Hoppas ni hade en bra och fin nyår! Jag har själv haft det och det var super trevligt. Det bjöds på oxfilé, pannacotta till efterrätt och god dricka! Kunde inte blivit godare och bättre. Jag kommer blogga mer i veckan och även försöka spela in en video till min youtube kanal, nu har jag glömt min data laddare hemma (otur!!!) så mina planer får vänta tills jag hämtar den. Här är lite bilder från nyår!

Likes

Comments

Jag har haft en bra julafton igår. Mat, kalle anka, paket öppning, och vidare till min pojkvän och hans familj där fika och paket öppning var åter igen! Är nöjd med mina julklappar.

Idag har vi bara legat i sängen hela dagen, kollat lite prison break och ska fortsätta snart igen. Imorgon ska jag till min bror där mina syskon samlas för att byta julklappar! jag kommer att visa mina julklappar i en kommande video.

Önskar er en god jul så hörs vi imorgon!


Likes

Comments

Alltså julafton om 3 dagar. Jag ska fixa sista julklapparna idag och umgås med familjen sen! Jag skulle
Bara önska att det kunde komma snöflingor från den gråa himlen utanför och känna att julkänslan är här. Jag hade väldig stor julkänsla i början av december och i sluter av november men nu, när det är jul? så tråkigt!! Idag har jag iaf min sista vanliga skoldag och imorgon tar jag lov. FYFAN VAD UNDERBART!!! Jag är så trött och känner att lovet är så välkommen! Jag känner att mitt bloggande ska komma
Igång nu saknar det och många vill gärna att jag bloggar!! Så vänta bara. Puss

Likes

Comments

Mår så jävla bra nu. Har börjat gymma igen har beställt nya tränings kläder fick dröm betyget på första muntliga NP. Jag är bara allmänt glad nu och jag är tacksam för det för jag känner att jag behöver det, i helgen spelade inte Elias match eller hade träning på fredagen och det var himlen alltså att få en hel helg ihop!!

Likes

Comments

Två av mina favorit frukostar. Jag älskar det extra och godaste man kan göra! Då blir det american pancakes eller fattiga riddare!! Nu på hösten älskar jag fattiga riddare och det finns inget godare verkligen. Älskar älskar älskar!! Sen har jag såklart mina enkla frukostar som jag kan visa i ett annat inlägg! Puss

Likes

Comments

Hej im back. Lite kort info från veckan å helgen, mycket i skolan som vanligt. Myser alltid med en kopp varm choklad, firade 1 års dagen med min älskling, outfiten.

Likes

Comments

​Jag ber om ursäkt för att jag inte haft tid till att blogga, men jag har haft så oroligt mycket i skolan, försökt tänka på videos till kanalen, och att komma ihåg att blogga också men det går bara inte till,  så ni vet hur det ligger till jag lovar att försöka vara aktiv!! så jag är snart tillbaka. Kram!!

Likes

Comments

Jag ber så himla mycket om ursäkt för att ingen uppdatering har skett här. Men skolan är igång och jag har mycket att göra, idag har jag sprungit 800m så jag känner att efter det kan jag sova gott. Imorgon efter skolan ska jag ut och springa sedan göra övningar osv osv.. Så imorgon ska jag försöka klämma mig in här! Kram❤️

Likes

Comments