11 juni

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har tagit studenten. Tiden har gått så fort och jag kan inte förstå att den dagen är över och att jag nu har gått ut gymnasiet. Det känns så konstigt att det är över och att jag inte har någon skola att gå tillbaka till i augusti. Kommer sakna min klass och speciellt att träffa mitt tjejgäng varje vecka, är verkligen så tacksam för att jag fick gå med dom i två år och de har verkligen förgyllt min gymnasietid.

Likes

Comments

Bilder från min bal i måndags. 17.00 samlades vi vid Göteborgs operan för att sedan ta en buss till Marstrand då balen var på societetshuset där. Lokalen som låg precis vid vattnet var jättevacker och kvällen var helt perfekt, förutom att jag fick väldigt ont i fötterna av allt dansande.

Likes

Comments

Årets julafton var jag med hela familjen hos farmor och farfar ute på hönö.

Dagen började med en julfrukost och sedan en långpromenad på hönö röd, något som börjar bli en tradition på julaftons morgon.

Likes

Comments

Kom hem runt halv tre tiden idag då jag endast hade två lektioner i skolan. Skönt att ha relativt kort dag men dock har jag pluggat sen jag kom hem då jag som sagt har prov imonbitti. Imorgon har jag en superkort dag och slutar vid 11.20 efter att provet är klart, ska bli jätteskönt!
Jag och Frida lyxade till det lite idag och gjorde högrevshamburgare till middag, något som är vår nuvarande favorit.
Resten av kvällen kommer jag förmodligen ligga på soffan och kolla på tro, hopp och kärlek och svenska hollywoodfruar, något som är tisdagens höjdpunkt.

Likes

Comments

​Lite bilder ifrån idag.. 

Likes

Comments

Äntligen är dom mina, ett par svarta timmerlands som jag velat ha i evigheter!! I fredags hittade Victor en sida där dom hade 25% på timberlands och jag bestämde mig äntligen för att beställa ett par. Tog endast 2 arbetsdagar att få hit dom så kan verkligen rekommendera caliroots.com. Jag beställde mina i en storlek 38 men var lite orolig att dom skulle vara lite för stora då alla säger att de är stora i storleken men när jag fick prova dom så tyckte jag nästan tvärtom då de va på gränsen till att vara för små. Men tycker ändå att de fungerar i storleken och bortsett ifrån det så är jag supernöjd.

Likes

Comments

Det har gått en evighet sedan jag senat uppdaterade här och jag ber om ursäkt för det men har inte tid eller ork att alltid uppdatera även fast jag har bilder jag kan lägga ut.

Men i alla fall, i helgen var jag i malmö tillsammans med min familj. Vi åkte ner för att hälsa på min bror som bor där och för första gången på länge var hela familjen samlad. I malmö har vi mest tagit det lugnt, gått på stan, shoppat lite och helt enkelt bara umgåtts. Även fast kameran var med hela tiden tog jag inte jättemycket bilder men har några jag kan visa er.


Likes

Comments