Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från när jag och tjejerna var på S.A.K och åt middag.

Likes

Comments

Mötte upp Julia, Jennica, Klara och Elif idag för att fika tillsammans på Brogyllen. Väldigt mysigt och något som gjorde regnig höstdag lite bättre.

Likes

Comments

I tisdags var jag och Markus på Toso, en asian fusion resturang här i Göteborg, för att fria vår tremånadersdag. Maten där var det sjukaste vi smakat och definitivt det godaste vi båda ätit någonsin.


På grund av att det var väldigt mörkt på restaurangen blev bilderna inte jättebra.

Likes

Comments

Senaste gången jag skrev här var det juni och varmt det var varmt ute. Nu mörknar det redan innan åtta och det är kallt och regnigt. Hela sommaren har gått och det har redan blivit höst.. men bara för att jag inte har lagt upp något betyder det inte att jag inte tagit en del bilder. Så tänkte uppdatera om vad som hänt sen sist!


Sommaren har mest bestått av jobb och likt förra sommaren jobbade jag på ett ålderdomshem i Kinna. När jag fick tid över försökte jag umgås med mina vänner och dessa bilder är från min, Julias, Andreas och Cassies grillkväll då vi gjorde så mycket mat så att kunde räckt till 15 pers även om vi bara var 4.

Den veckan jag hade semester spenderade jag på hönö tillsammans med familjen. Andrea, Juila och Oscar kom ut en dag vilket alltid uppskattas.

Den personen jag spenderat mest tid med denna sommaren är såklart min pojkvän. Han kom ut till Hönö över en natt vilket var supermysig. Vi badade, käkade glass och åt middag på tullhuset vilket var otroligt gott.

Träffar med tjejerna från klassen har det också blivit en hel del av.

Var dessutom några dagar på Markus land på Orust.

Bland det viktigaste på hela sommaren var ändå när nästan hela släkten samlades för att fria farmors och farfars 60-åriga bröllopsdag, grattis till dom. Då min släkt är utspridd över hela Sverige är det sällan vi träffas allihopa så det var roligt att typ 90% kunde komma och fria diamantbröllopet. Det firades med stor skaldjursbuffe vilket är bland det godaste som finns och en heldag med familjen vilket aldrig skadad då jag träffar dem allt mer sällan nu för tiden. Hela dagen var iallafall supermysig.

Lite efter friandet fick jag träffa mina småkusiner som inte kunde komma när resten av släkten träffades. Har inte träffat dem på två år och till min förvåning hade båda växt om mig på alla sätt och kände mig typ minst bland oss även om jag är 6/7 åt äldre än dem.

I lördags träffade jag återigen tjejerna för att fria Tintins födelsedag och då det var exakt 3 månader sen vi tog studenten så kan man säga att vi firade det med. Vi käkade brunch på le petit cafe i Haga och vi hade väldigt tur med vädret så vi kunde sitta ute även om det är september och klockan var 11 på morgonen. Brunchef var mysig och det är alltid lika roligt att träffa tjejerna, är verkligen så glad för att vi är så duktiga på att ses nu efter studenten.

På kvällen gick vi även ut och hamnade på Bon bon, ny klubb som hade premiär i lördags. Brukar inte vara världens fan av att gå ut men jag hade verkligen jätteroligt.

Den senaste veckan har jag och älsklingen bott tillsammans i Fridas lägenhet då hon är bortrest. Veckan har bestått av massa matlagning då vi båda tycker det är roligt, finsittning för markus, tremånadersfriande på Toso (vilket var den sjukaste restaurangen vi vart på, alla mat var så otroligt god!!) och massa mer. Det har varit sjukt mysigt och även kul att prova på att bo tillsammans och se att det går fin fint.

Till sist vill jag bara rekommendera boken '' Vem fan är han'' en självbiografi skriven av Daniel Redgert. Daniel är för mig en stor inspirationskälla och tycker han är sjukt cool som har kämpat och idag är superframgångsrik. Boken handlar mer eller mindre om hans resa och jag tyckte den var intressant och bra.

Likes

Comments

11 juni

Likes

Comments

Jag har tagit studenten. Tiden har gått så fort och jag kan inte förstå att den dagen är över och att jag nu har gått ut gymnasiet. Det känns så konstigt att det är över och att jag inte har någon skola att gå tillbaka till i augusti. Kommer sakna min klass och speciellt att träffa mitt tjejgäng varje vecka, är verkligen så tacksam för att jag fick gå med dom i två år och de har verkligen förgyllt min gymnasietid.

Likes

Comments

Bilder från min bal i måndags. 17.00 samlades vi vid Göteborgs operan för att sedan ta en buss till Marstrand då balen var på societetshuset där. Lokalen som låg precis vid vattnet var jättevacker och kvällen var helt perfekt, förutom att jag fick väldigt ont i fötterna av allt dansande.

Likes

Comments