Header
View tracker

En fin höstbild jag var tvungen att stanna och ta påvägen upp till Uddevalla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Idag har jag under i princip hela förmiddagen stått för Presale Nordic Wellness vilket absolut inte varit någon höjdare men tack vare bra sällskap så gick dagen trots allt hyfsat fort. Direkt efter jobbet begav jag mig upp mot Uddevalla för att hämta hem pappa och Robin och nu har vi precis stannat och handlat mat så jag får lov att laga ihop en god skaldjursmiddag!
Ikväll ska jag äntligen få träffa min Ems också.
Imorgon gäller jobb.
Kram

Likes

Comments

View tracker

ÄNTLIGEN är det fredag och helg, inte för att det innebär någon ledighet för mig men vad gör det när man älskar sitt jobb? Är jobb även idag från 11-19 men ska nästan under hela den tiden sitta med presale vilket ska bli jätte roligt! Första gången jag gör det så hoppas det går bra.

Även dagen igår bestod av jobb då Oscar tyvärr blivit sjuk igen, så fick göra ett litet inhopp på eftermiddagen efter att jag och Linnéa haft världens mysigaste morgon med brunch ihop och lite julbak. Världens finaste dukning och frukost stod på bordet när jag kom fram till henne, gillar den tjejen.

Fick även träffat min älskade Allie i förrigår då vi spontant tog en tur till Ullared och åt middag ihop! Inte träffat henne på säkert ett halv år då vi hela tiden jobbar om varandra och tiden bara rusar iväg. Så det värmde lite extra i hjärtat.

Ikväll är planerna lite oklara men ska försöka få med mig Ems ut och äta middag då jag är ensam hela helgen och inte har lust att göra någon god fredags middag till mig själv. Eller så kanske jag bjuder hem Ems istället och lagar ihop något gott till oss.... Får hur det blir med det.

Men nu har jag skrivit klart i princip allt som händer i mitt kanske oväsentliga liv....
Massa kramar

Likes

Comments

Ibland bokstavligen ÄLSKAR jag mitt jobb. Skulle egentligen inte jobbat idag men fick hoppa in för Oscar som hade blivit sjuk och spendera dagen med Nicole, och med henne blir hela arbetsdagen så mycket lättare och roligare så idag blev det en toppen dag och kväll. Stängde dock själv vid 19.00 och tog direkt efter jobbet en polett med mig bort till vattenmassagen. Och det var inte dumt gjort då det var så fruktansvärt skönt och behövligt! Direkt där efter åkte jag förbi Niklas och hämtade upp honom då vi skulle hem till mig och nana.

Han har nog redan somnat till nu så jag ska lägga mig och kolla på Wentworth prison tills jag också blir lite sömnig och lyckas somna. Imorgon är det jobb nästan hela dagen. Ska även försöka få in att träffa min Ems också om hon nu lyckats bli frisk.

Och igår.... ( vilket jag nästan hade glömt ) var vi ute på afterwork med jobbet vilket var jätte mysigt!

Kram

Likes

Comments

Imorgon är en väldigt bra dag. Det är fredag, jag är ledig, det är löning och black friday på det. Har i alla fall äntligen slutat jobbet för idag vilket är jätte skönt, sent pass idag också så är lite trött men det får man leva med. Ska hem och sova hos Niklas också vilket typ har blivit en vana nu då det är mycket närmre till jobbet. Vi ska förmodligen bara kolla på våran nya serie! Eller våran och våran.... det är i alla fall en vi bådat fastnat för och kan följa tillsammans vilket jag kan tycka är lite mysigt. Sen är det Wahlgrens idag också! Vilket jag kom på nu redan har börjat.. Men jaja, hoppas ni har en mysig kväll!
Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Har i princip flyttat in hit känns det som, fast att ha jobbet och sin hobby på samma ställe är rätt skönt faktiskt. Och med tanke på flytt så har jag och pappa idag varit och kollat köksinredning och beställt, valde matta vita luckor och tror och hoppas på att det kommer bli ur fint!! Ni kommer själv klart få se resultatet sen när allt är klart, och det börjar närma sig.

Just nu sitter jag på pendeln mot Lindome där Niklas och Erik ska hämta upp mig så ska vi iväg och träna. Vill egentligen bara hem och lägga mig framför någon mysig disney film men för att komma igång med träningen igen så måste jag tvinga mig själv.

Sen sover vi hos Niklas och jobb är det även imorgon.
Kramar!

Likes

Comments

Stänger äntligen om 10 minuter!
Kvällen har gått riktigt fort och har bestämt mig för att köpa med mig någon god pizza hem och sova hos Niklas. Lite myskväll helt enkelt.

Likes

Comments