Rebecka Gustafsson

Igår anlände vi till fastlandet igen efter tre regniga och vågiga dagar på havet. Vädret var då allt annat än på vår sida och tycker fortfarande huvudet gungar, men om det beror på höga vågor eller gratis tequila från gårkvällens utgång med alla från båten vet man inte riktigt.

Iförrgår var vi iallafall på whitheaven beach och att den är rankad som en av världens finaste stränder kan jag förstå!

Efter tre timmar på stranden guppade vi vidare och snorklade och jag hade turen att se en sköldpadda!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som jag (tror) jag skrev tidigare så är vi nu på magnetic Island och bor i bungalows. På hotellområdet finns det kängurus, papegojor, koalor och alldeles för mycket kryp, ödlor och paddor.

Idag som är vår enda heldag här på ön hyrde vi den obligatoriska Barbiebilen och körde runt ön. Är verkligen jättefint här!Vi passade även på att hika lite och hade turen att se en vild koala och även orm.

Imorgon åker vi till airlie beach och spenderar natten där innan det är dags för whitsundays.

Likes

Comments

Igår var det våran sista dag i Cairns och den spenderade vi i stora barriärrevet för vi skulle dyka. Trodde jag iallafall, men eftersom jag hade lunginflammation förra månaden fick jag nöja mig med att snorkla.

Med risk för att låta ganska negativ så va faktiskt snorklingen lite utav en besvikelse. Kanske för att jag va så inställd på att dyka, men va en bra dag ändå!

Idag har vi förflyttat oss till magnetic Island och bor nu i en bungalow i vad som känns som en djungel. Supermysigt!

Visar bilder på det imorgon :)

Likes

Comments

Idag hade vi inga planer för dagen, så imorse bestämde vi oss då lite spontant för att hyra bil och kasta oss ut i vänstertrafiken (måste vara solsting av värmen här).

Vårt första stopp blev baninda boulders. Det va en liten stad som mest bestod av pickups bilar och bananplantager, men vi va där för att kolla på vattenfall. Va inte mycket till vattenfall, men det va fint!

Efter babinda åkte vi till Josephine falls, men när vi kom dit möttes vi av brandbilar, polisen och ambulansen för någon skadat sig och det avskräckte oss från att bada, så vi nöjde oss med att bara titta på vattenfallet.

Nu är vi påväg tillbaka till Cairns för middag och billigt vin. Ha en fin fredag allihop!

Likes

Comments

Long time no see!

Ska försöka återuppliva bloggen igen. I måndags lämnade vi Asien efter två fantastiska månader i Asien som bestått av allt för mycket alkohol, mycket skratt, flashpackande, nya vänner och ovänner och fina minnen.

Nu är det slut på flashpackande och fina hotell, men inte surar vi för det då vi hade tur med vårt hostel som va helt okej och så hade vi turen att få bo med två andra jättehärliga tjejer från Sverige.

Under våra fyra dagar här i Cairns har vi hunnit se hela staden, bokat vår resa längs östkusten, ätit tonfisk, bättrat på brännan och ikväll har vi grillat i parken som finns här med en massa andra tjejer från hostelet.

So far so good!

Likes

Comments

Iförrgår anlände vi til Krabi, men vi va inte överförtjusta i stranden här i ao nang så medans de andra låg bakfulla imorse passade jag och Petter på att åka båt ut till en annan ö som var hur fin som helst. Vi spenderade dagen på stranden, strosade runt i en liten hippieby, badade, bättrade på brännan och jag gjorde även manikyr för 30 kronor ;)

Imorgon ska vi åka vidare till phiphi island. Eftersom det är vår sista natt här i ao nang och dessutom lördag ska vi dricka en, två, tre eller kanske fyra buckets med vodka redbull. 

Likes

Comments

Hej från Bangkok!

Dessa bilder summerar våra två första dygn i Bangkok relativt bra. Hittills har vi hunnit med lite poolhäng, druckit fruktdrinkar, varit på shoppingmalls, åkt tuk tuk och jag har även hunnit med att bli matförgiftad.

Håller tummarna att resterande fyra veckor här i Thailand blir lite bättre för min del!

Puss så länge.

Likes

Comments