Header

Det är verkligen en resturang jag måste rekommendera er! Otroligt god mat och bra kvalité i en mysig miljö med bra service!

Igår kväll var jag och tjejerna där och åt middag tillsammans på en afterwork. Kvällen blev väldigt lugn men lagom mysig och var väl hemma runt 23-tiden. Åkte hem till Niklas och sov här inatt.

Ligger just nu i hans säng & väntar på att han ska komma hem från jobbet så vi kan planera något mysigt för kvällen. Ett måste är i alla fall att inhandla en morsdag present till min älskade mamma!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ny vecka fullt med massvis av roliga saker!
Denna veckans ser jag verkligen fram emot. Det är sista veckan jag jobbar här innan jag börjar mitt nya jobb, vilket jag verkligen längtar efter.
På lördag ska jag arbeta för Akademisk från 17.00-23.00 vilket vilket jag verkligen ser fram emot! & ska där med på ett första möte med familjen redan idag.
Befinner mig just nu på jobbet och har precis slutat men ska inte träffa familjen förens 17.30 så ska egentligen bara vänta här till jag kan ta pendeln in mot Mölndal.
Ikväll har jag inga planer alls, blir nog bara en mysig måndag med lite spa grejer.

Likes

Comments

Denna helgen har verkligen varit otroligt händelserik och framförallt bra! I fredags var jag, Bellan, Najda & Emelie inne i Göteborg och spenderade i princip hela vår kväll på takterrassen i Henriksberg, vilket var jätte mysigt.

I lördags spenderade jag också dagen samt kvällen med några av mina favorit tjejer. Vi började förmiddagen med en roadtrip till stranden där vi spelade beachvolleyboll & åt pizza till lunch. Kvällen blev sen inte riktigt som planerad men vi strosade runt i Göteborg och tog en liten barrunda. Mot natten träffade jag Niklas & så sov vi hos mig.

& sen till söndagen, här var det bara jobb och en riktig slappis dag, mys med film & lite gottigheter!

Likes

Comments

Tisdag, vad händer idag? Jobb från 13.15-21.15 & det är egentligen det enda som jag har planerat.

Resten av veckan ser i princip likadan ut, jobb & träning är på ett ungefär vad denna veckan kommer att bestå utav. Förutom fredag kväll, då ska vi hem till Bella tjejerna och sedan ut i Göteborg. Blir säkert jättebra.

Blir vilodag även idag då jag kände att det blev för mycket med 6 dagars träning förra veckan, kroppen säger ifrån. Men imorgon kör jag på som vanligt igen.

Likes

Comments

Idag är jag verkligen inne i ett sånt där riktigt söndag mood. Tog mig en lång sovmorgon imorse och har i allmänt varit en väldigt seg dag. Har där med hunnit med det lilla jag skulle idag vilket var tvätta all tvätt & träna.
& det är väl på ett ungefär vad jag gjort idag.
Gårdagen där emot var mer händelserik då jag, Nicole, Frida, Niklas och Ludvig var ute i Göteborg. Blev väldigt spontant men otroligt roligt & mysigt. Dem tjejerna är så otroligt bra va.
Denna veckan väntas i alla fall 6 dagars jobb vilket jag inte alls ser fram emot. Men det är bara att göra.

& vet ni vad? Jag har fått nytt jobb och är där med sista veckorna jag jobbar på Nordic nu. Mer om detta kommer ni naturligtvis få veta!

Likes

Comments

Gör som alla andra & börjar med planeringslistor.... känns så skönt att planera veckan och ha allt framför sig!

Måndag: I måndags jobbade jag 07.45-15.45 & gick därefter på ett Bodypump 60 & Cxworx 30.
Kvällen spenderades hemma framför ett x antal dokumentärer.

Tisdag: Denna dag, alltså igår, var jag väldigt nervös och spänd pågrund av en grej jag ännu inte kan berätta. Tog en låg sovmorgon och framgår eftermiddagen begav jag mig till gymmet där jag körde 45 minuter på crosstrainern innan ett Cxworx väntade. Spenderade kvällen hos mamma.

Onsdag: Idag ska jag på ett möte vid 14.00, där efter ska jag till Jysk för att hämta min ute soffgrupp som jag reserverat! Sen blir det Bodypump 60 tillsammans med Niklas. Där efter åker vi hem till mig och lagar någon god middag och sover här.

Torsdag: Jobb från 07.45-15.45 & där efter väntas Grit strength 30 & Cxworx 30. Inför eftermiddagen finns inga planer.

Fredag: Jobb från 12.00-19.15, därefter möter jag upp Ems på pendeln så ska jag Nina, Bellan & Emelie till nyöppnade Pinchos där vi bokat bord, ska bli såå mysigt!

Lördag & söndag: Här finns inga planer så får se vad som händer denna helg. Väntas i alla fall ledighet.

Likes

Comments

Lite utav min lördag i bilder!
Tycker om dessa tjejer såå mycket!

Likes

Comments

Äntligen påväg hem efter en väldigt långtråkig arbetsdag. Nästan inte hänt någonting alls på klubben idag vilket resulterar i en rastlös tjej. Är i alla fall äntligen påväg hem nu & ska först ta mig något gott att äta innan jag börja göra i ordning mina lunch lådor. Där efter har jag tänkt att gå ut & springa i det otroligt fina vädret!

& imorgon är jag ledig!

Likes

Comments