Fy vad jag har saknat detta, Att bara skriva inlägg, ändra layouten och allt annat som innebär med att ha en blogg. Och jag har saknat att skriva av mig, dela glada och sorgliga minnen, skratt och tårar.
Jag saknar det verkligen.

Så nu är jag tillbaks, och hoppas att jag blir det en låång tid framöver, och denna gången lovar jag att lägga upp mer och oftare. ni kommer få följa med mig på mina val, vart jag skall gå gymnasiet och helt eneklt vad gör jag och tänker
Kisses&Hugs
Becka


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Ligger här i sängen och kollar på Rebecca Stellas klänningar, verkligen så fina klänningar och alla är superfina på henne. Älskar att hennes klänningar är väldigt enkla men har den lilla biten som gör de så speciella. Men nog om det nu haha. 

Vad kommer hända idag? Jo, nästan ingenting. Kommer ta hand om farmor en hel del för att hennes rygg strular ganska mycket och alla andra jobbar så det blir nog en mysdag med farmor. Det är strålande sol ute så en fika ute på altanen blir det säkert också. Nu skall jag gå och ta en dusch och så hörs v senare!

XOXO

Becks

Likes

Comments

"Det var inte många som ens verkade märka att jag försvann den där dagen i augusti 2002. Jag var tjugoett år gammal-En ung mamma som en eftermiddag stannade till vid en Family Dollar-butik för att fråga efter vägen. I elva år var jag sedan inlåst i helvetet. Den delen av min historia känner många säkert redan till, men det finns mycket annat som de flesta inte känner till, och det skall jag berätta nu "

- Michelle Knight

​Asså så kär i denna bok, brukar aldrig läsa böcker för att ingen har passat mig in i smaken, men denna passar mig perfekt. Den handlar om Michelle`s liv som kidnappad i 11 med två andra tjejer nere i källaren hos Ariel Castro i Cleveland. Historien är sann och Michelle klarade att fly och söka hjälp. Blir så tagen av allt hon gick igenom i hennes barndom men även kämpade på ändå, för att sedan klara sig genom elva år som kidnappad utan något sätt att få hjälp, faktiskt klarade sig. 

OM du inte har läst denna borde du verkligen göra det, men förvarnar att den är väldigt skrämmande och smärtsam att läsa, men verkligen värd tiden!

XOXO

Becks

Likes

Comments

Vad är ditt fullständiga namn?
Rebecka Olsen
Ålder?
15
När är du född?
19 Maj 2001
Vart bor du?
Strömstad
Vem/vilka bor i ditt hus/lägenhet?
I mitt hus bor min mamma, bonuspappa, lillasyster och lillebror
Vilken färg är det på huset?
Rött
Vilket år tar du studenten?
2019
Har du något jobb?
Förutom skolan så sommarjobbar jag på en mataffär
Är du en kattmänniska eller hundmänniska?
Jag har katter, men är nog en hundmänniska
Chips/Godis?
Chips, alla dagar i veckan!
Vilka språk läser du?
Norska, Svenska, Engelska och kan ytterst lite Spanska
Har du svenskt ursprung? 
Nej, hela min familj kommer från Norge, men min mamma gifte om sig med en svensk
Berätta 3 saker du hatar
Clowner, Skräckfilmer och Mörkret
Berätta 3 saker som du älskar
​Sova, Skratta och Mina bästavänner

Det var nog allt jag orkar hahaha, hoppas ni har en fin och bra måndag!

XOXO

Becks

Likes

Comments

​hej alla fina, hur mår ni idag? Själv är jag väldigt trött och utsliten efter igår då hela dagen gick åt att vara hundvakt och tapetsera om vardagsrummet med mamma. Nu efter vi har gjort det så fick jag käsnlna att jag vill göra om på mitt rum igen.. hahah nästan ett år sedan jag gjorde om så känner att det är dags igen!

Mitt rum för tillfället är vitt med inslag av svart, som t.ex sängstommen, spegeln och byrån är svart, även några hyllor som hänger på väggen är svarta. Så jag har verkligen lust att måla om 2 väggar till gråa och byta ut sängen till en resårmadrass på ben istället för den jag har nu, pga mitt rum har snetak så det är svårt att ha den sängen jag har nu på andra ställen i rummet än vad den är nu. Vi får hoppas helt enkelt att jag gör något åt mitt rum för att det är verkligen behövligt tycker jag. 

Men idag skall jag nog bara ta det lugnt och kanske åka till gymmet fast jag har mens.. men ibland måste man peppa sig själv fast man egentligen inte orkar. 

ojjuste, höll på att glömma att berätta hur det blev i fredags med filmen osv. Jag såg den aldrig. Flera av de som skulle kolla filmen kunde inte komma på grund av andra anledningar , så vi andra som kunde kände bara att vi skiter i det och vi får kolla den någon annan gång. Trist men så kan det gå ibland

XOXO

Becks

Likes

Comments

Hej alla fina, hur har eran dag varit? Min har varit bra men med en hel del humörsvängningar haha. Men nog om det, har ni hört om filmen don't breathe? Den filmen skal jag kolla på imorgon kväll med ett par kompisar. hatar verkligen skräckfilmer då jag är sjukt lättskrämd, men måste kunna se någon film iallafall, det är ju ändå fredag imorgon!

Vad skall ni göra imorgon kväll?

XOXO

Becks

Likes

Comments

Hej och hoppas alla har en bättre tisdag än vad jag har just nu. Verkligen trött på att plugga inför kemiprovet som skall vara nästa
Vecka, får nästan migrän känns det som haha.

Idag slutade jag 13.40 och skall plugga lite till, sedan skall jag till gymmet tror jag faktiskt, inte varit där på en stund nu, så det är dags känner jag! Hoppas jag fortfarande har lika bra kondition som sist, annars är de illa... Aja, vi ser hur det blir helt enkelt!

XOXO

Becks

Likes

Comments

​hej och ursäkta för den riktigt dåliga uppdateringen, asså skäms typ haha....

Men nu när jag väl uppdaterar kan jag säga att nian är jobbig... efter bara 2 veckor är jag redan trött på skolan och vill tillbaka till sängen.. Kan man inte hoppa över nian och börja gymnasiet direkt?

Men nu räcker det med skolsnack och nian. Hur mår ni idag? jag mår faktiskt bra för att det skall vara måndag och förutom fotbollsträning och skola är inget inplanerat idag.  just precis nu har vi håltimma så jag passade på att säga att jag lever och kommer nu lägg ut varje dag. försöka iallafall .

XOXO

Becks

Likes

Comments

Nelly.com


Skor

Väskor

Likes

Comments

​hejhej, hur mår ni denna underbara dag? Själv mår jag toppen!
Idag har jag inget på schemat förutom att jag har fotbollsträning senare ikväll, men vad skall man göra tills dess? 

Min frulle idag bestod av små amerikanska pannkakor med banan och ett glas juice, verkligen supergott!

XoXo 

Becka

Likes

Comments

instagram @rebeckaolsen

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw