Denna allé är magiskt, fotar alltid den.

Hej! Idag jag jag träffat Tove! Min London brud som jag snart kan umgås med på heltid. Längtar!! Vi åt på Barolo och hade det trevligt i solen. Det är så skönt med vänner som man kan träffa någon gång ibland men det blir aldrig dåligt utan allt är som vanligt. Vänner man bara är sig själv med.

Tog en fetaostsallad som var supergod, Tove tog en tallrik proppad med godsaker! Detta är vardagslyx för mig som jobbar järnet om dagarna och äter matlåda varje dag. Det är alltid speciellt att få lyxa till det!
Ska försöka att sova nu, godnatt!


Likes

Comments

Min helg har varit helt underbar. Blev hämtad från jobbet i fredags och hade ingen aning om vart vi skulle. Överraskningar kan ju vara det roligaste som finns. Vi hamnade i Västervik, skärdgårdsstaden i Småland. Jättemysigt ställe, verkligen en idyllisk miljö. Med båtar i hamnen, kullersten och caféer i gränderna.
Har inte rest iväg någonting den här sommaren så detta var en efterlängtad semester helg. Vi har ätit god mat, även ätit glass i Söderköping, och bara njutit. Ibland är det svårt att få tid ihop ensamma när man bor hemma. Det blir ofta att man äter med familjen eller släkten. Samt när man har ett distansförhållande blir egentid alltid svårt att få ihop. Så hela helgen har vi umgåtts och upplevt Västervik, kan definitivt tänka mig en liten sommarstuga här ute. Drömmen.

När vi kom hem kollade vi bajen matchen. Viktig vinst. Sedan åt vi årets första kräftor som familjen fiskat.
Hoppas ni alla haft en bra helg!Likes

Comments

Alltså!!!! Vilken kvinna. Är fortfarande helt mållös efter konserten i tisdags med syrran! Det var så bra, går inte ens att beskriva! Även fast vi satt på läktaren ganska långt bort såg vi väldigt bra och folk dansade ändå. Favorit låtarna crazy in Love och halo kunde inte blivit bättre.

Likes

Comments

Blev en kväll på denna underbara plats igen! Fick med mig Vendela och Emelie också. Även Oscar, Alex och Emil kom en stund och bada! Det var verkligen en bra måndag, ingen måndagsångest här inte. Jag hoppas verkligen det kommer fler sådana här dagar så vi kan hänga här mer! Kolla solnedgången liksom?! Hur vackert? Finns inga ord, så njut av bilderna helt enkelt.

Likes

Comments

Svensk sommar. Njuter verkligen fullt ut just nu av allt! Blev en rejäl bildbomb från allt jag gjort på senaste tid. Men jag älskar att komma hem från en dag på jobbet och hitta på saker. Har ju ingen semester så jag lever för alla småsaker i vardagen. Som att bada, fota, läsa ja allt.

Min systemkamera har varit ur funktion under en tid också, men häromdagen så lyckades jag få igång den! Passade på att fota extra mycket med den för jag älskar verkligen att fota och redigera. Skriver även ut bilderna jag tar väldigt ofta, det är så tråkigt att bara ha dem i mobilen. Jag brukar ge bort kort om någon fyller år eller sätta upp på min vägg.

Imorgon väntar jobb, endast 4 veckor kvar nu. Tiden går alldeles för snabbt på sommaren, snart augusti. Kommer sakna dessa tider på hösten och vintern, kunna gå i kjol och bikini och sitta ute sent på kvällarna. Som tur är så är det inte slut än. Ska verkligen ta vara på denna tid.
Godnatt!

Likes

Comments