Jag vill har mer tid! Dygnet har 24 timmar men jag behöver minst 48! Kan någon fixa detta nu tack 😄
Får ta igen det nästa vecka, det blir bra det. NU -> ÖL.

Likes

Comments

Idag har jag inte alls gjort mycket.... varit hos hästen och hemma resten av tiden o pluggat när psyket tillåtit... Har mycket känslor ibland, som kommer ut på lite olika sätt. Jag önskar ofta att jag inte hade så starka känslor. Det är roligt när man är glad, för då är jag riktigt glad men när det är åt andra hållet är det mindre roligt. Känner mig inte så stark just nu, jag vet inte varför.
Har bestämt mig att göra en chansning imorgon med provet. Förhoppningsvis kan jag skriva ett godkänt och bara få det överstökat men jag vet inte riktigt. Gillar inte o känna mig osäker när jag går in i provsalen.

Imorgon har mina fina fåglar varit hos mig i en månad. ❤ De har blivit så mycket duktigare. De går in och ut ur buren själva, kommer och sätter sig på mitt huvud och axel och idag när jag låg i sängen kom det o satte sig på mig flera gånger. ❤

Jag har bestämt mig för en sak och det är att försöka vara ute och träffa mer folk även fast tiden är knapp. Det är svårt att vara ute med vänner och träffa nya folk när man jobbar hela helgerna... de få jag känner pluggar/jobbar på vardagarna såklart och då är det inte så lätt att hitta på något.

Har tänkt så mycket idag på allt möjligt... Försökt komma på vad jag mår bra av och hela den biten


Likes

Comments

Svinkallt, hungrig, och orkeslös men ändå så vackert och avkopplande.

Likes

Comments

Vi tittar på samma himmel, vi går på samma mark, du och jag
Men ändå känns du så himla långt bort.

Likes

Comments

Bästa rubriken på länge, men åh vad skönt det ska bli att få ligga kvar lite i sängen. Är så himla trött, behöver nog sova lite extra. Nu är det bara en dag kvar till provet.. har pluggat idag men kanske inte tillräckligt.

Nu på kvällen var jag och Mattias och åt på restuarang. De där med o vara i branschen och dessutom vara väldigt kräsen när det gäller mat är inte helt lätt.. stackars Mattias säger jag bara haha jag tror jag klagade på exakt allt som gick 😂 hehe... Men det var trevligt ändå

Nu ska jag snart sova, åh vad skönt det ska bli 😍

Likes

Comments

​Sitter o pluggar nu, riktigt sliten alltså.... håller på å somna o sjukt ont i ryggen. Sov dåligt inatt vilket inte gjorde saken bättre... jobbat 5 dagar i rad nu och har tenta på Onsdag, går så sjukt bra nu... hur ska jag ens hinna ? Ska kunna en hel del ifrån en bok på 300 sidor. Så jävla awesome. Glömde bank kortet hemma också så jag kan inte köpa något att äta heller. Energin är på topp nu haha.... nej.... riktigt illa faktiskt.
Dessutom börjar en ny kurs idag... orkar fan inte mer snart hahaha helt otroligt detta

​Tempot är för högt för att hitta på galenskaper.

Likes

Comments

Är så himla sugen på o hitta på nå roligt, men varken tid eller möjlighet att göra det.. Får änna panik ibland haha!
Men det finns säkert möjlighet för det snart kanske...
Ska jobba Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag denna veckan... puh, blev trött bara o skriva alla de där vecko dagarna haha! 😉 Tur jag bara pluggar på 50% denna veckan... hehehe, nästa vecka 75% igen. Men behöver inte oroa mig för o inte ha något o göra för det, för de är fullt upp 😊 Idag och imorgon jobbar jag iallafall inte, så det är mer fokus på skolan och andra saker jag måste göra!
Blev klar med en kurs idag i skolan också. B blev slutbetyget 😃 hayet

Likes

Comments