Header

Jag heter Rebecka, är 16 år och läser ekonomiprogrammet. På min fritid så tränar jag, går på scouter och andra små intressen som att rita, vara med vänner, lyssna på musik, läsa och fotografera

Jag startar min blogg med tre fina foton jag tog i sommar. De senaste året så har jag fattat tycke för mode och fotografi. Konst och att rita, måla eller skissa har alltid varit ett intresse och något jag älskar att göra, så det är inte så konstigt att jag vill fördjupa mig i mode och fotografi då det faktiskt är en typ av konst. Just nu så fotar jag med min mobil, men jag tycker trots det att bilderna inte är så pjåkiga. Det får helt enkelt funka tills vidare, då jag tänker testa på att fota och blogga ett tag för att se om det är något jag vill fortsätta med.

Jag startade denna blogg för att kunna lägga ut mina bilder förutom på instagram (@rebeckarenneus) samt att kunna skriva om bilderna. Något jag också tänkt skriva om är tankar och åsikter. För det är något jag också älskar att göra, skriva och att säga vad jag tycker. Jag älskar att uttrycka mig i saker, speciellt i områden där det finns väldigt blandade åsikter. Det kommer nog dyka upp allt möjligt här. Men bilder kan jag lova att det kommer.

Kram, Rebecka

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments