Postad i: Everything

​Uppdaterade datorn här om dagen och dagen efter märker jag att alla mina skoluppgifter, dokument och dylikt har försvunnit? Om någon vet om det ens går att få tillbaka dem får den personen mer än gärna höra av sig eftersom skolan inte svarar när jag mailat dem...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Everything

Fick tyvärr vara hemma från praktiken idag, haft ont i ryggen några dagar nu. Har ont i det området som jag opererade mig i. Ska mot alla odds ta mig till praktiken imorgon och om det inte går över får jag ringa Saga min sjukgymnast.

Likes

Comments

Åh, hej. Det var så längesen jag skrev något alls här. Men nu tänkte jag ändå ge mig ett försök till, det är så roligt att se tillbaka på vad man har skrivit. Så detta får jag inte sluta med. 

Borde egentligen sova vid den här tiden, men ville stanna uppe och fixa lite med bloggisen. Behöver sova ut nu när jag har praktik för det är så utmattande och man behöver all sömn man kan få. Men oj så jag trivs ändå. Vill inte tillbaka till skolan sen. 

Vi hörs imorgon, puss!

Likes

Comments

Postad i: Everything

Heeeej, satan va längesen det var jag var inne här. Jobbade sista passet förra veckan, eller förrförra veckan. Kommer inte ihåg... Har bara njutit nu när jag vart ledig. Har spenderat ett dygn i Göteborg, på liseberg och på hotell. Hur mysigt som helst. Sedan har jag bara umgåtts med kompisar, tagit det lugnt och vart uppe sent på nätterna, kollat serie och framförallt, sovit ut. Underbart!!

Likes

Comments

Postad i: Everything

Om ca 30 min ska jag börja gå mig mot bussen och åka till sjukgymnasten. Älskar min nya sjukgymnast! Dels för att hon kan en hel del mer än den andra eftersom hon är en ryggspecialist inom sjukgymnastiken. Och dels för att hon är väldigt koncentrerad på mitt mående och vi skapar programmen tillsammans utifrån vad jag klarar - så det inte leder till mer infektioner och dylikt...
Idag ska vi prata om hur vi ska lägga upp sommaren, eftersom jag ska gå hos henne varje vecka hela sommaren och sedan ska vi prata om hur vi ska göra när hon går på semester.

Jag vill verkligen att allting ska bli bra nuu, så jag kan få börja träna helt igen. Det har snart gått ett halvår sedan jag fick träna ordentligt. Börjar bli så jäkla långtråkigt att bara göra rehaben. Vill till gymmet!!!

Likes

Comments

Postad i: Everything

Har vart helt slut den senaste veckan, jobbade förra helgen och har sovit ut inprincip alla dagar eftersom jobbet nästan tar död på mig, men satan så roligt jag och mitt team har det!

Imorgon drar jag in till Skövde och till sjukhuset för att se hur vi ska göra med mitt ben och min rygg. Eftersom jag fått en del inflammationer i mitt ben sedan operationen på grund av fel sjukgymnastik. Jag totalt bröt ihop när jag gjorde en läkarundersökning för ungefär två veckor sedan. Mer om det någon annan gång.

Har äntligen sommarlov! Ska njuta till fullo nu i två veckor, sedan drar jobbet igång igen om jag inte får hoppa in något pass nu när jag är ledig, vilket jag hoppas på att jag får göra. Det blir mer pengar i slutändan ;).

Likes

Comments

Postad i: High School

Lite mer än en vecka har gått sedan jag ens klickade mig in här. Hade fullt upp med praktiken förra veckan som sög all energi ur mig. Var totalt dödstrött på kvällarna när jag kom hem. Dock gick det hur bra som helt och fick bra feedback från min handledare!

Imorgon slutar jag! Ettan är avklarad och jag går ut med bra betyg??? Höjt mig i allting sedan förra året i nian och jag är väldigt nöjd med min insats trots en massa motgångar detta år.

En bild från vår tårttävling vi hade i klassen idag.

Likes

Comments

Postad i: High School, Everything

Precis som rubriken säger. Gjorde min första praktikdag idag. Började med en hel del strul som höll på att leda till att jag missa bussen, men mamma var räddaren i nöden idag! Sen så var min handledare ledig idag?? Lyckad. Men det löste sig och jag hade det jätteroligt.
Håller nu på att skriva på sista inlämningen som ska in idag, har som tur är inte så mycket kvar.

Ska senare ikväll bara ligga i sängen, är hur trött som helst och ska verkligen sova ut imorgon. Börjar vid 14.00 och går sent. Lär vara lika trött om inte tröttare på Onsdag...

Likes

Comments

Instagram @rebeckaandrsson