Godmorgon! Skyndade iväg imorse för att möta JP på gymmet för ett spinna och CX pass. Hade så mycket energi imorse så det gick faktiskt bra för att vara ett morgon pass haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

It’s been a while, eller va säger ni?

Snacka om att vända kappan efter vinden. Ena dagen säger jag till mig själv att nu ska det bloggas varje dag och sedan bloggar jag inte på en månad typ??

Hursomhelst vad har hänt sen sist? Jag har varit i London för att besöka en av mins bästa vänner som pluggar där, samt firat in min 19 års dag i LDN. Kan ju säga att det var en av dem i särklass bästa dagarna i mitt liv. Har vinkat iväg två andra kompisar som ska åka iväg för att plugga. (Ska lyckligtvis sticka ner till Lund för att träffa den ena i helgen) Bortsätt från det rullar livet på bra med att jobba på som tusen och träffa kompisarna.

Ska nu rusa iväg till gymmet för att hinna med ett sprint pass, ciao på er!

En fin vägg mitt i Notthing hill / PWR flaggor som hängde i Gbg

Notthing hill / Hur snygga tjejer hängde inte jag med här på en fördrink?

Likes

Comments

Bilder från morgondagens träningspass

Likes

Comments

Hur fin bästavän har inte jag?

Har precis kommit hem till mig nu med Josse. Vi båda har jobbat så mycket i veckan så nu en kväll när vi båda va lediga passade vi på att dra ut och käka. Nu ska vi mest dega hos mig, sätta på nån bra film, snacka igenom allt vi missat och ladda upp för ett morgonyogapass imorgon, kramar!

Likes

Comments

Vaknade upp imorse utav att mamma ringde mig & undrade varför jag inte gått upp en. Insåg då att min fransförlängningstid hade börjat för 20 min sedan. Så klockan 8 imorse fick jag typ dra löpet genom stan i pyjamas för att inte missa den helt haha..

Mötte sedan upp Josse på gymmet för ett GRIT strenghtpass, som ingen av oss för övrigt har provat på innan. Vi gick in med inställningen att det inte skulle vara så jobbigt som alla sagt. Men jag säger bara där hade vi fel. Det var så sjukt jobbigt & så himla små pauser mellan alla övningar. Dock var det väldigt roligt så det kommer nog bli att vi kör det fler gånger.

Kom precis ifrån jobbet efter en stängning & nu ska jag laga nån mat & slänga mig framför ett avsnitt utav Life of Kylie, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Kom ganska nyligen hem från jobbet & ska alldeles strax iväg till mitt andra jobb haha.. Ändå skönt att komma tillbaka till lite rutiner.

Nu måste jag rusa, kram!

Likes

Comments

Super god morgonsmoothie på mango & chia!!

Likes

Comments