Postad i: Thoughts

Idag fick jag ett samtal som förmodligen kommer förändra hela mitt liv. Eller jag hoppas på det i alla fall. Jag är så stolt över mig själv som äntligen tog modet att berätta för någon.. Och imorgon börjar allting på riktigt. Jag har folk runt omkring mig som verkligen bryr sig om mitt mående, vilket jag inte insett förens nu.

Likes

Comments

Postad i: Thoughts

"Du ska få den kärlek du förtjänar, och för tillfället får du inte tillräckligt. Och det är inte rättvist." - J

"Tänk på vem som är Rebecka. Vad du behöver för att må bra. Och varför. Tänk bort det som ger dig dålig energi. Och DE som ger dig dålig energi. Du behöver inte dem." - J nr 2 (♡)

"Sluta låta någon annan eller några andra styra över ditt liv. Prioritera dig själv. Du är inte ego för att du prioriterar dig själv framför en fest. Låt aldrig ditt eget välmående stå på spel igen för att göra andra lyckliga." - J

Just nu i mitt liv går jag igenom förändringar, positiva och negativa. Men förändringar sker, och det var och fortfarande är behövligt. Annars hade bägaren runnit över. Jag jobbar med mig själv, som satan också. Och jag har inte tid för sådant trams längre. Sådant jag hade tid med för 10 månader sedan. Jag har förändrats och jag förändras. Jag accepterar det, och jag ber alla andra att också göra det. Jag prioriterar andra saker, mig själv. För att jag måste. För att jag är tillsagd.

Likes

Comments

Postad i: Thoughts

[2016-12-05] "Idag är en sådan dag då hon inte bryr sig. Hon kliver innanför dörren till skolan, en vanlig måndag. Hon sov knappt något inatt. Hon hade en sömnlös natt, igen... och hon är inte humör för att möta ett enda ansikte idag. För idag är en sådan dag då hon hatar alla. Idag är en sådan dag då hon inte bryr sig, alls. Varför? Hon vet inte. Och det skiter hon i. Hon skiter väl i vad hennes kompisar gjorde i helgen, hon vill inte ens veta. Ändå måste hon försöka lyssna även fast det inte är intressant alls. Det är mer intressant att lyssna på hon som sitter raden bakom och smaskar sitt tuggummi alldeles för högt. Hon vill hem. Så hon slipper lyssna alls. För hon vill inte vara bland folk. Hon vill vara ensam. För idag är en sådan dag."

[2016-12-06] "Idag är en sådan dag då hon bryr sig, alldeles för mycket. Och det är ingen som förstår."

Likes

Comments

Postad i: Thoughts
  • Ta hand om mig själv & sluta vara rädd för att vara ensam - unna mig mer egentid, lägga bort tekniska saker så som framförallt mobil och iPad
  • Våga säga nej

Likes

Comments

Postad i: Everything, Thoughts

Jag ger mig själv en stor eloge som tog mig ur 2016 levande, oskadd och GLAD.

Jag började året med ett break-up ur ett långdistansförhållande, på gott och ont att det tog slut. Hade vi valt att kämpa för det så hade det kunnat bli riktigt bra, men jag tror ingen av oss älskade varandra tillräckligt mycket. Distansen var inget jag gillade heller...

Jag förlorade vänner, men jag hittade också nya vänner så som mina underbara arbetskamrater jag hade över sommaren.

Jag började år 2 på gymnasiet mer taggad än någonsin och resultaten har inprincip bara vart mer än positiva. Vilket påverkade hälsan för mig.

Jag kämpade för att vara en bra kompis tills det enda jag kunde fokusera på var mitt eget mående och att jag skulle hitta tillbaka till mig själv. Ännu har jag inte hittat tillbaka till mig själv och jag stöter bort allt fler människor på vägen. Men de smällar väljer jag att ta i hopp om att mitt eget välmående vänds till det positiva.

Jag är så otroligt tacksam för att skolan och människorna där var ljuset i mina dagar och det enda stället jag kände mig helt trygg i, tills min hjärna valde att spela ett spratt.

Jag är så otroligt tacksam för allt folk som har valt att inte vara en del av mitt liv, men också för de människor som kämpar dagligen för att hjälpa mig. Alt er love<3

Likes

Comments

Instagram@rebeckaandrsson