Header
View tracker

Resa

Hejsan!

En tråkig och grå dag som denna tycker jag att vi kan ta oss en tb till när jag var till gran canaria förra våren!H. Rebecka

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fotografering

Hejsan!

Kom på att jag har något som jag inte delat med mej av åt er ännu! Där runt halloween hade jag nämligen ett minifototillfälle med Miina! Så nu får ni alltså lite försenade halloweenhälsningar från Replot.


Min lilla drake <3 Haha som ni ser är hennes dräkt lite för liten, men hon gillar den ändå så länge man inte har fast alla knappar.

//Rebecka

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hejsan!
Igår på kvällen kom vi tillbaka till Ilmajoki. När vi kom fram kom Ellen på att hon hade glömt sina nyklar i Vasa. Så det blev en spontansleepover för mej och Ellen i mitt rum då istället. Eftersom jag har två sängar i mitt rum så skuffade vi bara ihop dem och så hade vi en stor gemensam säng haha.

En gammal goding från snapchat får ni måndagen till ära! Idag har vi hämtat Henna från tågstationen eftersom hon kom tillbaka från Rovaniemi idag!

Såhär blev Henna bemött av mig och Sini på tågstation.

Skoldagen var ganska kort idag, och det var skönt. Annars idag har jag ätit, räknat och tittat på ett avsnitt ouat. Igårkväll bakade vi en kladdkaka som vi har ätit tillsammans idag då alla fyra kämppisar har varit på plats här i Ilmajoki pånytt.

Nu ska denna dam ta natten och en god natts sömn, godnatt mina fina läsare!

//Rebecka

Likes

Comments

Hej!

Så idag var det då dags för farsdag igen. Av mig fick pappa första boken ur min favoritserie, nämligen Hypnotisören av Lars Kepler. Vi var enligt tradition till mommo och moffa och åt farsdagslunch, som var jättegod (som alltid då). Mommo bjöd på fårkött, potatismos, kantarellsås, rödvinssås, morötter och ärter.

Till efterrätt fick vi jordgubbskvarg samt tårta.

Vill avsluta inlägget med att önska en glad farsdag åt alla pappor där ute! Ni ska förstås även få några bilder på min pappa.

Notera Evelina, som tydligen njuter av vår utfärd.

Tack för mej, och ha en fin fortsatt söndag allihopa!

//Rebecka

Likes

Comments