Det är mänskligt att till slut sluta bry sig. Efter många killar och ännu fler svek så stänger du av. Blir kall. Bryr dig inte om du krossar någons hjärta, för hellre det än att du får ditt eget förstört. Det blir en lek där du själv bestämmer reglerna. Du orkar inte ens spela brydd när du får komplimanger och smicker, för du tar ändå inte åt dig. Du hör allas ord som lögner, och ser allas gester som falska - för du vet ju att det är så du själv gör. Bekräftelsen blir en medicin mot din känsla av otillräcklighet. Känslan av att neka någon du har runt ditt lillfinger blir någonting du måste ha, istället för något du håller dig undan ifrån.


Efter ett tag kommer det en kille som börjar skrapa lite på din mur av sten, och du tänker att det kanske finns bra killar ändå. Du vågar inte hoppas eller tro, men ger det en chans i alla fall. Sen blir du sviken på nytt och cirkeln fortsätter. Du måste låtsas älska för att själv känna dig älskad. Såra andra för att du själv ska kunna bli hel igen.

@pdotter <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

texts

orden som fick hjärtat att stanna och händerna skaka som hans beröring aldrig gjort

-Vi var ju aldrig på riktigt

  • Filed under: texts

Likes

Comments

texts

Idag fick jag ett samtal som förmodligen kommer förändra hela mitt liv. Eller jag hoppas på det i alla fall. Jag är så stolt över mig själv som äntligen tog modet att berätta för någon.. Och imorgon börjar allting på riktigt. Jag har folk runt omkring mig som verkligen bryr sig om mitt mående, vilket jag inte insett förens nu.

  • Filed under: texts

Likes

Comments

texts

mina fingrar dansar över tangentbordet som bäst på natten

  • Filed under: texts

Likes

Comments

texts

"Du ska få den kärlek du förtjänar, och för tillfället får du inte tillräckligt. Och det är inte rättvist."

"Tänk på vem som är Rebecka. Vad du behöver för att må bra. Och varför. Tänk bort det som ger dig dålig energi. Och DE som ger dig dålig energi. Du behöver inte dem."

"Sluta låta någon annan eller några andra styra över ditt liv. Prioritera dig själv. Du är inte ego för att du prioriterar dig själv framför en fest. Låt aldrig ditt eget välmående stå på spel igen för att göra andra lyckliga."

Just nu i mitt liv går jag igenom förändringar, positiva och negativa. Men förändringar sker, och det var och fortfarande är behövligt. Annars hade bägaren runnit över. Jag jobbar med mig själv, som satan också. Och jag har inte tid för sådant trams längre. Sådant jag hade tid med för 10 månader sedan. Jag har förändrats och jag förändras. Jag accepterar det, och jag ber alla andra att också göra det. Jag prioriterar andra saker, mig själv. För att jag måste. För att jag är tillsagd.

  • Filed under: texts

Likes

Comments

texts

[2016-12-05] "Idag är en sådan dag då hon inte bryr sig. Hon kliver innanför dörren till skolan, en vanlig måndag. Hon sov knappt något inatt. Hon hade en sömnlös natt, igen... och hon är inte humör för att möta ett enda ansikte idag. För idag är en sådan dag då hon hatar alla. Idag är en sådan dag då hon inte bryr sig, alls. Varför? Hon vet inte. Och det skiter hon i. Hon skiter väl i vad hennes kompisar gjorde i helgen, hon vill inte ens veta. Ändå måste hon försöka lyssna även fast det inte är intressant alls. Det är mer intressant att lyssna på hon som sitter raden bakom och smaskar sitt tuggummi alldeles för högt. Hon vill hem. Så hon slipper lyssna alls. För hon vill inte vara bland folk. Hon vill vara ensam. För idag är en sådan dag."

[2016-12-06] "Idag är en sådan dag då hon bryr sig, alldeles för mycket. Och det är ingen som förstår."

  • Filed under: texts

Likes

Comments

texts
  • Ta hand om mig själv & sluta vara rädd för att vara ensam - unna mig mer egentid, lägga bort tekniska saker så som framförallt mobil och iPad
  • Våga säga nej
  • Filed under: texts

Likes

Comments

Instagram@rebeckaandrsson