Hej på er!
Nu är kl.13 och jag har i dag på förmiddagen hunnit med en hel del. Bland annat att mocka o göra alla stallsysslor men också klippa och rida Zue.
Det gick jättebra att klippa henne och hon stod stilla och va inte det minsta rädd för klippmaskinen förutom vid 2 tillfällen. Första var när jag satte igång den o hon inte var bered men hon lugna ner sig snabbt när hon fattade att det bara var en klippmaskin. Och andra gången va när jag på ett ställe vid magen råkade klippa henne i huden(?!). Jag har faktiskt aldrig varit med om att klippa en häst i huden förut men idag var det min tur att va med om det.. men iallafall så gick det bra i det stora hela o Zue verkade nöjd efteråt. Tror det kommer gå bättre nästa gång när hon är lite mer van vid att jag klipper henne:) för förra vintern så blev hon inte klippt så det var ett litet tag sen sist kan man säga.

I kväll är det hockey och jag funderar på att gå men är inte helt säker då jag ska jobba i morgon kväll. Jag får nog helt enkelt se vad jag gör ikväll:)
Vad har ni för planer för kvällen?
Kram R

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

De nya bootsen. Här nedan kommer bild på det snygga fluffiga bootsen jag köpte till Zue för ett par dagar sen. Red med dom igår och jag tycker faktiskt att dom är riktigt bra. Dom snurra heller inte runt så helt klart får dom ett godkänt betyg från mig! Sen återstår det o se hur länge dom håller:)
Kram R

Likes

Comments

Hej på er!
Gud va tråkigt väder det är ute nu, gråa moln och regn. Regnet behövs här för vår del men solen och ljuset det saknar jag något enormt mycket nu. Bara mörkt, grått och trist!
Men något kul är att hovslagaren kommer i morgon och skor Zue. Så min tanke är att hinna göra klart stallet innan han kommer och sen rida efter att han har varit:)
I går köpte jag ett par grejer på travshoppen i Mantorp som jag troligen kommer att visa er i morgon😊
Nu har jag tänkt hitta någon film eller nåt o kolla på.
Kram R

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er:)
Nu har jag precis kommit in från stallet och ska snart äta kvällsmat.
Zue gick bra att rida enda tills att hon helt plötsligt i traven typ snubbla till rejält... först skrittade jag vidare efter att hon snubbla för att känna av att hon inte halta vilket hon inte gjorde.
Sen efter typ ett halvt varv på volten så sitter jag av eftersom att det lät lite som om hon liksom slår skorna mot varandra och när jag då lyfter på vänsterhoven så ser jag att hon har trampat av sig halva skon.. det sitter ordentligt med de två sömmarna i tån och de andra är lösa.. så typiskt. Fick gå hem med henne o ta av henne skon.
Så min plan är att i helgen åka till travshoppen i Mantorp och köpa skor. Hovis har pratat om en sort som han tror borde fungera men som han själv inte har så ska kolla på det. För tycker verkligen inte att det är någonting konstigt med skorna som hon har på sig. Men om de inte sitter kvar så sitter de inte kvar o då får man leta efter nytt.
Så det är vad jag ska göra på lördag.. leta skor.

Tur att hon är söt iallafall

Likes

Comments

Godmorgon
I går kväll jobbade jag och innan de så va jag i skolan till tre så hade ingen möjlighet att uppdatera bloggen tyvärr. Jag får bli bättre på att göra tidsinställt tills då jag vet att jag inte kan:)
Något jag har tänkt på är varför en del t.ex. Slutar med ridningen när dom kommer upp och börjar plugga på gymnasiet?
Själv har jag aldrig haft något problem med att kombinera plugg och häst. Och nu framöver så kommer jag kombinera plugg, häst och jobb och då går jag andra året o till kl.16 varje dag med lite undantag ibland så vid vissa tillfällen slutar jag vid kl.15.
Jag får väl se hur det går men jag tror det kommer att fungera bra att jobba också eftersom det är en eftermiddag/kväll i veckan.
Men jag funderar ändå på varför man slutar pga gymnasiet. Blir det inte massa dö tid då? Eller är det så enkelt att de slutar för dom vill ha mer kompis tid också och att det inte bara är skolan som gör att det inte går att fortsätta rida?
Aja jag vet inte. Men jah är ibland nyfiken på vad det är för skola man går på då när man inte har någon fritid typ haha.
But now frukost:) hörs sen!
Kram R

Likes

Comments

Alltså vintern och snön! Tycker det blir så härliga bilder när det är helt kritvitt ute. Om det blir mycket snö nu i år så ska jag helt klart få någon att fota och filma mig o Zue under ett ridpass i snön:)
Här är några fina vinterbilder från förra året:) den i mitten har jag fortfarande som "låsbild" på datorn och den har även varit header här på bloggen. En fantastisk bild som Susanne knäppte på mig och Zue i typ januari/februari.

Likes

Comments

God morgon:)
Nu sitter jag på bussen, ska gymma nu på morgonen och sen så har jag två lektioner efter lunch. Chill dag med andra ord och såna dagar behövs.

Nu så är det klart att jag kommer att dela ut linköpings posten. Ska bli kul att ha ett extra jobb utöver skolan som man tjänar en liten slant på:) har inte haft det tidigare så det ska bli roligt att testa på.
Till något annat så red jag ut på Zue igår och det gick jättebra! Hon känns så här långt bra och det är riktigt skönt.
Have a good day:)
Kram R

Likes

Comments

God morgon!
Jag är i skolan och arbetar lite i lugn och ro med lite olika uppgifter. Bland annat historia o svenska.
I natt läste jag att dagens engelska skulle bli inställd och det är min första lektion vilket är lika med sovmorgon till kl.10.10. Anledningen till att jag var uppe kl.02 i natt var pga att jag hade höjt värmen på mitt rum ha-ha.. inte kul att vakna av att det är för varmt inte.
Men trots sovmorgon så gick jag upp kl.06.05 och åkte som vanligt till skolan för att jag får lite extra tid till att plugga. Jag tar alla chanser jag får när det gäller plugg. Men jag har också hunnit med att boka en ny hovslagar tid m.m. Så det här är för mig effektiv tid och den behövs! But now matte:)
Hörs sen:)
Kram R

Likes

Comments

Ja ni läste rätt:)
I morse så va jag och mamma till ett ställe och kollade på en stallplats till Zue. Nu ska vi bara fundera lite och höra av oss. För det är ju trots allt en stor omställning för oss att inackordera. Så vi får se vad beslutet blir:)

Likes

Comments