Varför kan man inte bara få vakna upp och må bra? är det för mycket begärt?
varför just jag? varför ska jag må dåligt ofta och kämpa mot motgångar gång på gång.
varför ska jag alltid se allt negativt?
Om man ser på översikt så borde jag må bra! jag har en sambo och vi har två fina friska barn, vi bor i hus, jag har bil och körkort, jag har jobb och en okej lön, jag har underbara syskon som finns vid min sida ❤ MEN varför mår jag inte bra för? 😥😣
Kuratorn sa till mig att det kommer ta tid men jag känner att jag inte orkar eller kan vänta tills tiden är inne för jag ser bara svart! vissa dagar är bättre än andra men det går inte en dag utan att jag mår dåligt på ett eller annat vis, stort eller litet spelar ingen roll för minsta lilla motgång och jag faller!

vet inte vad jag ville ha ut av detta men fan så skönt att få skriva av sig! 😥✌

/R

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår spenderade jag några timmar hos frissan  och det var så värt det! Aldrig blivit så nöjd som jag blev 💇😍

kopparfärg blev det och passar så bra nu inför hösten 🍁

Likes

Comments

​Längesedan jag använde blogg så tänkte ge det ett nytt försök för att se om intresset växer ☺


Vem är då jag? Jo, Rebecka 23 år från Blekinge. Bor i hus tillsammans med min sambo Peter och våra 2 Fina barn Alwin 3,5år  & Minelle på 1,5år 😍

Jag har i många många år kämpat mot mitt mående och nästintill varje dag är en kamp. Inte förän nu har jag tagit steget att träffa en kurator för att prata och öppna upp mig. Jag har verkligen aldrig sökt hjälp efter alla dessa år. Jag kan inte sätta dem exakta orden på vad som besvärar mig för jag vet inte själv  (än) men jag kämpar dagligen med ångest, stress och mycket grubblande och tankar. Jag skapar problem som inte finns och ser det mesta som ett hinder. Och det i sin tur leder till ilska, frustration, depression och ångest. Inte förän nu har jag öppnat upp mig för jag orkar ärligt talat inte gömma mig för vem jag igentligen är. Och jag känner att jag mår bättre av att folk vet varför jag kanske någon gång beter mig konstigt eller har en extremt dålig dag. Att gömma alla känslorna som bubblar i mig suger all kraft ur mig. 

Det sägs att det är bra att skriva av sig så därför tänkte jag att en blogg hade ju vatt perfekt ✌

Min familj och mina underbara syskon betyder allt för mig ♡ även fast jag har svårt att visa tacksamhet så tror jag endå dem vet att dem är så sjukt viktiga i mitt liv. 

Lite kort sådär sammanfattningsvis, en början iallafall 👍

Nu ska jag försöka lära mig hur allt fungerar på denna sidan då detta är nytt för mig 😅 wish me luck 🤗

Likes

Comments