Från morgonens uteritt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag varit hela dagen på universitetet på populärvetenskapliga dagarna. Så jag har sett lite olika föreläsningar om allt från mobbning och psykisk hälsa till samhällsplanering.
Några föreläsningar var rätt så intressanta medan andra var segare. Ämnena i sig var det inget fel på men tiden var lite liten ibland. T.ex. så tror jag att samhällsplanering skulle varit mycket roligare att lyssna på om den fick mer tid så att man kunde gå ner mer på detaljer. För just den blev lite väl ytlig och lyckades inte fånga mig på de 30 minuterna men det var också dels för att 10 min av de 30 skulle gå åt till frågor. Så 20 mins föreläsning. Lite lite tid helt enkelt.
Nu strax ska jag bege mig mot stallet. Zoe ska ridas. Känns som att dagarna springer iväg fort nu och jag knappt hinner med någonting men men. Idag ska jag rida Zoe, första gången den här veckan..
Lilla floppis ska hänga med idag också. Han kommer ha lite halv tråkigt men aja så får det bli

Foto från löshoppningen med Alexandra:)

Likes

Comments

Om mindre än tre månader så har jag haft denna filur i 2 år. Sjukt vad tiden kan springa iväg och att det var dagen innan julafton 2015 som jag var och tittade på henne. Känns på ett sätt som att det var i går och på ett annat sätt som om det var flera år sen.
Fina Zoe♥️

Likes

Comments

Hej på er!:)
Allt bra?
Jag har precis målat klart andra lagret färg på skåpet i köket och första lagret på bokhyllan i vardagsrummet. Har man inget att göra så börjar man med projekt som man helt enkelt inte har haft lust att börja med tidigare och eftersom vi köpte ny tv igår och frysskåp så kändes det som att man inte kunde vänta längre med målandet. Så i morse köpte vi färg:)
Jag tror att tv/vardagsrummet kommer att bli riktigt bra när bokhyllan är på plats och det som vi inte ska ha kvar där är slängt. Men tror det dröjer till lovet v.44 ( 2 veckor typ) innan det blir klart. Det är bara soffa som kan eventuellt ta längre tid än så att hitta.
Så det är vad jag håller på med just nu. Lite senare ska jag till stallet och rida lektion med Zoe.
Kram R

Likes

Comments

Likes

Comments

God morgon:)
Äntligen fredag. Jag har idag 2 prov och sen slutar vid lunch. Därför sitter jag nu och läser igenom mina anteckningar för att kunna vara så förbered som möjligt.
Sen ska jag till stallet och ev rida Zoe. Hon och dom andra hästarna har börjat få små skorpor på huden ( på Zoe är det på huvudet) o vi misstänker regnskållor så veterinären ska komma ut och titta på det. Vet dock inte exakt när men tror så snart som möjligt.
Sen efter stallet så ska jag till pappas jobb. Vi ska byta bromsklossarna bak och sen byta olja.
Ja det är lite så min dag ser ut. Vad har ni för planer?
Kram R

Från matchen igår. LHC vann med 4-1😄

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu sitter jag mitt uppe i min plugghög. Har ju två prov i morgon så nu är det slutspurten på den här plugghögen😄
Ska bli så skönt sen att kunna slappna av lite och tänka på annat. Typ va mer i stallet, va med Kompisar m.m.
Men till något annat så ska jag på hockey ikväll och jag hoppas verkligen att LHC kan ta och vinna. Det skulle vara riktigt kul men det återstår ju att se..
Nu ska jag fortsätta med plugget, ville bara kika in här och säga hej:)
Kram R

Likes

Comments

Bilder: we heart it

Likes

Comments

Det här var exakt vad Zoe gjorde på lördagens lilla löshoppning. Fångat på bild😂
Så idag hoppas jag att hon är lite piggare att rida än vad hon var i söndags. För nu har hon haft en dag att återhämta sig på o vila upp sig lite.
Utöver rida så måste jag plugga. Kan det mesta inför morgondagens prov men behöver sätta mig med allt och gå igenom det. Så det är min dag, plugg o häst.
Hoppas ni får en bra dag:)
Kram R

Likes

Comments

God morgon:)
Idag har jag sovmorgon o börjar inte först 10.10 så därför är jag hos Sussi just nu och har varit det sen igår lunch ungefär.
Red också lektion igår kväll och det gick bra. Zoe hade ju lite väl kul på löshoppningen i lördags och det märktes att hon var lite trött igår men det var ändå på en helt okej nivå. Vi fick ändå ut nåt bra av ridlektionen. Idag kommer hon ha vila och jag kommer plugga. Börjar faktiskt att ha lite koll nu på allt förutom naturkunskapen så den ska jag sätta mig med idag bland annat.
Jag måste förbi typ en bokhandel och handla ett till block för mitt är nästintill slut redan.. så det behöver göras också. Sen behöver jag köpa nya bromsklossar till min bil. Vänsterbak är helt slut.. pappa upptäckte det i typ fredags men han har inte möjligheten att själv fixa med det just nu då han är borta och jagar älg. Själv hade jag inte märkt av nåt med bromsarna först pappa visade mig och jag tror det har o göra med att jag alltid lyssnar på musik i bilen så jag har inte hört det. Sen tror jag att det också är för att det är inte först nu det började låta om dom också. De behöver iallafall bytas. nu direkt.
Jag har lite grejer att göra helt enkelt:) ska nog försöka att bocka av en del av listan nu i dag o resten i morgon.
Hoppas ni får en bra måndag så hörs vi
Kram R

Likes

Comments