Ja nu var det väldigt länge sen jag bloggade men nu ska jag börja med det igen.

Igår så var jag och Emil hos faster Tessan och Dan, Emil lekte och busade med Jason för när Emil är där duger inte jag alls då gäller det bara Emil. Haha så gulligt av vårat lilla troll ❤

Senare på kvällen så gick vi 4 ut, jag va så seg men jag tog iaf en cider och det var så gott måste jag erkänna. Vi träffade på någon kompis till Testande och hon va rolig, skratta så jag fick ont i magen. Hela kvällen var otroligt bra och Emil och jag har i te haft så kul på Länge! Vi kom hem ganska sent och det tog evigheter innan jag somna.

Idag så håller jag på att tvätta och städar i rummet. Efter tvätten ska vi iväg och handla lite mat för i veckan. Jag ska även packa också, åker till Polen i morron med skolan och är borta till söndag. Det kommer bli tufft men det kommer nog också bli roligt. Men ja vi får se hur allt går med mina rädslor, håller mest tummarna att det ska gå bra.

Nej nu ska jag gå till tvättstugan, ha en bra söndag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 19 readers

Likes

Comments

Ja idag har jag varit konstig hela dagen och jag tycker att folk har varit konstiga mot mig. Säkert bara jag som inbillar mig som jag brukar men känns som om vissa inte har velat umgås med mig idag och dem typ har fått tvingat sig till det. Att dem liksom inte pallar med mig men biter ihop för att stå ut med mig.

Säker bara något jag tror för jag inte har en bra dag då brukar jag känna så. Men jag tänker även att det kanske är så också. Om det skulle vara så som jag tänkt och känt idag så hoppas jag dem skulle säga något.

Idag är det möte om vattenläckan jag har så får se vad dem säger denna gång.
Som dem flesta vet så bor jag någon annanstans menas dem ska renovera och sömnen har blivit lite knas men inte mer än vanligt.

Nej nu ska jag snart röka för mötet börjar 18:30

  • 47 readers

Likes

Comments

Ja denna dagen har ärligt varit helt underbar måste jag säga.
Jag vaknade 06:45 på min lediga dag, men vad gör det för idag skulle man hitta på massor med saker.

runt 11 tiden så åkte jag och min bästa vän till Växjö för att shoppa på grand samarkand då jag behövde nya jeans plus att vi skulle överraska emil då han behövde det idag.
jag hitta 2 par som var skit snygga och sen kolla jag lite smink som jag ska köpa.

Efter det åkte vi till emil och han blev superglad för att träffa oss två men då berätta jag att Stampe hade dött, hans kanin. och han blev super ledsen så jag fick trösta honom och stanna en extra stund för att visa att jag fanns.
Stampe skulle ha blivit 14 år, har ni någonsin stött på det? För det har inte jag tills jag träffa Stampe, världens underbaraste kanin <3

När vi åkte hem så stanna vi vid Nina och Emil fast Emil var inte hemma.
Där snacka vi lite skit och sedan åkte vi hemåt.

Nu sitter jag här i sängen och ska snart ta bort mitt smink för att sedan sova.

#nouw30daychallenge


Och menas jag skrev detta inlägg så hände min dator sig och håller med någon konstigt men prata med Marcus och jag ska låta datorn vara sen skulle vi höras av i morron

  • 92 readers

Likes

Comments

Ja nu har jag glömt att skriva i bloggen men det är för jag har somnat tidigt både måndag och tisdag.

Men igår så kom min bästa vän till mig och ska stanna till söndag! Så jävla kul 😁 som jag har saknat henne ❤️

Idag ska vi ut på en roadtripp så vi får se vart vi hamnar.
Men nu ska vi börja fixa oss så vi snart kan åka.

Ha en bra dag!

#nouw30daychallenge

  • 79 readers

Likes

Comments

Idag har jag verkligen varit trött och seg hela dagen. Kan vara för jag och Emil var hos Tessan igår.

Men idag så har man tvättat och små städat lite då jag inte riktigt har orkat och inte Emil heller. Tvätten blev klar vid 15 så då tog vi det lugnt till 15:30 och sen gick vi ut på en promenad. Så skönt det var men ändå så jobbigt då jag redan var så trött. Men jag kämpa mig ut, så vi gick nästan en timma!

Idag fyller världens bästa faster år också! Mega grattis till dig ❤️
Älskar dig så otroligt mycket och jag kommer göra det för alltid ❤️

#nouw30daychallenge

  • 92 readers

Likes

Comments

Ja förra veckan skrev jag inget om min vikt, jag vägde mig men jag som är så smart så glömde jag skriva upp det. Men det gör ju inget för jag skrev ju upp för 2 veckor sen iaf 😊

Denna gång är det lite upp och lite ner, inte så som jag har hoppats men så här såg min vikt och mina mått ut för 2 veckor sen.

Vikt: 73,9 kg
Bröst: 92,5 cm
Mage: 105 cm
Under rumpan: 105 cm


Det kanske inte är mycket för just dig men för mig är det mycket.

Idag ser det ut så här.

Vikt: 74 kg
Bröst: 92,5 cm
Mage: 105,4 cm
Under rumpan: 104,5 cm


Ja så det är lite upp och ner men denna vecka som kommer ska jag lägga till en träning för mig för just nu är jag ute och går och gör 50 situps. Situpsen gör jag 2 gånger om dagen och ut och gå gör jag en gång om dagen. Men nästa vecka ska jag börja med plankan 1 gång om dagen har inte bestämt hur länge än men ska kolla med min älskade Kung ( min kusin Madde som hjälper mig) vad hon tycker.

Ha en super bra lördag 👍🏻❤️

#nouw30daychallenge

  • 98 readers

Likes

Comments

Ja nu är det äntligen lov, så skönt!

Idag så var det 2 lektioner och det gick riktigt bra måste jag erkänna.

Det hände inte så mycket i skolan eller efter för den delen jag har mest tagit det lugnt och Emil fick städa hos råttorna för jag inte orka då jag va helt slut i kroppen.

Blir ett kort inlägg idag men hoppas det duger

#nouw30dayschallnge

  • 95 readers

Likes

Comments

Idag vaknade jag 06:30 även fast jag har sovmorgon men det var för Marcus skulle köra till skolan tidigare då han skulle hjälpa till med lunchen.
Men under morgonen så var jag rätt slö, tog lite tid innan jag vakna men idag hann jag ändå duscha på morgonen, rätt skönt.

I skolan så missade jag hela svenskan nästan då jag hade 2 viktiga samtal att göra som tog 1 timme och 30 min så jag läste aldrig något i boken utan jag lånade ut den till en annan i min grupp under tiden. Så nu bestämde vi tills om 2 veckor ska vi läsa 4 kapitel. Kommer gå fort för mig.

Innan föreläsningen så skulle vi rita ansikten och fyfan för att rita, jag kan ju inte det längre så jag blev mest irriterad på att allt blev fel hela tiden, suck.

Nu menas jag har varit hemma har jag kollat på yt (youtube) och spelat på mobilen så det har varit väldigt lugnt för min del. Men eftersom jag var så upptagen med det glömde jag bort middagen så för någon timme sen gjorde jag nudlar så jag fick något i magen.

Nej nu ska jag snart bädda ner mig i sängen.
Godnatt

#nouw30daychallenge

  • 107 readers

Likes

Comments

Ja det ända jag vill berätta idag är om ett minne, det hände exakt för ett år sen idag.

Ja nu ska jag ta er tillbaka till 2016.
Jag hade fått ett brev från af (arbetsförmedlingen) om att jag skulle till en skola som hette Litorina på möte för att se om det var något jag var intresserad av.
Sagt och gjort så va jag på möte där den 8 feb 2016, helt själv va jag på detta möte så jag fick all uppmärksamhet.
Men redan där tänkte jag "va fan är detta för skit?"

Men den 15 feb 2016 så var det dagen som ändra mitt liv. Jag började på Litorina Folkhögskola. Men redan första dagen visa jag att detta är inget för mig, jag skiter i denna skola utan jag kommer bara hit för jag måste under 3 månader.

Tiden gick och jag fick vänner, jag börja tänka om och allt kändes bra. Jag blev mig själv där igen. Allt positivt som har hänt mig under detta år är på grund av skolan, vännerna och vissa lärare.
Det har även varit kämpigt under året men jag har tagit tag i det och bara kämpat vidare.
Mitt minne va helt åt helvete när jag börja men idag minns jag saker från den tiden.

Idag så går jag kvar, i allmänkurs och jobbar upp mina betyg. Jag går verkligen till skolan och visar alla att jag kan så mycket mer än vad jag själv har trott om mig själv.

Med detta inlägg så vill jag bara tacka mina vänner som jag har fått via skolan som är dem bästa man kan tänka sig ❤️
Jag vill även tacka vissa lärare ( nämner inga namn men ni vet vilka ni är!) som verkligen tror på mig, MIG! ❤️

Tack för detta underbara år Litorina!

  • 137 readers

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så är jag sjuk, feber.

Så idag har jag legat i sängen hela dagen och glott på datorn, jag har även sovit från och till.

Idag blir det inger super bra inlägg då jag inte har gjort något.
Hoppas ni har haft en bättre dag än jag.

#nouw30daychallenge

  • 117 readers

Likes

Comments