nu är det äntligen fredag hoppas att ni har haft en bra dag.Idag har det inte hänt så mycket..Jag har haft piano och jag tycker att det gick bra men jag behöver träna lite extra.Efter pianot så kom jag hem och städade lite, jag vet inte men jag mår typ bra av att städa och få det rent i mitt rum. Det känns bara så mycket mysigare då.

Nu har vi ätit och snart så tror jag att vi kommer se på film och bara ha det mysigt.Hoppas att ni också kommer att ha en bra fredagskväll.

på sista tiden har jag inte varit så aktiv på bloggen men jag skriver lite när jag känner för det.Men hoppas att ni har det bra och så skriver jag någon annan dag. ”Hej då ”

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!! Idag har det varit en bra dag.Familjen käll har kommit ner och det har varit en super bra dag👍🏻Här är några bilder som jag har tagit.😂😂

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev, och under tiden har jag varit borta på semester till fuerteventura. Det var en underbar resa och jag fick vara med om så mycket skoj ! PÅ semesten han jag även med att ta många fina och inspirerande bilder,här är bara några av dom bilder jag har tagit på resan.

Likes

Comments

nu har jag ritat en bild och hoppas att ni gillar den för det gör jag😂😂

Likes

Comments

Hej! Jag har varit på Kungsmässan och handlat kläder.
Jag kommer knappt ihåg vilka affärer vi var inne i men vissa kom jag i håg. Vi gick in på Bikbok för skoj skull och testade några nyårsklänningar och jag hittade en som var så snygg!!!!

Men jag köpte den inte för den var på gränsen för stort för mig. Den hade två dragkedjor på ryggen. Om jag skulle haft ett behov av att köpa en nyårsklänning skulle jag absolut köpt den. Sen var vi lite hungriga för jag hade spelat tennis

innan jag kom till Kungsmässan. Så vi gick ner till Fyren istället. Fyren hade en pannkaksbuffé för bara 50kr och då fick man äta hur många pannkakor som man ville. Ärligt så blev jag mätt på tre pannkakor men det var så gott!!!!!

Efter att vi hade varit på stan i ungefår tre timmar så blev det stressigt. Jag var inne på Zara och jag kunde inte bestämma mig om jag skulle ha en kjol. Mamma tyckte att den såg för stor ut på mig så då fick vi hämta en i en mindre storek så det tog en stor del av tiden. Jag hade bestämt mig att jag inte tar kjolen och i stället tog en fin kofta som jag kommer att ha nytta av.. Sedan gick vi till Dressman och jag skulle hitta en Fars dag present. Sedan sprang jag in till Kappahl samtidigt som min syster handlade godis. Jag visste vad jag skulle ha där ifrån så det gick ganska snabbt. Jag skulle ha ett par strumpor och dom kostade 99 kr. Sedan var vi klara med allt!!! När jag kom hem var jag helt slut och jag ville bara gå och lägga mig.

Jag sov så gott den natten. :) zzzZZZZZ

Likes

Comments

​jag har fyllt år!!!!!!! och fått den här fina kappan som jag har lågtät efter jag köpte den på nelly.com  och jag rekommenderar verkligen den här kappan.

Likes

Comments

Jag har vaknat och mår bra men så trött för jag var uppe så sent i går kväll. Men under dan var jag och köpte ett ljus

i stan. Jag köpte den på Indiska och luktar så gott. Jag kan knappt hålla mig borta från den. Jag köpte den i doften vanilj.

http://indiska/

Likes

Comments