View tracker

​Morgonen tillbringades i stallet såklart, i vanlig ordning alltså. Blev ett dressyrpass i ridhuset, kändes faktiskt riktigt bra stundtals. Han jobbade på bra med bakbenen o kändes framåt. Idag tänkte jag ta det hyffsat lugnt. Min mentor är fortfarande inte tillbaka så det blir att jag pluggar hemma istället med inlämningsuppgiften som skall vara inne på Fredag. Det var mer och svårare än jag trodde.. Inköp och logistik skiljer sig lite ändå tydligen. 
Har insläppet i stallet idag vid 16 tiden, så tills dess ska jag njuta av det fina vädret!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Oplanerat och omedveten period där jag knappt haft till till något annat ön alla måsten och sådär. Det vill säga skolan, jobbet och hästen. Jobbat närmare 150 timmar nu i Augusti samtidigt som jag pluggar och är i skolan flera dagar i veckan, tufft! Köpte även en volvo nu i början på månaden som jag tänkte ha under vintern och som är billigare att köra än min Mercedes.. har 3 mil till jobbet! Men jag fick ett bud på den några veckor senare som jag tog och nu är jag istället ägare till två Mercedes w124... Tycker om de bilarna! Men det finns en del att göra på den jag köpte.

Idag är jag ledig från jobbet iallafall... som varje Måndag och Tisdag. Blir som helg för mig då! Imorgon är det skolan och stallet som gäller. Får se vad som hinns med mer. 

Likes

Comments

View tracker

​Onsdag... Känns som denna veckan gått väldigt långsamt. Trodde det var Onsdag igår osv, men så är det, nu är det iallafall det på riktigt hehe! Ligger i soffan nu, är lite seg idag. Gick upp tidigt och släppte ut hästar i ösregn!!!!! Det regnade liksom inte lite, utan det verkligen vräkte ner hela tiden o jag blev dyngsur om fötterna. Sånt ät livet.

Idag har jag varit i skolan för första gången på över en månad. Lagt upp en plan och checkat av några grejer jag inte riktigt hade koll på, men nu är allt under kontroll, skönt! Mina böcker inför de nya kurserna är beställda och kommer förhoppningsvis nästa vecka, då är det bara att köra igång. Tills dess ska jag kolla lite på engelskan och förbereda mig för första provet.

Imorgon klockan 10 står träning på schemat för min dressyrtränare, så roligt!!! Har sovmorgon ända till 9 typ, åh så skönt. Det var längesen.
Nu ska jag gå och kolla om det finns någon choklad, sötsugen.....hehe.

Likes

Comments

Jag är verkligen inte den som tycker det är roligt att bråka, men vissa människor är hopplösa fall... Jag blir verkligen så trött på sånna, inte värt o lägga ner energi alls men kan inte låta bli att bli arg ibland när det går för långt så det blir sjukt. Människor skäms verkligen inte när pengar är inblandat. Usch! Jag är iallafall inte den som låter mig bli utnyttjad... Verkligen inte! Vill göra moraliskt rätt för mig, men det är inte alltid möjligt när det inte går att samarbeta. Tycker det är riktigt tråkigt men så är det ju.

Likes

Comments

Alltså gud, vilket väder det är ???!! Blåser storm och är allmänt j*vligt... usch! Blir så trött, vill ju ha fint väder nu när jag är ledig. Hästarna var förvånansvärt lugna i blåsten iallafall... Tänkte att de skulle vara helt galna, känsliga djur det där. 😉
Tänkte jag skulle åka till Kungsbacka efter middagen, träffa en kompis o köpa kraftfoder + mineraler till Million på Börjes. Känns som jag inte kommer ha tid med det senare i veckan, så lika bra att få det gjort!


Million efter dagens pass, påväg från ridhuset! Fina killen.

Likes

Comments

Åh vad det är skönt o vara ledig ibland! Bara sitta i köket med datorn o göra vad man vill... Njuter!
Dagen började med utsläpp av hästar på förra stallet där jag stod med Million, min häst. Har fortfarande lite kvar att göra där, segt! Så någon sovmorgon blev det inte men gick och la mig efter jag hade varit på båda stallen och ridit Million så det var okej ändå.
Har insläpp på stallet där jag har Million nu om en timma, hehe.. Mycket köra och mycket häst. Men så är det ibland!

Igår drog plugget igång igen, var på möte i stan. När man läser på distans är man bara på första möten inför kurserna, sen sköter man resten själv tills det är dags för slutprov. Dock gav det igår mig ingenting, men det är ju en annan sak.
Är ledig imorgon också från jobbet, Torsdag är det dags igen! Längtar, hehe.. Älskar mitt nya jobb! Så roligt.

Men nu skall jag äta upp min kycklingsallad innan jag drar iväg.


Likes

Comments