Header

Dagen idag startade inte alls bra då jag mådde bokstavligt kasst när jag  vaknade imorse. Men efter lite mer sömn och värktabletter kändes det lite mer okej.
Sara har velat komma hit hela veckan så idag passade det ändå bra då vi båda var lediga så hon kom efter lunch. Vi handlade och lagade lite mat till oss båda & sen visade jag runt henne i centrum och drack lite gott. Var en riktig fin eftermiddag. Tycker det alltid är kul att få besök bara sådära 😊
Nu ikväll avslutades med en promenad med  sambon. En bra dag helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är hemma i Halmstad nu, kom hem för några timmar sen. Dock känns det inte riktigt hemma men det kommer väl. Ikväll blir det en riktig myskväll med Esther. Sen jag kom hem har hon knappt lämnat mig ur sikte. Hon verkar väldigt glad att jag är hemma igen och den här gången åker jag inte iväg så länge igen.

Likes

Comments

Onsdag idag vilket betyder att jag bara har två dagar kvar att jobba på Höstro. Det är blandade känslor av detta. Stormtrivs där verkligen men samtidigt ska det bli skönt att få komma hem igen till sambon och kissen och att få en vardag tillsammans med dom igen. Den här sommaren har bara sprungit iväg och det har knappt varit något sommarväder i år. Det har inte regnat mycket för det hade behövts mer tanke på vattenbristen. Men det hade gärna fått vara mer värme och mindre blåst också. Så hoppas på fler fina dagar nu när jag kommer hem speciellt när jag och sambon ska på en weekend snart. Annars längtar jag till hösten faktiskt. Hösten är en av mina favoritårstider.

Förhoppningsvis så kanske bloggen blir mer lite mer aktiv så småningom när jag har kommit hem och gjort färdigt där hemma med lägenheten. Vi flyttade för drygt en månad sen men har stort sätt inte varit där ens. Omkring 3-4 nätter som max nu under den här tiden. Så kan inte heller säga att det är riktigt "hemma" än men det kommer väl så småningom. Jag ser fram emot att börja på en ny kula nu. Har massa olika ärenden att göra när jag kommer hem så vet inte vart jag ska börja 😂 haha! Det tar vi då helt enkelt.

Jag hoppas eran sommar är och varit kanonbra!

~ Rebecka

Likes

Comments

Go kväll på er! Hoppas ni har en härlig kväll.
Själv har jag det helt okej. Väldig lugnt så det är skönt. Imorn vankas det kvällsjobb med härliga kollegor. Sitter även och planera inför läkaren. Ska bara boka tid först eller ja allra först bestämma vilken vårdcentral jag ska välja. Har ju flyttat. På kort tid har jag gått ner 6-7kg bara sådär.. är så säker på att det är min sköldkörtel eller binjurarna som krånglar och har gjort det under många år. Men får inte den hjälp jag behöver för detta. Dom vill aldrig ta dessa prover för det för det kostar så mycket för dom. T.o.m mina kollegor märker att jag inte är frisk. Har alla möjliga symtom och många av dom gör vardagen mycket tuff och inte heller kan umgås med människor som vanligt.  Men men vad ska man göra.

Snart är sommaren slut, näst sista veckan på jobbet, snart skola igen. Längtar tillbaka dit bilden är tagen.
Jag hoppas ni har haft en underbar sommar! 😍

~ Rebecka

Likes

Comments

Gomorgon på er!
Hoppas ni sover gott nu, själv ska jag strax åka till jobbet. Sådära taggad på det då det är en dag för mig med mycket värk och allt annat skit. Har varit ledig nu i två dagar. I fredags åkte jag hem till Halmstad och umgicks med min sambo och min kisse. Jag och älsklingen spenderade först dagen med att shoppa lite och sedan på kvällen gjorde vi oss fina och gick ut och åt på restaurang. Var så underbart mysigt! Vi behövde verkligen göra något tillsammans. Igår var det städning av den gamla lägenheten o ss. Bara lite grejer i garaget o hämta sen är vi kvitt med den 😍.
Nu träffar jag varken Esther eller Stefan på två veckor. Det känns ska jag säga. Men vad ska man göra, båda jobbar mycket och oftast om varandra. Hans enda lediga dagar då jobbar jag kväll. Tur mobilen finns så man kan ringa!

Ha en fin söndag
~ Rebecka

Likes

Comments

Haft en dagtur på jobbet idag. Lite segt att börja tidigt när man slutade vid 21 igår kväll men så är det ju inom vården. Imorn är det ett kvällspass igen fast till halv tio.

Idag kom mitt hjärta och hälsade på en stund. Det var verkligen behövligt! Vi har inte träffats sen tisdagen i förra veckan. På fredag åker jag hem till Halmstad och då blir det en härlig dag med honom. Åker hem på lördagen sen för jobb på söndag. Hade gärna varit ledig den söndagen men vad ska man göra då? 😔 Sen ses vi inte på två veckor. Blä blä! 

Ha en fin kväll

Likes

Comments

En vecka sen vi flyttade till Halmstad. Jag hann sova ca 3-4 nätter innan jag fick åka till Vare och spendera mina sista jobbveckor där. Med mina jobbtider blir det för tufft att pendla mellan Långaryd och Halmstad. Det är tufft att inte få träffa sambon eller min kisse. Får förhoppningsvis träffa dom på fredag då har jag två lediga dagar sen får jag vänta ytterligare två veckor innan jag får träffa dom igen. Jag hoppas tiden går fort  men jag jobbar hela tiden så det borde den göra. Imorn jobbar jag 12-21 om jag minns det rätt.

Hoppas ni har en fin sommar
~ Rebecka

Likes

Comments

Hej på er.
Lördag idag men har ändå söndagskänsla konstigt nog. Har iallafall en ledig helg från jobbet vilket är superskönt så jag kan fokusera på packningen. Esther är nu hos min mamma och pappa. Usch, det är alltid lika jobbigt att lämna iväg henne men känner att det är lika bra att hon är där under flytten så hon inte blir stressad när vi håller på att flytta grejer. Stefan är fortfarande på Bråvalla så jag är hemma helt själv nu vilket är en skum känsla för det händer alldeles för sällan. Jag har ju alltid Esther. Men det blir en lugn kväll, ska gå om en stund till affären och köpa massa gott till kvällen.

Hoppas ni har en fin lördag.
~ Rebecka

Likes

Comments

Gårdagen bestod av jobb och Falkenberg. Sara kom hit igår eftermiddag för vi skulle ta en tripp till Gekås. På vägen dit så bestämde vi oss för att åka till Falkenberg för att äta, vipps så hade tiden bara sprungit iväg på restaurangen så vi skippade Gekås. Vi åkte istället en sväng till havet efter maten. Var otroligt kul att ses innan hon reser iväg och jag flyttar 😊 Blev många skrattanfall. Behövdes verkligen! 

Likes

Comments