Likes

Comments

 
 

 

15.00 rullades dörrarna upp och vi sprang ut(!!!??!) Känslan var obeskrivlig och jag skulle vilja göra om det igen varje dag. Efteråt hade pappa och Helen ordnat en jätte fin mottagning med massor, verkligen massor gott att äta. Såååå tacksam!! Jag har haft två helt underbara veckor, det har verkligen varit hur kul som helst. Kommer verkligen sakna allhopa något fruktansvärt, samtidigt som jag önskar er alla lycka till i framtiden

Likes

Comments

 
Idag lyser solen och solglasögonen har invigits. Jag och Stina tog en tur ut till Kvarsebo för att hälsa på hennes farmor och farfar, samt kolla lite på hur jag ska jobba i sommar. Vi gick även en liten promenad i solskenet och satt självklart väldigt länge vid vattnet, blev nästan sugen på att hoppa i... Ikväll blir det utgång på Joans i Finspång. Är så himla glad idag pga vädret tror jag(?) så blir säkert en toppen kväll!!
 

Likes

Comments

 
 
Sista skolarbetet i Design är avklarat och lyckan är obeskrivlig. Idag är det Valborg och jag befinner mig ute i Falla där grillat står på schemat. Mjukiströjorna är på och regnjackorna är medpackade. Ikväll ska vi vara ute oavsett väder har vi bestämt. Hoppas vi inte fryser ihjäl. Ha en fin Valborg allihop!

Likes

Comments