​Här sitter jag i hamnen i Naxos stad.

Likes

Comments

Min tredje resa var till Naxos. Hotellet vi bodde på heter Sunlight Studios. I somras åkte vi tillbaks till Naxos igen vi bodde på samma hotell som förra gången.

Ni kanske undrar varför jag inte gjorde ett inlägg med min andra resa, det var för att jag hittade inga bilder från den resan. Men bara så att ni vet så var min andra resa till Kreta i Grekland.


Likes

Comments

Så skönt med helg. Men idag är det morsdag och igår köpte jag en cykel, en vit Monark fast jag får den på måndag :)

Likes

Comments

Likes

Comments

​vårens outfit här är en svart väst med guld dragkedja, svarta skor med guld detalj och ett par jeans från Hollister

Likes

Comments

Har köpt lite nya produkter på Åhléns. En ansiktsmask från Formula10.0.6 som luktar jordgubbar. Den tyckte jag verkligen om och den luktade så gott. 

Sen köpte jag två nagellack från Isadora .Det till vänster heter (829 Pink suger) och är matt. När man hade det på sig så blev det väldigt ljust men det var fint. Nagellacket till höger heter (753 Rosette). Och det var jättefint och nu är det mitt nya favoritnagellack. Har på mig det just nu.

Jag köpte också ett nytt sorts Baby lips. Den kan man både använda som läppbalsam och som blush. Baby lipset var krämigt och det var  ingen färg.  Men jag tyckte om det.

Likes

Comments

På Azorerna var vi på många utflykter. Här är jag på ett teplantage.

Likes

Comments

​Min första resa gick till Azorerna och då var jag åtta månader. Här provar jag en sommarklänning inför resan. Azorerna är en ögrupp som tillhör Portugal.

Likes

Comments