​Hej!! Sorry för att jag inte har uppdaterat här på länge men tänkte göra det nu ett tag. Nu händer det väl kanske inte så mycket i livet förutom att vi har nationella prov nu igen. Och så längtar jag till säsong 4 av skam. Okok tog inte denna bilden nu, tog den förra månaden på Teneriffa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Här sitter jag i hamnen i Naxos stad.

Likes

Comments

Min tredje resa var till Naxos. Hotellet vi bodde på heter Sunlight Studios. I somras åkte vi tillbaks till Naxos igen vi bodde på samma hotell som förra gången.

Ni kanske undrar varför jag inte gjorde ett inlägg med min andra resa, det var för att jag hittade inga bilder från den resan. Men bara så att ni vet så var min andra resa till Kreta i Grekland.


Likes

Comments

Så skönt med helg... och med sommar. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Har köpt lite nya produkter på Åhléns. En ansiktsmask från Formula10.0.6 som luktar jordgubbar. Den tyckte jag verkligen om och den luktade så gott. 

Sen köpte jag två nagellack från Isadora .Det till vänster heter (829 Pink suger) och är matt. När man hade det på sig så blev det väldigt ljust men det var fint. Nagellacket till höger heter (753 Rosette). Och det var jättefint och nu är det mitt nya favoritnagellack. Har på mig det just nu.

Jag köpte också ett nytt sorts Baby lips. Den kan man både använda som läppbalsam och som blush. Baby lipset var krämigt och det var  ingen färg.  Men jag tyckte om det.

Likes

Comments

På Azorerna var vi på många utflykter. Här är jag på ett teplantage.

Likes

Comments

​Min första resa gick till Azorerna och då var jag åtta månader. Här provar jag en sommarklänning inför resan. Azorerna är en ögrupp som tillhör Portugal.

Likes

Comments