View tracker

Mår så jävla bra nu. Har börjat gymma igen har beställt nya tränings kläder fick dröm betyget på första muntliga NP. Jag är bara allmänt glad nu och jag är tacksam för det för jag känner att jag behöver det, i helgen spelade inte Elias match eller hade träning på fredagen och det var himlen alltså att få en hel helg ihop!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Två av mina favorit frukostar. Jag älskar det extra och godaste man kan göra! Då blir det american pancakes eller fattiga riddare!! Nu på hösten älskar jag fattiga riddare och det finns inget godare verkligen. Älskar älskar älskar!! Sen har jag såklart mina enkla frukostar som jag kan visa i ett annat inlägg! Puss

Likes

Comments

Hej im back. Lite kort info från veckan å helgen, mycket i skolan som vanligt. Myser alltid med en kopp varm choklad, firade 1 års dagen med min älskling, outfiten.

Likes

Comments

​Jag ber om ursäkt för att jag inte haft tid till att blogga, men jag har haft så oroligt mycket i skolan, försökt tänka på videos till kanalen, och att komma ihåg att blogga också men det går bara inte till,  så ni vet hur det ligger till jag lovar att försöka vara aktiv!! så jag är snart tillbaka. Kram!!

Likes

Comments

Jag ber så himla mycket om ursäkt för att ingen uppdatering har skett här. Men skolan är igång och jag har mycket att göra, idag har jag sprungit 800m så jag känner att efter det kan jag sova gott. Imorgon efter skolan ska jag ut och springa sedan göra övningar osv osv.. Så imorgon ska jag försöka klämma mig in här! Kram❤️

Likes

Comments

Finns mycket just nu som jag bara stör mig på.. Elias jobbar 7-16.. Han kommer inte hem emellan nu för nu börjar hockey träningen för idag går dom på is. Han börjar med antingen tidiga eller sena träningar det suger, skolan börjar om 2 veckor och jag vill bara spendera varenda dag timme, minut med älsklingen.. Jag är tacksam att jag ändå får träffa honom och sova med honom varje dag, även fast han går upp klockan 6 på morgonen och jag blir väckt så gör det inget. Har inget busskort heller för den delen så måste be föräldrarna köra mig fram och tillbaka för nu åker ja hem på dagarna när han jobbar och då är det ingen i huset är helt själv då, så det är inte så kul så då åker jag hem, självklart att jag kommer vara med kompisar och är också men han har så mycket nu!! Det är så tråkigt..

Min E, han är bäst han! ❤️

Likes

Comments

Är hemma en sväng för att fixa lite medans Elias är på bio med en killkompis, vi åker hem till honom sen igen och spenderar kvällen, har inte så mycket å säga men ville uppdatera lite bara! Kram!!

Likes

Comments