View tracker

God morgon!
Inför 2016 så hittade jag personligalmanacka.se och jag testade då för första gången att göra en egen designad almanacka. Jag blev jätte nöjd med den och därför så valde jag att designa 2017 almanacka också och beställa från samma sida. Så här har ni den som jag gjorde inför i år, 2017.
Supernöjd är jag och jag kan varmt rekommendera Personlig Almanacka för dom som behöver strukturera upp vardagen lite mer eller för den som behöver hålla koll på allt.
(Inte sponsrat)

Jag älskar verkligen att ha en "rolig" almanacka framför en tråkig från affären/bokhandeln. Den här almanackan skriver jag gärna i och tar med mig överallt just för att den är så snygg:) fina Zoe fick pryda framsidan.

Likes

Comments

Idag hade jag turen att sluta tidigt. Och det menas med kl.14.40.
Nu är jag på bussen och ska till Zoe. Planen är att rida i ridhuset nu i eftermiddag. Låta Zoe få gå ett förhoppningsvis avslappnat o lugnt pass. Men det beror helt på hennes humör. Hon är nog fortfarande brunstig så vi får se hur det går:)

Likes

Comments

Likes

Comments

God morning:)
Nu är det äntligen helg! Som jag har längtat. I går hade jag naturkunskaps prov som sista lektion så jag slutade redan strax efter ett. Första gången på bra länge så jag han på vägen till mammas jobb springa förbi körskolan och skriva in mig. Jag bokade också en första körlektion:)

Nu i dag är tanken att rida Zoe i ridhuset. Jag var där igår med mamma och bara skrittade henne och idag så är tanken att börja trava lite smått och sen i morgon rida lektion. Det är typ mina planer för denna helg. Händer nog inte så mycket mer än det. Min förkylning börjar gå över nu så jag har tänkt träna lite lugnt hemma nu efter att jag har bloggar klart:)
Har ni något roligt som händer idag?
Kram R

Bjuder på två bilder sen i höstas. Ååh vad jag vill ha vår nu:/

Likes

Comments

Hej på er!
I går var massören och hovis ute. Så nu är hon igenom känd och har fått nya dojjor. Perfekt!
Massören hittade lite spänningar o sånt så de va bra att hon kom ut nu och lossade dom. Jag ska fortsätta som vanligt och massera det jag kan och sen så kommer massören ut igen den 6 februari.
Min tanke är att rida Zoe lite lugnt i ridhuset på fredag och sen ev rida lektion i helgen men jag får se vad ridläraren säger.
Skolan är fullt igång igen och nästa vecka börjar 3:e schema perioden. Så nästa vecka har jag ett nytt schema att lära mig.
Jag hoppas ni har det bra:)!
Kram R

(Bild: Weheartit)
Är det bara jag som har nördat skam under jullovet hehe?
Alla tre säsonger har jag sett o säsong 2 var nog den bästa:)

Likes

Comments

I dag har jag haft Zoe i exakt ett år:) hoppas på många fler och kanske någon gång någon fölis😊
Är så glad över att jag hitta denna hästen. My bestie nr two🐎

Likes

Comments

Min söta lilla misse som har hängt med mig sig 2003😊 i september i höst blir hon 14 år... känns fortfarande som om hon är 2 hahaha😂 hon har inte förändrats någonting❤️

Likes

Comments

Jag firar in det nya året med en hemmakväll med familjen. Tv-tittande(JVM hockey), träning och god mat är vad denna kväll och nyårsafton har bestått av. Inga raketer m.m. Utan bara en lugn kväll. Så skönt:)
Visst det hade inte suttit fel att fira in det nya året med min bestie men nu så blev det inte så då hon skulle fira in 2017 i Göteborg med sin familj.
Min plan för denna dagen är att rida Zoe ute på vallen/hagen och låta henne få springa av sig lite då hon va väldigt pigg i ridhuset men först så ska jag sova några timmar. Godnatt:*

Likes

Comments

Shit idag är det sista dagen på 2016.
Det är sjukt. Förra året gjorde jag en sammanfattning men det gör jag inte i år;)
Jag tackar 2016 och välkomnar 2017!

Likes

Comments

Igår var jag med Hanna och vi red Zoe i ridhuset. Det gick faktiskt riktigt bra och Zoe kändes helt ok. Lite stel i Vänstervarvet i traven men i övrigt var det inga konstigheter och hon går bara bättre o bättre i formen. Hon bär sig faktiskt riktigt bra nu i galoppen och även stundvis i traven. Hon orkar inte alltid hålla igång men med mer träning så ska det bli bättre:)
Plus så kommer massören ut nästa vecka och går igenom henne.
Men så bärig galopp som hon har nu har hon faktiskt aldrig haft förut så jag är riktigt glad. Vilan har trots allt gjort susen:)
Just nu är hon så himla härlig att rida så jag vill verkligen inte sitta av Hahaha.
Så i dag är tanken att försöka hinna dit igen och rida.
Hoppas er fredag blir bra:)
Kram R

Likes

Comments