Header

Man vet att det är en äkta finsk sommar då man får ligga intryckt under två filtar i solstolen, samt ha "stickasockan" på fötterna. På något kontigt sätt lyckas det nästan alltid vara strålande solsken då jag är på jobbet, och så är det kallt som i Sibirien de dagar jag är ledig. Är nu ledig i två dagar, och bestämde mej för att åka ut till sommarstugan för att spendera dem på bästa vis. Har umgåtts med familjen, min moster och kusin, ätit grisar & druckit kaffe med dem samt knegat vidare på min bok. Läser för tillfället "Den stumma flickan", som är skriven av Hjorth Rosenfeldt. Den är väldigt spännande och kan varmt rekommendera den som sommarläsning till någon annan som precis som jag gillar kriminalromaner.

Inomhus kan man ju inte vara när man är på "villan" som vi kallar det, så pinar mej att vara ute tills den sekund det börjar regna.

Likes

Comments

Som jag nämnde tidigare så har jag hunnit köpa några sommarklänningar i år (tex inte berätta hur många fallom någon med hjärtfel läser det). Tänkte hur som helst dela med mig av några favoriter som jag nu bara råkade ha i telefonens galleri.

Okej den första var inte ens en klänning, men den är fin i alla fall.
Den sista bilden är från då vi var på Jimis konfirmation för någon helg sedan. Då bjöds det på god mat samt jättegoda tårtor mm. 

Likes

Comments

Allmänt, Fotografering, outfit

Hej på er!

Känner att jag inte hört av mej på ett tag, och att det därför är dags för en lite uppdatering här. Hittills i sommar har jag jobbat, spelat fotboll, träffat vänner, ätit gott, fyllt 20 år, chillat på villan, simmat!, shoppat ett x antal muminmuggar och klänningar samt druckit försvarliga mängder vin.

Ni får troligtvis höra en del mer senare, nu måste jag nämligen göra mej redo för att vara på jobbet om 40 minuter.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Börjar vara ett tag sedan sist nu. Har haft väldans fullt upp med inträdesprov och sådant. För tillfället jobbar jag en hel del, med tänkte försöka dela med mig av mitt liv här än en gång.

Idag är jag "ledig" dvs. är ledig från jobbet, med ska leka taxi istället och köra bil runt hela Österbotten. Okej, överdriver kanske en gnutta nu men. Ska hämta Josefine från Vörå till Replot, sedan ska jag föra henne till och från hennes träning i stan, och på kvällen ska jag vara chaufför åt min moster. Bäst att börja dagen med en bra frukost med andra ord.

En underbar blåbärs- och brännässelsmoothie stod på schemat idag. Älskar verkligen att göra smoothies, det går så fort, det är enkelt, och viktigast av allt det blir gott, vad man än kastar i den.

Ha en skön dag alla fina! Nu ska jag gå ut och njuta av solen i sällskap av en god bok!

Likes

Comments