Har nu kommit fram till vad jag ska göra med denna bloggen. Jag ska vara lite aktiv till och från med min fotografering coh redigering. Jag är inget profs, men jag vill lägga ut och skriva lite om vad jag planerat osv. Om jag nu verkligen vill detta så kommer ni märka det snart. För det är modefotografering på gång som projekt i skolan. Så jag har ideer, inspirationsbilder och allting, tänkte dela med mig av det när jag kan coh orkar. Så jag är inte jämt aktiv, ni får hålla utkik helt enkelt laugh

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni anar så har jag ingen energi till att blogga här. Jag lägger all energi på min hästblogg för att det är den jag vill satsa på och älskar. Här skriver jag när jag behöver skriva av mig, kanske dela med mig av något speciellt eller så. Annars är det nog en paus tror ja..

Måndag - Skolan & ska lyssna på två föreläsningar

Tisdag - Skolan + utvecklingssamtal

Onsdag - Skolan

Torsdag - Skolan

Fredag Tandläkaren sen skolan

...rolig vecka? Naaaaaat. Avslutar även två kurser denna veckan innan sportlovet, känns sådär. Men bara att bita ihop!

Likes

Comments

...som jag på sätt och vis tyckt om i flera år. Fast en gång mer än bara kompis, men de va då det. Han finns fortfarande i tankarna. En kille med utstrålning och utseendet som är perfekt om någon skulle fråga mig. Jag skulle nog vilja ha den killen. Oh ja, eftersom han har så mycket som jag verkligen älskar hos en kille. Önskar bara jag kunde ta tag i saken och säga det till honom. Finns stunder jag drömt om hans kyssar och tid han skulle kunna spendera med mig. Han är helt enkelt en dröm för mig just nu. Får väll se vad framtiden har att bjuda på! 

Likes

Comments

Ni anar inte va både arg och glad jag är! Först när jag kommer till stan med Johan och Micaela så finns inte dom jeansen jag ville ha, kommer kanske i veckan. Men jag fick mig en tröja och en skjorta från bikbok i alla fall! Jeansen får jag fixa en annan dag..

När jag går till busstationen med Johan så trodde jag inte det va sant. Där stod min älskade kompis Erika som jag inte sett sedan vi slutade 9an!! För er som inte vet så har jag och Erika gått i samma klass sedan förskolan upp till 9an. Så det var en underbar händelse på denna bra dagen (även om jag inte fick mina jeans..) så är super glad!! Vad jag köpte får ni se när jag kommer hem.

Likes

Comments

Just suttit och smsat med en tjej i Grums. Så i morgon åker jag och mamma och kollar på en söt liten valp!! Åh, kan inte fatta att de är sant? Så länge som jag velat detta och nu ska vi åka och kolla i morgon, iiiiiiih!!

Den söta svarta som är bredvid den bruna till höger vill jag ha mest, Pulken heter han haha. Smeknamnet blir väll pulkan då ;)Likes

Comments

Skulle ni verkligen köpa er denna väskan för att ha bhar i när ni åker iväg någon stans? Jag själv skulle nog aldrig köpa mig någon dyrligt... Hhahahahaha!

Likes

Comments

Kolla vilken underbart fin liten bebis jag kommer att få hem om ca 8v! Fast, jag vet inte om de blir en hane i denna färgen eller en hona. Det beror på vilka som blir kvar. Är så galet glad över det så jag kan inte sluta le! Mamma ska ha en och jag med. Så ah, shoppa till voffis blir i alla fall <3

Likes

Comments