Header

​Hej på er. Behöver inte förklara så mycket vad det här inlägget kommer handla om, pga att rubriken är rätt tydlig i sig själv. Just nu så känner jag att jag ​verkligen inte ​har någon tid över till att blogga. Är ju sjuuukt mycket i skolan det sista nu och det är verkligen det jag behöver fokusera stenhårt på! Så vi hörs när vi hörs, kan tyvärr inte säga när, men skolan går faktiskt före allt annat, speciellt nu de sista månaderna innan studenten. Så jag hoppas ni alla förstår mig, så hör vi någon gång framöver, ta hans om er alla sålänge, xoxo.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

  • 150 Readers

Likes

Comments

  • 166 Readers

Likes

Comments

Vill du mätta ett barn?

Vi är många människor här på internet som har chansen att se detta inlägg. Tillsammans kan vi göra en stor skillnad. Jag har precis börjat jobba med ett välgörenhetsprojekt och massor med andra produkter, ifrån inre skönhet till yttre skönhet. Välgörenhetsprojektet innefattar att ge ut näringsrik mat framtagen av experter för att ge den optimala dosen näring som behövs till någon som tyvärr inte får den så ofta, tyvärr så ser det ofta ut som att de inte får någon mat alls. Det jag pratar om är främst barnen men även alla människor i Malawi (i Afrika), dit detta doneras när någon väljer att stötta mitt projekt!
För 195 kronor mättar du ett barn en hel månad. Tänk om alla mina och dina vänner skulle donera det? Tillsammans skulle vi mätta över 1000 barn i en hel månad... Hur fantastiskt är inte det? Jag har valt att donera och jag hoppas att även du ser det viktiga i detta och vill hjälpa till. Alla pengar går oavkortat till detta projekt.
Det är viktigt att alla, varenda en, tar sitt ansvar, för det är först då vi kan skapa något mäktigt tillsammans.
Kontakta mig här, eller på rebecka.nuskin@hotmail.com om du är intresserad av att göra skillnad för ett barn.

Likes

Comments

  • 178 Readers

Likes

Comments

  • 177 Readers

Likes

Comments