View tracker

Beyonce gjorde en otrolig show igår. Blev helt mållös. Det var bland det vackraste jag sett. Allt dansande och sjungande gjorde mig helt färdig idag. Trots det så spelade jag och Rebecca in en podcast till på fredag så lyssna på den så kommer ni få en mer inblick av kvällen, trots att vi även under podden är helt mållösa!!
Nu väntar en tidig morgon, frukost med min saknade Amanda och sedan 8 timmars arbete...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu har vi kommit hem från våran vecka i stugan. Har haft ett späckat schema och vi hunnit med så mycket saker, bl.a. besökt Liseberg, Ullared och Smögen. Hade en ledig dag i stugan då vi åkte till ett mysigt fik mitt ute i ingenstans och sedan doppade fötterna i havet vid en så fin strand.

Likes

Comments

View tracker

Vi har äntligen kommit iväg på våran klassiska västkusttripp som vi gör varje sommar. Innan vi åker till sommarstugan stannar vi på några mysiga kustbyar lite längre norr ut. Det är så vackert här med alla klippor och små båtar längs med kanaler!!

Likes

Comments

VI HAR ÄNTLIGEN SLÄPPT VÅRAN PODCAST!! Efter många om och men, problem med överföring, filer som försvinner, redigering och uppladdning har vi äntligen (efter ett år av kämpande) fått upp det första avsnittet av min och Rebeccas podcast. Avsnittet hittar ni på soundcloud under namnet The Falwless Pod, tillsvidare innan vi får upp den på podcaster. Följ gärna, gilla, sprid och allt vad man gör!

Likes

Comments

Location: Limhamns småbåtshamn

Införskaffade mig en väska under våran tripp till Malmö. Från Zaras rea för 199kr. Den rymmer så mycket i och med att det är en tote bag. Dessutom en väldigt härlig färg!

Har även en ny jumpsuit på mig från bikbok. Den syns ju inte jättebra på bild eftersom jag har en svart jacka över men byxorna slutar halvvägs vid vaderna. Byxor i den typen är superinne nu men jag är lite för feg för att bära sådana. Därför är byxdressen en perfekt mildare variation. Dessutom passar det väldigt bra till en person som mig som är väldigt kort och därför inte kan ha så många jumpsuits.

Likes

Comments

Denna vecka har spenderats i Malmö tillsammans med Amandas familj. Medan våra systrar och mammor drog till Falsterbo åkte jag och Amanda samt Amandas pappa över till Köpenhamn för en shoppingdag. En superfin stad men vi gav upp på eftermiddagen och åkte hem till Sverige igen för det regnade så mycket. Onsdagen blåste det istället så mycket att vi spenderade hela dagen på emphoria för ännu mer shopping.

Avslutade våran lilla tripp med en middag hela gänget på en superfin resturang i Limhamns småbåtshamn med supergod mat.

Likes

Comments

Hade en underbar midsommar. Dagen började med en frukost tillsammans med Linnéa, sedan gick vi över till grannarna dom hade lite midsommarfirande. Framåt kvällen drog vi iväg upp till Ljungsbro till Othilia och Rebecca som hade ordat en liten fest. Dom hade gjort jättefint och kvällen blev verkligen lyckad. Gick en sväng till kanalen med gänget också och satt där ett tag.

Likes

Comments

Linnéa hade ordnat supermysigt igårkväll med tält, ljus och mat. Tyvärr började det regna men hon hade satt upp en presenning över så det blev bara ännu mysigare när man hörde regnet smattra. Sån rolig grej att göra som inte är så avancerad.

Likes

Comments

Gjorde en liten video från förra helgen när jag och Rebecca reste till Göteborg för att gå på Håkan. Videon blev jag inte jättenöjd med men tänkte ändå lägga ut den eftersom helgen var den bästa på länge. Håkan var så otroligt bra och jag och Rebecca hade den mysigaste tiden i Göteborg och Varberg.

Likes

Comments

Snart ska vi äntligen dra oss mot Björkäng. Har inte haft några lektioner idag så har bara gått runt här hemma och väntat eftersom Rebecca gick i skolan. Hela morgondagen kommer spenderas i Göteborg, söndagen i Varberg och måndagförmiddag på stranden i Björkäng. Det ska bli så kul att visa Rebecca både Björkäng och Varberg då det är enligt mig några av de mest finaste platserna!!

Likes

Comments