Allmänt

Den här veckan har gått både snabbt och segat sig som bara den. Är nog för att jag vill att det ska vara torsdag så jag kan flyga iväg till babe. I förra veckan köpte jag i alla fall en kaktus som jag döpte till Glenn. Älskar kaktusar de är så fina. Hann med barnkalas till min kusin och passat Jaffa som är Thildas valp. Så himla söt och mjuk och gosig och snäll. Ville aldrig låta henne åka hem den lilla solstrålen. I helgen har jag grävt fram min vinterjacka för frusit som bara den, verkligen blivit äckligt kallt nu, snart har alla löven på träden fallit också och det känns som det är riktigt halloween väder nu. I veckan hann jag också med en promenad med Sarah i regnet och igår var vi på en utställning i Gamla stan om Anne Frank. Var rätt intressant och var två killar som var experter på andra världskriget så de satt inne på löjligt mycket information om allting. Man kan sin grej när man endast kan se på en bild att den är tagen tre år tidigare än vad som faktiskt sägs. Sen hamnade vi på statsmissionens café och satt där hela eftermiddagen och verkligen pratade om allting som finns att prata om. Fick skynda mig hem sen och hann inte ens byta kläder innan jag skulle iväg till Emma. Åt middag där och massa annat gott och pratade med mina vänner och såg på film. Såg på zootropolis, det är sånt man ser på när man är 20. Tyckte den var rätt bra faktiskt. Sen satt vi uppe och pratade om politik och om halloween. Ja vi ändrade samtalsämnen drastiskt sådär som man gör vid 12 snåret. Kom hem efter 2 och jag konstaterade att jag inte ens kommer ihåg senaste gången jag var upp efter klockan 12. Jag har blivit pensionär, har mina sovrutiner och mattider. Kommer bli kul att åka iväg över helgen till Ben, kommer inte ens kunna vara uppe efter klockan 10 haha.

I veckan kommer min morfar också, hinner knappt se honom innan jag åker iväg vilket är lite synd men jag hoppas han kommer hit vid jul. Jag borde sortera mina lådor och mitt skrivbord, är en sån sak jag sagt att jag ska göra jätte länge men inte gjort för jag inte orkar. Typiskt mig. Funderar på om jag ska gå och träna också men vågar inte gå på skivstång intervall då jag aldrig gjort det förr. Känns läskigt och tungt haha. Eller så ligger jag i soffan hela resterande dagen och tittar på Mad Men. Jag ställer de viktiga frågorna här i livet, inte sant?

Måste sluta dricka kaffe nu, börjat igen och druckit lite för mycket. Vill inte bli beroende haha

Tripp, trapp och trull sover.

aaaahh är hon inte bedårande?? Vill ha henne här hela tiden. Även om det skulle vara hemskt att ha en till hund. Att ha två hundar och två katter och en lillasyster är lite som att ha ett zoo här hemma.

​När Glenn blev min! Tänkte inte ens på att det är så en karaktär heter i twd. Tittar inte ens på det längre men måste se nattens avsnitt imorgon så jag får veta vem som dör!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tankar och känslor

Regnet smattrar mot min ruta och jag ligger och tänker på hur människor konstant ska lägga sig i saker som de inte har att göra med. Egentligen gör vi nog inte det för att vara jobbiga utan mer kanske för att vi är nyfikna men gud vad vi tenderar att dra stolen närmare och spetsa öronen när det kommer till att prata om sexuella läggningar. För mig känns det så ointressant, jag förstår liksom inte vikten av att göra en sån stor grej av att någon inte är straight. Jag tycker personligen kärlek är så vackert (det finns mycket fult också) och då menar jag att ALL kärlek är vacker, den som är mellan alla MÄNNISKOR. Oavsett vad man identifierar sig som. Jag vet inte om det bara är jag som känner att det blivit inne att vara bi sexuell, det är the new big thing och det är det som alla ska testa på nuförtiden. Att det på något sätt blivit trendigt. På ett sätt är det bra, en grupp som det inte pratats särskilt mycket om är nu något det faktiskt pratats om. En grupp som varit i skymundan kanske äntligen får chansen att visa sig och vad det innebär att vara bi. 

Jag har personligen varit bisexuell länge, vet inte när jag konstaterade att jag är det men det är inte heller något jag går och skyltar om. Skulle någon träffa mig skulle ju alla anta att jag är straight, speciellt nuförtiden då jag har pojkvän. Människor som inte följer normer får nästan alltid skit, så är det bara och jag antar att som bisexuell känner jag av att folk är oförstående och föraktfull mot en. Och inte bara mot bisexuella men mot alla HBTQ personer finns denna ständiga fördomsfulla och odräglighet riktat mot oss. För mig är en person så mycket mer än bara sin sexuella läggning, man gillar ju en människa för den man är och inte för vem man gillar. Det känns som vi måste sluta bry oss för vem man faller för, för vad spelar det för roll? Kan vi inte alla bara acceptera att det är så utan att gör det till en grej. 

Tänkte också bara säga att man absolut för experimentera, lek utforska och känn av hur det känns. Det är inte heller fel, men såra aldrig någon i processen. Tänkte också skriva att om det är någon som läser detta menar jag inget illa mot någon. Jag tycker själv att jag är ganska oinsatt i HBTQ frågor och hur det är att inte vara som andra människor. Jag kan endast prata från mitt eget perspektiv och hur jag känner. Dock vill jag alltid lära mig mera.

Likes

Comments

Tankar och känslor

"A girl who is used to being on her own probably doesn’t need you. But that doesn’t mean she doesn’t want you.

Just because she can walk the road alone, doesn’t mean she wouldn’t enjoy your company.

See, the truth about being on your own is that after a while, being on your own becomes your safe space. There’s a reliability in answering to only yourself, to only worrying about yourself. And though at times it can be lonely, it’s a softer lonely. It’s a loneliness that eventually becomes familiar and almost beautiful.

So when someone else comes in, and shakes up that world and that loneliness, it’s jarring.

And so, for a while, there’s going to be some adjustment. There’s going to be some ebb and flow, some give and take. There’s going to be some fear on her end. Not only because she’ll be tentative to let you into her world, to let you scale those walls, to invite you into a life that previously only hers.

But there will also be the fear that if she does let you in, does trust you, that she’ll stop being comfortable on her own, and start to only be comfortable with you.

And the intrinsic fear of getting comfortable with another person is, “What do I do if they leave?” When you love a girl who is used to being on her own, you’re loving a girl who is scared by the possibility of ever having to relearn how to do that. You’re saying, “Please let me in,” while she’s saying, “Please don’t go.” There’s an ease to being on your own once you get used to it, but the getting used to it part is often times an uphill battle, an incredibly difficult journey, and she really dreads the possibility of having to do it again.

So when you love a girl who has been used to being on her own, please be prepared to stay. Be ready to hold her hand when she says, “I can do it,” and respond with, “But I can help.” Be ready to learn about her life, her world, and find a way to respect it while still being a part of it.

Be ready to scale the walls she’s built around her heart, and be ready to never worry about what’s going on outside of them. Because when you do, when you really do, she’ll be ready to never let you go."

Likes

Comments

Allmänt

Detta är karma, bara för att jag och Ben hade en diskussion och jag skröt om hur bra mitt immunsvar är så är jag nu magsjuk, mina förhoppningar är att jag bara ätit något som jag reagerat dåligt på och är på benen imorgon igen. Är verkligen så typiskt när man annars aldrig är sjuk och så nu blir man magsjuk...yäy liksom. Var inte så lång tid sen sist, men har bokat en resa till England igen då, så 2 veckor kvar, ska bli kul förutom att jag hatar att åka till ställen helt ensam utan att veta vart jag ska, så måste ta mig från Edinburgh till Durham, är lite av en mess när jag reser. Man borde tro att jag lugnat ner mig när det kommer till at flyga med tanke på att jag flugit så mycket nu de senaste åren, men nej är fortfarande lika dålig på det. Jaja det blir nog värt det i slutändan. Till andra roliga nyheter, jag och felle fjong håller på att fundera på att resa till asien i några månader i vår så håller på att ta reda på massa nu. Vi får se hur det blir då hon befinner sig i nz nu så fick ta på mig ansvaret med att kolla upp information, vilket ärligt talat inte är min starka sida. Är inte den mest organiserade människan i den här världen. Det är nu jag är evigt tacksam att jag har massa vänner som rest i asien så kan fråga dem en massa praktiska saker. Men inget är set in stone. Mitt mål idag är liksom att inte kräkas och att plugga bil teori.


​Lever för den här låten, I of the storm av of monsters and men. Aldrig relaterat så hårt till något!

Likes

Comments

Tankar och känslor

Var ett tag sedan jag skrev nu igen, blir så när mitt liv är så ointressant just nu, gör verkligen ingen annat än jobbar och går hem och tittar modern family, haha mitt liv har verkligen blivit lite dött på senaste. Men skriver mycket och bearbetare mentala problem ;) Är så hemskt att det nu verkligen är höst och kallt, jag hatar verkligen hösten för börjar må så himla dåligt utan någon riktigt vettigt anledning. Idag är jag tack och lov på väg uppåt igen efter att denna vecka gått från att ha ångest till att vara väldigt ledsen istället. Är ovan vid att vara ledsen men är viktigt att tillåta en själv att känna alla känslor man har, även fast man kanske inte allt vill eller vet varför man får dem. Om man trycker undan sina problem och konstant flyr från dem och inte tar ta i dem blir det i slutändan så mycket värre, och det vet jag själv. Det var jag för ett år sedan, men tvingat mig själv att både ta tag i problemen och blivit mer insiktsfull i hur jag känner och mår och varför det är som det är! Viktigt att våga prata om att man mår dåligt och inte skämmas över sina problem, så himla viktigt och jag kan inte pointera hur mycket det faktiskt kan betyda.

​Här är en bild på min konstanta kompanjon här i livet, nu ska jag inte ranta om psykisk ohälsa utan se ett avsnitt av Poldark.

Likes

Comments

Allmänt

Den här veckan mina vänner har varit så tung. Inte ångest tung faktiskt utan mer över jobb. I fredags var jag helt utslagen och somnade mitt i ett Narcos avsnitt vid 9-tiden. Jag jobbade ju som sagt förra helgen och sen jobbade jag två stängningar i veckan så onsdag torsdag var jag inte hemma på två dagar ungefär. Jag har alltså varit en zombie den här veckan. Så denna helg har verkligen uppskattats av mig, mina planer var att inte göra något eller röra mig ut ur huset men så blev det inte riktigt. Hamnade på fotografiska med mamma och pappa i lördags och köpte skor, skor och jackor är min svaghet. Blir lycklig av matriella saker. Har också hunnit med att träffa Bond som jag inte sett på snart ett år, ganska sjukt hur tiden bara springer förbi och vi hade mycket att prata om. Var kul att se den filuren. Vad annars? Har slutat titta på serier, vet inte vem jag är längre, tittar bara på saker jag kan se på netflix så kan rekommendera alla att se på Narcos, spännande serie det där och väldigt frustrerande. Imorgon ska jag ha en till stängning och sen rullar veckan på som vanligt antar jag. Sitter som vanligt när jag har lite tid och prokrastinerar med att skriva mitt brev och gör andra saker. Är verkligen kass på att skriva om mig själv, varför man är bra och varför universitet ska acceptera en...bara frustrerande och tidskrävande och själdödande. Har en huvudvärk på kommande så överväger att sätta på Narcos och dyka ner i säsong2. Vi får väl se.

​Beställde en hel drös med bilder i förra veckan som jag fick hem nu och denna är en av mina favoritbilder av alla som kom för den blev så himla fin i polaroid! Ska försöka sätta upp alla i veckan och dekorera mitt rum lite till!

Likes

Comments

Allmänt

Har levt med Bastilles nya album i mina öron den här veckan, pluggat teori och pendlat upp och ner 10 gånger per dag i mitt humör. Yäy..
Nej men är på bättringsvägen på många sätt samtidigt som jag upptäckt att jag har fått prestationsångest. Kul va? Har aldrig haft prestationsångest innan och usch vad hemskt jobbigt det är, blir liksom typ blockad så kan inte göra något. Baby steps till att ändå börja må bra igen. Jag ska jobba i helgen och sitter och känner hur jag inte vill, blivit bortskämd med regelbundna tider och vara ledig på helgen så ser inte fram emot det men har bestämt mig för att säga upp mig så jobbar mina 5 pass i augusti sen är jag klar, eller förhandla fram ett bättre schema för mig. Nej men nu ska jag återgå till att undersöka universitet, skjuta på mitt personliga brev lite till och äta choklad. Ciao ciao trevlig helg medmänniskor!

P.s ni vet väl att jag har en tumblr också (ska bli tumblr famous nu som min allra högsta dröm är). Har perioder då jag lägger upp bilder och de flesta ligger här på bloggen men har du tur kanske du ser lite foton du inte sett förr.

http://childoftheimmortals.tumblr.com/

​När jag och min barndomsvän Sarah tog en promenad förra helgen och pratade om livet.

Likes

Comments

Resor

Och DÄR drar jag det officiella sträcket om att sommaren nu är över. Sorgligt, har haft en bra sommar. Men nu är min Dorking vecka med bf över så då drar hösten igång enligt mig... är inte direkt glad över att vara tillbaka, har haft en vecka utan tvång och måsten. Har istället fått andas och skrattat och för en stund glömt all ångest och tidiga mornarna. Har varit fantastiskt, älskar verkligen England så är väl lite lycklig lottad som får ha en pojkvän som bor där, även om det suger den mesta delen av tiden. Tittar redan på biljetter till nyår och blänger argsint mot datorn för att det är så dyrt och det är månader till det. Well well what can you do liksom? Idag tänkte jag framkalla mina bilder från min engångskamera jag hade med mig, titta över uni ansökning, plugga körkort (ångest ångest ångest) och möjligtvis träna, Vi får väl se hur mycket av det jag faktiskt kommer att göra när denna lördag är över.

Löfte till mig själv är att nu försöka sluta gräma mig över allt och ta tag i saker istället.

Såååå, Dorking var fint i alla fall, riktigt sött. Skiljer sig så mycket från London vilket egentligen är det enda stället i England jag varit på, förutom Brighton, shame really. Men var i alla fall väldigt fint, tänk er filmen The Holiday, den julfilmen där Cameron Diaz och Kate Winslet byter hus, den är inspelad i grannbyn till Dorking. Så allt är lite gulligt pittoreskt, omringat av backiga och kulliga fält. Tyckte det var jätte fint. Veckan var väldigt intensiv, var utslagen ungefär varje kväll och kändes som tiden gick oerhört långsamt då jag levde i en bubbla av lycka samtidigt som det gick alldeles för snabbt och jag nu sitter hemma i min säng och redan vill tillbaka, Jahapp... jag var i alla fall i mitt älskade London 2 dagar, ena dagen var det seriöst 26 grader och sol så dog, då hade vi picknick i greenwhich. Spelade schack och vann (hhehee maybe not). Var jätte fint, har aldrig varit där förut så var trevligt, man ser ut över canary wharf vilket är fancy fancy posh ställe i London där alla banker håller till. Ena dagen i London var vi typ överallt kändes det som, från richmond till brick lane till Covent Garden. Var på en Harry Potter artwork utställning och dog, utöver att allt kostade 79 pund eller mer var det så fint! Ville ha massa posters. Var alltså original målningar, tidningar,tågbiljetter som var med i filmerna. Sedan introducerade jag Ben till Forbidden Planet and slightly ruined him hehe.
Vi var i Brighton end dag och åt på stranden, vandrade runt i gränderna, blev besvikna när en second hand affär var stängd och namnet picky bitch uppkom till Ben då jag lärde mig att han är den mest kräsna människan i världen när det kommer till att köpa kläder och skor. Hmm vad har vi mer gjort? Träffade hans gammelmoster som är 96, vill seriöst vara henne, så himla cool. Roligaste personen jag träffat på länge. Träffat folk jag träffade på NZ, det var trevligt. Trodde det skulle vara stelt men nope hade riktigt kul. Pubbat mycket också, ni vet sånt där britterna gör och inte vi. Igår innan jag åkte hem fikade vi på landets största vingård och vandrade runt och tänkte stjäla vindruvor. Låter som att vi är värsta sofistikerade paret nu vilket är världens lögn haha. För att jämna ut det och för att ni ska tro på mig så sjunger vi också i olika stämmor till One Direction hehe.

Okej detta inlägg börjar bli relativt långt och onödigt nu. Dags för bilder!


Letar desperat efter mitt brev från Hogwarts

När jag uppenbarligen slår babe i schack.

Hade långärmat i 26 graders värme, livets misstag

Igår, Ben älskar när jag tar foton på honom (ja jag jävlas med honom om att det står hollister på hans tröja,I´m that girlfriend. Till vänster, en eftermiddag när vi sjöng I took a pill in Ibiza men inte remixen utan original låten som är helt annorlunda??! Yes we are that coupple.

UGH, jag vill ha den här så gärna... The Black family tree, löjligt dyr men så vacker.

​Lite bilder från Greenwhich park. Bilden till vänster är tydligen en del av ett universitet, så himla fint verkligen! Också där Thor the dark world spelade in hehe. När de slåss mot Malethkit i slutet. Bilden från vänster är från observatoriumet som finns där uppe. Därifrån man har utsikt över London. Tyvärr fick vi bråttom då vi var tvungna att möta Vicky så hann inte se allt av Greenwhich, får komma tillbaka nästa sommar helt enkelt. London är verkligen som bäst när det är sol ute och alla är i parker på dagen och på uteserveringarna på kvällen.

Likes

Comments

Tankar och känslor

En av de känslor jag avskyr mest i hela världen är verkligen saknad,om jag måste välja då. Alla negativa känslor jag känner är hemska men just saknad gör något med mig som sedan bidrar till att jag får andra negativa känslor som ångest, irritation, kraftlöshet och motivationsbrist. Hade lite av ett mental breakdown i lördags innan jag skulle jobba och var så skönt sen när jag kom hem och mamma var hemma. Ibland är hon allt bra, sen efter det har min emotionella berg och dalbana blivit bättre. Är fortfarande inte helt i balans med sinne och hjärta men är i alla fall mycket bättre nu, risken för att jag kommer börja gråta utan anledning har återgått till att ligga på 0 skalan. Det känns bra att den snart är den 2a september, tiden kommer gå fort tror jag för jag är som vanligt upptagen tills dess. Är på intensivkurs nu och kommer hem imorgon, sen på lördag är det kräftskiva och på söndag ska jag ladda inför en jobbvecka,uppkörning och teoriplugg. Sedan jobbar jag ändå till 2a september då jag åker, så är väl typ 2 veckor kvar nu vilket inte är mycket tid alls. Samtidigt vill jag inte åka för efter det är jag upptagen hela tiden, jobb,jobb,jobb,jobb och jobb så vem vet när jag får se Ben igen....ghaa långdistans är verkligen det värsta jag vet.

Ska verkligen försöka så att denna blogg inte blir till en blogg där jag tjatar om hur mycket jag saknar min pojkvän, känns så patetiskt och tråkigt, kan skriva det i min dagbok istället för här. Men gör i alla fall ont, mindre ont än när han åkte men är fortfarande jobbigt att känna såhär och på ett sätt är det inte bra att vara ensam då. Bor i en väldigt nice lägenhet ensam. För jag börjar älta känslor och blir lite tokig, försöker lägga min energi på att plugga bilteori men det är seriöst svintråkigt haha. Gud hur ska jag klara detta??


Likes

Comments

Allmänt

Är levande även fast min uppdatering varit kass. Sommardagarna bara springer förbi och har nog inte gjort annat än att jobba känns det som. Har ändå ingen klar uppfattning om vart dagarna springer iväg, är redan mitten på augusti och snart september och då är det höst på riktigt. Usch.

Ben har i alla fall varit här, han åkte hem igår och är inte riktigt 100% efter det. Vill mest bara ligga i min säng och inte röra mig. Igår när jag kom hem från min vän och gick in i mitt rum så luktade hela rummet av honom så tvingade mig själv att vädra. Inte för att vi gjort slut så är lite dumt att jag är så upprörd men långdistans suger så mycket. Ska i alla fall åka dit i början på september så min ångest lär hålla sig på hatthyllan tills dess sen slå mig hårt i ansiktet skulle jag tror. Så försöker egentligen förbereda mig lite grann på ett bakslag när jag är hemma i Sverige efter den veckan.

Jag är lite konstig på det viset men har ju jobb till i höst, ett regelbundet deltidsjobb och 10 timmars anställning på espresso house så har ju faktiskt något att göra på dagarna. Jag hoppas jag kommer trivas så att det blir bearable att vara kvar i det här landet när hösten och vintern kommer. Jag undrar också om jag skulle ha mer ångest om jag inte hade jobb?? aaahh varför är det såhär. Får också ångest över att alla typ ska börja plugga samtidigt som att jag inte ens vill plugga i det här landet och att jag ens känner att tanken på att plugga lockat särskilt mycket....tills nu. Allt jag egentligen vet är att jag inte vill plugga i Sverige, eller okej nu ljuger jag, har hittat universitet och program i England som jag vill plugga, yay me for getting my expectations up.....Håller nu i skrivande stund på att jobba upp mod för att ringa till ucas och utbryta please help me i don´t understand anything. Men istället tittar jag på geordie shore och typ gråter och skrattar för de är så patetiska. Yay me. Ska ut och springa idag tänker jag också om jag orkar ta mig ut det vill säga. Okej nu vet ni att jag lever, bye bye till next time I feel like ranting.

​En dag när jag och ben jagade pokemons, gotta catch them all you know!

Likes

Comments