Header


hej måndag, du underbara måndag.. titta vad som väntade hemma på mig, en Gucci GG Marmont Matelasse!
Japp, är helt kär, äntligen är du min! vi kommer trivas bra ihop du och jag, det är en sak som är säker!

Nu är min jobbhelg äntligen klar och imorgon är jag äntligen ledig, hoppas på fint väder så man kanske får lite färg på huden! Har ni haft en bra helg? Gjort något roligt? :)

Nu ska jag slänga in lite tvätt medan jag väntar på att sambon ska komma hem!

Ha det toppen fina ni!

Stor kram


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

pictures from Pinterest


blev äntligen färdig till att beställa denna ljusstaken som jag har velat ha sååå länge, så fin!

Likes

Comments

Contains affiliate links


hej fina ni!
precis landat i soffan efter en dag på jobbet och lite fix här hemma, och äntligen fredag, och en ledig helg! hur skönt? så himla efterlängtat!
hämtade även ett paket med lite nya kläder innan, hur fina? åh vad jag längtar tills värmen kommer så man kan börja använda detta! :) tänkte bara kika in och önska er alla en fin helg! kram till er

klicka på bilderna för direktlänk till kläderna

Likes

Comments

Sega Nutellakakor, 15-16 st:
2 Äggvitor
2 dl Florsocker
0.5 dl Vetemjöl
0.75 dl Kakao
1.5 tsk Vaniljsocker
1 dl Nutella

Gör så här:
Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Vispa upp äggvita och florsocker riktigt fluffigt, i ca. 3 minuter med elvisp på hög hastighet.
Rör ner resterande ingredienser med en slickepott.
Rör försiktigt men ordentligt så att allt blandas.
Klicka ut 16 jämnstora klickar på plåten, lämna lite mellanrum mellan varje då de flyter ut en aning.
Grädda mitt i ugnen i ca. 10 minuter.
Låt svalna helt på plåten.
Förvaras i en kakburk. Går utmärkt att frysa!

Recept ifrån Fridasbakblogg

Likes

Comments

Likes

Comments


Sitter i soffan just nu med min kära och äter frukost, mys! Idag är det städning och tvätt som står på schemat, mindre roligt..

Hoppas ni får en fin onsdag! puss


Likes

Comments

Hej kära ni, hoppas det är bra med er! Jag har lyckats få världens förkylning, ont i halsen och feber, usch! Så här i denna hörnan spenderar jag mina kommande dagar! Så himla härligt väder ute idag så det är typiskt att man blir sjuk nu..

Nu ska jag se om jag hittar någon mat jag kan laga sen slänger jag mig här igen!

Ha det gott så länge! Pusspuss

Likes

Comments


Här har ni den, min nya klocka ifrån Daniel Wellington ifrån deras senaste kollektion och modellen heter Classic Petite, i roséguld och meshband, så himla fin eller vad tycker ni? jag älskar den!!

och självklart har jag en rabattkod till er och med ''REBECKAM15'' får ni 15% på hela deras hemsida, hur bra? :D

Klicka in HÄR för att hitta era egna favoriter!


i samarbete med Daniel Wellington

Likes

Comments

Contains affiliate links

Plates HERE

Godmorgon raringar, sitter här i soffan och kollar på nyhetsmorgon och solen lyser genom fönstret, åh som jag längtat efter lite värme! Nu ska jag göra mig iordning för att promenera bort till jobbet :)

Ha det gott så länge! pusspuss

Likes

Comments


just ordered this love, HERE

Likes

Comments


Tidigt morgon började med bak, detta omtalade bananbrödet, ska bli spännande och smaka.

Här kommer receptet:

BANANBRÖD (lånat av Chez Wood)

100 g smör + ytterligare lite till formen
2 msk potatismjöl
2,3 dl socker
2 ägg, uppvispade
4 mogna bananer, mosade + 1 hel
3,4 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 tsk äkta vaniljpulver

Eventuellt:
1 näve pekannötter eller valnötter, hakade
1 liten näve mörk choklad, hackad
1 stänk kanel eller muskot

Värm ugnen till 175C. Smörj och mjöla en brödform med potatismjöl.
Vispa smör och socker med en elvisp tills det är vitt och krämigt. Blanda de uppvispade äggen med 4 mosade bananer och vispa sen ihop med smöret och sockret till en fluffig smet.

Sikta samman alla torra ingredienser och rör sen ihop med banansmeten.
Rör i nötter, choklad eller kryddor efter tycke och smak.
Häll över smeten i formen och dela sen den sista bananen på längden och lägg med snittytan uppåt ovanpå.

Grädda i 60 minuter tills brödet är gyllenbrunt. Servera i tjocka skivor!


Likes

Comments