Header
View tracker

I fredags försökte jag mig på plugg, men vi vet nog alla hur tungt det är att plugga en fredagskväll..Så istället kom Fanny till mig för att kolla idol. På lördagen for jag, Fanny och Zandra till lillajulmarknaden ute i Sund. Där strosade vi runt ett tag men vi for främst dit för att lyssna på luciorna, så himla duktiga!! När jag kom hem gjorde jag mig iordning och så hade vi en liten lillajulmiddag hemma. Fick även världens finaste julkalender från The body shop, blir svårt att hålla sig från att öppna alla luckor hehe. Sedan fick jag skjuts ut till Haraldsby där Wilma hade sin 18-årsfest. Hade roligt där några timmar innan vi alla tog buss in till Arken där kvällen fortsatte. I måndags och tisdags hände det inget särskilt, förutom att Caisa blev 18 igår! Nu är hela gänget myndiga, tiden har gått så himla fort. Har även försökt ta tag i min förkylning ordentligt då jag nu är inne på min sjunde vecka.. på sjukhuset rekommenderade de dock endast något nässpray så mycket till hjälp var det inte. Hoppas verkligen jag piggnar i tills helgen då Fanny och Caisa ska firas!!

Idag skrev jag iallafall spanskan vilket jag hoppas gick bättre än det kändes, vi får se. Ikväll har äntligen klickat hem en karonkaklänning! Är helt nerkärad i den så får verkligen hoppas att den sitter fint också.

För övrigt börjar min sista period i Lusse imorgon? Trots att alla säger att Lussetiden går fort så kan jag inte förstå att jag är färdig snart! Har dock aldrig varit såhär skoltrött och omotiverad så det känns väldigt bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ny bloggportal, ny start hehe! Undrar hur många gånger jag försökt mig på detta nu, men det är ju så skoj att kunna blicka tillbaka ibland. Sen jag senast skrev om mitt liv i april har det hänt alldeles för mycket för att på något sätt sammanfatta här, men om jag har tid och ork gör jag ett inlägg med några av höstens höjdpunkter senare, då det hänt en hel del. Iallafall! Tänkte börja från förra veckans händelser.

Vi fick äntligen bokat vår studentresa! Visserligen lång tid kvar men flera hotell var redan fullbokade i och med att vi är ett gäng på 10 stycken som åker. Den 13 juni bär det av ner till Magaluf med ett härligt gäng, känns som v har gjort ett bra val i att spara det roliga till efter studenten.

Förra helgen så blev det två rätt spontana kvällar hemma hos Fanny. I fredags var vi ett gäng som spelade spel och drack vin, supermojs. I lördags var vi samma gäng +/- några, och då blev det även Arken där vi dansade till stängning, hade en superkväll! Förra veckan hände det inte särskilt mycket, är fortfarande sjuk efter 6 veckor , men var ändå på några pass under veckan.

På fredagkväll flög jag till Helsingfors och hem till pappa. På lördagen for jag hem till Jonna och sedan hade vi en heldag tillsammans, vilket var hennes födelsedagspresent till mig! Vi åt smarrig brunch på Fazer's café, strosade i butiker, såg Bridget Jones baby på bio och avslutade med middag ute. En bra dag med andra ord! På söndagen åt vi försenad farsdagslunch med pappa och sen försökte jag plugga lite historia innan flyget gick tillbaka till Åland. I måndags började jag klockan 1 med en lektion, och kvällen bestod i provläsande. Skrev historian igår och på kvällen hängde jag hos Fanny. Idag var jag i skolan i värda 35 minuter för att skriva en textkompetens, och sedan for jag för att fylla på mina fransar. Alltid lika nöjd efteråt, och förstår inte hur jag nånsin ska kunna sluta med dom haha.

Imorgon och fredag har jag knappt några lektioner, så ska försöka gräva ner mig i matten som jag skriver prov i på måndag. Lär nämligen bli mycket festligheter i helgen då det är lillajul, så så mycket plugg lär jag knappast få gjort då, hehe.

Tragiskt nog insåg jag att detta är de enda bilderna jag har att lägga upp, måste bli bättre!

Likes

Comments

View tracker