Header

Hej på er finisar!
För att fördriva tiden liten så får ni stå ut med ännu ett oväsentligt inlägg ifrån mig. Väntar egentligen bara på att tiden skall gå så jag kan bege mig bort mot tåget för att åka hem.

Imorgon blir det förmodligen för krök med Emelie hos (oklart) men oavsett blir det nog bra och sedan till Harrys för att se Björn. & innan det blir det jobb från 15.00-19.15, alltså ett väldigt kort pass men skönt!

Hör av mig mer imorgon!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Idag hoppas jag verkligen att det blir en bra dag.
Sitter just nu ute i solen med ett ny pressat glas med apelsinjuice bredvid mig i enbart linne och det är inte ens kallt? Blir så positiv och glad av solen!! ( vilket jag förmodar att ni också blir ) Känns verkligen som att sommaren är påväg nu och jag längtar ihjäl mig till sena sommarkvällar på bryggan, spontana nattdopp och jordgubbar till lunch!
Denna sommaren ska bli bra!

Idag är det de sena arbetspasset som gäller så alltså 16.00-21.15, är då hemma runt 22.00 ungefär men ska då försöka finna ork till att laga ihop ett par matlådor. Till helgen är det lite oklart vad som händer men skall försöka hitta på något roligt då lördag är min enda lediga dag denna veckan, så får ta vara på det. Dock så passar det super då jag nästa vecka har endast fyra pass och det är löning. Har även bokat in fransar på måndag för att unna mig lite extra!

Men nu ska jag runda av och gå in och gör i ordning lite mat jag ska få i mig innan träningen. Idag blir det ben med mycket fokus på rumpa, as usual.

Önskar er en fin dag ute i solen!

Likes

Comments

Efter en mysig vår promenad runt Tjolöholms slott tillsammans med Victoria och prat om allt mellan himmel&jord sitter jag just nu glad på pendeln påväg till jobbet. Kommer dit lite tidigare men funderar på att köra ett kort men intensivt pass med fokus på bålstyrkan så slipper jag även träna sent efter jobbet. Men nu ska jag ta och äta min goda granola med yoghurt!

Hoppas ni har en härlig dag!

Likes

Comments

Något som jag verkligen vill rekommendera för er som älskar söt saker men tränar och helst vill undvika den där sockriga donutsen eller den smöriga nutellan på det ljust rostade brödet. Då har jag något jag verkligen rekommenderar för er!

Pandy som är både fri från socker, laktos och gluten.
Innehåller även 16g protein.
Smakar precis som sura godisar!

Likes

Comments

Äntligen är jag på rätt spår med träningen igen!
Både fått utfört ett riktigt bra ben pass med mycket fokus på rumpa denna veckan, ett pass med biceps och triceps idag och även ett benpass i måndags med mycket fokus på låren. Imorgon väntas även Cyckel carido 45 kl. 10.00 innan jobbet. Måste smått försöka komma igång med konditionen också då jag vill minska i fett procent.

I helgen kommer min fin fina bästa vän äntligen och hälsar på mig. Är alltid lika skönt att få träffa henne och bara prata av sig om precis allt mellan himmel och jord. LÄNGTAR.

Jag har förresten en liten fundering, jag har funderat på att börja hjälpa och pusha er med träning ni som vill. Från allt mellan kost till träning så vill jag gärna hjälpa er med så mycket jag kan. Så har ni några frågor eller liknande så får ni gärna höra av er till fitnessrebecka@hotmail.com. Jag hjälper er naturligtvis gratis, så hör gärna av er!

Hör av mig mer senare under kvällen och med ett längre inlägg om ovanstående!

Likes

Comments

Du fick mig att få spela alla sångerna för dig
Blir det en omgång nåt mera av det där jag en gång förlora?
Jag gör allt för att förstå dig, men det funkar inte så

Likes

Comments

Det är inte städat & inte heller bra tagna bilder men mitt egna hus är äntligen klart!

Likes

Comments

Detta är Linnéa, och vet ni vad? Hon ska bli min coach. Om några veckor ska jag äntligen börja på vägen mot mitt mål med hjälp av denna tjejen, hon ska hjälpa mig med allt från kost till hur jag ska lägga upp min träning och allt där emellan för att lyckas kunna tävla i bikini fitness inom två år. Linnéa har själv tävlat i bikini fitness och ser därför upp till henne något sjukt. Ska bli så otroligt roligt att bli coachad av henne.

Ni kommer få följa hela min väg!


Ni hittar henne under @linneatheo-wbffpro på instagram!

Likes

Comments