​bäääääärs blir o promenad med A. 😊 himla gott väder. måste man ta tillvara på!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Lyckan kommer, lyckan går

Dom säger tiden läker sår
Jag släcker lampor
Jag öppnar fönster
Letar efter mönster
Jag kommer aldrig
Jag kommer aldrig, kommer
Kommer aldrig komma hem

Likes

Comments

Sinnes glad över denna röda dag! Tack! Hade inte klarat livet annars känner jag. Nytt jobb o sjukt mycket nytt. Nya program, kommandon, koder.. gud de är hur mycket som helst. Om så mycket!

Vecka 24 hoppas jag på o åka bort en liten sväng! 😊 Men annars blir det jobb hela sommaren. Helt okej!

Likes

Comments

Jag är såååååå trööööttt! Somnade förrut framför alla mina anteckningar inför samhällsprovet?? Gud..
Var även nära på att somna på bussen idag påväg till frisören haha, med andra ord är jag sjukt trött just nu. Det är sista veckan i rad med prov tack o lov! Ska bli så skönt att få det klart. Dock har jag(människan som alltid planerar viktiga saker i detalj) "glömt" att anmäla mig till en ny kurs! O det tar 4 veckor från att man anmäler sig tills att den kan börja.. f*ck!
Visste inte riktigt att allt skulle bli klart så snabbt även fast jag följt min plan så hade jag nog missat att jag ska vara sysselsatt efter alla de kurser jag gör nu är klara!! HAha? Nej, pinsamt

Regnar o e äckligt ute. Har utsläppet i stallet imorgon så jag hoppas verkligen det har slutat då!

Det roliga skämtet om att jag ska klippa av mig håret var inte sant givetvis, men det blev några cm kortare än vad det var. Hatar att klippa mig för jag vill ha lååångt hår! Så snyggt

Likes

Comments

Idag ryker håret som jag sparat i så många år! Rip

Likes

Comments

Fullkomligt älskar söndagar. Har städat mitt rum idag och varit hos Mille. Vi tränade i ridhuset, gick riktigt bra. Måste lära mig o fokusera bättre och använda mindre hjälper! Och mer halvhalter.

Imorgon ska jag upp tidigt (älskar't), till skolan och sen har jag ett möte i stan på eftermiddagen. Nu sitter jag nedanför soffan?! Haha inte i alltså utan nedanför o funderar på livet 🤣 hmm.. ska nog blanda ihop lite yougurt, jordgubbar o blåbär o sen lägga mig ganska snart.

Likes

Comments

Gud vad skönt.. med Fredag. så jäkla jobbig vecka, änna trött!
Finns inget bättre än den där välförtjänta ölen på fredag kväll efter en jobbig vecka ??

Himmel nummer sju, med Gyllene tider ❤

Likes

Comments

​Idag har jag varit hos Mille ❤ Agnes hade honom igår. Jag har även varit på intervju hos Bauhaus, hämtat grejer inför provet imorgon från skolan!! Och besiktiat bilen! Vilket självklart gick som en dans. Som allt annat? Hehe
Nästa besiktning är 2019! Fatta hur gött ? WOHO
Fick även ett trevligt samtal idag som var att jag gått vidare och i princip fått jobbet som larmoperatör. Skall på möte på Måndag och få ytterligare information om tjänsten. Vill självklart inte heller fatta beslut för fort och hastigt, utan även fast saker verkar bra så måste man känna att det är rätt osv först. Viktigt!
Nu ska jag åka iväg med Mattias och under kvällen råplugga för provet imon!!!! Varit jätte mycket denna veckan så har knappt hunnit.. shit
Likes

Comments

Jag och Million har nu varit vänner i 6år. Det är den bästa och finaste vänskap jag någonsin haft. Han har tröstat mig, kastat mig i backen, fått mig så himla glad och bjudit på så himla mycket.

​Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.

Likes

Comments

Mycket möten idag och nya grejer att ta in på olika plan. Helt slut! Får hoppas att det kommer ge något för framtiden.

Likes

Comments