Header
View tracker

Jaaaa!!! På fredag ska jag äntligen få göra min efterlängtade fransförlängning!! Tiden är riktigt rutten (kl19 på en fredag...) men jag skiter i, för detta har jag längtat efter såå länge! Ska bli så skönt att slippa ta av/på mascara hela tiden..!

Bilderna är inte på mig såklart, och jag göra fransarna på en salong på Odenplan för er som undrar! <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hej, häromveckan stukade jag min högerfot när jag var ute och sprang, detta ledde till att det inte blev någon träning på passet som skulle va efter😕 Dock sprang jag milen två dagar efter (stukade foten på en måndag och hade som tur var varken träning i skolan eller vanlig träning på tisdagen, så sprang jag milen på onsdagen) det fick bra, inte så snabbt dock pga. Foten. Sen på torsdagen tränade jag vanlig fotbollsträning igen, på nästkommande måndag gjorde jag samma sak. Sen på tisdagen dubbel tränade jag, synd för mig att fotbollsträningen i skolan BARA inriktade sig på skott... och sen på torsdagen spelade jag bara match med laget och hoppade fotbollen i skolan. Sen på fredagen och lördagen var det fester= mycket hoppande... nu är det tisdag och jag ska dubbla idag igen, samma på torsdag. Min fråga är om det är farligt? Min fot är trots allt svullen, och jag får ganska mycket smällar runt den då jag spelar fotboll... nu har svullnaden gått ned då jag vilar både söndag och måndag, men i torsdags såg den ut såhär?
Men vad ska jag göra åt det? Är ingen människa som vilar... då det är supertråkigt....

Likes

Comments

View tracker

Idag blir det sista hemmamatchen för min del, och sedan direkt vidare till sista matchen för vårt andralag. Nästa lördag är det sista säsongs matchen... Shit vad det har gått fort. Men strunt i nästa vecka nu, idag blir det 180min match för mig, tjejen som är sjuk. Japp ni hörde rätt jag är sjuk, har lunginflammation. Men vad gör man inte för sista hemma matchen?
Hoppas det går bra iaf, fram till dess ska jag plugga företagsekonomi, spanska och sam.
Hoppas ni har en bra söndag!

Likes

Comments

Hej, som jag skrev igår så hade jag en fågel i huset idag, tog oss hela eftermiddagen att jaga ut den, alltså pluggade jag inte, till provet idag... Så nu sitter jag här på tåget och känner att oddsen är emot mig... Men aja ett E blir det nog iaf.
Hejdå hoppas ni får/fick en bättre morgon!

Likes

Comments

Dagens middag innan match blir en massa bananer, lite blåbär och kokos💁🏽🕊
Fick en trevlig surprise idag när jag kom hem, en fågel hade kommit in i huset genom en av våra balkongdörrar, och först hem som jag var fick jag ta upp jakten på att få ut fågeln... Gick sådär men Jocke kom hem och hjälpte mig sen, så vi fick ut den!
Nu taggar jag match och förhoppningsvis vinst!
Ses sen!

Likes

Comments

Hej hej hörni, ni vet när man beställer hem ett paket och det enda man tänker på är när kläderna kommer hem till en? Ja det är precis det jag har väntat på i 1 vecka nu... Och Nelly har leveranstid 3-5 dagar😕
Jag är helt 100% på att kläderna kommer komma, det suger vara att vänta! Men jag hatar absolut inte Nelly för det, kommer fortsätta beställa därifrån, det kan ju inte alltid vara top notch!
Hoppas plaggen kommer imorgon så får ni en haul på det! Har även beställt några grejor från shein, tänkte kolla om deras kvalité är bara trots det låga priset. Har någon av er beställt därifrån tidigare? Eller varit med om att Nelly haft sen leverans? Tacksam för svar
Puss och hej!!

Likes

Comments

Var jag och såg på grönalund i torsdags, han var helt fantastisk som vanligt! Och det bästa av allt var 1. Han och Oskar Lindros "förenades" och 2. Jag och mina kompisar lyckades utan åkband ändå åka några karuseller hehe😉 det sämsta var dock att de inte sjöng Mister Cool, liksom om Snook ändå ska återförenas kan dom väl iaf spela den, den är ju bäst!
Men kvällen var ändå lyckad med massor av trevligt sällskap!! Igår (Fredag) var också en lyckad kväll då vi drog ihop ett gäng och körde bowling, det gick grymt dåligt för mig utom i början pga. Att jag blev trött i armen och inte orkade sikta och skjuta klotet samtidigt😂😂
Nu ska jag träffa kompisar igen! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!!

Likes

Comments

Såklart boken hemma... Haha det ända jag skulle komma ihåg att göra idag, men nej nej strunt i det jag hoppar att ta med den och får lämna in den imorgon istället. Bara jobbat!

Likes

Comments

Usch igår stress läste jag klart en bok som skulle in idag, det tog mig hela kvällen osv. Vilket gjorde att jag bara fick 5h sömn inatt, mitt hår hann inte ens torka under natten?!! Och jag vaknade med ont i halsen och huvudet, så jag sjukanmälde mig till fotbollsträningen nu på morgonen. ska ändå träna sen ikväll tänkte jag. Så nu börjar jag 10 istället för 8.... Och slutar som tur är 13. Känns som det kommer bli en skit dag idag, men ibland får man väl överleva det också.
Dock längtar jag till om ett tag (oklart vilken dag) har nämligen beställt kläder från Nelly.com och en annan sida så det är jag supertaggad på!!

Likes

Comments

Haha alla här känner väl till paniken som man får när man tror att klockan är 10 på en skolmorgon och man har försovit sig, men det visar sig att det är helg och man kan ta det lugnt... Det hände mig iaf imorse.
Men vad ska jag göra idag då? Jo schemat är fullbokat, först match, sen direkt efter det till min farbror för att fira hans fru (käkar middag där) och sist ska jag överraska en kompis med lite parteyyyy hon fyllde 16 i veckan och det måste ju firas.

Likes

Comments