Vissa dagar så har jag inget att berätta då kommer jag lägga upp olika citat eller bilder.

Så här kommer dagens citat

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja idag så var det första skoldagen så man skulle kliva upp tidigt för att hinna göra sig i ordning, klockan skulle ringa 07:30 men vakna 07:20 så ja det var bara att kliva upp. Hur trött jag än var så klev man upp.

Vi träffades först i aulan för rektorn skulle prata och lite så som det alltid är vid en skolstart. Efter ca 1 timme där inne så gick vi in i klassrummet och där prata lärarna, samma info som jag har hört förut men man måste ju alltid säga det 😊

Sen käkade vi lite och fick skriva en liten svenska uppgift och sedan prata med lärarna själva och efter det fick man sluta.

Så det va en bra första dag och i morron är det en ny dag!

  • 30 readers

Likes

Comments

Idag har jag träningsvärk från helvetet känns det som och lär ha mer i morron. Men ja då vet man att man har tränat iaf.
Känns ju som att jag har använt muskler jag själv inte visste att jag hade 😂

Men idag gick träningen bra, ni kanske undrar vad jag gjorde? Här kommer dagens träning.

20 sekunder planka ✔️
20 minuter ut och gå i rask takt ✔️
15 minuter grundstyrka ✔️

Nu är jag så trött så jag snart kommer somna, men jag har kämpat på bra idag 💪🏻

  • 36 readers

Likes

Comments

Ja nu har jag börjat träna igen och det känns bra. Det ända är att jag måste stå emot mitt sötsug varje dag så jag bara äter gott på helgerna nu. Men ja det är ju inte bara att sluta på en gång utan jag gör små steg varje dag.

Jag började träna igår och jag måste säga att det var sjukt skönt att bara ta det steget mot att få den kroppen man vill ha.

Så jag är helt slut i kroppen kan jag lova er för idag så joggade jag och det har man inte gjort på länge så jag var död när jag kom hem, haha!
Men jag ska fortsätta med detta för jag har ett mål av att klara denna runda (ni kommer få en bild på rundan) och efter det så ska jag jogga längre.

Tack Madde för all hjälp jag får ❤️

  • 31 readers

Likes

Comments

Ja just nu sitter jag nere i Skåne i Helenas kök och är ganska trött, alla sover förutom jag och man är as sugen på kaffe så tror nog jag kommer sätta igång det så jag piggnar till 😊

Igår så ringde klockan 07:00 då jag ville ha så mycket tid på mig för att hinna packa det sista, äta frukost och göra mig i ordning.
Jag hann med allt förutom sminka mig så det satt jag och gjorde på tåget 👍🏻

Efter 3 timmar och 10 minuter med både tåg och buss så var jag äntligen framme hos Helena! Som jag hade längtat.
Först drog vi och handla och sen bar det hem till henne och Dennis. Där fick jag äntligen träffa mina efterlängtade djur, katterna och hunden! Men även dem nya katterna och alla fiskar plus ödlan.

Men så mysigt att bo så här.

Lite senare var det dags för käk och det var då jag börja dricka, as goda potatisar som va från Helenas och Dennis lilla odlingsland som vi tog upp.
Man prata med alla som var här och hade det trevligt som bara den 😊

På kvällen kom billey och hans kompisar hit så då kunde man umgås lite med folk tyckte jag.
Jag gick och la mig sen vid 12 och lyckades somna 👍🏻 tills natten då Emil och Carl kom in i rummet.

Nej nu fixa kaffe!

  • 50 readers

Likes

Comments

Den började okej kan jag säga för först va det skolavslutning för Lana och Kevin men jag gick på Lanas 😊
Regnade som fan den dagen så man blev ju blöt inte lika blöt som Tessan, Lana och Jason för jag hade paraply. Men Jason och Lana hade regnkläder så Tessan var mest blöt.

När vi var klara så åkte vi till stan för att käka glass och redan där fick jag ont i huvudet men jag sket i det.

Sen var det dags att åka till Nina och Emil men där mådde jag konstigt och huvudet blev värre. Somnade i någon timme och vaknade med ännu värre huvudvärk så Macke och Tessan ( svärfar och svärmor ) kom och hämta mig och Emil. Tack för det, ni är bäst ❤️

På lördagen sov jag mest hela dagen, orkade inte med mycket och när jag väl orkade något så varade kraften i några minuter sen va jag helt slut. Så ja det hände inte mycket kan jag säga.

Idag söndag så åkte vi in till stan där jag köpte nya skor och Emil köpte leggings till mig 😊 annars så har jag hjälpt Tessan med att plocka och fixa tvätt, fixade lite på Emils rum också.

Senare under dagen så följde jag med Emil och Macke till båten men den ville inte funka och dem prata om något jag inte fattar något om, haha! Sen var det dags att åka hem och äta makaron låda och det har jag inte ätit sen jag var liten men det var helt okej 👍🏻

Sen var det dags att åka hem, men med min jävla otur till tåg så blir det en natt till hos Emil men det säger jag inte nej till ❤️

Godnatt ❤️

5 dagar till jag och Emil åker till Helena och Dennis ❤️
11 dagar till jag, Emil och hans familj åker och tittar på Guns and roses 😁🎶
46 dagar till jag åker till Becca ❤️
47 dagar till jag och Becca åker till mamma,André och pappa ❤️

  • 38 readers

Likes

Comments

Ja i måndags så började jag engelska kursen som är under hela juni, första dagen va rätt så jobbig då jag inte mådde så bra men jag kände att det var ett måste att gå dit så det var ju bra.

Sen när jag kom hem så la jag mig direkt och tog en huvudvärkstablett och somna på en gång typ.

Igår var jag hemma hela dagen för jag mådde inte alls bra så då sov jag hela dagen typ.

Nu ska jag fortsätta fixa mig för skolan så det blir inget långt inlägg nu 😊

  • 19 readers

Likes

Comments

Idag har jag inget speciellt att skriva om då det inte har hänt så mycket idag.
Men det var ju skola idag så jag åkte dit tidigare för jag skulle ha redovisning i svenska, ett gammalt arbete som va författarporträtt där jag hade valt Astrid Lindgren 😊 ingen blir väl förvånad?

Jag klarade av redovisningen helt okej tyckte jag men Linda (läraren) tyckte det va bra, hon gav mig lite tips på vad jag kunde göra till nästa gång och det ska jag verkligen göra.

Sen va det inte så mycket mer än att vi övade på sångerna som vi ska sjunga i morron då det är skolavslutning. Så det kommer nog gå galant tror jag 😊

Nu under kvällen har jag duschat och ska förbereda mitt hår till i morron, ska göra det fint så måste jag börja dagen innan men innan det ska jag ringa mamma.

Ha det bra 😊

  • 37 readers

Likes

Comments

Igår va jag så trött så när jag skulle skriva i bloggen lyckades jag somna, haha!

Men ja igår så åkte vi till Aspö, dagen börja med att det regna som fan och jag fick springa upp till lägenheten för att hämta mitt paraply för om jag inte hade gjort det skulle jag blivit dyngsur.

Men när vi väntande på färjan så slutade det regna och när vi kom till Aspö så var det soligt och fint så vi fick jätte fint väder till slut, skönt med värme!
Först så åkte vi hem till Inger (läraren) och där fick vi bullar och kaffe, det va riktigt gott med kaffe då jag var så seg.
Efter vi hade fikat klart så åkte vi till militärmuseumet. Jag hade varit där innan, förra året. Det va inte så intressant då det inte är något jag är intresserad av men ja man fick veta mycket. Men det va så kvavt där inne så både jag och Mia gick ut för jag började få huvudvärk där inne.

När det sedan var dags för lunch åkte vi tillbaka till Inger och käkade och bara hade det trevligt. Vi hade en liten tipspromenad på vad vi hade gjort i svenskan. Jag fick några fel men inte allt för många 😊

Så det var en super bra dag måste jag erkänna!

  • 41 readers

Likes

Comments

Jag vet det är evigheter sen jag skrev här i bloggen och det är för jag inte riktigt har pallat skriva och att jag inte har haft något vettigt att skriva om. Men nu ska det bli ändring på det för nu ska jag börja varje dag igen så gott som.

Så idag blir det bara ett litet inlägg för att berätta att jag börjar blogga igen så ska jag starta i morron med bloggandet

  • 34 readers

Likes

Comments