Tankar och känslor

Tipsar alla om den här appen,Tvshow time. Önskar det fanns en filmapp som denna men tyvärr så finns det inte. Den räknar i alla fall ihop hur mycket avsnitt man ser per vecka, när man är ikapp med en serie blir den grön så du har stenkoll på hur många avsnitt du har kvar innan du sett ikapp serien och du kan checka av dina all time favorite shows. Det är helt enkelt mycket roligare att titta på serier när man vet att man kan kryssa av ett avsnitt, tycker jag i alla fall. Kan också lägga till vänner och kommentera på avsnitt, uttrycka och byta åsikter och rösta på den karaktären man tycker var bäst i avsnittet. En helt fantastiskt app som sagt.

Likes

Comments

Film, Tankar och känslor

Båda Oscarsnominerade och årets bästa filmer, tror inte jag kommer ändra mig på den fronten heller. Får ni chans att se en film på bio i år eller i soffan hemma är det någon av dessa två ni ska se!

Lite kort mina tankar om filmerna:

Moonlight:
En film i tre delar som följer Chiron från pojke till man, man får följa delar i hans liv som format honom till den han är, allt från kärlek, droger och sexuell identitet. Den här filmen är verkligen så vacker, så svårt att sätta ord på den för den är så speciell. Det är en hemskt sorglig historia men även i all den här mörkheten finns det ändå en känsla av hopp, den är inte fullt så mörk som man kan tro. Chirons kärlek till Kevin som kommer fram i alla generationer är en är ändå inte en sån typisk kärlekshistoria utan det känns nästan som om jag tittar på en dikt när jag ser den. Genom alla kapitlen förstår man att Chirons kärlek till Kevin är speciell, även i vuxen ålder lyckas han få honom att tappa andan. Manligheten som män måste ha och vara, som i slutändan förstör så mycket människor är något som ifrågasätts i filmen och genom alla tre delar lyckas Chiron framhäva sin sårbarhet, som både gör honom till en relaterbar men så intressant karaktär. Jag älskar den här filmen, allt från musiken till hur vackert filmad den är. Sen hur Chiron är castad i alla tre kapitlen i hans liv är verkligen spot on.

Lion:
Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag grät i den här filmen, den här filmen gör verkligen ont, träffar på rätt ställen om man säger så. Visar en sämre sida av Indien och hur stort landet är och hur mycket stackars barn som far illa. Men den här filmen är även så vacker, om en mammas kärlek till ens barn, både från Saroos biologiska mamma och adoptivmamma. Sunny Pawar som spelar unga Saroo lyfter filmen och man kan inte slita blicken från honom från första stund man ser honom. Dev Patel gör också ett fantastiskt jobb, den här filmen påverkar en och man går ifrån biosalongen med ångest över vilket priviligerat liv man faktiskt lever.

Likes

Comments

Allmänt

Är nog inte riktigt min grej, glömmer bort det hela tiden och sen inser jag att jag har en blogg. Well livet springer iväg, är en månad sedan jag var i Mexico och vill inget annat än tillbaka typ. Drömmer om att resa i syd/central amerika typ nu, vill iväg genast denna sekund...På söndag fyller jag år, ångest alltså,vill inte ens tänka på att jag blir 21, låter så nedrans gammalt. Är inte redo. Ben kommer i alla fall på fredag kväll så det blir ett trevligare sätt att fira min födelsedag.Annars finns det typ inget vidare som hänt i mitt liv, det är rätt dött såhär på vintern. Det är ett år sedan jag reste nu (för att vara exakt om två dagar) tiden går så snabbt, om jag ska vara ärlig känns det inte ens som om jag var ute och rest, bilderna på telefonen känns fejk och vännerna på facebook känns obekanta, lite så i alla fall. Rycker så i fingrarna om att få komma ut i världen igen även om jag är ganska bekväm i mitt liv för tillfället, mår bra mentalt, är liksom inga gigantiska dippar utan de är hanterbara.

Jag har också varit på ikea och köpt en ny bokhylla, den ser så himla fin ut och jag blir sugen på att läsa. Har därför börjat läsa Kun Agueros bok, ni som inte vet vem det är så är det en fotbollsspelare, google it. Insåg igår också att det finns en fortsättning på to kill a mockingbird, hittade den på akademibokhandeln igår, eller snarare snubblade lite över den och blev chockad. Känns som det inte går att skriva en bok som är bättre än den. Sen har jag också bett ben att köpa med sig The Handmaiden's tale av Margaret Atwood och sen måste jag köpa Call me by your name av Andre Aicman, den ska bli film den boken och jag vill så gärna se den, men tänker att man alltid ska läsa böcker innan man ser filmen. Och sen planerar jag att läsa I am Malala, den har legat i min bokhylla i år känns det som. Massa böcker jag har planer att läsa, får se om jag kommer göra som jag sagt.

Känslan när man får till bra selfies!! hehehe.

Likes

Comments

Resor

Har gått nästan 3 dagar sedan jag kom hem och är fortfarande jetlaggad, är inte bra på att hantera jetlag. Om man känner mig så vet man det. Är nästan läskigt hur man faller tillbaka i rutiner så snabbt, känns nästan inte ens som Mexico har hänt, enda påminnelsen är egentligen när jag ser mig själv i spegeln och ser hur min näsa börjat flagna för brände ansiktet så mycket sista dagen, och alla mina bilder jag har, men de känns egentligen fejk. Var en sån bra vecka, så skönt att få komma bort och glömma allt lite gran. När vi skulle iväg var vårt flyg jätte sent, trodde nästan inte vi skulle lyfta, tog kanske 11 timmar och känns som jag måste ha flugit så mycket nu att det inte ens var jobbigt. Sen med 6 timmars tidsskillnad bakåt har jag kämpat mig igenom den säkert 6 dagar innan den var någorlunda under kontroll och sen så ska man hem igen, så är lite snurrig nu. Kommer inte i säng i tid sen blir jag trött vid 10-11 tiden på dagen och sen trött igen vid 7-8 tiden på kvällen och piggnar till vid 10. Resulterade i att jag tittade på schindlers list igår och vaknade 1 idag, illa.

Okej detta ska inte handla om min jetlag utan om min resa. Vilken resa det var,älskar verkligen Mexico. har sagt länge (och kommer säga det länge till) att jag vill resa i central/syd amerika. Fick lite försmak på Mexico nudå och känner lite vad gör jag med mitt liv kan jag bara sticka iväg eller? Har så mycket vänner som är där nu och är så avundsjuk! Veckan har lite formats av att jag spelat sias the greatest och kygo raging, not really my music men älskar dessa två låtar så. Har också snorklat med sköldpaddor (wowowowow) och simmat i undervattensgrottor som kallas Cenotes som finns överallt på Yucatanhalvön i Mexico. Där som meteoriten slog ner och dödade alla dinosaurier. Har varit i Chienitza (som är ett av de sju moderna underverken, sett 3/7 nu) och tittat på Maya ruiner, såååååå coolt verkligen! Har varit i en tequila fabrik och köpte med en flaska hem för 80 kr, hahaha skrattretande billigt. En dag hyrde vi cyklar och cyklade runt i playa del carmen och sista dagen var vi på Paradise beach i Tulum vilket basically är paradiset, sån vacker strand!! Där brände jag mig över hela kroppen och sista kvällen hade jag solfrossa så hade på mig långbyxor och tjocktröja i 26 graders värme. Annars har vi bara legat på stranden, ätit av vääääärldeeeeens buffé, jag har aldrig sett ett sånt buffé i hela mitt liv, alltså vilken mat det fanns, Helt otroligt!!!! Så nu har man återgått till matlådor och dö tråkig frukost, deppigt alltså. Också gått från 26 grader + till 0 och vinter, vilken omställning, hate it.

Bilden som definierar vad jag burit med under veckan.

En bild på chienitza pyramiden, så himla vacker och cool. Tänk att man byggt detta... dagen var dock dö varm, var vindstilla och solen lyste på. och när vi cyklade in till playa del carmen och vandrade på stranden.

Cenotes grottorna, de vi var i är så coola. Vattnet var varmt och klart och de var så fina. Verkligen skillnad från nz då jag var nere i grottor och de var mörka och kalla och äckliga (okej de var coola skämtar) så var detta så avslappnande och lugnt!

Ena bilden är från Paradise beach i tulum och den var verkligen jätte fin! Var mindre blåsigt också så vågorna var små, vattnet var klart och det var mindre folk. Vindstilla i luften också och livet var på topp! Ebba på cykeläventyret i Playa del carmen som avslutades med så god glass.

Dröm beachen. Ville aldrig åka hem.

Är dödskallar på den här muren, tyckte det var rätt coolt.

Livets liv det här. Rycker i fingrarna att åka iväg ut och resa igen nu...

Likes

Comments

Allmänt

Tillbaka på jobbet idag, var bara att sätta klockan på 10 i 6 idag och hoppas på det bästa, var lättare att vakna än jag trodde och det berodde nog på att jag har haft 3 nätter efter varandra med cirka 3 timmars sömn så var vansinnigt trött igår. Har verkligen varit dålig på att blogga i december, endast ett inlägg det är illa för att vara även mig, men december bara sprang förbi och jag längtade ihjäl mig till ledighet och sista veckan på jobbet var jag verkligen en zombie, sov 10 timmar första lediga dagen. Varit så välbehövligt med ledighet samtidigt som det känns som en vecka till av ledighet inte hade varit fel, mest för att en vecka spenderades i England så känns inte som jag varit ledig överhuvudtaget. Annars har jag träffat massvis med vänner och basically förstört min sovrutin, inte varit såhär illa på länge men blir väl så när man är ledig. Min vecka i England har spenderats med att typ inte göra något, var i London en dag, gått massa promenader, legat i sängen och myst,spelat top golf och vilat lite mentalt. På nyår var jag hos en av Bens vänner och hade roligare än vad jag tänkt att jag skulle ha, kom hem vid 4 tiden och gick inte upp förrän vid 2 dagen efter, då öste regnet ner, typiskt engelsk väder men gjorde mig lugn, gillar regn. Åt typiskt sunday roast med Bens gammelmormor och tittade på det nya Sherlock avsnittet, tyckte inte det var sådär jätte bra men är ändå Sherlock, kan inte vänta 3 år och inte se. Känner också hur januari kommer springa iväg, har denna jobbvecka framför mig sen ska jag till Mexico i en vecka och sen är ju januari i princip över. Sen kommer februari med ångest över att jag fyller 21,usch vill inte ens tänka på det.

Är det inte lustigt hur ett år format sig, jag menar globalt sätt har 2016 verkligen varit sämst, bara hemskheter efter hemskheter och så mycket hat och orättvisor som skett men på ett personligt plan har detta verkligen varit ett bra år, fick resa 5 månader till NZ, hittat ett jobb där jag faktiskt trivs, träffat Ben, vuxit oerhört som person och överkommit mycket svårigheter. Så ändå varit väldigt glad under detta år. Om jag skulle få besked om att jag kommit in (eller inte kommit in) till ett universitet den här veckan också så känner jag att början på detta året skulle börja mycket bra, vill inte stresskolla min mejl som jag gör var och varannan sekund nuförtiden, it is not healthy.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Uppenbarligen skulle det här inlägget upp för länge sedan men jag har bara varit för lat med att redigera min bilder eller skrivit klart mina påbörjade inlägg, riktigt dåligt gjort av mig.

Thilda från julafton, gullegrisen. Jag lyckas hålla växter levande, yäy me är ett under! Är glad över att Glenn min kaktus levt så länge som han har gjort, good job!

Spelade spel på julafton med kusinerna

Slog in lite paket den 23 december, blev nöjd sista slutligen med vad jag köpte och vad jag fick. Fick 2 böcker av Ben och ett par strumpor med mopsar på hiihiihi.

Tar inte så mycket bilder generellt, tar ytterst lite på mig själv men får absolut inta ta bild på Ben, han gömmer sig och gör grimaser så att jag ens fick de få jag fick under veckan var ett under. Sedan var det nyårsdagen seg och regnet öste ner men jag och Ben hämtade upp hans syster och kom ut lite ändå, sedan kunde man gått lata sig resterande dagen.

Vandrade runt på tate och skrattar nästan lite åt Ben för han hatar konst, är väldigt underhållande när han går runt och muttrar för sig själv. Men vi fick riktigt bra utsikt och fina bilder uppifrån.

Överlycklig över bubblorna, var så kul, blev som barn. Ben ser ganska lugn ut här men hann inte fånga honom på bild när han vart lyrisk. Lunchade på Nandos vilket är bästa stället i världen, sen så fortsatte vi till Camden där vi gick runt länge, var mycket att se och fick med mig en tröja från Urban Outfitters för 60% rabatt, värt. Sedan gick ner för Oxford street med lite kvällsshopping, bästa tiden att shoppa verkligen! Sedan åt vi middag på patty and bun och herregyd vad deras burgare var goda, loved it!

Var hemma hos Saga med Sara bara vi tre för middag och riskspelande, förlorade och Sara tog över världen, besvikelsen! Men var riktigt mysigt, ser sara alltför sällan när hon pluggar i Umeå. Jag och Ebba på hundpromenad möjligtvis nån dag innan jul, can't remember har tagit så många hundpromenader i ledigheten.

Jaffa var här under julen, sötnosen och såklart min älskade baby!!!

En mellandag då solen lyste men siggo tyckte det var för kallt att gå ut.

Har i ledigheten också sett Arrival och veckan efter fick jag med familjen på Lion, årets film enligt mig! Precis kommit hem från Mexico så ska väl försöka slänga in ett inlägg om det också snarast. Också vet inte varför mina bilder blev konstiga i storlek, aldrig hänt innan, hmm. Ahh well then.

Likes

Comments

Allmänt, Film

Sitter hemma lite halvsjuk från jobbet idag, mina ögon är helt kaosigt röda och känner mig hängig så nu sitter jag i soffan och lyssnar på The Weekend musik som varit med i Skam, japp det är den där norska ungdomsserien som alla tittar på och japp den är väldigt bra, speciellt säsong 3 som handlar om Isak. Okej detta blogginlägg skulle faktiskt inte handla om Skam, var inte meningen men kom av mig som vanligt. I alla fall, i fredags tog jag körkort yaaaay, äntligen, trodde jag skulle freaka ut mer av att köra ensam men det är ju typ det bästa som finns. I lördags var jag hos min vän Saga och så julbakade vi, mysigt och såååååå gott. Sen har mamma bokat en resa till Mexico också, ska bli så nice att åka bort en vecka till solen! Anything else?? Hmm vet inte, well förutom att det är den årliga julklapps pressen, vill alltid att de ska vara perfekta så stressar alltid men det och sen så är man alltid fattig i december för att pengar går åt till det. Nää inte klaga Rebecka, nu ska jag fortsätta med mitt Shameless maraton, förvånadsvärt bra serie ändå, min julserie att se är Mozart in the jungle, ska verkligen försöka se den.

In the making

Resultatet, blev riktigt bra ska jag säga er!
Okej, see you.

Likes

Comments

Allmänt

Och så har ännu en helg passerat och nu är det verkligen mindre än en månad kvar till jul, längtar verkligen efter att få vara ledig, ska bli så skönt. Dock är jag alltid som fattigast i December då man måste handlar julklappar och alla pengarna bara försvinner. I helgen har Ben också varit här, är alltid så tomt när han/jag åker hem igen, känslan när jag går in i mitt rum och hans lukt fortfarande är kvar, får mig att bara vilja vända och aldrig gå in igen eller att lägga mig under täcket och stanna där tills jag mår bättre igen. Men om 4 veckor ses vi igen, är inte alltför lång tid ändå. Den här veckan har jag inte planerat något speciellt, känns ändå rätt skönt att ha den oplanerad och ta allt som det kommer, men ser fram emot att få vila upp mig i alla fall, och det är endast tre veckor kvar nu tills jullov, halleluja.

Började fredagen med vinkväll på jobbet, var verkligen roligt, så jag var ju en aning lullig i huvudet när jag mötte Ben på tc senare på kvällen haha.

På lördagen var vi på Abba museet på dagen och sedan mötte vi mamma, pappa och ebba och gick sedan till gamla stan. Allting i Stockholm är så himla juligt nu när det var första advent i söndags, tyckte det kändes som om det var alldeles för tidigt men även jag kunde inte hjälpas att jag också rycktes med i allt ståhej.

Efter att vi äntligen fick bord på Mårten Trotzigs restaurang i Gamla Stan och ätit oss mätta hittade vi ett ställe som sålde våfflor, ingen av oss kunde låta bli att inte gå in så då fortsatte vi kvällen med att frossa i ännu mera mat hehe. Och så såklart en bild på Siggo

Källaren var så himla mysig och julstämningen var på topp, snacka om att jag var mätt den här dagen, rullade verkligen hem och i säng.

Mina favoriter <33 Igår så vart Ben överlycklig över att det snöade så vi gav oss ut i kylan och gick på julmarknad på Elfvik, var väldigt mysigt det med men så himla himla kallt. Gick och lade mig sent igår också, ville inte somna för då innebar den att vakna upp idag, så även om jag kom in senare till jobbet idag är jag ändå trött på grund av sömnbrist och andra saker. Imorse vinkade jag av Ben på centralen och det känns som det var flera dagar sedan jag vaknade upp med en annan kropp tryckt mot min än bara några timmar, tid är allt konstigt det...
Nu ska jag i alla fall träffa Sarah och gå på hundpromenad, ska bli kul att se henne och få prata loss lite tankar. Ciao Ciao.

Likes

Comments

Allmänt

Sammanfattar min söndag ganska bra, jag mamma och ebba var på en utställning om Tove Jansson på eftermiddagen, den var jätte bra, hon var cool den bruden minsann. Sen gick vi runt och tittade på Carl Milles museum, var också trevligt men inte riktigt lika bra som Tove, sen så satt vi och fikade i höstmörkret och drack varmt, eftermiddagen skulle kunna tagit slut där och jag skulle kunna ha spenderat hela kvällen med att titta på Black Sails och njutit och plågats och Flint och Silver men istället sp pallrade jag mig upp ur soffan och ut i höstmörkret igen. Jag och Ebba var så sena till konserten men fick ända bra platser och slapp köa ute i mörkret och kylan. Konserten var grymt bra, det bästa är små konserter med mindre scen för då kommer man så mycket närmare scenen och man kan se ordentligt. Eftersom Dan helt oväntat under låten Flaws hoppade ner och sprang runt i publiken så for jag runt som bara den och fick till sist en riktigt grym plats där jag kunde se utan att stå på tå. Också, jag rörde Dan, jag blev så chockad att jag inte ens fick fram min kamera, tur att Ebba inte var lika chockad så har en film när han går runt bland publiken nu, wehoo. Efter lite missöden på Ropsten kom jag i säng runt 12 och kan ju minst sagt säga att det var segt att komma upp ur sängen imorse, det enda positiva är att det faktiskt är varmare ute nu, loving it.

Nu ska jag duscha, sen ska jag glo på mitt brev och som jag konstan skjuter på eller dregla mer över Black Sails. Ciao peeps!


Visst är kaffebilder mysiga, eller är det bara jag som har en thing för dem?

Önskar också jag kunde måla?

Tog faktiskt inte så många bilder eller videos från konserten, tänkte att jag skulle leva mer in the moment än att stirra i en kamera under 2 timmar.

Tröttna och inte glada över att konserten var slut,enda positiva var att jag äntligen fick andas, var inge luft på anexet och undrade ett tag om man kunde dö av att svettas ihjäl.

Likes

Comments

Allmänt

Ja, alltså fy sjutton åt 2016, det är det värsta året på länge. Jag kommer ihåg att jag tyckte att 2015 var hemskt men 2016 slår det med hästlängder. Det är 7 veckor kvar av 2016 och jag känner bara kan det inte ta slut nu? Men jag ska inte ens skriva om Trump, pratas tillräckligt om honom överallt och jag har uttryckt min åsikt om den idioten.

Har gjort massa saker sen sist känns det som men inte tagit några bilder och glömt bort vad jag tänkte skriva om ahha. Men hälften av November är i alla fall över, god bless that, jag hatar November, jag vill verkligen sova bort november och vakna i maj, då är det lagom. I helgen så har jag träffat mina vänner, är sådär typiskt mig att inte se dem på tre veckor och sen bam fullboka hela helgen och träffa alla så jag inte får en lugn stund för mig själv, så min dygnsrytm suger igen. har varit på bio och sett the girl on the tain, var okej, läste boken och den var verkligen sååååå bra. Kunde inte lägga ifrån mig den men filmen levde inte riktigt upp till den oslagbara boken.
Nej men just det, måste ju nämna snökaoset i förra veckan, herregud tog mig två timmar att komma till jobbet i torsdags och jag var också två timmar sen, var verkligen hemskt. Tydligen har vi inte haft såhär mycket snö såhär tidigt i november på 100 år, jises christ. Var så vackert innan det såklart var tvunget att smälta bort så nu är allt äckligt och slaskigt och blött, går runt och hatar det. Jag och pappa fick i alla fall en riktigt lyckad promenad i lördags i solen och snön innan jag bestämde mig för att dricka iväg mina problem för kvällen. Dåligt av mig, kan inte dricka sedan nya zeeland, förstöde mig själv där borta haha.

Imorgon är det städdag på jobbet vilket låter sjukt tråkigt, fick välja om jag ville komma, valde att komma. jag gillar mina sjukgymnaster, det är så roliga och sen på söndag så ska jag på Bastille, är sååååå taggad, var 3 år sedan jag såg dem senast så ska bli riktigt roligt, sen en vinkväll med jobbet och så kommer Ben nästa helg (yaaay) och sen har jag julkak med mina vänner första helgen i december, lite tidigt enligt mig but whatever.


Sen också om ni verkligen vill få mera av Trump så rekommenderar jag att man kollar in John Olivers youtube kanal eller ser hela programmen på HBO. Han senaste om Trump nu är väldigt sann och jag kan relatera till alla de människor som svär åt 2016. Sen har vi Stephen Colbert, han är typ min favorit nu när inte Jon Stewart finns mer, och sen har vi såklart Trevor Nohan med the daily show, annars kan man joina alla miserabla människor på tumblr, heja oss!
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av eyewitness och sen se om jag kan överföra min överskottsenergi till att få något vettigt gjort, vi får väl se.

Likes

Comments

Resor

Och där landade jag i min säng. Varit på resande fot sen halv 8 imorse så är allmänt slut nu. Vill duscha och se en skräpfilm.
Då var jag tillbaka hemma då, i mitt huvud är det söndag, så har en hel jobbvecka framöver, skönt att det egentligen bara är 4 dagar. Dagarna bara sprang förbi och som vanligt är det så jävla dåligt att vara tillbaka hemma. Kommer vara ovant att krypa ner i min säng och sova ensam. Ledsamt och tomt. Jag hatar det.

I torsdags när jag skulle åka iväg var jag löjligt lugn för att vara jag, jag är så dålig på att resa någonstans ensam utan att veta vart jag ska. Så bokade mitt tåg från Edinburgh till Durham klockan 1för tänkte att jag kan behöva den marginalen. Det behövde jag inte, när man bara flyger med handbagage går allting verkligen mycket snabbare. Lyckades hitta in till Edinburghs centralstation och hann bli kär i Edinburgh. Alltså verkligen, vilken fin stad, måste verkligen besöka Edinburgh på riktigt så jag får se den ordentligt. Åt lunch och skrattade lite glatt åt att det var en kille som spelade säckpipa, kan det bli mer skotskt eller? Sen var det två timmars tåg med världens mest scenic route. Skottland och England är verkligen länder som är så himla oväntat vackra, älskar det verkligen! Väl i Durham lyckades jag faktiskt hitta Ben <3 Över en månad sen vi såg varandra nu så kunde inte annat än att le hela kvällen åt idioten. Var halloween fest så hann knappt lägga mig ner i hans säng och vila innan jag var tvungen att byta om och sminka mig. Började med trerätters middag och avslutades vinglande tillbaka till Bens rum väldigt sent. Hade förvånansvärt kul för att vara trött och otaggad och inte känna någon.

På lördagen var jag verkligen så seg, sådär seg man blir efter en utekväll men tvingade i alla fall ut mig när Ben gick iväg på en föreläsning och upptäckte Durham. Är verkligen en gammal och fin stad, kullerstensgator och gamla hus. Har en jätte fin katedral med utsikt över floden som rinner genom Durham och staden, där har de också spelat in scener från Harry Potter, typ skolgården från Hogwarts bland annat så fangirlade lite. Dagarna flyter in i varandra men vi gjorde ingenting den kvällen, vi var båda så slitna så orkade inget. På lördag var vi och såg Sunderland-Arsenal, att jag ens varit på en Arsenal match är bara hemskt, min gudfar har nog hoppat runt i lycka över det, så var tvungen att heja på Sunderland (jag är ju såklart chelsea fan ;) ). Fick biljetter för 15 pund för det var en uni grej, så värt verkligen för premiere leauge biljetter är sinnesjukt dyra i vanliga fall. Var i alla fall riktigt kul, älskar att gå på fotboll även fast Arsenal var tvungna att vinna. På söndagen gjorde vi ingenting. Vi gick upp och åt brunch och sen låg vi i sängen hela dagen och pratade om helt flippade saker, till att lyssna på musik till att jag ännu inte kunnat se klart hitchhiker´s guide to the galaxy, somnade två gången i den ahah. Men ska väl se klart den någon gång, var inte direkt att den var dålig, bara att jag var sjukt trött av någon anledning. Somnade sen sent för att gå upp vid 6 idag och börja min resa hem. Var jobbigt att säga hejdå.... jag hatar verkligen att säga hejdå till Ben av hela mitt hjärta, mår så dåligt i efterhand...det blir väl ungefär en månad tills vi ser varandra nu igen...


Stal den här bilden från facebook, jag är så malplacerad att det är skrattretande haha.

IT IS HOGWARTS

Bens ser så himla spjuveraktig ut här haha. Han har också börjat få så långt hår igen att jag skrattade lite åt honom hhehe. Visst är katedralen fin ändå?? Och så en bild från stadium of light i Sunderland. Har varit på många ställen jag aldrig varit i förut den här helgen.

Det fanns ett slott också, men var inte alls lika fint som själva katedralen. Vissa har sina lektioner här,drömmen ju.

När jag vandrade längs med vattnet, var mycket varmare där än vad det är här så kunde faktiskt njuta av höstvädret.

Ben gav mig sämst instruktioner till att hitta till city centre när han var på lektion, tror ni jag hittade eller tror ni jag hittade eller??

Tagit sin lilla tid att skriva detta inlägg så nu ska jag gå i bastun och sen titta på Poldark och leva i mitt happy place lite till innan oktober övergår till november vilket officiellt är den sämsta månaden EVER, jag hatar november.

Likes

Comments