bra måste jag säga, va inget speciellt mer än att det är torsdag och att det skulle vara en föreläsning i aulan. Clowner utan gränser. Det var en snubbe som stod och prata om det arbe
tet och visade lite bilder.

Efter skolan så åkte jag hem till Tessan för älskade Kevin fyller 13 år idag. Shit tonåring nu liksom, vad tiden flyger fram!
Menas jag va där va det gos med Jason och vi busa lite som vanligt. Lilla Jamie sov mest så jag hade ögongodis iaf för ibland kunde jag inte sluta titta 😍

Vi snackade om allt och inget som vanligt. Har alltid lika kul och trevligt när jag åker dit.

Nu sitter jag hemma och ska fixa för sängen, skola i morron plus att Emil kommer hem! 😁❤️
Godnatt sötnosar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 21 readers

Likes

Comments

View tracker

Här går dagarna fort så jag hinner inte skriva ibland. Och måndagar skriver jag ju inte alls för då är det ju snap måndag så då får ni kolla hela min dag på snapchat 😊

Idag så har dagen varit bra men rätt seg ändå. Vi har haft svenska hela dagen och jag blev klar första lektionen med rapporten då jag hade fått tillbaka den och ändrade lite stavfel och la till lite grejer.
Skönt att den är klar så jag slipper stressa med den.

Det jag måste ta tag i är engelskan, måste se en film och svara på 3 frågor men det har jag inte gjort så får göra det i morron för det är jag för trött för att göra nu.

Nu ska jag fixa lite här och sen ska jag sova, godnatt 😊

  • 22 readers

Likes

Comments

View tracker

Ja dagen började med att jag vakna kl 07:00 och jag vet att han jag samåker med till skolan att vi brukar ses 08:00 så jag börja stressa som fan så jag hinner klart med allt vid 07:40 och skriver till Marcus att jag går ner 07:55. Någon minut innan jag ska gå ner så skriver han att det är torsdag och få kommer jag på att vi börjar 10:00 inte 08:30!
Hur kan man ha så fel på dag?
Aja jag satt och gosade med Harriet under tiden 😊

I skolan så gick allt bra, i svenskan så läser vi böcker och skulle hitta lite om miljön, våra sinnen typ och jag hinner klart med allt under dem två lektionerna.
Under en tid så ska vi läsa en bok och göra lite frågor till den antar jag.

Efter skolan så handla jag lite plus jag åkte till faster Tessan ❤️
Det är lika roligt varje gång man är där 😁❤️

Ja vi har alltid kul kan jag säga. Det blev mycket bus med Jason och vi prata om Pysen, kusinen som kommer vilken dag som helst, Gud vad jag längtar kan jag säga!!

  • 48 readers

Likes

Comments

Idag är det tisdag och det innebär att man var i skolan och idag var jag där hela dagen. Det var mycket jag skulle hinna med.

Skriva klart om redovisningen som jag och Mia skulle lämna in och det gjorde vi klart första lektionen. Så nu är det klart.
Sen sökte jag upp rektorn och vi träffades efter lunch för att prata om allt som har hänt.

Så nu får vi se vad som händer, i morron ska jag prata med denna lärare så vi får helt enkelt se hur allt går. Blir det inte bättre så vet jag vad utvägen är.

Sen stanna man kvar i skolan för man skulle få extra närvaro så sagt och gjort. Det var musik i aulan som var riktigt bra, handlade om hur det var att jobba som kvinna under 50,60 och 70 talet.

Nu ska jag snart äta korv med bröd för jag kommer aldrig orka laga någon annan mat.

  • 61 readers

Likes

Comments

ja i helgen så har man firat min 25 årsdag.
i torsdags så kom min älskade Becca hit och som jag har saknat henne!! hon kom på kvällen så då gjorde man inte så mycket utan man tog det mest lugnt.

i fredags så började vi fixa här hemma för det skulle bli fest på kvällen.
Det var så himla roligt och jag är super nöjd med denna helg.

becca är påväg hem nu och jag sitter här i soffan.
Blir ett kort inlägg då jag bara ville lägga upp bilderna.
Men tack till alla som kom <3

  • 67 readers

Likes

Comments

Ja denna vecka har det varit lov och det har varit så underbart.

Vad har jag gjort under lovet?
Jo jag har bakat för att några i familjen/släkten och Emils familj kommer ner den 19 för att fira min 25 årsdag. Mia va även här och gjorde mig sällskap den dagen.

Jag har varit hos faster Tessan några dagar och bara busat med Jason och snackat massa med Tessan. Är alltid lika kul att vara där ❤️

Sen så har jag handlat mer grejer inför min fest jag ska ha den 11 då jag fyller 25 den 13 😊 så då har jag pratat massa med bästavännen Becca som kommer på torsdag, gud vad jag längtar efter dig!

Snart sängen för i morron är det skola.

Bullarna jag baka blev ganska stora men det gör inget för då blir alla mätta och jag får fler 😁
Min älskade faster som jag har så jävla roligt med! ❤️
Tände lite ljus häromkvällen och myste med Emil ❤️

  • 86 readers

Likes

Comments

Ja idag är det tisdag och det är andra dagen på lovet, sjukt skönt om jag ska vara ärlig.

Idag så har jag bakat typ hela dagen, bullar och sockerkaka. Man fyller ju snart så då ska man ha lite kalas eller vad man nu säger.

Mia va även här och gjorde mig sällskap och det var riktigt trevligt.
Nu ska jag bara gosa ner mig i sängen då jag är riktigt trött.

  • 92 readers

Likes

Comments