Header

Det var faktiskt länge sedan jag satte upp ett mål för mig själv? Ett personligt mål, ett mål med mitt jobb, ett sparmål.... vad som helst. Men nu har jag verkligen bestämt mig för att sätta upp mål jag vill uppnå 2018. För att faktiskt ha något att sträva mot, att ha något som driver en framåt. Mitt allra största mål 2018 är att köpa en lägenhet. Att fortsätta spara och lyckas köpa mig en egen lägenhet inom år 2018. Jag har också lovat mig själv att verkligen försöka tycka om mig själv. Att inte ha allt för höga krav på mig själv och inte vara rädd för att misslyckas, för det gör faktiskt ingenting. Ett annat stort mål jag har satt upp är inom träningen. Att gå på en 8 veckors diet innan sommaren och fortsätta hålla på träningen så bra som jag gör just nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag? Återigen och jag befinner mig på bussen hemåt... känns som att den lilla tid jag får över är fram och tillbaka ifrån jobbet och det är då jag bloggar. Kvällens planer ser ni nedan

- göra matlåda inför morgondagen
- gymma (trots fruktansvärd träningsvärk i rumpan) fick till ett sånt sjukt bra pass i lördags!!
- tvätta
- städa i ordning lite hemma
- se klart på The longest ride

Likes

Comments

& imorgon arbetar jag endast halvdag till 12.00? Det är vad jag kallar ren lyx en vecka som denna då jobbet bara känts tråkigt. Men, men så kan det vara. Äntligen påväg hemåt i alla fall och ska endast hem och hämta bilen för att sedan åka och träna, mår mycket bättre idag! På vägen hem skall jag och stanna för att handla och bland annat ingredienser till pannacotta som jag ska gotta mig med ikväll! Helgens planer är verkligen så sjukt oklara men är verkligen sugen på att hitta på något och ta vara på ledigheten så får se vad som dyker upp!

Kraaam

Likes

Comments

Från en liten sjukling. Har tyvärr börjat året med att åka på världens förkylning och lite ont i halsen. Trots detta sitter jag på bussen mot jobbet tyvärr..
Jobb ifrån 08.15-17.00 och sen ska jag direkt hem och krypa ner i sängen! & dessutom fortsätta kolla resor!

Likes

Comments

- det allra bästa jag vet är att bli överraskad!! Vet själv hur glad andra människor blir om jag gör det och blir inte minst lika glad själv! Att komma hem till blommor, att ens bästis kommer förbi en sen kväll för endast mys.... det behöver inte alls vara mycket utan det är verkligen det där lilla extra!

- jag är en oerhört envis människa och har varit sedan jag var jätteliten! detta är både på gott&ont

- jag blir också sårad oerhört lätt... vilket jag försöker jobba bort!

- jag har nog faktiskt ingen förebild... nu när jag tänker efter...?

- jag är gaaalen i färgen rosa! jag har allt i rosa, kläder, inredning, påslakan, kuddar, köksredskap..... verkligen allt

- jag vill jobba och utbilda mig inom sjukvården

Likes

Comments

& så var det helt plötsligt 2018 och jag är återigen påväg till verkligheten, aka jobbet vilket jag var så fruktansvärt otaggad på idag så det finns inte. Har i och för sig inte vart fullt ledig utan jobbat i mellandagarna men är oavsett oerhört trött. Så alltså, en vanlig arbetsdag från 08.15-17.00.

Så, vad händer 2018? Detta året vill jag verkligen ska bli ett bra år då mitt 2017 tyvärr inte varit särskilt bra. Jag skall verkligen försöka börja tänka på mig själv, leva efter vad jag vill, göra vad jag vill och inte leva efter andra människors förväntningar på mig vilket jag har en tendens att göra. Detta året skall jag fokusera på att må bra!!! Att göra mig själv glad!

Efter jobbet skall jag i alla fall träffa Louise. Får se om vi tar någon mysig fika eller vad vi hittar på.

& vet ni vad? Jag har börjat kolla resor inför sommaren! Kan sitta en hel dag och bara kolla igenom massvis av hotell och fina stränder.... skall verkligen försöka boka så snart som möjligt så man verkligen har något att se fram emot!

Likes

Comments

- jag kommer förmodligen om jag lyckas göra en stor förändring i min vardag som jag ännu inte kan berätta!

- jag har verkligen bestämt mig för att jag skall boka in en resa! Oavsett om den blir ensam eller tillsammans med någon så SKA jag resa! Inte en större resa utan kanske 2 veckor....?

- jag blir klar med alla mina studier för betygen!

- jag vill verkligen skaffa mig en liten kattunge(!!!) får se om detta blir av dessvärre

Likes

Comments

Den allra sämsta dagen på veckan.
Idag har det verkligen varit en sån där typisk måndag. Dagen har gått otroligt segt, jag har verkligen varit på tråkigt humör och jag har ännu en veckas jobb framför mig? Positivt va?
Nej men nog om det så är det snar julafton? Jag kan verkligen inte förstå att det är julafton om mindre än en vecka. Jag som inte ens har hunnit jul baka eller handlat klart alla julklappar som finns på listan. Men fick i alla fall checkat av ytterligare en till Robin, så nu är alla hans klappar klara!

Vart jag befinner mig just nu, på bussen hemåt efter en retningen promenad till busshållplatsen. Skall hem och laga chicken fajitas och kolla på Solsidan som jag verkligen fått dille på de senaste...!! Ingen träning för mig ännu heller då jag forfarande inte är helt frisk... vaknar med hosta varje morgon.

Hoppas ni får en mysig måndags kväll!

Likes

Comments

Som ni säkerligen märkt så är mitt bloggande väldigt mycket fram och tillbaka vilket det förmodligen kommer vara ett tag fram över. Jag känner mig lite vilsen i vad jag vill vilket faktiskt påverkar mig mer än vad man kan tro då det i princip är det enda jag tänker på under dagarna. Men nog om det så har jag också varit sjuk den senaste veckan... förmodligen influensa men har trots detta jobbat och varit aktiv med annat och är nu äntligen på bättringsvägen efter fördröjning av tillfrisknande på grund av att jag aaaldrig vilar.

Om ungefär 1 timma får jag gå hem och ska då direkt förbi Coop för att handla lite mat inför veckan och sedan hem för att tända massa ljus, laga någon god middag och kolla på en film.


Veckans planer:

Måndag: Jobb, jobb & jobb

Tisdag: Åter igen jobb följt av mys kväll hemma även här då jag tyvärr inte vågar träna ännu... & även en sväng förbi Kungsmässan för att försöka hitta någon klänning inför torsdag!

Onsdag: Min älskade mamma fyller år så här på kvällen ska jag och Niklas hem till henne för födelsedags fika!

Torsdag: Jobb igen från 08.00-17.00 och skall sedan på galan Stjärnklart tillsammans med jobbet!

Fredag: Veckans mest oklaraste dag... ingen aning om vad jag ska göra här, jobba

Lördag: Blir det förmodligen utgång tillsammans med tjejerna!

Söndag: Beroende på mitt mående skall jag försöka träna, städa och även plugga inför HP!

Likes

Comments

Ett ställe jag verkligen rekommenderar! Otroligt god mat, mysig stämning och lagom stort spa! Vill bara tillbaka till dagen då Niklas ringde och bad mig packa badkläder och övriga saker till övernattning för att han hade köpt spa!
want that day back

Nog om det, en sjukling har vi här som trots 0 timmars sömn, ont i halsen, huvudvärk och vääärldens förkylning sitter på jobbet. Vet egentligen inte vad jag gör här då jag är sjuk?

Men, men hem för att sova och dricka en massa te skall jag göra direkt efter jobbet!

Likes

Comments