Header

Gomorgon på er.
Sitter i soffan och gosar med Esther medans jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Idag blir de städ,  tvätt och plugg. Mamma kommer även en sväng och äter lunch med mig 😊
Får se om jag orkar och hinner med annat.
Hoppas ni får en jättefin fredag och en bra start på helgen!

~ Rebecka

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Minst en gång om dagen är det bra att ha en stund för avslappning. Antigen att du ligger och gör andningsövningar eller lyssnar på avkopplande musik.
Valsång är något jag tycker är avslappnade att lyssna på. Något jag tycker ni ska prova. Själv blir jag avslappnad och känner ro under tiden jag lyssnar.  Försöker koppla bort allt annat.

Prova!
~ Rebecka

Likes

Comments

Sitter och kollar på tv med Esther på bröstet.  Massa mys!
Ska nog strax lägga mig. Upp vid 5-tiden imorn för ännu en dag i skolan. Vill egentligen bara vara hemma och bli frisk.
Kom på att jag inte har berättat för er alla att jag har börjat studera på Hälsopedagogiskt program i Halmstad. En mycket intressant och skoj utbildning tycker jag. Mycket att läsa men annars så. Håller på att skriva på dom två sista tentorna för den första kursen. Tänk att snart har redan en termin gått 🙈 Går fort! Det kommer bli tre roliga år förhoppningsvis.

Ska försöka väcka Esther nu så vi kan gå o sova iallafall jag.
Ha det bra!

~ Rebecka

Likes

Comments

Rekommenderar starkt att köpa dessa.  Du kan ha dom till fest som till vardags. Lätta och sköna att gå i. Jag trivs i dom jättebra.  Brukar vanligtvis gå i bara plattare skor eller i gå/löparskor.

Likes

Comments

Älskade Esther. Hon kan göra mig till vansinnig men samtidigt älskar jag henne otroligt mycket. Hon har verkligen en personlighet som syns. Alltid kelsjuk. Att vara själv vill hon helst inte. Kommer till dörren varje gång jag kommer hem och mjauar hej och väntar på att jag ska lyfta upp henne och gosa. Att bli nattad på kvällarna är bäst tycker hon.

Likes

Comments

Jag har väl stort sätt alltid haft ett intresse för matlagning. Tycker det är skoj att laga till familjen eller pojkvännen. Bakning börjar även bli roligare med tiden då jag inte äter något som innehåller mjölkprotein.
Sen jag slutade med det så har mina jobbiga magsmärtor försvunnit. Det är så otroligt skönt!
Och nu blir det roligare men samtidigt lite svårare att laga mat och baka. Blir att prova en hel del nytt. Idag finns det mycket ersättning för allt som till creme fresch, ost, smör och allt.
Här på bilderna är lite av det jag har gjort.
Framöver kanske det kommer upp recept också. Ibland utgår jag från ett och sedan mixar jag med det och gör mycket eget.

Likes

Comments

gomorgon på er! 
Sitter i soffan och precis fått i mig frukost. Lite svårt och skriva när Esther ska ta tassen på mobilen hela tiden när man skriver så det tar sin lilla tid.. hon e knas.
Idag är det fullt upp men ändå inte. Får se vad kroppen orkar med helt enkelt.

Regnet bara öser ner här i Gislaved. Bara de olika färgerna som fattas på träden. Nu vill jag verkligen ha höst! En av mina favoritårstider.

Ha en härlig onsdag alla

Likes

Comments