Heej allihopa! Förlåt att jag inte har bloggat på långe men jag har haft fullt upp det senaste med skolan och så har jag börjat jobba och så. Jag ska försöka att blogga så ofta jag kan på sommaren men jag får se hur mycket jag vill och orkar. Nu så sitter jag med min spanska grupp och äter frukost på ett café.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så var jag i stan med mina favorit tjejer och åt pizza. Vi firade min kompis Maja lite eftersom att hon fyller år imorgon.

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har bloggat någonting de senaste dagarna men jag har inget roligt att blogga om just nu. Jag ligger hemma i soffan och är sjuk så därför händer det inte så mycket roligt som jag kan blogga om. Igår så kom Jashar till mig och han hade köpt blommor och choklad! Åhh vad jag älskar honom!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag så hade jag bara en lektion så jag började halv 1 och slutade kvart i 2 vilken var as najs. Dessutom så kollade vi bara på film hela passet så egentligen var det kanske ganska onödigt att ens gå till skolan. Just nu så sitter jag och Jashar vid en sjö och bara pratar och äter choklad.

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag haft mattenationella hela dagen så just nu ligger jag i soffan och är supertrött och orkar inte göra någonting. Matteprovet var verkligen sjukt svårt och jag fattar inte vad man ska göra för att känna att man klarar av den? Egentligen så har jag aldrig haft särskilt svårt för matte innan gymnasiet men det är som om det har blivit en helt annan nivå helt plötsligt. Nu måste jag kämpa för att få ett E liksom och jag hoppas verkligen att jag får det på nationella. Skönt att jag inte läser någon matte i 3an iallafall.

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag är hemma från skolan idag för jag mår inte så bra. Jag tänkte bara tipsa om en jätte bra serie som jag har börjat kolla på. Den heter Devious maids och handlar om några hembiträden som jobbar åt rika människor i Beverly Hills. Det är en komedi-drama serie och jag har sett första säsongen och jag tycker att den är jätte bra verkligen!

Likes

Comments

I lördags var det bal, en bal som kallas mv balen. Det är en grupp som kallas musikens vänner på skolan som ordnar en bal varje år och eftersom att Jashar är med där så gick jag på den med honom. Jag gjorde mig i ordning med mina vänner och vi hade en jätte rolig kväll. Min klänning som jag hade på mig beställde jag från Nelly.com

Likes

Comments

Hej bloggen! Igår hade vi ju egentligen studiedag men eftersom att vi tvåan var tvungna att göra engelska nationella så var vi i skolan ändå. Provet gick la sådär tror jag, läsförståelsen kändes bättre än hörförståelsen iallafall. Igårkväll så hade vi en slags klassfest och grillade oså hemma hos en tjej i klassen. Det var jätte roligt förutom på slutet av kvällen då då det skedde en jätte jobbig och hemsk olycka. Som tur var så gick det nog bra i slutändan ändå. Kan alla som läser det här lova mig att ta det lugnt med alkoholen? Asså på riktigt liksom, man tror att det aldrig kommer att hända något farligt men man kan aldrig veta säkert. Nu kanske jag jag låter som en gamling men man behöver faktiskt inte dricka för att ha kul. Det finns liksom ingen anledning till att dricka sig stupfull, ingenting blir varken roligare eller bättre av att göra det. Ta det lugnt bara och ta hand om varandra!❤️

Likes

Comments

Idag var jag jag på min fina systers konfirmation. Det var jätte mycket folk i kyrkan och vi satt nästan längst bak så tyvärr så såg vi typ ingenting. Vi åt mat och så åt vi en daimkladdkaka som jag och Jashar har bakat och den blev jätte god verkligen. Det känns så knäppt för det känns inte alls som det var länge sen jag konfirmerade mig, kommer ihåg hur skönt jag tyckte att det var när det var slut för jag tyckte att själva läsningen var så tråkig. Just nu har jag värsta söndagsångesten för jag orkar verkligen inte gå till skolan imorgon. Vi har två nationella prov den här veckan som kommer men som tu är är vi lediga halva vecken så det är ju skönt iallafall.

Likes

Comments