​Jag ber om ursäkt för att jag inte haft tid till att blogga, men jag har haft så oroligt mycket i skolan, försökt tänka på videos till kanalen, och att komma ihåg att blogga också men det går bara inte till,  så ni vet hur det ligger till jag lovar att försöka vara aktiv!! så jag är snart tillbaka. Kram!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag ber så himla mycket om ursäkt för att ingen uppdatering har skett här. Men skolan är igång och jag har mycket att göra, idag har jag sprungit 800m så jag känner att efter det kan jag sova gott. Imorgon efter skolan ska jag ut och springa sedan göra övningar osv osv.. Så imorgon ska jag försöka klämma mig in här! Kram❤️

Likes

Comments

Finns mycket just nu som jag bara stör mig på.. Elias jobbar 7-16.. Han kommer inte hem emellan nu för nu börjar hockey träningen för idag går dom på is. Han börjar med antingen tidiga eller sena träningar det suger, skolan börjar om 2 veckor och jag vill bara spendera varenda dag timme, minut med älsklingen.. Jag är tacksam att jag ändå får träffa honom och sova med honom varje dag, även fast han går upp klockan 6 på morgonen och jag blir väckt så gör det inget. Har inget busskort heller för den delen så måste be föräldrarna köra mig fram och tillbaka för nu åker ja hem på dagarna när han jobbar och då är det ingen i huset är helt själv då, så det är inte så kul så då åker jag hem, självklart att jag kommer vara med kompisar och är också men han har så mycket nu!! Det är så tråkigt..

Min E, han är bäst han! ❤️

Likes

Comments

Är hemma en sväng för att fixa lite medans Elias är på bio med en killkompis, vi åker hem till honom sen igen och spenderar kvällen, har inte så mycket å säga men ville uppdatera lite bara! Kram!!

Likes

Comments

Hej mina favoriter! I torsdags kom Elias hem så jag har bara spenderat tid med honom och hans familj! Samt spelat in videos till min kanal. Dom kom hem tidigare för det fanns inga hotell i Tyskland så dom valde att komma hem tidigare, jag blev som ett barn på julafton.. Verkligen jag var såå glad! Igår firade vi Elias pappa som fyllde år förra eller förrförra veckan, så vi åkte och köpte en present från mig Elias och Filippa, och deras farmor och farfar var även med och vi hade förrätt varmrätt och efterrätt super gott! Nu är vi på väg hem från Jönköping. Elias har köpt nya hockey skridskor osv.. Vi ska redigera video sen och spela in en till video och vi ska ut å springa också senare Elias jobbar imorgon, hela 3 veckor sen börjar träningen igen för honom! Så vi får ta vara på den tiden vi har tills skolan börjar!

Likes

Comments

Äntligen ska Elias till det sista landet på hela resan, Tyskland. Så idag är det alltså hela två dagar kvar tills vi ses igen efter 3 veckor helt sjukt att det ändå gått så fort fast det känt som en evig längtan.. Jag längtar riktigt mycket nu och jag vill nästan bara sova bort hela dagen idag och imorgon så jag får träffa min älskling sen!! Jag är nyfiken på vad han har berätta, jag är nyfiken på vad han köpt till mig hihi.. Men även jag har också mycket att berätta.

Likes

Comments

Idag har jag spenderat min dag med Tuva, vi åkte till sjötorpa där vi badade och försökte sola lite också vi pratade om allt möjligt och hade det bra! Sen åkte vi hem runt halv 7 och sa hejdå men sen var vi med varandra igen bara spontant å pratade lite igen och sen tog vi moppen till berget satte oss där en stund osv vid utsiktsplatsen det är rätt kallt nu ute så skönt att vara hemma igen! Kom hem nyligen så idag har varit en bra dag.

Likes

Comments