Header

Idag blir det sista hemmamatchen för min del, och sedan direkt vidare till sista matchen för vårt andralag. Nästa lördag är det sista säsongs matchen... Shit vad det har gått fort. Men strunt i nästa vecka nu, idag blir det 180min match för mig, tjejen som är sjuk. Japp ni hörde rätt jag är sjuk, har lunginflammation. Men vad gör man inte för sista hemma matchen?
Hoppas det går bra iaf, fram till dess ska jag plugga företagsekonomi, spanska och sam.
Hoppas ni har en bra söndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, som jag skrev igår så hade jag en fågel i huset idag, tog oss hela eftermiddagen att jaga ut den, alltså pluggade jag inte, till provet idag... Så nu sitter jag här på tåget och känner att oddsen är emot mig... Men aja ett E blir det nog iaf.
Hejdå hoppas ni får/fick en bättre morgon!

Likes

Comments

Dagens middag innan match blir en massa bananer, lite blåbär och kokos💁🏽🕊
Fick en trevlig surprise idag när jag kom hem, en fågel hade kommit in i huset genom en av våra balkongdörrar, och först hem som jag var fick jag ta upp jakten på att få ut fågeln... Gick sådär men Jocke kom hem och hjälpte mig sen, så vi fick ut den!
Nu taggar jag match och förhoppningsvis vinst!
Ses sen!

Likes

Comments

Hej hej hörni, ni vet när man beställer hem ett paket och det enda man tänker på är när kläderna kommer hem till en? Ja det är precis det jag har väntat på i 1 vecka nu... Och Nelly har leveranstid 3-5 dagar😕
Jag är helt 100% på att kläderna kommer komma, det suger vara att vänta! Men jag hatar absolut inte Nelly för det, kommer fortsätta beställa därifrån, det kan ju inte alltid vara top notch!
Hoppas plaggen kommer imorgon så får ni en haul på det! Har även beställt några grejor från shein, tänkte kolla om deras kvalité är bara trots det låga priset. Har någon av er beställt därifrån tidigare? Eller varit med om att Nelly haft sen leverans? Tacksam för svar
Puss och hej!!

Likes

Comments

Var jag och såg på grönalund i torsdags, han var helt fantastisk som vanligt! Och det bästa av allt var 1. Han och Oskar Lindros "förenades" och 2. Jag och mina kompisar lyckades utan åkband ändå åka några karuseller hehe😉 det sämsta var dock att de inte sjöng Mister Cool, liksom om Snook ändå ska återförenas kan dom väl iaf spela den, den är ju bäst!
Men kvällen var ändå lyckad med massor av trevligt sällskap!! Igår (Fredag) var också en lyckad kväll då vi drog ihop ett gäng och körde bowling, det gick grymt dåligt för mig utom i början pga. Att jag blev trött i armen och inte orkade sikta och skjuta klotet samtidigt😂😂
Nu ska jag träffa kompisar igen! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!!

Likes

Comments

Såklart boken hemma... Haha det ända jag skulle komma ihåg att göra idag, men nej nej strunt i det jag hoppar att ta med den och får lämna in den imorgon istället. Bara jobbat!

Likes

Comments

Usch igår stress läste jag klart en bok som skulle in idag, det tog mig hela kvällen osv. Vilket gjorde att jag bara fick 5h sömn inatt, mitt hår hann inte ens torka under natten?!! Och jag vaknade med ont i halsen och huvudet, så jag sjukanmälde mig till fotbollsträningen nu på morgonen. ska ändå träna sen ikväll tänkte jag. Så nu börjar jag 10 istället för 8.... Och slutar som tur är 13. Känns som det kommer bli en skit dag idag, men ibland får man väl överleva det också.
Dock längtar jag till om ett tag (oklart vilken dag) har nämligen beställt kläder från Nelly.com och en annan sida så det är jag supertaggad på!!

Likes

Comments

Haha alla här känner väl till paniken som man får när man tror att klockan är 10 på en skolmorgon och man har försovit sig, men det visar sig att det är helg och man kan ta det lugnt... Det hände mig iaf imorse.
Men vad ska jag göra idag då? Jo schemat är fullbokat, först match, sen direkt efter det till min farbror för att fira hans fru (käkar middag där) och sist ska jag överraska en kompis med lite parteyyyy hon fyllde 16 i veckan och det måste ju firas.

Likes

Comments

Är det typiskt mig att inte ha full koll på vad jag ska göra? Ja.
Imorse blev det först att stressa till tåget, vilket mina trötta ben höll på att dö av😂 igår blev det löpning både innan och efter fotbollsträningen. Men jag hann trots allt till tåget, pga. Att det var sent... Vilket gjorde att jag kom precis när alla börjat värma upp inför träningen. Hatar att köra ett pass vid 8:00 på morgonen... Tur att fotboll går så snabbt. Sen blev det att stressa till lektionen jag hade 40min på mig att duscha osv. Men behövde ändå stressa, långsam?
Efter svenska lektionen var det lunch, vrålhungrig efter mina 3 bananer till frukost och en träning, lunchen va oätbar så det blev 2 proteinbars istället sämsta lunchen.
Sen hade jag samhällskunskap och slut 13:15😊
Stressade hem eftersom jag hade en tid hos frissan vid 13:45, trodde jag... Tydligen var det inte förrän nästa tisdag. Suger då jag verkligen behöver klippa mig!!!
Nu står middag och träning på schemat + att kolla lite match o löpa hem med pappa aka. "Jogga långsamt"
Hoppas ni haft en lite lugnare dag än mig! Puss och hej

Likes

Comments