View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Äntligen säger jag bara, har haft två naturprov denna veckan och vart så sjukt stressad över dem, så skönt att dem är avklarade. Varför valde jag ens till utökad natur???

Hursomhelst stressade sönder mig efter skolan för att hinna med mitt sprint pass som gick super bra trots en djävulsk träningsvärk i benen. Hängde kvar med Dennis efter träningen och bara tog det lugnt och snackade lite. KRAM!

Likes

Comments

Köpte finaly en snygg varje-dagring, vart på jakt efter en så länge. Var helt inställd på en Eva A ring men hittade inte den jag ville då den aldrig finns i lager. Strosade tunt med Julia på stan lite och såg denna i ett skyltfönster, så glad att jag hittade denna blev helt kär!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är så himla svag för tatueringar tycker det är så himla fint och det blir så himla personligt på något sätt, man märker ju ändå sin kropp för livet. Har bara en just nu ovh den sitter lite nedanför min axel på ryggen. Fick i 18 års present av min storebror att vi skulle göra syskon tatueringar, jag skrev storebror i skrivstil och han skrev mitt födelsedatum i romerska siffror under sitt bröst.

Är för övrigt världens mesigaste människa när det kommer till smärta, tycker att minsta lilla göra jätte ont. Trodde verkligen att jag skulle gråta floder typ, men det gjorde inte så ont, blev typ helt chockad det sved mest. Älskar den jag har just nu så mycket så nu vill jag bara göra fler hehe. Vill dock inte ha så stora som på bilderna, vill typ ha något vid höften eller på armen. Något någorlunda litet men ändå betydelsefullt. Kramar.Likes

Comments

Asså jag smällde typ av när jag såg bilderna ifrån årets vs-show, wow verkligen. Kan typ inte vänta tills man kan se hela showen i Sverige!! Tänkte typ välja ut ish 4 st favvo bilder men kunde inte välja ut så få så det fick bli några till hehe. Tycker Bella & Gigi Hadid, Kendall Jenner och min all time favorit Elsa Hosk ( som förövrigt är svensk) stack ut lite extra.

Bilderna är ifrån Metromode.

Likes

Comments