Header

Sega Nutellakakor, 15-16 st:
2 Äggvitor
2 dl Florsocker
0.5 dl Vetemjöl
0.75 dl Kakao
1.5 tsk Vaniljsocker
1 dl Nutella

Gör så här:
Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Vispa upp äggvita och florsocker riktigt fluffigt, i ca. 3 minuter med elvisp på hög hastighet.
Rör ner resterande ingredienser med en slickepott.
Rör försiktigt men ordentligt så att allt blandas.
Klicka ut 16 jämnstora klickar på plåten, lämna lite mellanrum mellan varje då de flyter ut en aning.
Grädda mitt i ugnen i ca. 10 minuter.
Låt svalna helt på plåten.
Förvaras i en kakburk. Går utmärkt att frysa!

Recept ifrån Fridasbakblogg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments


Sitter i soffan just nu med min kära och äter frukost, mys! Idag är det städning och tvätt som står på schemat, mindre roligt..

Hoppas ni får en fin onsdag! puss


Likes

Comments

Hej kära ni, hoppas det är bra med er! Jag har lyckats få världens förkylning, ont i halsen och feber, usch! Så här i denna hörnan spenderar jag mina kommande dagar! Så himla härligt väder ute idag så det är typiskt att man blir sjuk nu..

Nu ska jag se om jag hittar någon mat jag kan laga sen slänger jag mig här igen!

Ha det gott så länge! Pusspuss

Likes

Comments


Här har ni den, min nya klocka ifrån Daniel Wellington ifrån deras senaste kollektion och modellen heter Classic Petite, i roséguld och meshband, så himla fin eller vad tycker ni? jag älskar den!!

och självklart har jag en rabattkod till er och med ''REBECKAM15'' får ni 15% på hela deras hemsida, hur bra? :D

Klicka in HÄR för att hitta era egna favoriter!


i samarbete med Daniel Wellington

Likes

Comments

Contains affiliate links

Plates HERE

Godmorgon raringar, sitter här i soffan och kollar på nyhetsmorgon och solen lyser genom fönstret, åh som jag längtat efter lite värme! Nu ska jag göra mig iordning för att promenera bort till jobbet :)

Ha det gott så länge! pusspuss

Likes

Comments


just ordered this love, HERE

Likes

Comments


Tidigt morgon började med bak, detta omtalade bananbrödet, ska bli spännande och smaka.

Här kommer receptet:

BANANBRÖD (lånat av Chez Wood)

100 g smör + ytterligare lite till formen
2 msk potatismjöl
2,3 dl socker
2 ägg, uppvispade
4 mogna bananer, mosade + 1 hel
3,4 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 tsk äkta vaniljpulver

Eventuellt:
1 näve pekannötter eller valnötter, hakade
1 liten näve mörk choklad, hackad
1 stänk kanel eller muskot

Värm ugnen till 175C. Smörj och mjöla en brödform med potatismjöl.
Vispa smör och socker med en elvisp tills det är vitt och krämigt. Blanda de uppvispade äggen med 4 mosade bananer och vispa sen ihop med smöret och sockret till en fluffig smet.

Sikta samman alla torra ingredienser och rör sen ihop med banansmeten.
Rör i nötter, choklad eller kryddor efter tycke och smak.
Häll över smeten i formen och dela sen den sista bananen på längden och lägg med snittytan uppåt ovanpå.

Grädda i 60 minuter tills brödet är gyllenbrunt. Servera i tjocka skivor!


Likes

Comments


Fredag morgon, avokadomacka och kaffe, lajvet!

Likes

Comments

Hämtade ut min matta igår, oh gud vad jag älskar den! Tyvärr är den redan slutsåld men kommer in igen i mars! :)

Ledig dag idag, och nu ska jag fixa lite frukost och kaffe för att bli en levande person igen, hörs sen! puss

Likes

Comments


Åh har letat efter en sån här matta i evigheter och fann äntligen den perfekta! Längtar
Klicka på bilderna för att kommer till direktlink!


Likes

Comments