hej på er. Någon som fortfarande läser?
Jag är iallafall tillbaka nu, Rebecka som går 2an på anders Ljungstedts gymnasium, bor i linköpings kommun umgås med mina vänner och min fina pojkvän. Myser med min syster dotter och går ut med hunden. Intressant va? Jsg ska fixa ett riktigt kul inlägg till er imorgon och nu ska jag göra det här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hallå, nu är det såhär att jah undrar lite hur man kan ta bort bloggen på nattstad? känner för att börja om. en fresh start liksom..

Likes

Comments

Hej, en kväll i Motala igår med mycket bilåkande och en massa skratt. Ikväll väntar Linköping och keep it loud med härliga människor!

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag på bussen och ska åka till min kära pojkvän. Har umgåtts hela dagen med min kära syster och hennes dotter. Big love! Vi käkade lunch med mormor oxå så har myst massor.

Ikväll vet ja inte vad som sker, sista fredagen på sommarlovet så nått kul borde det ju finnas att göra. Imorgon är det keep it loud och jag hoppas ihjäl mig om att det inte regnar. Sen på måndag ska jag till skolan kl 13.00 för upprop med nya klassen osådär. Jag önskar er en trevlig fredags kväll! ❤Likes

Comments

Ja, idag vår lilla prinsessa blir du 21 dagar! Snart en hel månad.. Att få se mitt systerbarn växa upp, se hur du ska bli äldre, börja prata, krypa, det gör mig lycklig. Världens finaste lilla människa. Jag är så stolt över din mamma, jag vet att hon kommer klara allt det här, jag vet att hon kommer älska dig no matter what. Du är vår allas lilla ängel. ❤

Likes

Comments

Tja, länge sen sist jag vet.. Men det är inte så jävla lätt att hinna med allt.. Har massa nationella prov kvar och skolan kväver mig med stress om dom. I köket idag hade vi "bröllop" 40 ungar uppklädda och sminkade. Dem åt tre rätters med bröllops tårta efteråt, och det var kaos överallt inte ens min lärare klarade tydligen av den stressen.. Men men, det gick nog bra. Imorgon ska jag upp och lära mig jobba! Kulkul.

Det enda jag gör när jag kommer hem från skolan är att sova och äta sen sova igen osen gå upp för en ny dag i skolan.. Jag är trött mest hela tiden, oroar mig för hur det ska gå, om skolan tänker ta tag i saker och ting eller om jag hoppar av.. Min skola som skulle vara så bra, lärarna skulle hjälpa oss framåt och vi skulle få en bra utbildning. Hur kommer det sig att lärarna lär ut vissa saker men inte följer dom själva? Varför i helvete ska vi plocka upp mat från golvet och servera? Ännu värre, varför ska vi vara stolta över mat som inte är tiptop? Jag är inte speciellt nöjd med idag, mina äpplen blev inte karamelliserade, tallrikarna var fel, och aa, jag är trött på skolan, på lärarna och på alla efterblivna.Likes

Comments

Här är en bild jag hittade på instagram häromdagen, ser riktigt kul ut och det är något jag kommer börja med imorgon. Idag blev det en powerwalk, och det va skit gött!
Har även taget såhär många steg idag! Sjukt vad man går mycket i skolan, fast det är ju även min promenad på 5,5 km. ;)

Likes

Comments

Jag gjorde en kul sak idag! Bakade kapsel och mazariner i bageriet idag, men jag, idioten glömmer mjölet i mazarinfyllningen. Braaaa becka! Jag sitter iaf på bussen hem nu, ska bli skönt att komma hem. Ska fixa lite mat osen ta en power nap eller en springtur. Vi får se.

Två bilder sen i fredags och sista bilden är på min fina pojkvän i lördags natt. Haha 🚬💀


Likes

Comments

You don't get to get me back.

Hej, jag ligger i min säng och funderar på livet. Har tagit några beslut. Både bra & dåliga. Mitt liv kommer att ta en ny vändning och imorgon är första dagen. Jag kommer bli stolt över mig själv och jag kommer vara lycklig med hur mitt liv kommer ta en ny början, en ny topp. Det är vår mina vänner, snart sommar med mycket som väntar. Sommarjobb, fester, bilträffar, myskvällar och nakenbad. Jag längtar enormt tills det att jag får ta på mig en klänning, och sluta första ring på gymnasiet. Det kommer hända en hel del tills nästa år och det ger mig fjärilar i magen och en berusnings känsla bättre än alkohol. Jag känner att det är nu mitt liv börjar.

Joakim, min finaste ängel. Jag älskar dig! Det är du & jag mot hela världen. Och vi ska göra sommaren perfekt. Jag känner det i mig, hur mycket vi har växt sen vi först träffades, hur mycket vi har varit med om och hur mycket vi har skrattat tillsammans. Våra knäppa stunder är dom bästa, dom som ligger närmast hjärtat är när vi pratar om allt mellan himmel & jord, där vi leker med varandras fingrar, försvinner i tankar och ses i framtids drömmar. Du är det finaste jag har älskling, nu kör vi!

Likes

Comments