Var hos frisören för någon vecka sedan och är numera tillbaka som brunett. Gjorde ju blondt hår senaste gången som ni kan se här nedanför. Det är sjukt svårt då jag trivs i både mörkt & ljust hår.. innan jag färgade tillbaka håret till brunt var jag helt säker på att jag inte ville vara blond längre men nu saknar jag det lite hahaha. Aldrig är man nöjd va!

(Jasmine har tagit bilderna & hon är verkligen världens bästa fotograf <3)

Här är i våras när jag ljusare upp det en del.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En trevlig outfit :-)

Igår var jag precis som dagen innan på stråket & härjade. Eller kanske inte härjade så mycket men jag var där iallafall. Tyvärr gått & blivit sjuk så inget partaj ikväll för min del, ska istället gå på öfk matchen med en trevlig kompis ;-) det fungerar ju det med! Innan det tänkte jag bara ligga i sängen & kurera mig & fyfan vad skönt det ska bli.

Likes

Comments

Idag har jag tränat, precis som igår & dagen innan det. Tycker helt ärligt inte att själva träningen är sådär superkul, det är känslan efteråt som jag är ute efter (& såklart en kropp som man trivs i). Dock har jag på senaste tiden fått ångest varje gång jag äter något onyttigt om jag inte tränat. Kanske inte heller är så hälsosamt men det fungerar för mig iallafall. Nu ska jag väl inte diskutera det här något mer.

Ikväll ska jag träffa Filippa & Klara & det är bra.

Likes

Comments

I helgen har jag varit i Ångermanland & firat farmor & hennes lillebror som fyllt jämt. Många släktingar som man inte sett på länge och jag fick se huset farmor växte upp i & där hon gick i skola. Vi sov faktiskt på skolan där & det bar tydligen inte renoverat eller något sedan hon gick på skolan som liten. Lite creepy var det faktiskt att sova där men det gick bra ändå.

Imorgon jobbar jag sen är jag ledig hel veckan. Hade tänkt att stråka med kompisarna lite & pyssla på med saker man annars aldrig gör när man inte är ledig.

Likes

Comments

Ville väl bara säga att mitt liv suger :-)

Likes

Comments

Några fler bilder av sämre kvalité från i måndags. Här är iallafall ett hopplock av diverse bilder från själva balen & middagen. Fina kompisar<3

Idag är det torsdag & jag ska lämna in min sista inlämningsuppgift. Har en bit kvar men ska kämpa tills den blir klar & reda att skickas in. Ska bli så SKÖNT. På tisdag har jag mitt sista matteprov & sen är skolan över & två veckor av lök med resten av alla studenter väntar & jag längtar!!

Likes

Comments

Några bilder från förfesten innan balen i måndags. Tusan vad jag är tacksam över att just ni är mina vänner & att jag fick dela kvällen med er!!!

Började dagen hos Filippa för lunch & fix, åkte vidare till Ellen där cirka 60 andra personer också befann sig för att ta ett glas eller två. Fortsatte sedan på Marité med god mat, mingel & dans!! Kvällen avslutades hos Louise & därmed ett godnatt. Nu är studenten nära hörni

(Otippat att bilderna är Jasmines va?)

Likes

Comments

Första hänget i österäng fick bli i lördags. Lite kallt men ganska mysigt få vara med dom man tycker om allra bäst bland filtar & kvällssol.

Idag vankas det bal & jag känner mig stressad men samtidigt ligger jag fortfarande kvar i sängen så kanske får skylla mig själv hehe. Ska iallafall snart åka till Filippa & fixa oss lite. Senare åker vi till Ellen för förfest med resten av klassen!! Det här kommer bli KUL hörni<33


(Bilderna är som vanligt jasmines hehe) 

Likes

Comments

New hair, new man, som man brukar säga ;-)

Som ni kan se på bilderna agerade lilla jag hårmodell idag hos Salongjenny där de skulle testa några nya färgtyper. Kändes läskigt att ställa upp först men nu i efterhand är jag JÄTTEnöjd. Ska göra en spraytan imorgon också men den förstör mitt liv för jag vill ut imorgon men man måste ju vänta så jävla länge innan man får duscha, så hinner ju typ inte ens gå ut. Blä.

För övrigt så är det asdåligt väder ute & jag villa gråta pga det.. (och för att jag måste plugga tills jag dör ikväll). Jag hatar faktiskt när plugget ställer sig i vägen som en fet sten när man vill göra roliga saker. Men nu är det vara att härda för det är snart över!!!Likes

Comments

This is my cat, my cat is amazing

Hallå där kompisar! Idag försov jag mig & orkade därför inte ens gå till skolan för att jag blev less. Efter en massa serietittande gick jag ner på stan för att leta en fluga & näsduk med Martin. Vi hittade en som matchade min klänning någorlunda. Det känns lugnare nu iallafall, har lite koll på läget iallafall haha!!
Ikväll ska jag försöka plugga men har nästan gett upp redan nu. Har ont i huvudet & vill bara vara få ligga i min säng utan att få ångest för att man inte gör något..

Likes

Comments