Postad i: vardagligt

Rubriken får summera min helg. Gick på krogen nykter i fett hår & yogapants. Sov hos den där man vet inte borde sova hos. Sov bort hela lördagen i soffan istället för att plugga. Drack för mycket alkohol igårkväll & har vandrat själv utomhus allt för sent på kvällarna. Ätit onödiga saker, för lite & för mycket på samma gång. Skrivit med personer jag inte borde skriva med & syndat överlag alldeles för mycket. Har sagt ja till allt för att det är lättare. Om man bestämmer sig för det så finns det inga ursäkter och man behöver inte ta ansvar. Gillar inte ansvar.

Så nu sitter jag här i mina mjukiskläder som en enda ångestklump & vill ångra min existens ungefär. Med gymnasiearbetet & datorn framför nyllet med fingrar som febrilt försöker forma några vettiga ord. Det väller över mig helt enkelt.

Imorgon ska jag iallafall sova hos Elin för att hon är bäst.

Likes

Comments

Ibland vill jag ringa upp. Säga att jag förstår att det svider som tusen tisslar i bröstet varje gång jag hör av mig. Säga att det är därför jag aldrig gör det.

Jag letar efter din blick, trots att den bara viker undan. Eller är det ens dig jag letar efter? Jag letar nog bara efter... mig. Efter någon vars ögon är blanka nog att spegla sig i, så att jag kan möta mig själv i någon annans blick.

Jag ligger på någons golv, tittar upp mot taket & skrattar åt vad någon säger. Klockan är cirka 2, vet inte om det är natt eller dag för solljuset är ju samma & det spelar ju ändå ingen roll? Vad spelar det för roll?

Det är så beundransvärt det där, hur mycket ett mänskligt hjärta kan ta utan att brista.

Hälften av dem som kämpar går under, hälften av dem som älskar exploderar

Jag ville skriva en liten visa, där ord blir till evighet
Men ord blir stumma & toner döva & visans tanke blir till hemlighet

Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem, borde dricka vatten & borde gå & lägga mig. Men kanske inte riktigt än.

Klockan är 02.29, du ligger & sover så fint här bredvid. & jag har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv


Kollade igenom mobilen & hittade några sparade anteckningar<3

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

Bäst i hela världen är dom

Längesen nu hörni. Anledningen är väl lite halvkass som den alltid brukar vara. Jag har så många tankar som trasslar i mitt huvud just nu & vill bara få dem till ord & skriva ner dem här på bloggen, inte för eran skull utan för min egen. Så att jag kommer ihåg dem liksom.

Som ni kan se på bilden har jag iallafall världens finaste vänner - inte bara till utseendet utan framförallt insidan. Jag brukar inte vara såhär blödig men det är i dessa tuffa tider man inser hur jävla bra dom är, alltså verkligen. & i helgen kommer Ellen hem från Australien & ingen är lyckligare än mig för det. Vi har saknat en liten pusselbit i gänget som äntligen kommer komma på plats & sista terminen kan verkligen börja på riktigt. Det ska bli den bästa hittills har jag bestämt <3

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

Nu är det snart tre timmar sedan din födelsedag passerade men jag vill ändå säga grattis här. Tack för ikväll & alla andra timmar som spenderats med dig, you are the best <3

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

En myyysig bild från julafton hos farmor.

Hallå hörni, jag kvävs i min egna tillvaro just nu. I förra inlägget skrev jag om att bryta mönster och det bara fortsätter. Det nya året innebär helt nya saker för lilla mig. Jag lever inte längre i tvåsamhet. En helt ny vardag kommer ta form när jag tar studenten. Ingen mer skola & nya kompisar. Ingenting kommer vara sig likt - till och med ett nytt ansikte ska jag få, redan i februari faktiskt. Men det är lika bra för jag är så trött på allt som påminner om hur det var förut. Jag är redo för förändringar både psykiskt, fysiskt och min omgivning. Gamla jag & allt som påminner om henne borde förintas.

Likes

Comments

View tracker

Postad i: vardagligt

Nu är julen officiellt över & ingen är gladare än mig. Julen är lite jobbig & i år var den ännu lite jobbigare. Mamma & pappa har separerat och dittan & dattan. Ingenting var som vanligt helt enkelt.

Sitter & äter snickers i sängen nu. Jag gillar inte ens snickers men jag äter ändå - för att bryta mina mönster. Helst av allt vill jag bryta alla mönster min vardag någonsin bestått av. Glömma allt de gamla & inviga något nytt, det kanske passar med ett nytt år iallafall..

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

& jag tittar på honom alldeles för länge. Jag tittar på honom & tänker att han är så jävla kär i mig.
Han är så jävla kär i mig & jag behandlar honom som ingenting bara för att jag kan. När jag tänker på det värker det överallt i hela kroppen för jag vet att jag inte kan sluta.
Att älska är som knark & starka piller, jag önskar att någon kunde bakbinda mina händer & skriva om lagboken en sista gång. För alla vet ju att det är dödsstraff på att ta sönder hjärtan.

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

Alltså jag ääälskar verkligen att få hem paket med saker man beställt!! - min lillebror hade tagit hand om dessa två paket när postgubben kom & knackade på dörren. Den enda kommentaren han hade när han gav mig paketen var "Rebecka du beställer för mycket saker, det är inte sunt"

Måndag idag & det känns ovanligt lätt. Dock vet jag att jag har en tuff vecka framför mig eftersom cirka allt i skolan ska in nästa vecka.. det lär ju bli mattestöd & plugg varenda kväll vilket betyder att man får skjutsa upp andra nödvändigheter (träna) & roligheter (kompisar) till jullovet :))

Hoppas att ni har lite mindre i skolan än mig de sista två veckorna & att vi kan hålla ut tillsammans. Sista djupa andetaget för i år nu hörni!!

(Ahaha hatar när andra lägger upp bilder på paket som de fått hem men inte visar vad som är i. Mina paket är tyvärr hemliga för er än så länge, ni får se när ni får se ;) )

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

En söndag hos farmor idag. Middag & sånt som hör till när man är hos farmor. Är på uselt humör idag plus att jag har varit otroligt ineffektiv. Igår var en bättre dag - eller inte för att jag ens gjorde igår men känslan var bättre.

Ska fortsätta ladda batterierna inför näst sista skolveckan för detta år. Det har gått så jävla fort måste jag säga. Jag har jävligt mycket ångest inför studenten nu kan jag säga, trivs så himla bra med mina klasskamrater ju!

Likes

Comments

Postad i: Resor, vardagligt

Hallå, vart tog vintern vägen? Kan seriöst bli så jävla deppigt av det här gråa slaskvädret. Jag hatar det.

Håller atm på att kolla resor lite här & var. Är dock osäker på om man ska köra en weekend eller vecka? & om man ska shoppa eller sola? Varför inte båda..

Likes

Comments