Header

Allmänt

Hej på er!

Börjar vara ett tag sedan sist nu. Har haft väldans fullt upp med inträdesprov och sådant. För tillfället jobbar jag en hel del, med tänkte försöka dela med mig av mitt liv här än en gång.

Idag är jag "ledig" dvs. är ledig från jobbet, med ska leka taxi istället och köra bil runt hela Österbotten. Okej, överdriver kanske en gnutta nu men. Ska hämta Josefine från Vörå till Replot, sedan ska jag föra henne till och från hennes träning i stan, och på kvällen ska jag vara chaufför åt min moster. Bäst att börja dagen med en bra frukost med andra ord.

En underbar blåbärs- och brännässelsmoothie stod på schemat idag. Älskar verkligen att göra smoothies, det går så fort, det är enkelt, och viktigast av allt det blir gott, vad man än kastar i den.

Ha en skön dag alla fina! Nu ska jag gå ut och njuta av solen i sällskap av en god bok!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan!

Idag då jag steg upp och tittade ut genom fönstret, så fick jag god lust att gå tillbaka till sängen, krypa ner i den, dra täcket över huvudet, och ligga där resten av dagen. Såhär ser det ut genom mitt fönster idag:

Takatalvideluxe. Kom dock sedan på att jag snart fyller tjugo, och att jag måste skärpa mej. Så istället satte jag igång en tvättmaskin och så gjorde jag mej en frukost.

En jordgubbs-, blåbärs- och banansmoothie. Riktigt gott blev det! Kan väl även passa på att berätta att när jag for från Vasa på måndagmorgon, så trodde jag att det var vår. Så nu har jag alltså inte med mina vinterskor, utan får ov att gå med mina vårskor i ca. 10 cm snö. R.I.P. mina vrister är allt jag kan säga.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Vilket underbart väder vi fick denna måndag! Helt otroligt hur mycket lite solsken kan boosta humöret! Idag for jag och Ellen tillbaka till Ilmajoki. Väl här har jag hunnit läsa lite, äta, och dregla över skor hehe. Skulle nämligen behöva ett par nya vårskor/arbetsskor samt ett par sandaler/klackar till sommaren. Ikväll ska vi till butiken för att handla lite mat. Är i valet och kvalet om jag ska träna eller läsa lite till ikväll. Det återstår att se.

Höres och synes!

Likes

Comments

Allmänt, Fotografering

Hej på er!

Sista slutspurten har börjat, och kan inte annat än länga tills detta är över, och jag får börja sommarjobba. Nu på helgen har jag försökt ta det lite lugnt så att jag ska orka läsa på heltid i Ilmajoki sedan. Igår chillade jag hela dagen tillsammans med nära och kära, och på kvällen agerade jag chaffis åt min moster.

Idag har jag också chillat, städat lite, kollat lite hocky och haft besök. Skönt att få vila ut sig lite! Imorgon på morgonen bär det av mot Ilmajoki åter en gång. Inte många veckor kvar nu mera!

Cecilias bilder!

Likes

Comments

Allmänt, Fotografering

Hej på er!

Hoppas ni allihopa hade ett fint påsklov! Det hade i alla fall jag. Umgicks med nära och kära och försökte vila ut mej lite för att orka med den sista slutspurten inför inträdesprovet. På påsklovet träffade jag även Cecilia, en vän som jag har känt ända sedan vi gick på dagis tillsammans. Vi passade på och knäppte "några" bilder (det vill säga ca.400 bilder) och tänkte dela med mej av dem som har påsktema nu då. Resten av bilderna kommer nog att dyka upp lite här och där sedan, bara jag hinner gå genom dem. Alla bilderna är alltså tagna av Cecilia så stort tack åt henne!

Glad påsk på er i efterskott!

Likes

Comments