Idag känner jag bara lycka över att få vara här i USA. Jag har haft en sån bra dag med barnen idag, super rolig dag och när man haft en bra dag med barnen känns det ju såklart sjukt bra. Livet rullar på här, denna helgen som varit var händelserik. Som ni redan vet var vi ju på ett majsfält i fredags, i lördags gick jag Evelina och Magdalena ut i Seattle, en mycket trevlig kväll. I söndags var vi med vår aupair grupp på ett spökhus, oharregud va rädd jag blev. Har gått spökhuset i Liseberg och Grönalund, det är ingenting mot det vi gick i söndag. Huset vi gick in i va så bra, skådespelarna och alla sminkningar var helt sjuka, riktigt bra faktiskt. Blev nog räddast när en clown med en motorsåg dök upp, det är nog med tanke på allt som händer med clowner nu hehe.
I veckan som kommer väntar halloween, måste försöka hitta en kostym för det.
Nu är det dags för sängen så avslutar detta inlägg med tack och hej leverpastej, den var för dig Jannie ;)​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår upplevde jag något jag inte gjort förrut. Jag och en massa andra au pairer skulle ha en lägereld där vi skulle snacka gött och grilla lite, trodde jag. Jag visste inte så mycket för jag blev inbjuden av Magdalena så jag trodde vi skulle ha en vanlig lägereld. Men i alla fall vi mötte upp några andra för att samköra och vi åker verkligen ut mitt i ingenstans och när vi kommer fram är det en farm, med massa traktorer, pumpor överallt, höbalar och sjukt stora majsfält. Ni som sett one tree hill vet vad jag pratar om, när Jamie springer ut i ett majsfält jagad av nanny carrie, var exakt så. Sjukt läskigt men aja vi skulle i alla fall gå i en labyrint igenom det majsfältet för att komma till lägerelden. Vi börja gå och det var sjukt lerigt och sen kom vattnet, det sträckte sig nästan upp till knäna haha, det tog oss nog 30 minuter att komma fram till lägerelden, väl framme så var det super mysigt. Vi grillade smores aldrig prövat men var helt okej, vissa grilla körv osv, var super mysigt. Sen var det bara traska tillbaka genom majsen, leran och vattnet. Haha rolig upplevelse har inte så bra bilder men har några så ni kan se lite vad det handlade om!

Likes

Comments

Då har man varit i staterna 1 månad, tiden går fort fast ändå långsamt vilket är bra :) trivs jätte bra här, familjen är helt underbar och jag gillar verkligen Amerika. Folket här är så trevliga herregud hade fördomen om att de skulle vara dryga men de är helt underbara, kan komma fram någon på stan och ba: snygga skor! Helt underbart, var ute på promenad här om dagen alla hälsa och en stanna och prata med mig, älskar det!!

Förutom människorna så älskar jag alla alternativ som finns här i USA, då menar jag typ i en matbutik helt galet mycket grejer att välja mellan, stort och bra haha! Dock är det ju typ socker i allt vilket jag typ spyr på, köpte havregryn, såklart var det socker i det också haha men!
Börjar komma in i vardagen här mer och mer så jag trivs super bra!
Har alltid svårt hur jag ska avsluta ett inlägg haha men får köra min standard ha det gött!

Detta är mitt i Seattle

  • 79 readers

Likes

Comments

Då var strax denna helgen slut. Denna helgen har jag mest spenderat med Magdalena. Under lördagen åkte vi in till Seattle för att luncha och bara umgås, vi hade sedan planer mot kvällen att gå ut med ett helt gäng av tjejer men det sprack vette tusan varför men som vanligt vi har ideér och allt låter skit bra men inga beslut eller ingen tar tag i det så det rinner ut i sanden haha så blev tacos, lite vin och vi träffa en fransyska som var ny så vi bjöd med henne. Jag sov sedan hos henne och idag träffade vi en annan svensk som vi luncha med och snacka en massa skit osv. Vi käkade på cheesecake factory jävlar vilka goda cheesecakes de hade, drömmen! Denna helg har varit mysig och imorgon är det dags för en ny jobbvecka!

Likes

Comments

Waaaaaah! denna dag har varit så hektisk, börja med att jag gick upp klockan 07:30 var sjukt längesen barnen var lediga från skolan idag så det var därför jag gick upp så tidigt, käka frukost med barnen sedan skjutsade jag Toby till biblioteket han hade något med skolan där sedan hem och leka med Margaret en stund, hämtade sedan upp Toby och Jack för att köra dem till ett basketläger. Därifrån åkte jag Margaret och hennes vän Tatum till Seattle till ett ställe som hette Playdate, var typ som leoslekland. Mitt huvud höll på att sprängas av alla barnen, så högljudt. Men var jätte trevligt, super roligt ställe jag satt och drack kaffe medans dem lekte. Efter 2 timmar tog vi oss från Seattle för att hämta upp Toby och hans vän Oven alltså Tatums bror så de lekte här hemma hos oss en stund innan de blev hämtade. Har skapligt ont i huvudet nu och det är typ storm här också så är lite riskabelt att köra ikväll. Så blir nog hemma här familjen ska ha middag här med två andra familjer och därmed blir det 6 barn här, kommer bli kaaaos! Just nu ligger jag utslagen i sängen i väntan på detta kaos som kommer bli ikväll haha!


Likes

Comments

Drar en gammalbild från New york, selfie med frihetsgudinnan japp det är strecket bakom mig hah

Hallå folket, har hört några fåglar viska till mig att ni tycker jag uppdaterar för sällan. Till mitt försvar är jag inte jääte förtjust i att skriva blogg skriver de bara för att ni sa få se hur jag har det, tycker det är roligare att skriva när nånting har hänt men aja... ska försöka uppdatera oftare :)
Idag har varit en bra dag, onsdagar är min längsta dag för barnen slutar tidigt från skolan så jag börjar halv 1 vilket inte är tidigt men tillskilland från andra dagar när jag börjar 2:45 är det tidigt haha.
Toby var hos en kompis efter skolan så det var bara jag och Margaret, vi åkte och käka frozen yoghurt, spela en massa kort ritade och övade på att stå på händer. En bra dag, sedan lite senare hämtade jag Toby från hans fotbollsträning och körde till Coris föräldrar för att äta middag. Så himla mysig familj, karmar direkt nr man kom och ba: välkommen till familjen osv jätte mysiga. Coris bror fyllde år så alla var där och denna släkt var väldigt högljud alla prata i munn och typ skrek men var sjukt kul. Men känner sig lite som en outsider när man bara sitter där och lyssnar men det var trevligt.
Nu ligger jag och kollar på paradise, har börjat kolla på en gammal säsong alltså jag är efterbliven men men...Likes

Comments

Nu kan man checka av Kanada på länder man besökt. Var alltså i Vancouver i helgen med min Lcc grupp, det menas med andra au pairer. Från Seattle till Vancouver tar det väl cirka 3 timmar att köra så inte så farligt.
Vi har varit på ett akvarium, shoppat, festat, gått igenom Stanley park och sett en bro kommer dock inte ihåg namnet på bron men det va i ett naturreservat också :)
Jag orkar inte skriva så invecklat vad vi gjort och hur det var låter bilderna få tala istället. Men det var en jätte roligt helg och Vancouver var en väldigt fin stad!
Idag måndag är det dags för jobb igen har sovit så länge idag var trött efter helgen så ska ta mig upp ur sängen och göra något vettigt, hade gött här kommer en väldans massa bilder.


Likes

Comments

Är ju kanelbullens dag i Sverige så var ju tvungen att baka det med barnen här också. Jag är inget stort fan av just bullar men måste ju lära barnen våra fina traditioner 😉 Första gången jag gjorde dem själv har bara gjort dem med mamma annars så blev faktiskt förvånansvärt bra!
Fanns inget pärlsocker här så fick bli strössel istället haha funka fint det med!

Annars rullar dagarna på fint här, kommer in i det mer och mer för varje dag!
Nu lite paradise och sen bilder det sängen lever för att man kan se paradise här så lycklig hahah


  • 167 readers

Likes

Comments

Hallå!
Drar ett litet snabbt och kort inlägg om ikväll!
Var alltså på amerikansk fotboll idag, jag hade fått Andrews biljett för han kunde inte gå pga jobb vilket jag tackade för, detta var tydligen en sjukt viktigt och bra match så han var rätt så sur att han missa det haha!
Washington Husky - Stanford, detta är alltså collegelag, och det var sååå stort! Fullsatt arena 72.000 personer!

Fick nu se med egna ögon hur stor fotbollen och collegefotboll är här, helt sjukt! Börjar fatta sporten hyfsat bra men det var såå roligt att kolla på det, även fast det håller på ganska länge!
Riktigt ballt var det!!

Go husky

  • 217 readers

Likes

Comments

Hej igen!
Denna vecka har jag gått bredvid Cori så jag fått lära mig rutinerna i veckorna hur allt funkar är mycket att ta in, mycket nytt men jag lär mig nog det med tiden!
Idag slutar barnen tidigt så jag, barnen och Cori åkte till Clyde Beach där Toby älskar att fiska, han är en riktigt fishing man! Sen spelade jag och Magret kort hon älskar finns i sjön, stress och var lärt henne skitgubbe 👍🏻
Men jag har det bra, känns som jag varit här flera veckor haha!

Lite bilder från idag!

  • 243 readers

Likes

Comments