Den här dagen har väl inte varit den bästa kanske... ​Jobbat 8h, varit i stallet tre timmar så totalt hemifrån 12 timmar. Tänkte åka hem förrut o äta resten av min thaimat vilket var en mycket mindre bra idé då det inte var ätbart, så de fick bli ägg istället. In i duschen, dammsuga o fixa allt till fåglarna. Nu sitter jag här o känner mig allmänt stressad bara.. 

Vi ska ha gäster imorgon också, så det är så himla mycket stress. Tur jag jobbar iallafall o kommer bara vara hemma o äta en bit sen måste jag åka o ta hand om hästarna. Hur som är jag riktigt slut, ont i armen och ryggen. Skulle bära vatten förrut och någonstans gick det väl fel då det gör väldigt ont just nu.

#nomorelifeatmthanks

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om man har fredagskänsla fastän man börjar jobba 07 imorgon och ska jobba hela helgen, så kan man börja fundera på vad som är fel 🙃 mindre bra grejer har skett idag så det skall jag åka och ta hand om nu direkt. Precis slutat jobbet nämligen 😀

Likes

Comments

Sjukt najs väder! Snart in och jobba igen.. gäller o njuta till max nu .. mmmh

Likes

Comments

Ååå så jobbar vi lite mer 😉 det är iallafall bara 5 dagar kvar tills jag ska åka till Halmstad över dagen. Blir naajs

Likes

Comments

50 timmar jobb står på schemat denna veckan, två hästar att ta hand om och ett par undulater 😉 eh..vänta, glömde plugget också! hehe. Löser sig. Det gör det jämt, nästan...... Speciellt när man har så fin kille som hjälper till med mina inlämningar.. ❤ creed till dig!

Likes

Comments

Att man alltid varit så klok 😉 magiskt​

Likes

Comments

Solen lyser och självklart måste man sitta njuta ett par minuter när man har möjlighet 😍

Likes

Comments

Om hon visste vad hon ville, kunde hon få vem hon ville ha..​

Likes

Comments

Blev en promenad och några övningar i skogen 🙃 helt slut. Behöver lite vilaaaa

Likes

Comments