Är det redan April verkligen? Det är nästan obehagligt hur snabbt tiden & månaderna går. Snart står jag där & har tagit studenten (!!)

Sedan senast då? Jag (& mina klasskoompisar) har bokat en resa till sommaren, vi åker två dagar efter studenten vilket kommer bli helt fantastiskt. Som ett fint avslut på dessa tre år tillsammans <3 (börjar nästan gråta när jag tänker på det..)
Jag har även haft många sleepovers med Filippa, mycket koseligt, mellan våra sleepovers har vi hunnit med att jobba lite också (älskar att vi jobbar på samma jobb haha).
Annat som hunnits med är utekvällar, markooolio i Åre bland annat, pluggat ikapp allt sedan operationen & gått på promenader & gymmat (!!)

Idag är det Måndag & en mycket oproduktiv sådan. Kom hem vid tre-tiden & skulle egentligen ha pluggat fram till nu men livet kom emellan (läs latheten). Istället har jag suttit & glott på datorn i x antal timmar wihoo. Jaja, det är en dag imorgon också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Två saker som gör mig glaaad varje daaag, Annsy & Coke <323

Livet just nu hörni!! jag mår bättre än vad jag gjort på länge. Börjar komma ikapp i skolan, återhämtat mig från operationen (får börja tugga nästa vecka!!), umgås med fina kompisar varje dag & har börjat träna(!!) wow, för några veckor sedan låg jag med svullet ansikte, kunde icke äta, hamnade efter i skolan, grät varje dag & kände mig ensammast i hela världen.
Trivs som fisken i vattnet med tillvaron just nu. Fick helg en dag i förskott dessutom så det kanske vi firar med lite utgång imorgon. Wihooo.

Nu ska jag fortsätta att plugga lite & tillåta mig själv att känna mig duktig. För det är jag!

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

Tack för att ni finns<3 fy farao vad jag tycker om er & fy farao vad ni förgyller mina dagar. ILY

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

Mysigaste Filippa iallafall

Japp, ännu en dag som jag inte kommer komma ihåg när jag blir gammal. Kanske kommer jag komma ihåg den här perioden som en klump men inte just den här dagen. Imorgon har jag varit borta från skolan i två hela veckor. Känner mig extremt utvilad & skulle ju utan tvekan kunna gå till skolan imorgon. Men samtidigt är det skönt att vila hemma - att duscha håret är det jobbigaste som står på schemat på hela dagen. Blir också fundersam när det står att jag ska vara sjukskriven i 6 hela veckor, det får mig att tänka att jag kanske inte alls mår så bra som jag tror?? & att ja kanske borde vara hemma någon vecka till. Men jag känner mig bra, inte så svullen, har inte ont, mycket energi. Det enda är väl maten. Lite svårt att öppna munnen & lite svårt att äta riktig mat. Alla mina byxor har redan blivit för stora, men det kanske man borde vara glad över..

Likes

Comments

Min lilla prinsessa

Onsdag & jag är sjuk. Blev ingen skola, inget jobb & ingenting idag vill säga. Har mest legat & kollat serier i soffan om jag ska vara ärlig, inte har jag rört mig utanför dörren iallafall.
Imorgon ska jag upp svintidigt för mitt näst sista läkarbesök innan operationen som jag ska göra nästa vecka. Börjar bli extremt stressad över det eftersom jag inte får vara minsta lilla sjuk när jag ska sövas. Lovar att jag ej kommer bli frisk med min tur här i livet. Jag ska även vara sjukskriven från skolan i en månad & har pluggat in cirka ingenting. Vet inte riktigt hur jag tänkte där faktiskt, inte alls skulle jag tro. Men ja nu ska jag sluta klaga, det kommer säkert bli asfint när det är färdigt <3

Likes

Comments

Dagens humör

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

Rubriken får summera min helg. Gick på krogen nykter i fett hår & yogapants. Sov hos den där man vet inte borde sova hos. Sov bort hela lördagen i soffan istället för att plugga. Drack för mycket alkohol igårkväll & har vandrat själv utomhus allt för sent på kvällarna. Ätit onödiga saker, för lite & för mycket på samma gång. Skrivit med personer jag inte borde skriva med & syndat överlag alldeles för mycket. Har sagt ja till allt för att det är lättare. Om man bestämmer sig för det så finns det inga ursäkter och man behöver inte ta ansvar. Gillar inte ansvar.

Så nu sitter jag här i mina mjukiskläder som en enda ångestklump & vill ångra min existens ungefär. Med gymnasiearbetet & datorn framför nyllet med fingrar som febrilt försöker forma några vettiga ord. Det väller över mig helt enkelt.

Imorgon ska jag iallafall sova hos Elin för att hon är bäst.

Likes

Comments

Ibland vill jag ringa upp. Säga att jag förstår att det svider som tusen tisslar i bröstet varje gång jag hör av mig. Säga att det är därför jag aldrig gör det.

Jag letar efter din blick, trots att den bara viker undan. Eller är det ens dig jag letar efter? Jag letar nog bara efter... mig. Efter någon vars ögon är blanka nog att spegla sig i, så att jag kan möta mig själv i någon annans blick.

Jag ligger på någons golv, tittar upp mot taket & skrattar åt vad någon säger. Klockan är cirka 2, vet inte om det är natt eller dag för solljuset är ju samma & det spelar ju ändå ingen roll? Vad spelar det för roll?

Det är så beundransvärt det där, hur mycket ett mänskligt hjärta kan ta utan att brista.

Hälften av dem som kämpar går under, hälften av dem som älskar exploderar

Jag ville skriva en liten visa, där ord blir till evighet
Men ord blir stumma & toner döva & visans tanke blir till hemlighet

Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem, borde dricka vatten & borde gå & lägga mig. Men kanske inte riktigt än.

Klockan är 02.29, du ligger & sover så fint här bredvid. & jag har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv


Kollade igenom mobilen & hittade några sparade anteckningar<3

Likes

Comments

Postad i: vardagligt

Bäst i hela världen är dom

Längesen nu hörni. Anledningen är väl lite halvkass som den alltid brukar vara. Jag har så många tankar som trasslar i mitt huvud just nu & vill bara få dem till ord & skriva ner dem här på bloggen, inte för eran skull utan för min egen. Så att jag kommer ihåg dem liksom.

Som ni kan se på bilden har jag iallafall världens finaste vänner - inte bara till utseendet utan framförallt insidan. Jag brukar inte vara såhär blödig men det är i dessa tuffa tider man inser hur jävla bra dom är, alltså verkligen. & i helgen kommer Ellen hem från Australien & ingen är lyckligare än mig för det. Vi har saknat en liten pusselbit i gänget som äntligen kommer komma på plats & sista terminen kan verkligen börja på riktigt. Det ska bli den bästa hittills har jag bestämt <3

Likes

Comments