Ska nu visa min utrustning och berätta lite om vad jag tycker om dem


Nikkor 35mm f/1.8

Bra objektiv som jag använder till lite porträtt och detaljer. Bra skärpa, lätt i vikt, bra autofokus, ljuskänsligt och ett riktigt bra pris!

Har inte riktigt hittat något direkt negativt med detta objektivet, kan ta lite tid för autofokusen ibland, men annars tycker jag den fungerar perfekt!

Nikkor 50mm f/1.4

Nytt i min ryggsäck, otroligt bra skärpa både inomhus och utomhus! Använder det mycket till porträtt. Ljuskänsligt vilket passar mig bra när jag fotograferar i lite mörkare miljöer. Har inte hittat något negativt med den än.

Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6

Använder sällan detta objektivet, men brukar ta med mig det när jag ska ut och resa osv då det är bra zoom på det inne i städer osv

Tamron 70-200mm F/2.8

Ett MÅSTE i min ryggsäck när jag är ute och fotograferar hästtävlingar/cykeltävlingar. Speciellt bra på vintern när alla hästtävlingar är inomhus.

Hyfsat tyst motor som inte stör, bra zoom som räcker till det mesta. Jaa, och något negativt om detta objektivet har jag inte varit med om än, och hoppas jag slipper det ;)

Nikon Speedlight SB-700

Har inte testa denna blixten ordentligt än då den är väldigt ny i min kamera utrustning. Men vad jag har märkt än sålänge så funkar den bra, jag har börjat lära mig den nu och vet på ett ungefär hur inställningarna fungerar osv.

Nikon D7000

Väldigt bra kamerahus som tål det mesta och leverår bra bilder. Det går att anpassa många inställningar efter just dina önskemål och man kan även spara en eller två inställningar på två lediga utrymmen så du slipper ändra varje gång

Använder det mest till sport/rörelse, skog och porträtt.

Nikon D90

Vet ej hur länge jag haft detta kamerahus, men det är ett tag och den har aldrig svikit mig! Favoriten till porträtt och sport! Vet inte vad jag ska skriva om detta objektivet mer än att jag älskar den, hahaDet var lite om min utrustning, har ni några frågor så är det bara att kommentera så svarar jag så fort jag kan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter vid datorn och laddar över lite bilder från kameran som sedan ska kollas igenom, så detta är vad jag gör just nu 😊

Fotograferat med:

Kamerahus: Nikon D90

Objektiv: Nikkor 35mm f/1.8

Kommer göra ett inlägg om min utrustning och skriva lite vad jag tycker om dem senare idag.

Likes

Comments

Ligger i min gamla säng i gästrummet då jag håller på att måla och tapetsera om mitt rum just nu.

Kollar igenom lite gamla bilder och tänker tillbaka på dessa gamla goa tider :) Haft ett uppehåll med mitt fotograferande med ska nu komma igång igen!

Bjuder på en bild jag hittade som jag gillar rätt mycket, blir och beställa hem denna på en canvas tavla framöver till mitt rum när det är klart ;)

Likes

Comments

För att komma igång här lite så kör jag en fotoutmaning som är på 30 dagar

Så detta är vad ni kommer att få se bilder av framöver ;)

Likes

Comments

Hej! Detta är första inlägget, vilket alltid känns svårt över vad man ska skriva om 😄

Kan ju börja med att berätta lite om mig själv.

Jag är 19 år och bor i mullsjö. Jag har två hästar ihop med min mamma , Final och Malte.

Jag har hållit på med hästar i kanske 10 år snart och är fortfarande ett intresse hos mig. Utöver hästar och fotograferingen så håller jag även på med lite bilar.


Glad och sprallig tjej med massa ideér hela tiden ;)

aa, vad ska man skriva mer? haha

Vill ni veta något så är det bara att fråga på!

Jag och Final som vi haft i 6 år

och Malte som vi har haft i ca 1 år

Likes

Comments

Välkommen till min foto blogg, här kommer jag ladda upp bilder och inlägg runtom fotografering, även lite beskrivning av min vardag.


Info om mig finner ni under kategorin '' Om mig''.


Hoppas ni kommer gilla min blogg!

Hemsida min hemsida för fotograferingen heter: http://rebeckasfotografiier.comLikes

Comments