Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett otroligt fint och känslofyllt bröllop för Tony & Erika samt söndagsjobb är en kort beskrivning utav min helg.

Likes

Comments

Påväg hemåt efter en dag med mycket att göra vilket inkluderar en del stress så sitter jag nu helt slut på bussen. Skall bara hem och mysa ner mig framför någon sån där riktigt bra drama film! Ett måste är också att åka och storhandla men det får bli senare vid nio tiden. Har också en skoluppgift där jag måste filma och genomföra några avslappningsmetoder som ingår i min kurs mental träning. Detta skall också försöka hinnas med idag! Men får helt enkelt se vad och hur mycket orken faktiskt räcker till då jag inte heller känner mig speciellt bra.

Ta hand om varandra medan ni kan

Likes

Comments

Hej mina trogna få läsare som finns kvar!
Idag har varit en riktig skit dag för mig. Jätte stressigt på jobbet och fick dessutom äran att jobba över fram tills nu. SÅ NU äntligen sitter jag på bussen hem. Skall bara hem och gosa ner mig i mjukis kläder framför någon bra film! Blir inget plugg idag överhuvudtaget.

Imorgon är det i alla fall en efterlängtad dag på veckan! Fridayyy & på lördag som kommer världens allra bästavän ner och hälsar på mig så skall vi gå ut!!!!! Ser verkligen fram emot det. & imorgon föreslog Niklas att gå ut och äta middag så kanske blir Pinchos trots allt!

Likes

Comments

Det känns verkligen som att tiden bara går.... finns så himla mycket som jag vill göra! Jag vill resa! Jag vill se världen! Jag vill börja högskolan! Finns så mycket VILL....

Denna veckan ser i alla fall identiskt ut som förra veckan. Jobb ifrån 08.00-16.45 varje dag & sen en masa plugg och mys hemma på kvällarna. Mycket mer än det hinner jag faktiskt inte med för tillfället. Sitter just nu på bussen i världens värme. Ska hem och laga någon lyxigare middag och sen skriva en utav alla mina alls examinationsuppgifter & idol mys ikväll!!!!

Likes

Comments

Måndag: Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde här?

Tisdag: Jobb ifrån 08.00-16.45 som vanligt och där efter mötte jag upp Bella för ett intensivt men tufft ben pass. Kvällen spenderandes framför Sims!!!! Kan inte bli mer nostalgi btw....

Onsdag: Igår var det också jobb 08.00-16.45, mötte där efter upp Emelie för en mysig fika på Kungsmässan och en liten shopping runda. Såå skönt att få prata ut om precis ALLT!

Torsdag: Idag..... jobb 08.00-16.45 och skall där efter hem för att sedan åka iväg och storhandla mat. Ska försöka hinna med en springtur mot kvällen men får se hur mycket jag orkar. Är otroligt seg idag.....

Fredag: äntligen! Här är det jobb som gäller ifrån 08.00-15.45 precis som en vanlig fredag! Där efter ska jag och tjejerna på Kulturkalaset! Lääängtar, ska bli så himla kul!

Lördag: Inga större planer förutom att jag & Niklas har bokat bord på Pinchos.

Söndag: Här blir det en riktigt fixar söndag. Ska stor städa hela huset, laga matlådor inför veckan, tvätta och försöka orka med att träna.

Likes

Comments

Här får ni mina senaste dagar i en check-lista så ska jag försöka bättra mig med inläggen nu!

Sangria kväll hos Axel ✔️
Slingat håret ✔️
Tränat✔️
Börjat skolan igen ✔️

Likes

Comments

Den allra första veckan är avklarad.
Har haft så otroligt mycket att göra på jobbet så har knappt gjort något annat än att sova & jobba. Där emot fick helgen mig på väldigt mycket bättre humör än vad jag vart på under veckan. Tillsammans med Bella & Emelie dansade vi natten lång på Port du soleil vilket verkligen var den bästa utgången på läänge men mina favorit tjejer!

Just nu befinner jag mig på bussen in mot Kungsbacka för att jobba. 8-16.45 som alla andra dagar men idag känner jag mig lite extra trött då jag och Niklas var hemma rätt sent igår efter en pizza kväll hos Axel!

Likes

Comments

Imorgon ( eller idag rättare sagt ) så är det tillbaka till verkligheten som gäller. Min semester är slut & jag börjar jobba igen. Känns lite jobbigt men hoppas på att jag kommer in i allt igen rätt snabbt med tanke på att jag kommer ha tok mycket att göra nu i augusti. Det är i augusti vi på jobbet har som mest att göra, mina kurser i plugget drar igång och det är bara mycket som händer! Niklas skall flytta in så vi måste ta en hel dag till det också! Fixa skrivbord osv!

Men imorgon gäller i alla fall följande
Jobb
CX worx 30 min + en timma själva med mycker fokus på rumpa
Fortsätta rensa garderoben

Likes

Comments