Header

So​m rubriken lyder, nedan får ni en liten veckoplanering!


Måndag: Jobb as usual från 08.15-17.00, där efter ett svettigt och intensivt CX-pass till följd av några tunga set squats! Där efter middag som bestod av Thaimat med Bella!

Tisdag: Jobb 08.15-17.00, där efter skall jag hem för stor städning, tvättning och plugg som väntar!

Onsdag: Jobb och direkt till gymmet för ett CX-pass!

Torsdag: Även här väntas jobb och Bodypump vid 17.20!

Fredag: Veckans mest efterlängtade dag! Här har är det också jobb och skall senare under kvällen till Ilaser för att andra gången lasra min tatuering. Och för er som inte vet så håller jag på att lasra bort en tatuering jag har bakom örat.

Lördag: Lite oklarheter men jag och Bella ska äta brunch på Kaffebaren i Kungsbacka samtidigt som vi skall planera för lite lekar och dekoration till vår tjejmiddag! Kvällen ser ännu lite oklar ut....

Söndag: Förmodligen något pass tillsammans med Bella på gymmet. Annars är det bara en ta-hand-om-mig-själv-dag tillsammans med plugg, städning och massa tvättande. Måste verkligen tvätta!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om 10 dagar så är jag äntligen vuxen? Jag kan inte längre skylla på att du är vuxen & inte jag.... Nej, men serious. Det var ett tag sedan jag uppdaterade er här men hur mår jag och vad gör jag? Jag jobbar på som vanligt måndag-fredag och njuter av den lilla ledighet man har under helger. I samband med detta så har jag fortsatt läsa upp mina betyg och är just nu inne på Kost&Hälsa vilket jag tycker är jätteroligt! Träningen har jag också äntligen kommit igång med samt går jag lite halvt som halvt på kost-schema! Försöker så gott det går i alla fall! Något annat som händer i mitt liv just nu..... vi kollar hus! Bland annat på ett nere i Gottskärs hamn som skall bestämmas i veckan om vi skall köpa eller inte! Jag har bestämt mig för att jag vill försöka komma in på läkarlinjen och behöver därför lägga ner jättemycket tid på att läsa upp mina betyg framöver. Är alltså mycket förändringar som pågår i mitt liv just nu men också något som jag tycker är oerhört spännande!


I helgen väntar det festligheter och idag lite inköp inför det. Söndagen spenderar på förmiddagen tillsammans med Clara för att åka runt och kolla på olika koncept, samt överraskning för pappa på eftermiddagen då det är farsdag!!!

Likes

Comments

Bara 2 timmar kvar tills jag äntligen får bege mig hemåt! Skall hem och städa i ordning lite, åka iväg och träna samt sola och även plugga! En produktiv kväll om mina planer blir av...

Likes

Comments

Idag: Jobb ifrån 8.15-17.00 och skall direkt efter det ta tåget in till Liseberg för att gå på Halloween tillsammans med Niklas. Blir nog middag på någon bra restaurang också och sover sedan hemma hos honom!

Onsdag: Återigen jobb ifrån 8.15-17.00 och träning efter jobbet. Sedan skall jag hem till mig och laga mig någon god middag och städa i ordning huset! Skall även börja skriva på min första examinations uppgift för Kost&hälsa som jag börjar läsa denna veckan.

Torsdag: Återigen jobb, träning och pluggande på kvällen.....

Fredag: Och denna dagen är otroligt efterlängtad! Slutar 12.00 och skall även här gå på Liseberg tillsammans med Alicia och hennes familj samt äntligen få ge henne min överaskning som födelsedagspresent!

Lördag: Här väntas det festligheter!! Halloween på Esters tillsammans med tjejerna!!

Söndag: Skall ha riktigt söndags mys här! Städa, tvätta, laga god söndagsmiddag och handla mat inför veckan!

Likes

Comments

Snart har ännu en vecka bara svept förbi! Och produktiv har den då inte varit utöver jobbet. Blev också ändrade planer med frisörtid så skall dit ikväll istället, där av inga bilder på det heller. Men skall lägga upp bild ikväll när det är klart! Som sagt så min dag ser ut denna torsdag. Jobb ifrån 08-15-17.00 och där efter direkt till frisören för att slinga håret. Skall också försöka ta tag i städningen hemma då det ser ut som kriget själv.... tyvärr.


​Ta mig tillbaka till denna lyxiga morgon

Likes

Comments

På bussen mot jobbet befinner jag mig just nu. Jobb från 8.15-17.00 som vanligt och där efter skall jag direkt till frisören och slinga håret! Ska äntligen få det super blont! Är så himla taggad men också nervös! Bild får ni se senare ikväll! Hör av mig då!

Likes

Comments

Äntligen sitter jag på bussen hem. Med en fruktansvärd förkylning och huvudvärk som vägrar släppa så ska jag hem, ta en varm dusch och mysa ner mig i soffan framför någon dokumentär! Alternativt maraton av alla de SHF-avsnitt jag missat!

Mat i magen och en varm dusch är i alla fall vad som väntas först! & sen försöka hitta mig en höstjacka jag kan beställa hem! Letat snart överallt men hittar verkligen ingenting i min smak!

Likes

Comments

Ännu en måndag... känns bara som att tiden går utan att jag har något roligt att se fram emot. Där av har jag bestämt mig för att boka in lite överraskningar, spa, några föreläsningar & lite annat! Denna måndagen ser i alla fall ut som vilken måndag som helst enligt mitt schema. Jobb från 8.15-17.00 enligt mitt nya schema och där hem efter och städa samt tvätta! Skall också försök göra i ordning några matlådor inför veckan men får se hur mycket jag hinner och orkar med! Helgen spenderades till största delen tillsammans med mamma och tack vare ett besök hos några små hundvalpar samt bullbak så blev min helg väldigt mysig!

& just nu befinner jag mig på jobbet framför datorn med en kopp grönt te vid sidan av skrivbordet samt pillerpodden som spelas i hörlurarna!

Likes

Comments

@igårkväll

Efter en väldigt bra arbetsdag så sitter jag just nu på bussen påväg. Är så glad då jag hann bussen med cirka 1 minuts marginal. Gjorde bara så gott trots en sån liten grej. Men blir nu lite mindre stress då jag snabbt skall hem och byta om sen hämta upp Niklas inne i Göteborg på skolan! Och vet ni vad? Vi ska iväg och åka gokart!! Så himla kul!! En väldigt spontan plan med vad jag behöver i mitt liv! Mycket spontant som gör så mycket i vardagen! Är alltså jättetaggad

Hör av mig senare!

Likes

Comments