Hej på er❤️
Och glad lucia! Har inte fotat på ett tag pga av massa olika saker. Så här får ni en bild på lite rosor i solen istället. Det är ju mysigt också.
Ska äta nu och sedan gå till luciatåget här i lilla staden. Ska bli mysigt att få gå dit med nära vänner och familj.
Plus med massa snö på marken, vill att det ska ligga kvar hela december. Håller tummarna för jag älskar snö. Hoppas ni får en mysig kväll!
KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Legat vaken i två h nu utan att kunna somna om. Så frustrerande, så passar på att göra ett inlägg!

Bildbomben från san Diego! Oscar som visade runt oss i staden och på kvällarna. Skönt att någon visste saker man kunde göra, som en liten guide. Han är allt för bra ❤️

I San Diego hann vi med allt från strand häng på pacific beach, till att spela tennis på campus, till att gå på tailgate, till Balboa Park, till little Italy och mycket mer. 

Idag väntas en dag med min syster som jag knappt sett sen jag kom hem. Hon har jobbat och jag har sovit Hahah. Men idag äntligen!
Hoppas ni får en bra dag. Kram

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är jag återigen i Sverige. Vilket är väldigt blandade känslor. Just nu längtar jag bara tills O kommer hem igen och vi kan få vara tillsammans.
Men tillbaka till resan!! Jag har haft 2 superbra veckor och rest runt och sett massa roliga saker.

Harry Ps hemland i Universal! Folk var som lyriska över stavar man kunde köpa och robes. Vissa gick verkligen all in. Kul att se!

LA hängde vi i första dagarna på resan. Då hann vi med Universal studios, käka på in and out burger, walk of fame, Hollywood skylten och se solnedgången i Santa Monica. Vilket för övrigt var en av de finaste jag sett.

Nu ska jag försöka sova lite till då det känns som huvudet har hårdrockskonsert. haft ont enda sen jag kom hem. Antar att det är jetlagen. (Hoppas)
NATTI

Likes

Comments

Hej på er allesammans!

Nu närmar sig min resa. Och GUD så jag längtat!!
Ska bli så kul att få åka iväg och göra denna resa. Jag har väntat och väntat på denna vecka så länge, att äntligen få vara nära kärleken igen. Får rysningar bara att tänka påt.

Nu ska jag försöka radera bilder i min kamera (närmare bestämt 2000 bilder Hahah..) får se om jag lyckas.

Sov så gött

Likes

Comments

Igår vaknades det zelected by house party och trevligt sällskap. Åt så mycket så magen mådde som den förtjänade efter. Men gott vare!
Kul att se lite nya saker från kollektionen och även beställa lite grejer. Fick umgås med Freddis och Nina som man inte sett på länge heller, dem lärde mig även lite poledance så kvällen vart riktigt lyckad.

Kvällen är fortfarande inte skriven i sten än så får se vad som händer. Hoppas alla får en trevlig helg!

Likes

Comments

Dagens aktiviteter kort- 2 h Prommis, en runda i stan med Elvira, middag hemma med familjen och nu bio! Är helt slut egentligen men endå roligt att hålla igång! Om jag bara är hemma själv och sitter och glor mår jag så dåligt. Vill göra saker nästan hela tiden. Resten av tiden vill jag bara sova Hahah.

Finaste empan i lördags❤️

Likes

Comments