Hej på er:)
Hur mår ni?
I morse när jag vaknade så var det snö ute. För första gången i år så känner jag faktiskt att snön mer än gärna får komma och stanna ett tag. Det är ju så himla mysigt. Det lyser upp vardagen lite nu när det är så mörkt och så är det inte lika grått och trist som innan. Me like:)
Den enda nackdelen är att Zoe inte går att rida för att hon inte är vinterskodd ännu. Hovslagaren kommer i helgen så det är inte så många dagar att överleva utan snösulor och brodd. Samtidigt så är det riktigt skönt för då kan jag lägga all energi på plugg😴 jag har några uppgifter som ska va inne till jul och då är det perfekt att jobba med dom. Tyvärr haha. Min motivation till plugg är väl inte på top just nu. Vill ha lov:)
Jag hoppas att ni får en bra dag
Kram R

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon:)
Så himla skönt med fredag. Jag har skola mellan 8.15-14.10 idag så det är en hyfsat kort dag ändå. Så tanken är att göra något med Zoe i eftermiddag då jag inte har gjort något med henne sen longeringen i måndags.. kanske rida ut? Longera igen? Gå promenad? Rida på ridbanan? I don’t know men nåt ska vi hitta på. Rida ut är ju alltid mysigt men jag får se, det beror lite på vädret.
Annars brukar longera vara bra så att hon får bralla av sig lite energi:)
Men nu så har jag naturkunskap så hörs sen.
Jag hoppas att ni får en underbar fredag!
Kram R

TB till i somras på Öland

Likes

Comments

I och med att det inte ens är en månad kvar på 2017 och därmed snart 2018 så insåg jag att det snart har gått hela 4,5 år sen min fina ponny Quincy blev en ängel.. och i juni 2018 blir det 5 år. 5 hela år utan henne. Tiden har verkligen sprungit iväg. Jag fick tyvärr ”bara” 1,5 år med Quincy men hon han lära mig mycket.
Och jag tänkte att jag kunde bjuda på en liten bildbomb med bilder från den tiden jag fick med henne.

Likes

Comments

Hej på er!
Hemma så har jag städat och fixat och börjat julpynta.
Ute så har adventsgranen kommit upp och en ljusslinga i ena äppleträdet. Jag tycker det blir så himla mysigt att se ljusslingan i trädet och adventsljusstakarna i fönstrena. Jag har en till slinga som ska upp och sen är det julgardinerna m.m. som ska upp inomhus. Sen är det faktiskt klart. Julgran ska vi ha också men den hugger vi inte först i dagarna precis innan jul. Fördelen med egen skog, att man kan ta julgranen när man känner för det och så kan man gå och välja hur man vill:)
Här nedan är en bild på ljusslingan i äppleträdet. Har faktiskt ändrat om den lite efter att jag tog bilden men det är det lilla.
Kram R

Likes

Comments

Här har jag en snygg uppställningsbild på Zoe. Var bara tvungen att fota henne när hon ställde sig såhär snyggt efter longeringen. Ridlektionen i söndags gick hyfsat bra, vi har våra hemläxor om man säger så;) men det går framåt:).
Det är jättekul men motivationen till att rida när det är kallt ute är väldigt låg. Tyvärr. Försöker få till typ 2-3 ridpass i veckan och om det skulle bli fler än så är jag riktigt stolt över mig själv🤣
Hur gör ni för att hålla uppe motivationen? Behöver lite tips.
Kram R

Likes

Comments

Hej på er!
Länge sen nu men skolan tar extremt mycket tid. Va ju ute på praktik i 3 veckor och sen nu den här veckan är jag tillbaka i skolbänken och alla lärare har bombat med uppgifter o läxor så tiden går åt till skolan, häst och skola igen.
Idag är det min lillebrors födelsedag. Hela 17 år nu. Det har vi nu firat med att äta i Örebro på Stora Örebro kök och bar (tror jag det heter). Men iallafall, ett jättefint ställe och super god mat.
På hemvägen nu så blir det att plugga på morgondagens läxförhör... tagga.
Godnatt:)
Kram R

Likes

Comments

Godmorgon!
Hur mår ni?
Jag mår bra och har precis insett att nästa vecka är det skola igen.. tyvärr haha. Det är så himla skönt att ha praktik och ha nära till stallet och hem. Plugga en massa behöver man inte heller göra utan man har bara en/två uppgifter att ta i tu med utöver praktiken vilket är lagom.
Idag är det hockey som jag och pappa ska gå på. LHC möter Brynäs om jag inte är helt ute och cyklar.
Utöver det så skriver jag mer eller mindre varje dag på min svenska uppgift. Ska göra källhänvisningen och skriva ihop utredande delen så att det låter bra och sen göra en avslutning/sammanfattning. Har inte så mycket kvar nu vilket är skönt. Den ska va inne senast måndag så det är ändå skönt att vara ute i god tid. Räknar med att bli klar med den innan helgen faktiskt.
Till något annat så var Zoe hyfsat fin i söndags på ridlektionen. Galoppfattningarna behöver främst jag träna på. Jag lyckas inte alltid förbereda henne tillräckligt inför dom så då blir det lite smått släng trav innan vilket inte är meningen. Hon kan ju nästintill fatta galopp från långsam skritt så det är verkligen bara mina signaler som behöver bli tydligare och sen att jag får henne alert på min skänkel. Men igår när jag red hemma på ridbanan så tog hon galopperna bra. Men hemma funkar det alltid bättre så om det sitter perfekt hemma så blir det också bra på ridlektionen. Ibland kan det ioförsig vara precis tvärtom men oftast så är galoppen bättre hemma har jag märkt. Hon är liksom lugnare från början och jag tror också att jag är tydligare från början då för att hemma är det liksom jag som har planerat passet och när jag ska göra vad. Allt blir mer förberett då.
Jag hoppas att ni får en fin tisdag så hörs vi sen
Kram R

En bild frän gårdagens plugg med en kopp te.

Likes

Comments

Såhär låg Lizzy och sov medan jag jobbade lite med min svenska uppgift tidigare idag. Det går sakta framåt med den men jag hoppas att jag kan komma typ halvvägs i morgon.
Idag var jag med Susanne och innan det så var vi en sväng till sopptippen med bland annat mitt gamla piano. Jag spelade piano en gång i veckan när jag var 7-8 år gammal. 10 år sen men pianot har blivit kvar och nu fick vi nog, det stod bara och tog plats så det är skönt att det nu är borta.
I morgon har jag ridlektion och det ser jag framemot.
Jag hoppas ni får en fortsatt bra lördagkväll
Kram R

Likes

Comments

Likes

Comments