jag har haft en bra helg, Emil och jag har bara tagit det lugnt för en gång skull 😊

Just nu halvligger jag i soffan och ska snart starta House. Det som är så skönt är att jag redan har fixat allt innan jag ska sova.

Jag är ny duschad, bäddat rent i sängen - så härlig känsla när man har gjort det! Katterna har fått sin blötmat och på något konstigt sätt så vet Monroe varje gång att det är det jag fixar fast det är på olika tider, sjukt!

Råttisarna fick gröt idag, första gången och dem älskade det så det ska dem få igen 😁

Nej nu ska jag kolla här, ha en bra vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 14 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

​Idag efter skolan så åkte jag hem direkt för att lämna mina skol grejer för att sedan åka till Lyckeby för att träffa Tina då hon hade gjort en hängmatta till mina råttor 😊 Så där satt jag någon timma och drack kaffe och bara prata om allt. 

Bilden på katten är deras, han är så söt!

När jag skulle gå därifrån så gick jag hem till Tessan och där blev det både kaffe, massa prat och lek. Gick även ut en stund för Jason ville ut och leka 😊

Ja va där till typ 20:00 sen åkte jag hem. Så nu halvligger jag i sängen och ska titta på criminal minds 😁

  • 22 Readers

Likes

Comments

  • 11 Readers

Likes

Comments

Min helg har varit helt underbar!

Det började med att jag hämtade Lana i fredags och vi handlade lite innan vi åkte hem och käkade pizza. När Emil kom hem så testade vi på att göra slime men jag hade fel linsvätska så allt blev bara fel. Haha men kul hade vi när vi gjorde det. Sen när man städade undan allt så kolla vi på film 😊

Lördag.

Det började med att vi städade i djur rummet och Lana hjälpte till 😊 Vid lunch började vi spela lite kort. Det blev lite olika spel och alla vann någongång under alla rundor.

På eftermiddagen så åkte vi in till stan för att Lana ville spela bean boozle eller hur det stavas. Så sagt och gjort när vi handlat bönorna så började vi spela. Haha vissa miner hon gjorde är underbara!

Vi spelade mer spel, käkade tacos och kollade film 😊

Söndag.

Idag så ska man städa och tvätta, rolig söndag. Och Lana ska åka hem, tråkigt! Just nu kollar Lana på tv och jag tänkte börja städa lite så man får det gjort någon gång

  • 19 Readers

Likes

Comments

Nu vill jag bara att det ska vara helg, jag får helg 12:10 för först är det skola. Matte och engelska sen är man klar med skolan denna vecka 👍🏻

Men efter skolan så ska jag hem snabbt för att äta lunch och sedan ska jag åka och hämta Lana för i helgen ska vi ha kusin helg 😁 Så himla kul det kommer bli!

Min lilla tokiga Lana 😍

  • 17 Readers

Likes

Comments

Inatt har jag sovit dåligt, så jag är ännu tröttare än vad jag brukar vara men det är för jag har sovit oroligt hela natten.

Idag är det näringslivsdagarna och då ska vi dit, en mega stor folksamling. Förra året när jag va där kände jag redan paniken när jag stod i kön in och det slutade med att Lotta (läraren) tog ut mig via nödutgången för jag bröt ihop.

Och jag har redan panik för det nu och jag är rädd om jag kommer klara av det eller inte. Varför måste jag lida av detta? Fyfan säger jag bara.

Men ja vi får se hur mitt mående mår ju närmare vi kommer mot dagen och när vi ska dit. Men just nu mår jag skit och önskar jag slapp åka till skolan ens och kunde åka till min faster som jag ska till efter skolan.

Jaja bara ta tag i dagen nu och försöka göra det bästa, tänk lite på mig idag?

  • 17 Readers

Likes

Comments

först så va det skola och jag kände att jag inte hängde med så mycket idag. Är väldigt trött så blir svårt att hänga med på vad vi gör. Men det va iaf svenska och vi fortsatte läsa boken och sedan gick vi igenom vissa svåra ord från den.

Nu på eftermiddagen så skulle vi in till stan på en mässa och vi var där ett tag men sen va det dags att åka hem 😊

Nu när jag har varit hemma en stund så har jag dammsugit så nu är det fint igen. Fixat gott till råttorna (solrosfrön med skal) och sen flyttade 3 bebisar till grannen så nu är dem färre. Ikväll kommer Addi och hans tjej och ska kolla ut några dem ska ha 😊

Nu ska jag läsa i min bok jag fick i måndags/tisdags, Monster som är Joakim Lundells bok.

  • 22 Readers

Likes

Comments

Nu är det bara 25 dagar kvar till pappa kommer till mig och det ser jag fram emot. För han ska få träffa Emils familj för första gången och det kommer bli så kul 😁

Sen kommer vi nog hitta på något roligt också, vi har bestämt att vi ska laga mat ihop så jag får lära mig nya recept iaf 😊

Så nu är det inte långt kvar pappa ❤️

  • 26 Readers

Likes

Comments