Header

• jag är en otroligt känslomässig person
• klyschigt och en sak man ( eller i alla fall jag ) alltid tar upp i sånna här punkter, men har otroligt dåligt självförtroende, något jag försöker jobba på varje dag dock
• jag har skilda föräldrar
• jag är oerhört rädd över att förlora människor som betyder mycket för mig ( förmodligen för att jag blivit sviken allt för många gånger av människor jag aldrig trodde skulle kunna försvinna ur mitt liv )
• jag verkligen avskyr orättvisa
• jag kan lätt hamna i konflikter pågrund av att jag ofta säger precis vad jag tycker och tänker
•falskhet och lögner är bland det värsta jag vet
• jag har väldigt svårt att lita på någon
• jag skall förmodligen plugga till inredningsarkitekt

Likes

Comments

På bussen hem sitter jag just nu, jobb idag från 07.45-15.45. Var verkligen otroligt trött imorse men samtidigt skönt att sluta tidigt. Ska hem och snabbt få i mig lite mat för att sedan hämta upp Emelie så ska vi en sväng till Kungsmässan innan vi solar.

Ska även försöka få med henne att träna efter annars får jag köra själv. Biceps och rygg blir det idag.

Hör av mig senare!

Likes

Comments

Hon förgyller mina dagar med så mycket kärlek, lillan.

Sitter äntligen på bussen hem, har varit en lång dag idag med knappt någon sömn alls inatt så träningen blev riktigt usel idag, körde inte ens färdigt passet. Men sånna dagar får lov att finnas också. Ska istället hem och försöka få med mig pappa och åka handla lite ingredienser för att göra mig några matlådor inför veckan.

Sen får jag se om jag lyckas lura hit N för sovsällskap.
Kramar

Likes

Comments

Världens bästa mamma har nog jag som har ordnat denna dröm lunchen till mig. Bara 2 timmar kvar av jobb och träning efter det.

Likes

Comments

Godmorgon.
Imorse hade jag verkligen ingen lust att gå upp alls. Var en sådär riktigt seg morgon då jag egentligen bara ville ligga kvar i sängen och somna om. Men icke...
Istället sitter jag just nu på en kall buss som går i ungefär 20 km/h vilket resulterar i att jag blir sen. Alltså ingen bra morgon.
Hoppas på att resten av dagen blir bättre, slutar vid 15.00.

Kram

Likes

Comments

På riktigt... Ibland känner jag att jag skulle kunna jobba här på Nordic med mina kollegor för all framtid. Har verkligen träffat världens underbaraste arbetskamrater men fram för allt vänner. Har nog inte skrattat eller varit så glad på väldigt länge som jag var med Nikki de senaste timmarna innan stängning igår kväll. Har nog inte träffat någon som ens är så jordnära, rolig och naturlig som den tjejen är.

Just nu
ligger jag i vattenmassagen här på jobbet för Ä att fördriva tiden medan jag väntar på bussen som ska ta mig till Niklas. Långt pass idag med tidig öppning så vi ska bara hem och mysa framför Skam. Och träna senare ikväll efter vila.
Kramar

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är ett helt nytt år....ett nytt år som är fullt med nya möjligheter.

Men jag vill helt ärligt inte att allt ska vara nytt. Jag vill inte bli mitt nya jag. Jag vill fortfarande bara vara jag. För mig har år 2016 varit ett otroligt tufft år med mycket motgångar. Jag har trots detta lyckats ta mig igenom hela året tack vare mina älskade vänner, min familj och min Ewald. Trots att året har inneburet många tuffa perioder med ett flertal sömnlösa nätter, så vill jag minnas. Jag vill minnas allt vad jag tagit mig igenom, för att fortsätta orka kämpa. För att kunna känna mig stark och tillräcklig. För det är något jag verkligen inte haft med mig det senaste året. Jag har haft det jätte svårt med att känna mig tillräcklig. Jag vill räcka till till allt och alla. Jag vill vara den där super glada och sköna flickvännen, jag vill vara vännen som vem som helat kan ringa, jag vill hjälpa min familj när det behöver mig. Och jag vill känna mig tillräcklig. Men man kan inte klara av precis ALLT. Jag vill lära mig att man kan vara tillräcklig trots att du kanske inte hinner eller orka att göra precis allt du vill. Jag vill minnas för att lära.

Detta året skall jag göra det jag vill. Jag skall försöka känna mig tillräcklig och bra precis som jag är. Jag ska försöka må bra i mig själv precis som jag är. Jag ska satsa allt på träningen för att jag vill.

Likes

Comments