Bilder från morgondagens träningspass

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur fin bästavän har inte jag?

Har precis kommit hem till mig nu med Josse. Vi båda har jobbat så mycket i veckan så nu en kväll när vi båda va lediga passade vi på att dra ut och käka. Nu ska vi mest dega hos mig, sätta på nån bra film, snacka igenom allt vi missat och ladda upp för ett morgonyogapass imorgon, kramar!

Likes

Comments

Vaknade upp imorse utav att mamma ringde mig & undrade varför jag inte gått upp en. Insåg då att min fransförlängningstid hade börjat för 20 min sedan. Så klockan 8 imorse fick jag typ dra löpet genom stan i pyjamas för att inte missa den helt haha..

Mötte sedan upp Josse på gymmet för ett GRIT strenghtpass, som ingen av oss för övrigt har provat på innan. Vi gick in med inställningen att det inte skulle vara så jobbigt som alla sagt. Men jag säger bara där hade vi fel. Det var så sjukt jobbigt & så himla små pauser mellan alla övningar. Dock var det väldigt roligt så det kommer nog bli att vi kör det fler gånger.

Kom precis ifrån jobbet efter en stängning & nu ska jag laga nån mat & slänga mig framför ett avsnitt utav Life of Kylie, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Kom ganska nyligen hem från jobbet & ska alldeles strax iväg till mitt andra jobb haha.. Ändå skönt att komma tillbaka till lite rutiner.

Nu måste jag rusa, kram!

Likes

Comments

Super god morgonsmoothie på mango & chia!!

Likes

Comments

Asså åhhh äntligen fick jag mina naglar!! Hade alltid det innan men har haft ett litet uppehåll. Blev supernöjd, älskar spetsiga naglar.

Kilade efter min nageltid vidare till gymmet, där det blev definitionen av ett slarvigt gympass med Amanda & Julia. Menmen blir sådan pass med ibland haha, kram på er!

Likes

Comments

Håller på att möblera om lite i lägenheten hemma & blev så himla sugen på att köpa lite nya dekorationer. Har alltid varit en silver-tjej dvs att alla mina ljusstakar, kuddar, ja allt har varit i silvertema. På senaste har jag dock börjat fastna mer & mer för guld.

Så i förmiddags sprang jag inom lagerhaus för att köpa på mig ett par nya ljusstakar, & eftersom jag är jag hittade jag lite annat också. Hittade en jättefin kruka som jag ska ha till en kaktus ( måste dock byta till en större pga att kaktusen var för stor) & en jättefin lite mindre lightbox. Har alltid tyckt att lightboxar(??)är så himla snygga, men har alltid dragit mig lite till att inskaffa en själv. Just för att jag inte tycker det är så snyggt med en stor med massa rader. Så denna lite mindre passade mig perfekt. Kram!


Likes

Comments